Nobody wanna see us together.

Bra dag idag, grymt bra. Jobbet gick helt bra och jag fick ta lite egenansvar, bestämma vad jag ska göra ist för att fråga. Jag gillar faktiskt att jobba på kappland/markland/tunnland också, trots att det är hässle, så är ju folket bra och aa. Får väl se om det blir fler dagar eller inte, de hör väl av sig, det bär iaf tillbaka till tullen på måndag och då kommer jag bara ha två veckor kvar av jobbet, ska dock prata med Håkan och se om det finns möjlighet att få förlängt efter de 2 veckorna gått, time will tell.

Jepp, efter jobbet åkte jag ner och kirrade klockan jag blev kär i direkt jag såg den, kärlek <3 Vit och allt. Lite mer nice än min andra, eller mycket mer. Täntke först köpt en baby G igen fast i stål, men omväxling förnöjer :) Och hon som jobbade på Jolina var grymt trevlig och hjälpsam, helt underbart! Sen drog jag vidare till de andra stackarna som jag känt mig jättejobbig för, haha men de hade inte haft massa besvär ändå så det var underbart och de var också så sjukt trevliga :)

Imorn tror jag det är lite sådär halvt planerat att dra med Rico, Mattzzone och Oscar (!!!) till kärleksudden för lite sol och bad men vi ffår se vad som händer, skulle vara mysigt iaf. Längesedan jag umgicks med alla pojkarna :) <3 På kvällen är det förfest/födelsedagsfest för Albin som blir myndig och kan därför hänga med oss på krogen därefter :D awie! Ser ut att kunna bli swing imorn men får väl se om man hamnar på träggan eller inte i slutändan, det visar sig.

Just nu väntar jag ut tiden lite, ska umgås med nisse och det kommer bli nice :) För att fördriva tiden lite så får jag rensa bland min musik, ta bort allt jag inte ska ha för det tar upp det mesta av min hårddisk nu så . . :) Jepp jepp. MEn jag är helt pepp och jag är grymt lycklig.

Naej har nog inget vettigt alls att säga, men borde tacka alla som gjort mina dagar det senaste. TACK <3 Ni vet mycket väl vilka ni är <3

"Du är en av de finaste jag vet . . . :$"

Naej, lägga ner bloggen nu och ta tag i annat.

Peace out!

"Noone can get in my way."

I'm gonna take you in my arms.

Jag har inte ens insett hur nära det faktiskt är.

Jepp, jag stressar med inläggen som vanligt, har inte haft tid idag helt enkelt. Direkt efter jobbet kom Bengi för att hämta mig och så åkte vi till stan en snabbis, jag skulle fixa lite. . hemliga saker. Haha och det gick nog bra men Johanna tyckte jag var lite sjuk i huvudet, men det är värt, antar jag :D haha. Så fick jag tag på nästan allt. Men jag är lite orolig att allt kan bli helt fukked up för tiden kanske inte finns, jag märker det, jag är desperat (a) Men aah, jag litar på turen som vanligt, det löser sig. Sen iaf så umgicks jag med Bengi och Tönt, sen när de drog vid 20 tiden bestämde jag mig för att jogga en sväng. Jag sprang förbi en . . minnesvärd plats och det kändes helt bra, tills jag insåg att jag faktiskt var ensam och vände precis lika fort. Vad hade jag där att göra då ? Jag vill minnas det som det var, inte bara som en plats. På vägen hem fick jag solen rakt i ögonen när jag gick uppe på en höjd och bara kände att jag är helt lycklig. Jag har allt. Allt.

Dags att sova snart och imorn ska jag uppenbarligen umgås med Bengi, Lovisa, och Babysophia :D Helt trevligt att det äntligen blir av någon gång, så jag får väl ge upp planerna på att sticka ut och jogga imorn igen ;) Kan ta det innan torsdagskvällen isf om jag nu drar på den, annars kan jag ut och springa iaf för i helgen har jag nog inte tid. . kanske på söndagen isf.



Gah, Ge mig, Alltid, Baby, Älsk, Galet, Eller nåt, Hjärta, Puss på det, <3, Bara för att, Jag vet inte, Men. ., I'm yours.
Så blir det . .

Naej, sängen nu så jag orkar jobbet imorn, förmodligen blir det en seg dag så får peppa till lite imornbitti. Hjälp med det någon ? :P

Peace out!

"You're my love, you're my sweetest thing. Don't shy away, don't shy away."


D'you want a piece of me ?

Jepp jepp, i brist på annat är det lite blogg som gäller innan duschen och sängen.
Gårdagen var lyckad och inte, men helt bra var det trots allt. Träffade sophiagullet för hon tog promenad och var utanför trägårn, såå värt var det ! Och sen träffade jag massa folk inne på trägårn, typ patrik, elin, sandra, oscar m.fl. Helt kul! Sen drog jag och Linn hem för att sova hos mig. Men helt lyckad kväll med alla IB människor och Bengi som inte är IBmänniska då ;) haha.

Idag har det inte hänt spec mycket. Det har verkligen varit en seg dag, när linn drog hem satte jag mig vid datorn och sen har det blivit lite film, baka, lite mer film och sådär så det har varit nice. Börjat snacka med Sötehannah från Gbg också. Heeeelt skön tjej, synd jag inte "hittat" dig tidigare </3 Men som sagt så ses vi ju snart, och förmodligen alla andra gbg människor ;) Fett värt!



Och just nu kom Cascada - What hurts the most på att spelas i winamp och hur mycket kärlek är verkligen inte cascada liksom? Jag vill bara se henne uppträda live igen. Det var så sjukt bra och jag vill ha mer ! Blir det inte Sverige för hennes del snart igen så blir det utlandet för min del ska jag be om att få tala om. Ohja! Jag dör inombords vid ca 2:15 i den låten och några sekunder framåt, sinnessjukt och jag älskar det <3 Gah!!

Naej om man skulle duscha nu kasnke så man är lite fräsch på jobbet imorn :)

Peace out!

"And not seeing that lovin' you, is what I was trying to do."

I've been touched by an angel.

Helt seriöst ja.

Snabbt inlägg nu innan linnibiatch kommer hit för parteey tillsammans med mina andra brudar. Jag är fett pepp för det var längesedan nu och ikväll blir det nice eftersom det inte är match eller något imorn, awie ! Sen kommer det nog vara folk ute som man känner och det är också massa kul :D Sandra och de har jag hört av bengi iaf och så kanske angered och elin hänger med så det är nice :D

Annars har det inte hänt mycket förutom det bästa. Halmstad igår med Nea, Nathalie och Anna. Där kollade vi Håkan och jag tycker nog att håkan har fina texter, dock lyssnarj ag inte på honom så mycket nä man sitter hemma liksom men live är grymt. Helt mycket energi och allt! Sen träffade jag Nisse och Tomten och det var helt massa trevligt. Tiden går lite för fort för att jag ska hinna med bara.

Känslan var helt ny. Jag visste inte om det var rätt eller fel. Jag visste inte om jag skulle släppa taget.

Har fixat lite peppmusik nu också så det känns underbart. Massa massa massa ny hardcore musik. Kärlek på hög nivå.
Och så har jag pratat med hanna, mia, sophia, mannen, bengi, angered, nino, linn. . massa och det är underbart <3 vissa hade mindre vettigt att säga men ..  ja ;) haha <3 Och jo det känns bra, och "det löser sig" som sagt. Tack verkligen igen, det känns verkligen skönt. Jag ler till och med i telefonen. Nice äre!

Tess - Breathless, ibland bara för att minnas.


Jag har inget vettigt att säga egentligen men massa att få ur mig.

Texten säger faktiskt en hel del och. . It felt so right. Jag kommer aldrig undra hur det här kunde bli såhär. My head gets so confused. Jag väntar precis där jag är. Vart har jag att ta vägen om jag nu skulle vilja springa ? Precis, jag har allt jag behöver. "Jag är nöjd om du är nöjd, är du nöjd?". Jag vet. Jag är. Och jag får inte sagt något med det här tror jag inte.

Peace out!

"Not a word is being said, not a verb not a noun."

I know the feeling of letting go.

Lite bättre dag har det varit idag, gunnel gör de grymt mycket bättre för även om jobbet kan vara drygast så är det iaf helt bra att jobba tillsammans med henne. Sen lyckades jag gå lite vilse på hestra idag och jag är kass. GPS på mig nästa! Ohja! Jag är förvirring persionifierad tror jag.

Sen har jag börjat ha telefonen lite avstängd på jobbtid. Det finns ens extremt bra funktion som gör att man enbart kan lyssna på musik och inte behöva ha på den. . aa, nvm. Jag kan koncentrera mig på annat och bli mindre berörd för stunden. Jag orkar ingenting nu och min attityd är sämst på något sätt. Folk gör mig pepp medans jag bara vill be andra att inte lägga sig i vad jag gör och vad jag tycker, vad jag tänker, vad jag säger, you name it. "Gud vad hon är emo nu då!", jo men det kan väl mycket väl låta så men nej; jag är bara helt ärlig och säger för en gångs skull för jag tycker eftersom . . äh, ofta jag får ut något av det här och alla kommer ta åt sig av det ändå.

Och nej jag förstår verkligen inte. Jag bara vet så hårt. Jag har den perfekta bilden i mitt huvud, den är inte perfekt förens någon timma innan ändå isf, men det spelar ingen roll. Ska jag gå och vara lost tills dess ? Snälla, när kom allt komplicerat in i mitt liv, jo jag har datum och allt. Jag blir så trött, jag borde förstått. Är ett "på låtsas" (?) ens värt det ? Jag visste samma sekund att något inte var rätt, inte skulle bli rätt. Det släppte inte tankarna, eller tvärtom. Så fort. Jag förstår inte själv vart jag vill komma längre.

Nei, sova snart och vara utvilad imorn tills gbg folket kommer och jag hoppas jag kan vara pepp, annars blir det en kort kväll på stan. Vi får se.

Skriva i andra bloggen nu, det funkar inte här.

Peace out!

"What have I done ? What have I become?"

I guess I'll never see her again.

Men jag orkar inte. Ja, världens typ Louise citat men whatevs, jag förstår inte att det kan samlas så mycket fel i en och samma person. Fel beslut. Fel tankar. Fel sätt. Fel allt!

Helgen var helt bra. Orkar inte utveckla nu tyvär.

Ska spela lite gitarr nu med.

Hur kunde bästa kvällen sluta såhär ?

Och tänka, på jobbet, är döden för det är det man har så mycket tid till.

Jag vill att tiden ska gå snabbt nu för att sedan stanna upp i evighet, hålla dygnet vid liv.

I won't be fine without you.

Här har jag inte så mycket positivt att säga så allt kommer stå i min andra blogg, synd kanske.

Peace out!

"Jag förstörde det finaste jag hade, jävla bra!"

I won't hesitate.

Gah jag blir trött på mig själv. Jag försöker men alltid blir något fel. Vad jag än säger och gör och det gör både mig och omgivningen irriterad, men vad ska jag göra. Jag försöker. GAH! Och det där. . alltså det skulle inte låta så någonstans. Jag. . det finns en anledning men jag orkar inte dra den för det ställer bara till mer. En mening gäller det och det var inte själva händelsen utan principen. Det ligger bakom allt vad jag tänker, tror, känner, tycker. . vad som helst men hade jag aldrig hört det så hade det inte varit samma sak. Jag kan inte begära något eftersom jag själv är som jag är, därför gör jag inte det men jag säger det igen; jag vet precis vart jag står och vad jag har för värderingar och de håller jag hårt vid, sen hur trovärdigt det är i andras öron är en helt annan sak. Jag blir bara så trött. Jag ska ta dagen som den kommer hädanefter, det blir nog bättre då. Och ungefär vid det här laget kommer ett flertal personer ha tagit åt sig, blivit irriterade och skriva något med den absolut mest irriterade tonen man kan tänka sig men just nu skiter jag i vilket nästan. Jag kan redan nu räkna ut det; "Men om jag är ett sånt problem så ska jag inte höra av mig.", "Vill du inte vara med mig så slipper du!", osv. osv. Ingen behöver ens känna sig träffad för det är vad jag tycker. Läs inte om så är.

Och nu ska jag försöka bli pepp efter den här dagen igen. Intervjun på manpower gick iaf bra och de verkar vilja ha mig till att jobba och det känns bra. Jobbet gick bra, och sen träffade jag några av tattarna och det var massa bra. Mitt rum är lite mer städat, och jag har ett flertal saker till att fixa ikväll. Nu blir det gbg fredag, lördag och söndag as well så nu hoppas jag louisen och vic är nöjda eftersom de planerat; så nej, jag förstör inte era planer <3 Men det var inte lätt. Förlåt. . Gah jag är så sämst just nu. .

Och vart är du när jag behöver dig varje jävla sekund av dygnet.


Just nu vill jag att tiden ska gå fort, sen får den gärna sakta ner under ett par dagar och sen kan den rusa på igen tills det blir ett par dagar till osv. Det är kärlek och jag vill ha det mest. Och nu ska jag väl inte jiddra mer för jag är trött på allt, less på det här,

Peace out!

"I've tried so hard, to not walk away."

I wanna breathe you in.

Och rubriken är till dig. För igår. Ord är inte alltid bara ord :)
Äh.

Blir ett kort inlägg nu och längre sen för hinner inte nu. Ska umgås med tattarna och eventuellt ta första doppet i vattnet för i år, så ska kila iväg och sen när jag kommer hem kommer jag skratta eller gråta.
Sen måste jag säga att jag behöver umgås med dig nu ! Vad vi än gör eller säger så ler jag alltid. "Men för helvete!". Ja, bara jag tänker på det så ler jag. Och jag ska bättra mig med tid, de gånger det går.
Sen måste jag åka för att träffa andra också som ligger närmast hjärtat, Karlstad lixx. Gah <3 V-ås! <3
Jag behöver er, galet mycket!
Gah, sen allt annat, det tar bara onödig tid. Okej, "skulle hon ha något bättre för sig?". Kanske inte men chanser försvinner i väntan på det man söker. Äh. . Längre inlägg sen.

Peace out!

"I tried so hard, to not walk away."

Time to say goodbye.

Mjo, sitter och lyssnar på "Ben E King - Stand by me" och känner mig såhär lagom sentimental på kvällskvisten, vilket snart enligt min biologiska klocka är natt egentligen. Bra är låten i alla fall, men mest störigt är att någon ny skitlåt har ett liknande intro som de spelar på radio nu och jag blir lika lurad och besviken varje gång när jag märker att det är den och inte "Stand by me" som kommer ljuda ur högtalarna. Illa.
Kan passa på att redan såhär tidigt i mitt inlägg be om ursäkt för hur otroligt shitty det kommer vara/bli/är, you name it, för jag vill skriva men har ungefär 0% viktiga saker att få sagt. Tack för mig.

Ibland är man på väg att hoppa, du vet. Jag stod nog med andra foten redo att lyfta, ta det där steget som aldrig tas annars, men varför inte ? Det kan inte vara så farligt, det värsta som händer är att du faller, kanske längre än väntat eller helt enkelt bara det lilla avståndet du lyfte. Jag å andra sidan (vilket jag inte borde skriva med tanke på att Laila, om jag minns rätt, var noga med att man måste säga "å ena sidan först", men skit samma) står kvar på mitt ena ben samtidigt som min andra fot istället sjunker nedåt för att finna fast och säker? mark igen. Ibland blir jag så otroligt trött; nej det är inget problem, men alla dessa småsaker som man konstant tänker på utan någon egentligen anledning eller utan att det finns någon mening att ens ägna en tanke åt det, tär ganska mycket ibland även om det bara är för stunden. Jag var inte omedveten om något, jag förstod bara inte vad det egentligen innebar. Nu gör jag väl somewhat det, väljer att förbise det, och tro att allt löser sig. Det är nästan mitt motto nuförtiden men även om allt löser sig så är det inte alltid till det bästa, då får man själv försöka se till att det blir det. Jag gör nog ett stort misstag oavsett vad jag bestämmer mig för nu, sen eller aldrig, men det är en del av livet; att lära av sina misstag. Slippa göra de gång på gång. Jag vet egentligen inte vad jag hoppats på, jag tror inte ens. Det finns ingen tro. Det fanns ingen tro. Det finns lite hopp. Försvinner det också ? Jag är the master på att lägga ner tid på obetydliga ting men, någon måste ägna några värdefulla timmar åt det också, för vem annars om inte jag ? Är det meningen att man ska springa runt i ovisshet för spänningens skull så är spänning nog ingenting för mig. Jag trodde jag visste vad jag ville, men TvivlarN har hittat tillbaka. Jag vet att alla gånger ser likadan ut men jag trodde att det kanske skulle sluta en aning annorlunda den här gången, eller gör det ? Jag har ett visst mönster att följa, jag gör det omedvetet, men jag har förstått att det måste vara så det ligger till. Jag måste förnya mig hela tiden, se min omgivning förnyas. . inte drastiskt men litegrann, och det måste jag ha för jag tröttnar. Men det är inte alltid så. Alla vet inte men jag vet bäst själv hur jag fungerar. Jag ger er en bild att tolka, förmodligen är den för svår för er eftersom ni hela tiden ser olika saker. Då kan man fundera över . . vilket jag inte ska göra förresten för då blir det väldigt långsökt och det orkar vi inte ikväll. Ge mig tilliten jag måste få chansen att känna, för jag har insett hur viktigt det är överallt och ingenstans. Jag har börjat inse väldigt mycket tror jag. Jag vet som sagt hur jag själv funkar, men jag förväntar mig detsamma, det känns som en självklarhet jag inte kommer kunna räkna med, någonsin. Tufft läge, vad kan jag annars säga. Och det här är väl osammanhängande som vanligt och jag älskar det. Skulle jag säga det här till någon människa skulle jag direkt se att han/hon inte tror jag är vettig någonstans, här på bloggen slipper jag det. Tankegångar är underliga. Jag menar "Hur långt kryper en snigel på en dag?" för att en höjd är 365-367 meter. Jag vet inte. Jag jiddrar och nu är det dags för Sally så jag slipper tänka under ca 22 minuter.



Peace out!

"Ingenting kunde få mig därifrån."

You leave me breathless.

Gammal underbaring som slängdes in på mobilen igår som gått på ett flertal gånger under dagen, precis som ltåar som "take me to heaven", "maybe" m.fl. Fattades ju bara "wanna be free" typ. Bra låtar men jag vet inte hur bra det är att lyssna på dem, men det blir som terapi. . kanske ? Njae varför spekulera, jag älskar dem. Helt sjukt <3

Sen vet jag inte om det är något typiskt "det man inte vet har man inte ont av". Det sitter i och kommer att göra det. Självklart är jag medveten om att . . saker förändras men det gäller att inte vara trångsint. Man vet aldrig innan man tagit reda på något, oavsett om man tror sig veta hur det ligger till eller inte. Det är inget fel i det, men det är små saker som sätter sig, detaljerna som gör det, och är det någon som lägger sånt på minnet så är det tyvär jag. Ibland tar det över allt bra. . eller nästan allt, inte redigt.

TänkarN med stort t och N idag. Gosh.

Har spenderat min eftermiddag med tattarna och sen hamnade jag här lite nu för att fixa ett par saker. Imorn är det knalle och sådär som gäller med nino, och efter det skulle jag kanske hitta på något med taili :) Träffade henne idag med och det var massa längesedan så kul att se henne igen <3 Så får se vad resten av dagen bär med sig. Jag sitter fortfarande och hoppas på det där vädret jag vill ha men man kan inte få allt, jag är nöjd.

Blir nog sängdags snart så jag får sova ut lite för en gångs skull. Det behövs.

Jag vill till gbg fett mycket nu också och träffa bästavic, det var så sjukt längesedan. Inte bra . . Och de andra vill jag också träffa, verkar vara helt bra folk ju :) Jepp jepp.

Naej dags att sova nu tror jag, tröttfru utan sin man. Dit måste jag också åka när hon kommit hem, lite kvalitet-äktenskaps-tid måste jag ha. <3 Hoppas du har det underbarast i Halmstad.

Peace out !

"This is my sweet revenge."

I'm known as the heartbreaker.

Nu är det såhär att jag sitter och kollar "Sally" avsnitt, ni vet det som gick på svt innan. Heelt kul.
Och jag funderade lite; tänk vad rik Eva (som Sally jobbar med tillsammans på biblioteket) skulle vara om de hade satsat pengar varje gång de slår vad om saker som Sally ska klara av. Hon förlorar jämt och det verkar vara en vardagssak. Ja, jag tänkte bara lite som sagt.

Idag var en chilldag på jobbet, det gick bra faktiskt och var ganska kul. Jag och gunnel åkte elmoppe båda två, det får vi inte men det var nice. Och vi klarade till och med backen efter att gunnel satt länst fram och puttade på lite med foten så det snarare kändes som en kickboard. Sen har vi alla sms som gör mina dagar helt mycket enklare. Tack människor <3
Och ikväll blev det inte redigt som jag tänkt, men det blev gitarrspelande iaf och sen så köpte jag cosmopolitan så satt med den ganska länge och det var . . givande, eller så (A) hähä.

Fortsätta kolla Sally nu antar jag. Justja, träffade Sophia idag med, nice att hon ska sluta röka och snusa om jag umgås med henne så är det första hon gör dra upp en cigg när jag träffar henne och Arvid, hahaha. Men jag ska umgås med henne så hon slutar :P Och aa, imorn är det jobb som vanligt, sen träning och efter det är det staden som gäller för att kolla Amanda Jenssen. Nästa vecka är det TENSTA, min jävla man <3 Jag och mattzzon ska stå där framme och vara heeelt med och linnibiatch ska med. Bara hon kan, blir att höra av mig till henne imorn :D Awie! Ja nu har jag nog inte så mycket mer att säga . . otroligt nog. Smsa vidare med man också om mitt avklivande när det gäller bussar för hon är månader äldre och att det är ett stort steg om vi inte fixar skiljsmässa. Krångligt värre, men ja, vi kommer nog fram till något snart, eller anländer till något . . någon snart. Haha <3
Jepp jepp.

Jag tror jag förstår precis hur han känner, ibland i alla fall.
En enda tanke och man är där nere. Den som drar i 500 andra.
Men det blir inte så att det lutar åt det positiva i alla fall. Hur är det möjligt ?
En mot 500, då är det starkt.
Som sagt, är det inte värt att slåss för så hade det inte varit så att man lägger
så stor vikt i det. Tillit och förtroende är väldigt svårt, svårt för någon som är låst.
Det finns alltid kvar. Jag kan inte glömma något som inte kommer glömmas,
eller som kanske borde glömmas för min del. Frågan är hur det hade kunnat gå.
Jag vet vart jag står, men jag satt så fel. Men vad gör man om någon drar i dig,
om någon fäller dig och sedan ger dig en utsträckt hand som du inte vet ska hjälpa
dig eller släppa dig ner än en gång. Enough.


Jag kommer inte fram till något ändå. Bullshitting. Yepp yepp.

Peace out!

"Baby, before it's too late, what about now?"


Girl all the bad guys want.

Nja, jag har väl börjat fundera och . . vad vet jag.
Är dålig med att uppdatera bloggen men det har inte hunnits med redigt. Iofs tar det inte jättelång tid men blir inget jättelång inlägg idag heller, tänkte lägga mig i tid idag men det blir väl som vanligt att jag får för lite sömn. Jag blir helt trött på mig själv.

Hur som helst så är min gitarr omsträngad (säger man så?) för sötepappa fixade det så nu kan jag spela :D Awie. Det är kärlek. Så det har det blivit mestadels av min lediga tid idag förutom träningen som gick riktigt bra och det var kul att träna med killarna idag faktiskt och vi hade bra övningar så 4 av 5 toasts på det.

Imorn är det jobb som gäller 7 - 16 som vanligt, sen funderar jag på prommis hem, tar väl dryga timman, och sen när jag kommer hem funderar jag på ett litet löp-pass till vattentornet fram och tillbaka. Mage 2008 på G typ. Haha, nej men det behövs till höstsäsongen så varför inte ? Om det inte slutar med att jag umgås med folk istället, det visar sig, skulle hur som helst vara skönt att få röra lite på sig förutom fotbollsträningarna.

Jobbet går som smort och det är nice att träffa gunnilse så mycket, har lite att ta igen från våra 3 ib år och massa kul blir det ju ändå under dagarna, även om arbetsuppgifterna inte alltid är de roligaste :)

Snart är det dags för gbg också om planeringen går som den ska. Haha vi får väl se hur det blir med den saken, men det ska nog fixa sig hoppas jag. Träffa babyvic, louise, lovisa (?) och alla andra (?). Jepp jepp.

Men dags att sova nu tror jag. Tidig morgon imorn igen </3

Jag har lärt mig vad skönhet personifierad är.
Jag har sett ren perfektion stå framför mig.
Jag har nu fått klarhet i vad det menas med att vara 'naturligt vacker'.
Jag förstår att man kan vara komplett, både till utseende och personlighet. .
Och jag vet att du är för bra för att vara sann.


Ta mig på orden. Och sen fick ett sms frå någon helt annan mig att fundera lite. Är det bilden jag ger ?
Eller var det ens seriöst ? Naej kanske inte till den graden, men tänkte om det låg någon sanning i det.
Det vore lite illa, iofs vet jag att det är som ett skämt som drar förbi alla, precis som andra rykten som sprids
när det gäller allt och alla, men ändå. Jag hoppas inte du eller någon annan tror det. Jag vet att det inte är så.
Jag driver bara, that's all.

Peace out!

"Har aldrig velat släppa dig sen första gången jag såg dig."

RSS 2.0