So call me crazy.

Mjo, idag är det dags för balen. Klart jag blir lite halvt nervös när alla andra stressar sönder men jag tror att jag ska ha allt; klänning, skor, smycken, väska, balbiljett och om ca 30-60 minuter har jag även sminket som är tänkt att användas ikväll. Håret är färgat också och i ljuset syns det väl att det är brunt, okej vääldigt brunt men tittar man inte så noga så är det typ svart och ja, jag älskar det. Okej för att jag var nöjd i mitt ljusa hår men det är nog mer kärlek i det här mörka <3 Så när jag var hos min frisör igår så pratade vi om balfrisyren med och vi har nog koll på hur det till slut ska bli, jag sa mest ja till allt och att jag litar på henne så det blir nog helt bra, haha. Fick se bilder på Sandra när hon gått på balen och det kanske skulle bli lite liknande hennes, vi får se helt enkelt. Min man kanske inte känner igen mig ens, då är det ju illa (A) haha <3 Jag kommer nog knappt känna igen mig själv . . Men kul ska det blir, det är inte ofta man klär upp sig till den här graden med nästan 8 månaders förberedelse när det gäller inköp av klänning. Jag är nöjd.
Jag kommer även få spendera min kväll med de jag tycker allra mest om, och det kommer vara guld bara det, underbara människor <3 Och folket som blivit min andra hälft kommer vara där och titta så jag hoppas det blir lite kramkalas :) <3

Bengi: "lycka till i morgon älskling.. du kommer vara finast <3"
Tack baby <333

Men som sagt det blir nog en väldigt lyckad dag, hoppas jag iaf, och min man tar väl emot mig om jag faller på mattan i mina skor ;) haha

Nu är det dags att äta upp frukosten som inte riktigt vill ner i magen (nervositet?), åka ner till knalle och inhandla sminket som sagt (att jag köper smink lixx, haha) sen blir det väl att åka hem och chilla lite innan vi åker till Majvor för att fixa frisyren. Efter det blir det eventuellt att åka hem för att invänta ca 15:45 slaget på klockan för att bege mig mot Jennodarlings crib och umgås med de underbara innan vi glider ner mot balen. Träffa klassen igen också<3 Trots att vi ibland gått varandra på nerverna de här 3 åren, och jag tror inte att jag pratar för mig själv, så har jag saknat folket. Ni har ändå varit som en familj alla år ^^ <3

Peace out!

"Heartbeats like rapid fire."

Nobody is talking about the hazy sky.

Galet. Helt galet. Och jag älskar det. Allt. <3

Don't give me that shit.

Jao igår var en vääääldigt bra dag.
Jag gick upp tidigt för att infinna mig på skolan och skriva matte C prov, inte för att jag behövde, utan det var valfritt och jag kunde likaväl göra det typ. Efter det så drog jag och några tjejer ner på stan för att äta thai och det var massa mys. När jag kom hem sedan vid 2 tiden så gick jag ut på uteplatsen för att solal ite och sen kom sussi förbi och solade lite med mit och pratade, det hon är bäst på ;) Efter det drog hon och jag gjorde mig iordning för träning och väl nere på GIF får jag en massa fantastisk överraskning; Johanna Almgren sitter där för att träna med oss, fast det slutade med att hon höll i träningen (och var delaktig i alla moment iofs) så det var grymt kul <3
Efter det kilade jag hem till sussi med mattzzon för att fixa hennes hår och färgen blev bra, eventuellt ska vi slänga i lite mer färg men jao, den kvällen var helt mysig och vi lagade mat tillsammans och pratade massa, tack babes :)
Sen blev det massa tjat som vanligt och jag tror att jag seriöst ska ge mig själv mobilförbud ungefär. Så kan det vara ^^

Sen tycker jag det är otroligt . . Varför tar du det med mig egentligen ? Hade du hört samma sak hade du freakat totalt. Du hade inte klarat av att ta det. Och att sen fortsätta med massa crap för att hålla mig inom räckhåll när det behövs. Ska jag skratta eller gråta ?
Jag behöver nog inte säga mer.

Jag är bara trött.

Nu tänkte jag fixa lite musik för att den får mig massa lycklig så jag ska rensa och ordna, ny musik som ska spelas högt i högtalarna. Kärlek på det. Och sen ska jag ner till stan och möta gunnel för att kolla skor, resten av dagen är lite sådär oklart men alltid händer det något ^^ Fett sugen på att sitta vid vattentornet lite på förmiddagen/eftermiddagen men vi får väl se vad som händer. Om det inte blir att åka och kolla match ikväll blir det kanske en joggingrunda ? Jao jao.

Jag behöver bara lite tid för mig själv, utanför, med andra.

Peace out!

"There's nothing left to say. This cannot be repaired."

And so it is finally over.

IB är slut. Ja, jag har genomlidit (med betoning på lidit) mina tre år som IBelev och trots detta har det först med sig en hel del bra saker, tro det eller ej. Och till alla er som tror att vi är nördar utan liv; ja ni har rätt.
Dock tänkte jag inte vara det längre och det började direkt på fredagen. Efter provet var det att sola med gunnel, sen dra runt och hänga med lite folk i stan, åka hem och sen gå på IB middagen som blev väldigt lyckad, så tack till alla er som var med och speciellt ni som fixade allting :) Helt lyckat <3
Man insåg att man faktiskt kommer sakna en hel del människor och annat med IB även om allt det negativa oftast har övervägt det positiva.

Jepp jepp och igår så var det också en massa bra dag. Förfest här med massa folk och sen krogen.
De 3 timmarna vi var ute gick otroligt fort, och jag tror inte att det är för att jag inte minns (för jag minns) men kvällen försvann liksom och jag är väldigt social på krogen har jag kommit på. Det är alltid någon som hela tiden frågar "vart är emelie?" och varje gång har jag sprungit iväg för att prata med någon, men det är trevligt oftast ju :) Tack alla som var med iaf och alla som jag träffade, det blev en helt bra kväll och den slutade som alla andra; varför bryta trenden ? Haha sjukt. Sen vill jag be om ursäkt för saker också samtidigt som jag tackar, så ni som känner er träffade; jag är uppriktigt ledsen om jag inte var helt . . snäll.
Och (igen!), så står jag för allt jag säger och drar inte "jag minns inte" som ursäkt. Sen att vissa saker kanske kommer ut på fel sätt är en annan sak, men jag står för det.

Idag var det match och eftersom det kanske blev lite för mycket av det goda igår, så mådde jag jättedåligt på grund av det och mycket annat så nu tänkte jag äta lite, sötpappa är och fixar mat åt mig, sen kolla på film och bara ta det lugnt :) Min kropp mår inte bra idag, haha typ som den gången jag sov hos bengi fast då var det nästan ännu värre, och nu har 2 av tränarna hört historierna om mina krogenrundor. Därav mitt smeknamn "drinken" idag, det gillar vi. haha.

Mat nu. Skriver nog mer sen, när jag för en gångs skull har tid att skriva blogg utan att få ångest för böckerna jag borde bo i :)

Peace out!

"I'm out of your league."

Jag är inte pessimist, utan skippar min optimism och är realist.

Jao, precis och att jag kom på den meningen helt själv är väl ett under.
Jag har inte så mycket mer egentligen att säga än: imorgon <3
Då har jag avklarat mina tre år på IB som alla mina andra peeps. Vi är helt bra!
Och ja, då har jag ledigt fram till 6e (?) juli då våra betyg kommer, först då bestämmer jag
vad som händer i höst, om jag behöver plugga mer eller inte men det tar jag då.
Nu har jag massa att se fram emot och mitt liv ska börja. Vem vill leva det med mig ? :D
Awiiiiiie <3333

Peace out!

"There is no end in sight."

Wanna take me away from all this ?

Gå inte nära om du inte pallar ta dissen.

Det var väl det mesta jag ville få sagt idag egentligen förutom all annan shit jag kommer skriva här.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men nog skrattar jag för tillräckligt många tårar har gått till spillo, inte utan anledning, men helt onödigt. Haha fail. Man vet inte vad man har fören man inser att det är borta. Jag som så många andra hade gjort det för längesedan. Jag säger inte att jag är bäst, men jag borde kanske ta till mig av ordspråket som inte alls låter som något jag skulle göra. Naej, jag är trött på att komma springandes tillbaka varje gång. Det korta, lilla, och ibalnd obetydliga ordet gjorde mig så mycket gott och senast imorse funderade jag på om jag gjorde rätt och jag kom fram till att; ja, nog gjorde jag väl det.

Hur som helst så var det underbart att träffa folk igen när 1a provet i svenska skulle skrivas. Det behöver inte diskuteras dock för det kunde nog gått mycket bättre än det gjorde, jag bullshittade mig igenom det mesta så ska ta tag i att kolla igenom lite anteckningar concerning my books som vi ska få användning för imorn och litet geography concerning population as well. Nice. Därför blir inlägget inte jätte långt kanske. Har inte vettigt att säga ändå :)

Snackade med Hanna och Jenno en stund efter provet med, hanna var tyvär inte med så länge men jag och jennica pratade i ca 1,5h och tiden gick massa fort och det var massa trevligt, vi är inte så dumma som vi ser ut. hahahaha <3

Sen ska jag skriva matte C prov, på SVENSKA på tisdag. Ja du hörde rätt. Ibnörden ska göra sitt första svenska matteprov på tre år nästa vecka, mest bara för att, men det kan inte sänka mig utan bara höja om det skulle vara så, så då kan det ju vara kul att testa och då är ju exams och allt klart så wattafakk, Let's do it !

Jao jao, Slänger upp bilder på lite prylar jag vill ha och så avslutar jag för det här inlägget.

   
Bilderna är hämtade från zoovillage.com och junkyard.se (tror jag någon är)

Peace out!

"I trusted your feelings and realised how dumb I was." 

It's going like static through my heartradio.

Jao, det var ju till och med längesedan jag skrev, jag börjar bli slapp med bloggen som med allt annat jag gör. Dock kan det ju bero på denna 9 dagars långa ledighet jag haft i princip, nästan 12 dagar faktiskt. Egentligen borde jag det inte kalla ledighet med tanke på att jag behövt plugga inför mina sista prov vilka börjar idag med svenska paper 1, imorn är det svenska paper 2 och geography paper 1 och på fredag slutar jag med geography paper 2 och ALLA, ja ALLA mina prov är skrivna. Jag är klar med mina 3 år på IB och om jag nu skulle få göra retake så får jag ta itu med det sen, men på fredag är jag i alla fall klar !
Jag har inte varit riktigt så duktig med att studera det sista nu som jag borde kanske, men jag pallar inte sitta dygnen runt och studa, jag går igenom så mycket jag kan och det jag inte kan hinner jag inte lära mig sådär jättemycket ändå.

Jepp jepp, går iaf i skolan mellan 13:00 & 15:15 ungefär sen är det bara att skynda hem för att kolla igenom lite svenska papper och även geografi papprena concerning population. Jag blir lite stressad av prov men det ska bli skönt att det börjar igen så det någon gång tar slut och nej; stressad har jag lärt mig att man inte får bli för då glömmer man och får typ blackout ist så jag får väl typ sympatistressa med alla andra eller något bara för att. Och där fick jag in det också . .

Jao, och jag har hittat massa ny bra musik som går runt i högtalarna, känns underbart <3 Det håller the spirit uppe.

Lite av min planering för några kommande events:

Onsdag 21/5: Svenska paper 1
Torsdag 22/5: Svenska paper 2, Geography paper 1
Fredag 23/5: Geography paper 2, IB middag på kvällen, utgång efter det.
Lördag 24/5: Fekke med alla underbaringar, utgång efter det.
Söndag 25/5: Match om jag blir uttagen vill säga.
Måndag 26/5: Kolla skor ? Segelflygning med Ingemar ?
Tisdag 27/5: Kolla skor ? Träna på kvällen.
Onsdag 28/5: Kolla skor ?
Torsdag 29/5: Kolla skor ? Åka till frisören och färga håret, träning på kvällen.
Fredag 30/5: Åka till frisören för baluppsättning, åka till IB gänget, Balen.
Lördag 31/5: Här har jag nog inget bestämt ännu.
Söndag 1/6: Match om jag blir uttagen.
Måndag 2/6: Klippning ?
Tisdag 3/6: Klippning ? Träning på kvällen
Onsdag 4/6: Klippning ?
Torsdag 5/6: STUDENTEN <3333333
Fredag 6/6: England med Nina, Jenno, Linn & Lajnea.
Lördag 7/6: England med Nina, Jenno, Linn & Lajnea.
Söndag 8/6: England med Nina, Jenno, Linn & Lajnea.
Måndag 9/6: England med Nina, Jenno, Linn & Lajnea.
Tisdag 10/6: England med Nina, Jenno, Linn & Lajnea.
Onsdag 11/6: England med Nina, Jenno, Linn & Lajnea.

Ja, så ser tiden ut fram tills dess iaf. Efter det förljer massa massa träning, lite matcher och jobb + UMGÅS + ha fritid + skaffa tillbaka livet jag hade innan mina 3 IB år <3 Underbart !

Jao jao. Dags för lite frukost nu och sen lite svenska innan det är dags att bege sig mot skolan.

Peace out!

"I can't save the queen without a kingdom or a crown."

Ja, din kärlek blev för kort.

Helt sjukt skönt med 5-3 vinst mot mariedal ikväll :)
Helt kul att Johanna Almgren var nere och kollade lite, hon beställde ett mål i första av mig så det fick ju bli så ;)
Dock vart jag irriterad över de andra lägena jag hade men de sitter nästa gång :)
Jao, och sista träningen jag missar på grund av skolan kommer vara på torsdag, sista gången och annars kommer jag kunna vara med som vanligt igen, känns underbart. Jag älskar laget, min andra familj, helt underbara <3

Jao, sen har jag kommit på massa saker som ska fixas och jag orkar inte. Blä ungefär, men jag får ta en sak i taget eller så.

Och vad mer ? Alltså, lite mer bra musik är kirrad, underbart och imorn blir det eventuellt skolan och studa där, komma bort från all elektronik och lägga fokus rejält mellan 10 och 14 kanske ? Det skulle vara bra. Jag saknar nästan bibblan, mitt andra hem. Haha </3 Men men, så ser nog planerna ut, kanske åka hem och äta efter det, dra en löprunda på halvtimman ungefär och sen fortsätta med plugget ? Ja vi får väl se hur bra det håller, jag och planering går inte redigt ihop.

Vädret blev fett mycket bättre mot kvällen, jao. Det där smset. . Vädret blev ännu bättre när jag nämnde varför det förmodligen blev bättre, och nu är det ju typ bäst sommarkvällsväder, aningen för kallt bara, men jag är inte den som klagar. Ge mig mer sommareftermiddagar/kvällar, typ som de som varit hittills. Bästast!
Jag vill bara göra så himla mycket och jag oroar mig massa för hur det kommer bli i höst, men jag borde inte det för allt går alltid att lösa, på något sätt. Ibland kanske det blir mer och mer problematiskt men sånt är livet. Och jag ska iaf leva mitt, jao jao.

Dags att äta något nu och sen hardcore studa geografi. Jag är pepp igen, helt otroligt. Jag vill, eller rättare sagt behöver lära mig, och börjar freaka lite nu inför de sista proven. Svenska paper 1 är inte min starka sida någonstans, men wth, jag ska fixa det och jag ska känna lycka på fredagen, det ska jag !

Lycklig fru, massa lycklig fru !

Peace out!

"You just did not realize that "it's too late" had a meaning."

I thank my black-box, that you're the same.

Jepp jepp, jag kommenterar och skriver nog inget, det blir för obvious. Istället känner jag, och det gör jag mycket.

Har suttit med geografin i ca 3 timmar och känt att jag faktiskt fått något gjort och jag får fler och fler flashbacks, vilket känns bra. Det känns som det viktigaste just nu; hinna ta sig igenom så mycket som möjligt bara för att rota fram kunskapen som lagt sig till rätta inuti huvudet. Men ibland har jag svårt att koncentrera mig.

Idag är det match igen, den här gången mot Mariedal. Vädret är sådär, lite halvmulet utan regn och det får gärna fortsätta vara så för att helt enkelt ha det så min sida, det kanske inte gör så mycket men det kan underlätta lite.
Aja.

Sen är jag ledig ytterligare två dagar, och på onsdag börjar proven igen. 2 st kvar i svenska och 2 st i geografi, sen kommer det vara slut och jag kan inte skriva det och förstå att det är sant. Jag vet heller inte om jag vill ha mina resultat men ändå. Då kommer det vara slut <3

Jag tänkte även tillåta mig själv att lira lite gitarr nu, för att sedan återgå till pluggandet innan jag ska gå för att möta bengi hos henne och ta en prommis ner till gif, prata om allt och inget som vi är helt bäst på.

Gitarr nu, blir säkert ett inlägg senare ikväll.

Peace out!

"Our light will not go out."

Will you do anything to satisfy your so called friend ?

Jag saknar redan något jag aldrig redigt haft.
Chansen finns att jag inte ens kommer kunna låta bli.
Ibland måste man. Attans.

May I run away from the stupid things I've said ?

Okej nu är det såhär, jag har tänkt igen.
Wow! tänker säkert vissa men nej, det händer, tro det eller ej, ganska ofta.
Men jo, jag sitter med geografin i högsta hugg och funderar på att rensa lite sms i mobilen, givetvis börjar jag längst ner i inkorgen där jag har sms jag tidigare inte velat ta bort. Om det är bra eller inte, det vet jag inte men jag tror det är bra.

". .'gör inget dum för --- har fallit, hårt!' . ."


En mening, en halv mening till och med räckte. Jag har ju tänkt (där kom det igen ja!) och varit hit och dit. Allt är ju helt bra, hela tiden, jag är lycklig men. . egentligen är det nog fel. Och det där med att bli "dödad", nej inte bokstavligt talat, tyder på att det här tydligen rör fler.

6 / 3 = 2

2 gånger var kommer det bli till slut. Det vet jag.
Är det värt det ?

Om man kanske skulle ta och göra rätt för sig för en gångs skull.
Allt är bara så bra, det är det värsta.

". .'Det var väl det enda jag hade att säga att folk faller väl för lätt,
gör inte så mot --- bara.'. ."


Och ibland tänker jag inte alls, det är där ni känner igen mig antar jag. Haha.
Men jo. Vad gör jag nu liksom. .
Alla har behandlat varandra lika illa och fortsätter fortfarande att göra det.
Borde vi fortsätta eller helt enkelt sätta punkt för det ?
Lika barn leka bäst, och vissa borde inte leka alls.
Jag vet inte jag.
Återgår till att rensa i mobilen och läser mina geografipapper, så skriver jag säkert senare ikväll/inatt.
Bloggen har blivit som en bästa vän, jao jao.

Peace out!

"I'm yours to destroy the best you can."

I'm writing a book in my head that nobody will read.

Idag är det lördag igen. En vecka går fort. Den här veckan har rusat iväg och jag hinner inte med, kanske är det en sån vecka jag behövt efter det här året, bara det att jag tappar fokus som jag egentligen behöver men, en vecka kvar, en enda vecka och jag ska koncentrera mig nu, varje dag och få gjort det jag behöver. Jag, Bengi, Mattzzon och Robin beslutade till och med att vi skulle ut på krogen för att en cider tillsammans och bara umgås lite, dock blev det 3 st för mig och 2 öl under timman, och det var ju inte tänkt så, inte var det bra heller men kvällarna slutar likadant som alltid. OCh än en gång, det är tur att Bengi håller koll på mig. IBland kan det låta som något negativt när alla säger "Mamma Johanna" men TACK för att du är min extra mamma , hähä ^^

Jao, så idag blir det som ni alla säkert räknat ut stud för min del. Jag ska gå igenom coast i geografin, vilket jag i princip är klar med, lite mer att läsa så satsar på att vara klar vid 17-18 tiden för att sen kunna gå på the litosphere eller möjligtvis climate. Vi får se. Jag kommer hinna gå igenom det jag ska iaf och sen är det svenskan också, men det löser sig nog. Fokus är allt som sagt.

Och inte har det väl undgått er som brukar läsa här att jag hittat en ny kärlek; "No use for a name" stavas dem och deras låtar är . . guld<3

"Whatever you say,
please don't talk about the time when she was young
Apparently that was a different person"

 
"But the light that keeps on burning
Is on the same page you've been turning
Ignorance for some is just a way of life"


"There's a little voice inside that tells us what to do
How did we get this screwed?"


"And run away from stupid things i've said
I'll be here a few days from now,
We'll talk about it when i come down
If we make it this time, I'll clean the stain i've bled"


"So when the heart crash lands,
What memories will survive?"


"Didn't learn a thing from the last time
I'ts so selfish to be so confused,
Heart beats like rapid fire
So close to the edge but far away in mind"


"My head is touching down i've learned to be afraid "


Allt är klockrent, och ingen, ingen förstår.

Peace out!

"It's strange to me, there's no history."

Please don't talk about the time when there was a "we".

Jao, idag ser det ut att kanske bli lite bättre väder, eller mer sol och förhoppningsvis mindre blås. Jepp jepp, det är det enda jag hopaps på idag och om det nu om ca 40 minuter då klockan är ungefär 12:00 skulle vara lite varmare så ska jag tillåta mig själv att läsa geografi på uteplatsen och aksnke få lite färg samtidigt, det skulle vara toppen så att säga.

Igår såg min dag ut som så att jag åkte ner mot skolan för att lämna pengar i fröken Brincks skåp, träffade lille nisse sen också en stund. OCh just det, innan det tog jag en promenad till sjöbo torg och då svänger bengi in med moppen för att hon ska till apoteket och hon blev massa paff över att träffa på mig där just då, därav "Vad fan gör du här?!" haha <3 Så vi pratade lite :) Tog pensionärsbussen hem från staden sedan och lyssnade på massa bra musik, satte mig och skulle försöka plugga men det gick inte så bra det heller och till slut spelade jag lite gitarr och pratade med mamma i tele innan träningen. Träningen gick bra den också, lite slappis träning dock och sen vart jag sur på mina skott för de jag skulle sätta i krysset lyckades nästan alla gånger ta i antingen ribban eller stolpen där uppe. Haha fail minst sagt. Men men, efter det var det att skynda sig massa för vi skulle ut på Swing för första gången (iaf för min del) på typ 2 månader eller nåt men det var helt okej. Dock drog vi hem ganska tidigt, tattarbussen 00:22 och den kvällen slutade i princip som alla andra, diskussion och massa onödigt sms till folk hit och dit. Det har blivit en vana, som dock borde brytas snarast. Jag ska bättra mig, som tur är har jag bengi som säger åt mig.

Jepp jepp, plugg nu och idag ska jag vara duktig och få massa gjort, tro det eller ej.

Ibland så blir det bara så. Det finns så mycket att ångra men det är kanske bättre att lära ist ? Men lär man sig om misstagen upprepas gång på gång ? Jag har nog lärt mig, iaf lite, litegrann. Jag trodde inte jag kunde säga det, men det visade sig att jag kunde. Jag kan skilja på rätt & fel och jag kan minsann stå för vad jag tycker, dock uttalar jag mig inte så ofta om det, jag tycker att man borde veta bättre själv. Är det vad som krävs för att vara "där" ? Eller varför över huvudtaget liksom. . Eller är det hela grejen med att säga nej. Stå för vad man tycker. Stå för vad man tror på. Eller är det helt enkelt bara ett beteende man kan vifta bort för att det finns en dålig ursäkt till det som händer. Det spelar in och jag säger inget annat, men det är fortfarande ingen ursäkt. Det värsta är att när man orkar diskutera och bli arg, det är då man bryr sig. Det är dit jag ska komma; jag ska inte behöva bry mig. Just nu är det svårt, hela situationen är svår. Alltid är det något, eller snarare någon som far illa och inte ska man ha dåligt samvete, eller fullfölja handlingar när man vet att det är fallet. Det ska man inte. Jag har nog lärt mig, iaf lite, litegrann. Jag vet att jag kan fullfölja, men jag är nog inte beredd att förlora mer. Sen om det som kan gå förlorat är värt att kämpa för är en annan sak, 50% är det iaf, det vet jag säkert. Det gick upp för mig igår. Det kanske är jobbigt när det är vem som helst, men det är ännu mer jobbigt när det inte är vem som helst. Tankarna far runt och nu slipper jag iaf de här för en liten stund när böckerna läggs fram.


image88
Jag minns nog, dagen efter också.


Peace out!

"I'm sleeping between trucks thinking of you."

How did we get this screwed?

Alltså det känns som jag gör allt för att komma undan pluggandet men efter det här inlägget SKA jag faktiskt ta tag i det. Lägga mig och läsa "Kejsarn av Portugallien" och jag ska minsann inte göra nååågot annat innan den är utläst.

Just för tillfället har det inte hänt så mycket men behövde bara skriva av mig lite. Allmän bullshit som folk verkar finna intressant att läsa, trevligt det iaf.

Jo och jag är mästare på att göra fel. Eller, jag är mästare på att göra så att det blir fel, kanske inte för mig jämt, men ofta för andra och sådär. Sen den här låten, "No use for a name - Take it home", den är så jävla massa känsla typ, den spelas alltför ofta just nu vilket inte är bra för då spelas den sönder men jag kan inte låta bli <3 Sen gäller det ju att ta en dag i taget. Jag tror bara att the water is getting high, för högt för att jag ska hinna följa med. Och lågan kommer slockna så fort bladet vänds, det är precis så som det sägs. Frågan är när orden slängs fram, eller att jag skulle vara någon typ av anledning till något jag själv inte ens tror på men som jag accepterar för att jag är för svag, för att inte göra illa. Kanske tänker jag för mycket igen, men det är ju bara döda fiskar som följer strömmen eller hur ? Och jag är mest livlig för att inte göra det. Sen kan jag se mig själv sittandes där, givetvis, i tryggheten, men är det vad jag vill ? Är det den typen av person jag är ? Ibland känns det så, ibland känns det bra men jag skulle väl inte sitta här och fundera om det inte var något som talade emot liksom.

Orka.


Peace out!

"Ignorance is just a way of life."

The page's are turning.

Bdb.
Underbarast musik.
Kass matlagning.
Bussen.
Parken.
Bommen.
Knutarna.
Väntan.
Vändningen.
Tröjan.
Leenden.
City.
Prommis.
Groupie Emelie.
Träning.
Folket.
ALLT.
Jävla dag till att vara bra.
Jag är tom, helt tom. . och jag gillar det. Det gör jag!
Total underbar vändning, galet <3

Peace out!

"Doctor, can you give me something for my state of mind?"

There's a little voice inside that tells us what to do.

Okej, jag är inte helt pepp på att skriva blogg lika ofta längre men har inte så mycket att skriva, fast aa nu ska jag försöka lite snabbt iaf. Kom på att jag ska hinna äta och massa annat innan kl 3, ska nämligen ta bussen ner mot skolan då och få tag i min geografipärm som kan vara bra att ha, tog inte med den igår för att jag inte fick plats med den i väskan och aa, det går ju lika bra att hämta den idag som sagt. Jag är helt pepp på att tatuera mig igen så ska säga till mamma att jag och hon tar tag i det i höst efter solsäsongen :) Sen har jag fått upp ögonen för "No use for a name" en grupp som tog mig med storm (typ citat citat) men aah, deras låtar är sjukt bra och "Take it home" är favoriten utan tvekan, sinnessjukt bra är den.

Vet inte vad mer jag har att säga faktiskt. Jo, koncentrationen tas upp av allt annat än skolarbetet just nu, det är inte bra men jag är lycklig så whatevs. Det blir massa plugg ikväll efter träning iaf, då ska jag se till att få gjort massa precis som alla andra dagar framöver till onsdag, men ibland behöver man ju lite paus typ och det unnar jag mig ibland. Gårdagen var soft, helt soft. Och idag blir väl också soft. Alla andra dagar ska bli det. Gah jag är pepp på allt verkligen. Helt skönt :)

Naej, slänga ihop lite mat nu innan schoolii.

Peace out!

"There's no end in sight, at least not for now. Let us live each day as if it was our last."

Just det.

Jag måste ju tillägga att jag går i skolan och skriver 2 prov imorn och efter det är jag ledig fram till nästa onsdag, så jag kommer ju iofs behöva plugga massor massor, men jag är ändå ledig från skolan och det kommer vara guld. Ja det var nog bara det <3

If I could, take a trip, to outer space
She would be the one, I will see
When I get, to heavens gate
She would welcome me with her arms, open wide, and a smile
Will shadow me brighter than the sun
She hasn't had a fair chance, so I'll give her one
Let me tell you who she is, yeah


She's a fallen angel, sent from heaven up above
She's a fallen angel, waitin for me to love her, yeah
She's a fallen angel, take your judgment off her
I know, that she's a fallen angel


You know, I could
Help her mend, her broken wings
So she can fly again
But I don't, wanna lose everything that I've gained
Turnin me a selfish man (oh)
Cause without em my heart just don't go, no more (no more)
I couldn't take the pain, from watchin her fly away
So say that you'll stay
She's mine


Baby I know
I know that they done hurt you
But I'm here
Let's take it all away
So if you let me...
You know what, just put your heart in my hands
And everything they say, I take it back
Like this...

Only if that's alright with you.

Inte skrivit på ett tag för tro det eller ej så har jag varit upptagen med att umgås och nej, det har inte hänt på länge så min helg har varit guld. Ni som spenderat tid med mig och förgyllt mina dagar något grymt vet vilka ni är, ta åt er som fan! Tack <3 Tattargrillningen liksom, helt guld och bästa folket <3 Sen lördagen lixx <3 och Idag har jag spelat match, dock slutade det med förlust och en fru som var irriterad över sin egen insats, men träffa folket ju <3 och jag ska förmodligen bara hoppa över en enda träning till och det är nästa torsdag, annars ska träningen för mig komma tillbaka till de gamla vanorna och jag ska fanimej ta tag i det ordentligt och träna även på egen hand.
Men men, tänkte inte skriva så mycket mer, ska kolla igenom lite saker i engelskan en snabbis och så ska jag tillåta mig att lyssna igenom massa bra musik för att spara de låtar som är värda att spara och inte. Jepp jepp.
Underbar helg, på alla sätt, verkligen alla <3
Slottet <3

Peace out!

"Come, take my hand and we'll always be alright."

You ought to know by now how much I love you.

Idag blir det lite längre inlägg iaf.

Igår var som många tydligen märkt ingen bra dag för mans fru på grund av diverse saker även om den hade sina ljusare stunder precis som jag tydligen kan ha ibland. Men dagen idag har varit lite bättre. Matte provet gick lite bättre än jag hoppats på och jag är lycklig och jag blir godkänd, paper 1 i kemin har jag ingen aning om hur den gick och paper 2 kändes väldigt bra så jag hoppas det gick precis så bra som det kändes. Jepp jepp. Sen fick jag ett mail som värmde lite iaf även om det är så att jag ligger lite illa till, det stillade min oro. Tack! <3
Eftersom jag faktiskt inte orkar skriva så mycket egentligen och med tanke på tidsbristen jag har eftersom jag ska plugga vidare med kemin nu till paper 3, vilket även är det sista provet inom kemin så skriver jag en lista på saker som varit väldigt bra under första provveckan:

- Matten med Nea
- Den lilla fritid jag har utanför proven som inte ågnas åt plugg.
- Sms:en.
- Bänken och folket där idag innan kemi provet <3
- Ta(fsandet) även det vid bänken, haha. Hierta på det.
- Att träna lite.
- Imorn kl 9:15 har jag gjort hälften av mina prov och det känns för min kropp är slut.
- Solen och underbarast väder.
- Pappa som stöttar mig <3
- Alla andra som stöttar mig.
- Gitarren
- MUSIKEN<3
- Att jag har chans på någon. hähä
- Att jag inte reagerar längre på att jag är "gift".
- Min man kallar sig för han. puss på det.

Jo, men det finns ju glädjeämnen i mitt liv också bara att det krävs så mycket för att bygga upp det lilla som bryter ner så mycket. . Den meningen blev nog konstig men IB peeps förstår det säkert.
Jaoooo.
Dags att skruva upp volymen, lyssna på Cascada bland annat och lära mig lite human biochemistry och environmental chemistry. Ohja.

"Ditt leende och dina ögon gör min dag typ."


Av det dog jag lite inombords, helt sött ^^, <3

Och en liten shoutout till min pappa: en av strängarna på min gitarr gick av idag så då fixade han det, massa snäll är han och när jag sa att han inte är så dum som han ser ut så tyckte han det var tur <3 haha

Jepp jepp, men plugg nu.

Peace out!

"It's sad but true, you've got yourself to blame."

What am I without you.

Ja det var nog igår jag insåg att exams börjat och hur viktigt det verkligen är.
Och jag trodde inte jag skulle ta det så hårt som alla andra, det är trots allt bara prov och man gör det bästa man kan men . . Gårdagskvällen och den här dagen har inte varit jätteroliga. Jag har varit jättetrött, jag har varit frustrerad, jag har varit deppig, jag har varit det mesta. Jag orkar inte ens skriva ett redigt blogginlägg så jag stannar här. Allt är jobbigt med IB.

Peace out!

"Dancing in the dark distance shadows."

You can make my life worth living.

Jepp jepp, idag har det varit en bra dag, eller det bra har övervägt det dåliga så att säga :)

Började med att drömma värsta tänkbara, att jag missat 2 av mina examensprov för jag trodde att de låg senare på eftermiddagen vilket resulterade i ett diplom som gled ur händerna och jag vaknade i sängen nästan gråtandes men lycklig när jag kom på att det inte var sant. Jag blev totalt skärrad hur som helst så nu ska jag upp tidigt varje dag oavsett när jag börjar. .

Drog till skolan iaf för att skriva paper 2 i psychology. Jag tänker inte ens nämna frågorna men . . helvetesfrågor säger jag bara och det summerar det provet ganska bra. Jag hatar att gå runt i ovisshet, samtidigt som jag inte vill veta att allt jag skrev var fukked up, men det är nog bättre så man iaf vet vad som väntar, eller jag vet inte. Gah!

Sen blev dagen genast mycket bättre iaf, träffade Nisse efter att ha spenderat tid med Gunnsan, vilket inte har hänt så ofta nu för tiden eftersom vi haft mycket att göra båda två så det får det bli ändring på <3 Vi hade trevligt i workshopen iaf ;) Sen träffade jag nisse som sagt och vi satt och chillade massa och bara snackade i typ en evighet som gick massa snabbt, men det var skönt. Sen vid busstorget, sådär ca 15:23 gjordes min dag. Jepp jepp jepp. Tog pensionärsbussen hem för att kunna lyssna lite längre på musik och sen var det dags att spela lite gitarr <3, äta och göra sig redo för träning :D Nog känns det att man varit borta massa men några bra saker lyckades jag ändå göra trots min extremt dåliga kondition just nu. Träffade mina älsklingspojkar också :D alltid lika trevligt och porr-rico åker till skara imorn, men är bara borta en dag ^^ Vi skulle dessutom gifta oss bestämdes det idag. Hej polygami. Jaoo. <3 Fick även tillbaka min stämapparat av jennie idag, den har varit saknad fast vi båda har glömt den hela tiden, bra minne ? Ohja! Och hon var skadad så hon kunde inte träna idag :/ Får hoppas det går över massa fort. Efter träningen fick jag skjuts hem av söte-nino :D Evve åkte också med, massa nice. OCh nino glömde vattenflaskan på taket och körde iväg så hon skulle ner och hämta den på gif precis efter att hon släppt av mig. Jag börjar gå och typ efter 50 meter kommer rico och mattzone i bettan med hennes vattenflaska, haha så klockrent så de skulle gasa ikapp henne med bettan ;) hon klarar allt <3

Mjo och nu sitter jag här. Förresten så ska jag ta åtminstone en rad till att grattulera man och nisse till segern ikväll :D Heeelt bra ! Puss på det ! <3

Annars händer inte mycket, jag har säkert glömt en del saker men whatevs. Då får ni väl be mig lägga till det ;)
Ska plugga lite matte nu i den mån jag orkar, äta upp det sista godiset jag har och sen börjar mitt "nyttiga" liv, för jo; inte fasen har jag varit nyttig någonstans det sista. Måste även ta tag i mina extremt dåliga matvanor, för de existerar knappt :/ Shoutout till man här: Förlåt ! jag vet vad du tycker om det. Men jag ska bättra mig som sagt och ta tag i min träning nu när exams har börjat och för en gångs skull kommer lida mot sitt slut. Jag har redan planerat lite träning och annat. Det ska nog bli bra. Eller det ska det rättare sagt.

Annars hade jag nog inte så mycket att tillägga idag, det brukar alltid fortsätta trots att jag skriver såhär men nu följer nog inget mer förutom att jag fortfarande är förundrad över att ha i snitt 20 personer som läser min blogg varje dag. Vad kan vara så intressant ? Naej, jag vet icket. Men jag är glad så länge jag kan glädja någon, eller i detta fallet några.

I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone...


I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you?
I can't be too late I know that I was so wrong


Ta åt dig liksom. .

Peace out!

"I think the time is right to stop the fight. ."

I'm sending you the signals tonight.

Då var första provet skrivet i psykologi, paper 1 vill säga och till skillnad från mocks så kändes det här lite bättre och inte är jag en som siktar på höga betyg men hoppas att jag iaf fick ihop lite poäng på provet. Det kändes någorlunda bra iaf och hur bra det gick får jag ju vänta med att veta tills i början av juli. Men men, dags att ta nya tag inför psychology paper 2 som kommer vara imorgon.

För att själv hålla koll på och pricka av mina prov så:

Monday 5 May:
Psychology SL Paper 1 (15:45-18:00)

Tuesday 6 May:

Psychology SL Paper 2 (11:45-13:00)

Wednesday 7 May:

Math Studies Paper 1 (13:00-14:45)

Thursday 8 May:
Math Studies Paper 2 (08:00-09:45)
Chemistry SL Paper 1 (13:00-14:00)
Chemsitry SL Paper 2 (14:45-16:15)

Friday 9 May:
Chemistry SL Paper 3 (08:00-09:15)

Monday 12 May:
English B HL Paper 1 (08:00-09:45)
English B HL Paper 2 (10:30-12:15)

Wednesday 21 May:
Swedish A1 HL Paper 1 (13:00-15:15)

Thursday 22 May:
Swedish A1 HL Paper 2 (08:00-10:15)
Geography HL Paper 1 (13:00-14:45)

Friday 23 May:
Geography HL Paper 2 (08:00-10:45)

Där är det. Jepp jepp, så ser mina prov veckor ut. Bara att gilla läget. Efter det är jag fri och det ska bli massa soft att kunna chilla lite innan bal och student. <3

Jag orkar fortf. inte skriva summering av urix helgen, vet dock inte om det kommer komma någon sådan. Jag minns med alla bilder jag tagit ist :)

Dags att läsa lite psykologi nu inför provet imorn. Jag har laddat upp med lite cham + läsk så det är nice.
Blir dock ingen träning imorn antar jag, glömde prata med Christer om det igår men ska träna på torsdag iaf. Behöver tisdagen och onsdagen till skolan känner jag. Sen blir det lite lättare efter den här veckan så då kommer jag nog kunna vara lite mer aktiv förhoppningsvis. Jag får se när kroppen säger stopp helt enkelt.

Träffade nisse lite idag innan provet och det gjorde mig massa glad så jag vart positiv och hon tyckte jag såg massa lurig ut ^^. haha ! Och nina kommenterade det också men jag var bara glad. . för massa, även om exams startat. Det ska bli skönt att få det gjort äntligen även om det är jobbigt och kraftansträngande. Men jag var helt glad och kommer förmodligen fortsätta vara det, jag har inget att vara nere för just nu och tillåter ingen att dra ner mitt humör ^^.

Och jag har funderat lite, vilket inte är ovanligt alls, inte för mig iaf.
Det vore kanske helt dumt. Det skulle nog vara det dummaste jag kan göra men. .
Egentligen vet jag inte varför. Är det för att andra tycker det ? Eller är det för att det skulle vara konstigt ?
Eller är det för att . . för att alla andra gör så ? Eller för att . .
Naej jag vet inte. Eller så tänker jag inte den här gången. Det kanske är bättre så.
Bara flyter med liksom för att se vart jag hamnar.
Något säger ja, något skriker nej.


Och musik nu. Käääääärlek <333


Peace out!

"I can't believe you were the one to build me up and tear me down."

I ain't missing you.

Tillbaka i B-ås igen. Känns skönt trots att Malmö var underbart :)
Kommer ett längre inlägg imorn eftermiddag förmodligen då jag ska skriva lite om helgen, och om det faktum att exams dragit igång imorn. Jo, så läs då istället om ni blir besvikna på innehållet idag.

Kände hur som helst att jag behövde skriva av mig lite men, det jag vill få ur mig är inte alltid passande att skriva här på blogg.se, så . . Ja, äh det blir nog inte så mycket trots allt, ska jag skriva om något i helgen så kommer jag in på en annan sak, osv. och det har jag inte tid med nu. Ska kolla igenom lite på psykologin nu innan jag lägger mig, skaffa mig massa timmars sömn och sen åka till skolan runt 3 tiden för att vara där i goood tid innan provet börjar. Ska ner på stan snabbt och skaffa lite bläckpennor och diverse också som kan behövas under exams. Många freakar, jag har klarat mig hittills och ser det som att det ska bli ganska skönt att få gjort det, även om det kommer kräva maximal energi att skriva dessa prov. Men måste bara tro på sig själv och göra sitt bästa, då kan man vara nöjd oavsett resultat.

Ge mig mer Nathalie Horler. Låtarna går i winamp och jag bara ser henne framför mig på scenen i gislaved. GAH! Det var så bra <3 Cascada <3

Och ja, jag låter säkert massa fjortis men det skiter jag fullständigt i för alla andra får ju lov att tjata om sina artister <3

Psykologi, läsk och sånt där nu <3

Everytime I think of you
I always catch my breath
And I'm still standing here
And you're miles away
And I'm wondering why you left
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight


I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time just thinking about you
And it's almost driving me wild


But it's my heart thats breaking
Down this long distance line tonight


And I ain't missing you at all
Since you've been gone... away
I ain't missing you
No matter what I might say


There's a message in the wires
And I'm sending you a signal tonight
You don't know how desperate I've become
And it looks like I'm losing this fight


but it's my heart that's breaking
Down this long dusty road of mine


And I ain't missing you at all
Since you've been gone... away
I ain't missing you
No matter what my friends say


And there's a message that I'm sending out
Like a telegraph to your soul
If I can't bridge this distance
Stop this heartache overload


I ain't missing you at all
Since you've been gone... away
I ain't missing you
No matter what my friends say
I ain't missing you


Mm, tänk på det.

Och jag måste tillägga att "Avril LAvigne - Girlfriend" just började spelas ur högtalarna och den är så mycket hemresan från urix 2007. Och den lyssnade jag på massa samtidigt som jag skrev ungefär tusen sms till Nathalie som jag förövrigt träffade nu på urix 2008, hon och söteMalin. Urix snyggaste folk <3 ^^,

Peace out!

"So tell me, what do you want from me?"


RSS 2.0