I'm injected and infected by information.

Woah, då vare jobb idag igen och ytterligare en missad träning. Yep. Eller ah, ska sitta brevid susanne lite idag bara och kolla på typ och ta in information eftersom jag ska sitta 14-22 passet på torsdag vilket innebär "ansvar" så jag ska vara lite mer förberedd lixx. Men det kommer nog gå bra, måste bara komma ihåg att ta med mig mitt collegieblock bara och ta notes. haha. Känns som man är lite back to school.

Btw så funderade jag på igår hur jag ska göra med matten, om jag tar den under våren och eventuellt söker au pair eller något till nästa höst, det hade varit ganska kul faktiskt bara för att testa på, men får se hur det blir med det. Måste göra något känner jag för jag kvävs lite i borås atm. eller allt är vardag, fyrkantigt liksom. Se något nytt för att kunna längta tillbaka, det är vad jag behöver, även om jag kommer känna hemlängtan efter en vecka. Mihi. Sån är jag.

Jao. ah och på fredag ser det ut att bli party med fröken maeling så det blir inget jobb i helgen för mig. Sen på lördag drar jag nog till Albin och på söndag är det match. Nästa vecka är oviss, jag vet ännu inte hur jag jobbar. Jepp.
Imorn blir det hopefully gbg lixx, kolla lite. Om inte bejben drar med så funderar jag på att åka dit själv en snabbis, skulle vara soft, annars drar jag med mig soph. haha, hon skulle ändå dit ändå eller något.

Ah, sen var jag hos sussi igår med gunnsan och jennie. Det var trevligt och det lagades lite tacos och sånt mys, sen vare mest snack om gunnsans dator som hon funderar på att kopa och om farmville på fb.

woah. palla mer blogg nu. Nu äre dags att ta tag i saker och ting. Äta något kanske ? det har jag inte gjort på sådär . . 16 timmar :O siik. Fixa det sen dra och shoppa lite dricka innan jobbet. Jao.

Peace out !

"They wanna shoot us up, they wanna shoot us down, they wanna fuck us up."

Ser man till skiten som kommer så är det fanimej inte klokt.

Promoe. Tack knutkriminell. Aow, började lyssna för att kolla vem snubben var som ni skulle och, vad ska man säga, nu äre typ det enda jag lyssnar på. Tack som fan för Promoe och Looptroop :D <3
Wihi. Jess, sitter i v-ås @ the moment och väntar på att folk ska komma hem. Blir stan när hampe kommer hem från skolan för vi skulle kolla sprayburkar som jag bl.a ska ha till min nya gitarr sen när jag slipat klart den, vet nog hur den ska se ut nu med så det blir nog nice :) bara jag får tag i färger som jag vill ha :) Jao.. Sen drar jag nog och hämtar Janne som blev inlåst här inatt igen, haha <3 Internt.
Jess, och så skulle nog morbror micke komma förbi kanske som jag aldrig träffat så det skulle vara kul isf :) Sen äre mat som gäller ikväll och då kommer johan och malin över och käkar, får se om det blir så att vi drar och kollar något på den där båten vi skulle sett igår kväll men ist blev det att storhandla och kolla ducktales med johan och skratta åt hur alla knattar och andra karaktärer lät på alla möjliga språk och vad de hette ;) Heimo, Max, Rotur, Sigge. You name it. Lätt jag ska beställa det iaf, sinnes bra program :D Ska spana efter lite gamla tecknade tv-serier, de som är mest värda att skaffa ju!

Ah sen händer nog inte så mycket faktiskt. Imorn blir det nog lite lugna gatan eftersom jag drar hem vid 16. Är dock inte hemma innan typ 8 så hinner nog inte kolla något på våran match, men jag är säker på att brudarna knäcker ulricehamn nu på hemmaplan. Mer poäng åt de blå-vita :D <3 Jaaap.

Naej. Nu ska jag lägga ner lite tid på att sjunga till musik, dricka energidryck och göra absolut ingenting. Jobba på designen kanske och spana efter tatuering. Shoot.

Nu får den här se till att hållas mer uppdaterad, jag behöver det. Piiz.

Peace out !

"Det måste vara ondska, som får oss att bete oss som vi inte vet om, att alla är samma från en annan mamma."

RSS 2.0