No one. When my heart is hurting.

Jag är helt lost i huvudet. Beror det på årstiden i sig kanske att det kryper långsamt tillbaka inom mig igen ?
Alla förändras vi och jag har sett att det inte bara är jag. Skrämmande. Däremot är det väl i stora drag den här personen jag kommer fortsätta vara, och det känns helt bra faktiskt, jag börjar hitta mig själv mer och mer blir förvånad när jag ser hur trygg jag faktiskt är i mig själv om man jämför med många andra tonåringar, barn, vuxna. . you name it. Alla har brister, men varför lägga massa energi på det när man kan lägga den på alla bra sidor som finns. Orka att jag kom in på det här av ingen anledning ?
Idag känns det som det blir en helt flummig blogg bara, jag har nog verkligen ingenting vettigt att säga över huvudtaget och minnesluckorna från i lördags överraskade verkligen; jag hade verkligen ingen aning om det där. haha.
Så kan det gå när inte haspen är på. Och jag kan verkligen inte minnas. Whatevva.

Jag såg att cascada spelar i london på min födelsedag för övrigt. Intresseklubben antecknar, och spelar hon some place near i vår då åker jag nog dit. Jag måste se henne live igen, sjukt. Tänk jag, linnibiatch och rico igen. Det hade varit något må jag säga, verkligen något <3 What hurts the most. Tåren i ögat, mitt folk, och ninni. Haha. Alltså jag orkar inte att hon var så kul och söt <3
Och nu var jag för övrigt tvungen att byta låt på youtube till min kärlek: One more night <3
GE MIG, GE MIG, GE MIG!
"Now I'm blue, and june feels like november, some can't believe it's true, too long we've been apart."
Det är kärlek för mig, musiken <3

Justja, måste kolla anmälningsshit och sånt till Tekniska basåret här i Borås för nästa höst. Ser ut att bli det nu iaf så jag får studa lite mer matte, kemi och framför allt fysik som jag inte läste på gymnasiet. Matten blir nog helt okej, dock svårt med det svenska nu så blir att ställa om sig från engelskan (iofs i alla ämnena) men kemin ser jag inte fram emot alltför mycket, spec inte eftersom det är laborationer också -_- Förhoppningsvis är det mindre krav på labrapporterna (a) Yeye, lite minns jag nog från IB iaf :) Aa och för de som är nyfikna och de som inte bryr sig det minsta så ser det ut som att det blir ett sådant år, ett uppehållsår till och sedan studera till någon typ av arkitekt om jag kommer in, skulle vara helnice för det är vad jag vill just nu men det hinner kankse också ändra sig :)

Pallar typ inte skriva mer. Eller jo, vart sjukt paff när jag såg att jag hade missat samtal från nathalie och lovisa, så när jag ringde upp så pratade jag lite med båda två :) Galet längesedan jag pratade med natha men vi ses väl nästa vecka när du drar ner till gbg, fest och sådär som det pratades lite om :) Skulle vara helnice. Och det var förresten johanna som ens uppfattade ordet singel i meningen, jag hörde ringer, typ wtf? haha. Whatevs. Skulle vara kul att ses lite iaf :)

Naej nu får det vara nog.

Peace out!

"Tonight, I'm leaving it up to you."

You came and turned my life around.

Funderar lite på att faktiskt bara behålla min andra blogg.
I den här skrivs det inget vettigt ändå, inget av intresse och jag får inte ut till fullo vad jag vill få ur mig och det är det bloggen är till för känns det som. Kanske kanske.

Jag saknar förra hösten/vintern något sjukt mycket, Det var lyckorus i kroppen väldigt ofta då och jag vill dit igen men jag vet att det inte går och det är synd, väldigt synd faktiskt. Allt var spännande och just nu händer ingenting, jag behöver minst sagt komma iväg lite. Sen när jag tänker efter så går tankarna åt ett helt annat håll numera än vad de gjorde för 3 veckor sen. Greppet är inte längre lika hårt och det gör det lättare. Det är mycket som lockar just nu och jag söker mig dit för lätt fast jag egentligen kanske inte vill. Men vad vill jag egentligen ? Jag kasnke bara har inbillat mig massa saker, fått mig själv att tro att det är just på det sättet ? njaaa, tveksamt.

Dags att fixa sig nu och dra till jobbet iaf.

Peace out!

"Tell me that it's real, the feeling that we feel."

One more night, I wanna be with you.

Definiera you ?

Jag behöver det som fanns då.
Jag behöver dig, och jag saknar dig.
Jag hoppas det inte dröjer lika länge den här gången,
för med dig känner jag mig trygg oavsett
och varje gång känns det som vi inte varit
ifrån varandra.
Oscar, flytta hem igen, flytta hem till borås. <3

Det är det enda jag behöver få sagt idag.

Peace out!

"I just don't know what could have been between the both of us."

I'm nothing more to you than a ghost.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja så jag tar det som det kommer helt enkelt och spinnar bara på med något, som vanligt blir det väl det jag alltid bloggar om, eller delvis bloggar om. Jag insåg på min promenad hem från bengi att gatulampor är ganska bra att jämföra med folk man träffar. Precis som lamporna slocknar så gör även känslor och allt annat inom mig det men någon gång är det någon som kommer för att få lampan att lysa igen, precis på samma sätt kommer någon för att fylla tomrummet som finns. Jag vet att mitt tomrum kommer fyllas, inte utav den man kanske hoppas på, men utav någon som är precis lika bra fast på ett annat sätt. If you could just stop playin' these games. Jo men varje gång ska jag ge mig in i leken och den som är med får leken tåla, eller hur heter det så ? Jag tål det och jag tar det, men nu slutar jag nog leka den här leken. Fast visst blir man frestad att leka samma lek igen för att den faktiskt började väldigt bra förra gången, tills det att man blev tagen ? Ohja. Den leken kan jag.

Sen det här med att tala om vad man känner, faktiskt visa vart man står, det är inte så svårt, det borde i alla fall inte vara det. Jag är inte bra på det, men när jag väl talar om vad jag tänker/tycker/känner, då är det inte nå amerikansk-film-kärleksliknande-craptalk som jag drar, vissa saker behöver komma fram på sitt speciella sätt. Som du sa Bengi om det jag valde att säga, att det är för mycket sagt i det och att du inte ens skulle kunna säga det till någon. . Jag gjorde det och jag står för det, och kommer alltid göra. Sen finns det dock en annan gräns som man inte kan stampa på hur länge som helst innan man väljer att kliva över den och se det nya. Jag närmar mig sakta men säkert, just för att jag börjar förlora hoppet om det jag inte längre ser framför mig, är det så avlägset så kan det nog vara. . nästan. Men det skulle nog vara värt, synd. There's no need to complicate our time is short. Så jag slutar med det. Och jag har kommit en god bit på vägen, för tillfället.

För att slänga in något och bryta av för två sekunder så är det någon som skrivit något oläsligt på min arm eller om det bara är kladd, men jag vet inte vem det är i alla fall eller när det hände så om någon känner till det får ni väldigt höra av er om det, enbart för min nyfikenhets skull. Gunnels mamma var nämligen den som upptäckte det när jag drog upp ärmarna på min tröja, ofta jag är smart som inte sett det på hela dagen. haha.

Sen förstår jag inte varför jag springer efter varje gång, varje gång. Tar smällen, reser mig och springer igen. Jag borde kanske bete mig så också ? Men nej, det finns inte för mig, jag vill inte vara den personen. I really wanted you. Och utgången blev väldigt bra till slut trots allt och slutade sådär, detaljer behöver inte nämnas men det hände allt och ingenting :) Helt bra iaf. Och just ja, orka att hon hette just Tess ? Nej.

Nu orkar jag inte ens skriva mer för jag får inte ur mig något vettigt ändå, kanske blir lite i andra bloggen istället så jag slipper vara så luddig i det jag säger. Gitarr i några minuter nu för att jag måste och sen blir det film för hela slanten, måste se sällskapsresan eftersom jagi nte sett den och jag skäms nästan lite över att säga det ;)

Peace out!

"I reckon it's my turn to win or learn some."

Det hjärta som skulle bli ditt på något vis, fryser nu sakta till is.

Jag satt just nu och tänkte lite på att det var dags att skriva blogg, jag har gott om tid, i alla fall tills jag måste städa upp på mitt rum. Nej; jag ska inte dammsuga och hålla på, enbart plocka bort det värsta som jag strör omkring mig här inne och det är vare sig uppskattat av min lille pappa eller mig så det är nog bäst att få gjort det som sagt, det skulle vara skönt att slippa kliva över högen varje gång jag ska till garderoben ;)

Nu är det så att jag faktiskt har planerat lite av mitt liv, alltså de följande tre dagarna atm. Jag tar det punktiv så att alla kan hänga med, och känner du dig träffad så är nog din iq inte på topp. Där tänker nog folk "Vadå din? Det är ju ditt iq?". Men det står ju lite sådär översatt för "Intelligenskvot" och om man ska säga kvot i bestämd form blir det "kvot 'en' " och därav en framför ordet om man ska ha det i singular. Därav din. Och Jag är dryg, jag vet, men det är inte jag som sitter och läser all crap.
Moving on.

Fredag: Planerna är att kliva upp vid 6:30 som vanligt för att sedan traska ner mot Play där jag jobbar iaf imorn också till kl 15:15. Jag får även besked om jag får jobba nästa vecka också ifall de behöver mer hjälp och jag hoppas väl på det eftersom det andra jobbet verkar krångla lite. Anyways, efter att jag slutat kilar jag nog hem för att vänta in klockan då jag och lille far ska hämta johanna på hennes jobb och eventuellt jennie för att dra till liseberg en sväng, lyssna lite på livemusik framförd av göterborgs egna Håkan och träffa folk. Om jag nu kommer dit, vilket just nu ser så ut, så ska jag leta upp jennodear och neababy för att kramas lite och så eftersom vi inte sett på vad som känns som ages. Sen hoppas jag jennitjockis följer med också, hähä ;) Sen blir det hemresa för att sova ut på löradg. Underbart.

Lördag: Blir nog höstmarknaden på morgonen/förmiddagen lite med gangi kanske. Massa shit jämt men klart man måste ner och kolla för att det är "tradition" :) Sen blir det hem och chilla lite innan vi ska befinna oss på alléterrassen kl 18 med större delen av laget innan vi går hem till Kristin för lite fortsatt "lagkväll". Mys.

Söndag: Då ska jag nog vara lite halvtrött och känna att jag verkligen behöver en slappdag tillsammans med mina brudar för att kolla lite på resor som kanske blir av nu i höst/vinter. Det skulle behövas och det skulle vara sjukt kul. Nu har det blivit england 2 år i rad, sjukt bra, men nu vill jag nog ha lite värme, lite bränna ;)

Ja, så ser min helg ut för tillfället, ändringar kan ju komma att ske om de är små men i det stora hela så kommer det se ut såhär och det känns galet bra. Måndag är ännu ett frågetecken, det visar sig imorn som sagt :)

Sen för att jag tänker lite väl mycket ibland så vet jag att jag kommer bli världens toffel för jag viker mig alltid när jag är svag för någon, snacka om opportunity att utnyttja mig. Haha. Och nu är jag lite trött faktiskt, jag vet inte varför jag står och trampar på samma ställe när jag i själva verket vill ta ett kliv. Men nej, svag heter det. Brevid definitionen finns det en bild av mig. Ork.

Peace out!

"Kom änglar, kom älvor, det börjar bli kallt."

Singing on my weakness and playing on my fears.

Håller inte reda på när jag skrev senast men jag gissar ändå på att det inte var alls längesedan, abra att det känns som så eftersom jag känner att jag borde och vill skriva blogg varje dag, men det var säkert i förrigår eller liknande.
Så mycket sen dess har faktiskt hänt. I lördags var det dop på förmiddagen och det var massa mys plus att familjen från v-ås var nere så det var bäst att få träffa dom igen :) Efter det blev det förfest hos albin med folket och det var helt bra, dock mådde jag illa av någon anledning, "Hej-emelie-har-ätit-dåligt-hela-veckan", så jag får skylla mig själv men ändå, det slutade lyckligt (A) Jag och evve hade "hemprat" med varandra och jag catchade fulaste inspelningen på oss. hähä. sony <3 Sen blev det träggan och jag vet precis varför jag älskar trägårn och fick tillbaka hoppet om att de faktiskt kan ha bra musik där. Medleyt var galet bra och all dans var super. Haha så galet kul med brudarna, galet verkligen. JAg kände mig lost men det var en skön känsla ;) Sen blev det prommis hem från stan och bland annat en malin som la sig ner på asfalten utanför mig av utmattning och diverse annat, så himla kul :D

Söndagen var sletendag hos gunnel med disneyfilmer och sedan Wall-e på bio. Myspys och den var lite gullig fast det är nog ingen film jag kommer slå på flera gånger igen :)

Idag har det varit jobb, sen drog jag ner till gif för att kolla småtjejerna spela match och de var massa duktiga :) <3 Sen blev det promenad med mattzzon och jennie hem och hon skadade mig. Hon tar upp en sten som är redigt stor och bara "eeeeemelie". Jag försöker hoppa undan men stenfan nuddar marken samtidigt som mig och jag får den på tån, jag haltade en bra bit hem. haha <3 men sen fick jag två kramar efter att hon kastat den och sparkat mig på benen så det var lugnt ;)

Jobb imorn och sen träning. Stressigt kind of men jag får skynda mig as hell så ska det nog gå bra :)

Har inte så mycket mer att säga tror jag, orkar inte för måste sova så jag pallar jobbet imorn. Får förhoppningsvis återgå till "det vanliga", alltså sortera filmer ist för att springa runt på returen. Hoppas Kristina hjälper mig där imorn isf också, det hade varit kul, hon är skön :)

Peace out!

"Little miss doubt comes with me everywhere. Everytime I'm close, that's when she appears."

Ching ching, getting paid over here.

Helt bra dag faktiskt. Jobbet funkade bra och de söta killarna sa godmorgon till mig och den enda pratade med mig sen. Haha, bara för jag såg honom när jag gick runt och jobbade så tänkte jag "han är söt" och fortsatte, ofta att han är framme hos mig efter 5 sekunder och pratar med mig? Det var kul. Sen var Anna-Maria lite sen men aah, det är alltid trevligare att vara två när man jobbar :) Och vi blev äntligen klara med den fjärde och sista, trodde vi, pallen men nejdå, när hon frågar Jari om hur vi ska styra upp packningen av resterande filmer så kommer hon dragandes på en till pall. Haha blicken mellan oss när båda suckar ;) Aja, förhoppningsvis inte lika mycket singlar nu när de konstiga titlarna förmodligen dyker upp men vem vet. Förmodligen sista dagen imorn också på det jobbet, iaf som det var sagt, så vi får väl jobba på så mycket som möjligt med tanke på att arbetsdagen är kortare imorn också, går bara till 15:15 och det ska bli skönt :) ändå 1,5 h tidigare lixx. Sen blir det hem och äta något förmodligen och sen åka ner och möta Lovisa at the station för vi ska gå och boka tattoo-tid till henne :) Jag ska språkas med mamma på lördag och säga till att jag snart bestämmer en tid för nu är jag pepp på att göra min, sjukt pepp och tänk om det blir som jag vill, lätt att jag inte kommer kunna låta bli att titta på den :D awie !

Efter det var det prat om att dra till fritte för malin jobbar imorn och på lördag, då det även är planerad utgång så de som vill hänga med är välkomna vart vi nu än ska vara :) Yeye. pepp på det.
Har precis spelat lite stepmania och gitarr, så sjukt underbart. Det var bra för mig ikväll och jag har tränat också! :D <3 Skulle inte vara med först men precis innan jag skulle dra så kände jag att jag inte skulle klara av att stå där nere och titta så fick helt enkelt dra på mig kläderna ändå och det var det bästa jag kunde gjort. Mitt lag <3 Gah. Missar matchen på lördag och det suger så mycket, jag tror aldrig jag varit såhär depp över att missa en match. Ockej det är bara en av alla men . . varje match är en match :/
Yeye, sängen snart tror jag, känns som att det kan behövas för jag är helt pepp på morgondagen. Ohja!



Peace out!

"Le så mycket så att det inte går att pussas - stjärnan."

Let's give it a shot.

Det är illa när blogginlägget skrivs såhär tidigt på morgonen men samtidigt som jag så grymt behöver skriva av mig så kan jag inte sätta ord på allt just nu, peppkänslan liksom dog ut. . Eller så är det något annat.
Nej, det finns nog inte så mycket mer att säga, varken här eller irl. Bleh.
Det är väl bara en tidsfråga och saken är den att det bara känns ovesäntligt, det kanske det inte är men aah. Nej liksom.
What I know for now är att det är jobb om dryga timman och direkt efter det drar jag till gbg med bengi och idag skulle tydligen vi träffa vic också, sååå underbart. Saknar henne galet <3
Men ork.

Peace out!

"I wanna be the one holding hands with you."

Just let me rock your body.

And do you know that I am starin' at you when you sleep ?
Antar det, och jag har sagt det ett flertal gånger. Jeppjepp.
Men vad hade det med något att göra lixx ?

Kom hem för en liten stund sedan från mitt temporära jobb som just nu varar fram till och med fredag sedan får vi se vad jag hittar på efter det. Jobbade på förmiddagen tillsammans med . . Anna-Maria tror jag hon hette men det är säkert helt fel, och sen hjälper Jari mig ifall det är något jag undrar över, förövrigt hennes morbror fick jag reda på och båda är massa trevliga :) Eftermiddagen fick jag jobba själv och det gick kanon, jag har redan koll på det jag ska göra och det går helnice :) Med tanke på att vi ska göra 4 pallar så ligger vi lite före eftersom 1 och en fjärdedel redan är gjord så det känns bra :) Yeye, bra jobb som passar mig iaf.

Funderar på att fixa lite med teorin nu, det behövs minst sagt och jag är väldigt pepp på att ta mitt körkort av diverse anledningar, mest för att kunna köra och hälsa på folk som inte bor alltför nära. Och lite andra saker också . .
Blää jag är så pepp på lägenhet och stadigt jobb också, det hade varit så mycket guld men får se vad som händer mot vintern :)

Ska nog fixa till min blogg lite också, har lust att kriia lite flashiga färger, sådär fulsnyggt 80's lixx på någe vis.
Får se vad det blir.

Uppdaterar senare.

"Kom hit och pussas lite va!"

I've tried everything but in the end; it is you.

Precis klivit ur duschen och det var helt skönt. Lång dusch <3 puss på det.
Lämnade av göteborgarna också nere på stationen, de kom hit och våldgästade helt plötsligt men det var väldigt trevlig, dock blev det bara häng på MAX och stationen men bäst häng :) Synd att alla har skola, jobb eller annat som tider måste passas till. . jag har ju som sagt jobb imorn och det känns bra, får hoppas det blir kul bara.
Jepp jepp.
Det strömmar lite skön musik ur högtalarna för tillfället och jag är mest jävla pepp.
Kommer hem och när jag slår på skärmen har malin skrivit på msn och vad har hon skrivit ?
Jo att hon kommer hem från Tyskland och att vi kan ses typ när som helt :D Fatta peppen! Ska kolla så beccan kan en helg också och sen är det ju bara att fixa. Våra matcher är slut för det här året efter lördag och . . Gah! Så himla kul skulle det vara och lätt att det blir kladdkakebakning och whatever ni vill, jag är med på allt :D Awie !

Sen har hela dagen i princip varit massa bra! Jag förstår inte vad som hände men något vände och gjorde saker och ting bra. Just nu ser allt bra ut för mig och jag kan inte må bättre i princip.
Sen vet jag inte varför men jag kan inte hålla tillbaka med det längre. Jag vet att vad jag känner och jag står fast vid det, det är lättast så. Jag tänker inte ljuga för någon annan eller för mig själv längre. Men jag är en idiot och det kan jag inte ändra nu, och jag kommer säkert fortsätta vara men det är ovesäntligt. Jag längtar ju kind of. . ganska redigt.
Och det är precis det här jag inte ska skriva.

Kanske dags att lägga sig snart så man får lite sömn och är pigg och glad imorgon :)

Peace out!

"Things will get better if you'll just hold my hand."

One step, two step, three to go.

It's gonna burn for me to say this
But it's comin from my heart
It's been a long time coming
But we done been fell apart
Really wanna work this out
But I don't think you're gonna change
I do but you don't
Think it's best we go our separate ways
Tell me why I should stay in this relationship.



Done tellin'.
Kom precis hem ifrån sussi. Sov över hos henne inatt och det kommer bli galet tomt utan henne. 3 månader i Italien. 3 månader är ingen evighet men just nu känns det lite så, hoppas hon får absolut bästa tiden som går där nere och jag vill mer än något åka ner och hälsa på henne. Hur som helst så var det mys igår, jag och hon satt och pratade massa och det var skönt, sen pratade vi med nisse i tele och gav henne lite tips som vi hoppas hon får användning för ;) Sen pratade vi vidare om massa och om mina sms, haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Kom hem fort susanne, jag behöver dig vid min sida <3

Och nu är det såhär; folk lägger sig i mitt liv och jag hoppas det är utav all välmening och inget annat för jag blir pissed. Gör ni misstag så deal with 'em. Gör ni fel så är inte jag the one to blame. Tala inte om vad jag ska göra, tänka, tycka eller säga för det är det enda jag stör mig redigt på. Gör jag misstag så gör jag, men då får jag lära mig utav dem. Jag tänker inte gå runt och vara rädd nå mer för att göra något fel när jag likaväl kan göra något rätt utav det. Smällar får man ta och jag är redo att göra det. Misstag har jag gjort och jag hoppas jag lär mig till nästa gång, men då är det i alla fall upp till mig och ingen annan. Kind of!

Nu tänkte jag föröska fixa lite med musiken och dra på höög volym, sen är det ner till Erikslund som gäller och möta Bengi som slutar jobba kl 1 och då ska vi till knalle och kika lite, ska bli soft. Har ett par saker att få uträttat.
Jag har förövrigt jobb tisdag till fredag den här veckan och det känns bra. 7:45 - 16:45 är tiderna och på fredag är det 7:45 - 15:15 som gäller. Det handlar om sortering av filmer efter titel och såntdära på play distribution nere vid ishallen, utförsäljning av filmer och tv-spel så det passar mig och han som jobbar där var jättetrevlig i telefon så det kommer nog bli bra :) Sen om jag har tur så kan jag få en månads anställning på "mitt vanliga jobb", Emina tycker ju om mig så hon skulle snacka in sig lite hos chefen eftersom hon kommer vara borta en del så det känns redigt bra om det skulle bli så. Isf få kappland/tunnland/markland se lite utav mig här i september/oktober ;) haha. Hässle är inget favoritställe så precis men det är nog det bästa stället jag jobbat på däremot för det är bra folk där och det tycker vi om ;)
Ja, pepp iaf och nästa vecka är det Björn Gustafsson som gäller i gbg på onsdag, ska bli grymt kul faktiskt med tattarna och peeps. Dop på söndag nu, gbg på onsdag kanske ? Mer och mer som dyker upp.
Dags att sätta sig lite mer teoriboken idag också kanske så jag får gjort det någon gång annars lär jag aldrig få mitt körkort, men men.

Blir säkert uppdatering senare, det skriver jag iofs alltid men det här kom ju tidigt på dagen så .. :)

Peace out!

"I don't wanna let you in once more, but at the same time I do."

Please break these chains.

Har tillbringat förmiddagen tillsammans med min andra äkta hälft i knalleland bland annat. Vi skulle huvudsakligen ner för att köpa något till sussi som hon skulle kunna ha med sig till italien och vi lyckades nog ganska bra att träffa rätt vilket hon även ska lära sig nu på egen hand om hon inte hittar rätt där nere ;) haha. Jepp det var bra böcker iaf och vi vart sugna på att köpa egna för det stod massa kul XD

Orkar inte skriva nå mycket nu för sitter hemma hos bengi och vi ska snart dra oss mot sussi men ja, lite ville jag få ur mig iaf.

Sen är jag helt fukked up och confused. Jag skämtar iofs bort allt bara för att slippa reflektera över det, jag anser att det är lättast så men samtidigt får jag gå och fundera på ifall det gör att jag förlorar ännu mer, eller förlorar när jag kan vinna något ist om jag visar vad jag verkligen känner men du vet precis vad jag känner så jag borde inte ens behöva yttra mig om det. Blä. Du gör mig förvirrad. Jag vet inte ens om jag ska bry mig om det du skriver för du kanske skämtar om allt precis lika mycket som jag gör så. . det är väl därför jag tar det som jag gör. Du ville inte tvinga fram något innan och då antar jag att du inte vill det nu heller. Jag läste det idag igen och hade nog inte läst det tillräckligt långsamt förra gången för klumpen i magen idag fanns inte där på samma sätt som förra gången jag läste smset. . Man inser väl inte vad man har förens man förlorat det men, om man vill ha något tillbaka så måste det märkas. Och vill man inte det heller så behöver det inte verka så. Det här inlägget är bara ord, ta det för vad det är.
Gah vad typ arg jag låter, haha men så är inte fallet någonstans, mitt seriösa jag som kommer fram eller något. Men nu är det dags att kila, uppdaterar senare så får ni nå mig på mobilen så länge.
 
Peace out!

"Just take my hand, and show me how to remember us."

I'm just tryin' to get back.

Ett snabbt inlägg såhär lite innan midnattsslaget.
Det blev alléterassen till slut och jag är nu nyss hemkommen från UG, våran kära ungdomsgård som ligger uppe vid sjöbokyrkan. Dock var det några år sedan vi var stammisar där men det var kul att komma dit igen och hälsa på. Vi skickade sms till malin och frågade om hon jobbade på fritte idag eftersom tanken var att isf åka dit men när hon sa att hon var på ug så befann vi oss där snabbt efteråt. Blev lite fotboll och sen gitarr & mys uppe i filmrummet helt ensamma medans de andra yngre ungdomarna var nere i "huvudrummet" typ :) Och Anders jobbade idag och han är såå sjukt skön så det finns inte :D
Jepp jepp.
Alltså det är lite planer hit och dit nu en del dagar och jag är såå pepp så det finns inte. Min hals är inte alls bra och nu har jag även lovat gitarrspelande, illa att lova men jag håller det så vi får väl se till att det blir så när vi väl ses. I swear.

Naej om man skulle få lite sömn, imorn är nog en jobbig dag.
Btw fick jag tjackat 2 t-shirtar och jag är nöjd, dock lite stora för jag orkade inte testa men skönare det än att de sitter för slimmat. Jepp jepp, sängen väntar och jag måste värma upp den för nu är den freezin'.

Peace out!

"It's not a cry that you hear at night, it's a cold and it's a broken hallelujah."

In the end it, was you.

Sitter just nu hemma hos bengi och i brist på annat när hon städar sitt rum så skriver jag lite blogg.
Jag har dock fått ganska mycket gjort idag känns det som. Började med att kliva upp och få bra ordning på mitt rum så det ser helt okej nu, fortfarande lite kvar och det känns som jag städar hela tiden men att det aldrig blir klart. . kan iofs bero på att jag gör massa annat samtidigt som jag städar men ändå (a) Sen blev det att dra en promenad mot banken i stan och det var nog det bästa som jag kunde göra, promenad är så himla skönt och den fortsatte sen. Hur som helst så var jag på banken och fick hjälp med att föra över mina pengar och tanten som jobbade och hjälpte mig var såå himla söt så det finns inte, jag ville bara krama om henne när jag gick. Ska nog förresten dit nästa vecka igen och fixa internetbank och visa kort tror jag, hon tipsade mig om det ^^ Efter det gick jag och köpte lunch som jag tog med mig under min fortsatta promenad och väl uppe vid vattentornet satte jag mig och åt. Jag blev helt emotionell där uppe och det var inte bra så jag var det sen hela vägen till knalleland men så ringer min lilla mattzzon bejb :D Det gjorde saken mycket bättre :) Sen var det att dra in på carlings och kirra 2 t-shirtar, dock tror jag att vi ska svänga förbi där på väg ner till stan sen för jag ska nog byta till en mindre storlek; nej jag orkade inte prova dem inne i affären såå. Iofs var de inte överdrivet stora men jag uppskattade min kropsstorlek till aningen för stor så ;)

Som sagt sagt så är det stan som gäller snart igen, vi ska träffa typ hela tattargangi och dra till något ställe för att äta och umgås lite, det ska bli mys :)

Jaa vad mer ? Nej vet inte om det kanske blir en senare uppdatering också, lär ha något att få ur mig efter staden som alla andra kvällar,, känns som att det är under den tiden av dygnet som det är mest tankar som samlas.

När jag sitter där och tänker på dig så kommer låten på i lurarna och samtidigt som jag ryser till blir jag helt kall. Jag kunde inte sluta fundera på vem som egentligen springer runt i huvudet på mig hela tiden, vem jag vill att det ska vara, vem det borde vara. . Jag vet inte vad det är som krävs men som jag inte har, men jag vet precis vad jag saknar. Allt är bara så fel just nu och jag trasslar in mig själv i främmande situationer jag inte kommer ha någon som helst kontroll över. .

Peace out!

"Give me a sign, show me the light, because this love I have to fight."

Let the beat control your body.

Jag har inte gjort något vettigt idag men jag är lycklig. Jag har iofs inte orkat göra så mycket heller, förkylningen är väl ungefär som igår och kunde varit grymt mycket värre men den gör mig galet seg i hela kroppen. Pratade med demontränaren nyss och vi kom överrens om att jag tyvär får stå över matchen p.g.a det jag nyss nämnde så inte mycket att göra något åt men jag hade gärna varit ute på planen och varit delaktig i vinsten mot Dalstorp. Vi måste vinna!
Dock fick jag en pleasant surprise; Lovisa and the gang kommer och kollar lite boll så jag får träffa dem idag, massa bra faktiskt :D Sen att träffa laget och mina tattare, oslagbart alla gånger om ! <3

Det är precis det där ordet vi har gemensamt som konstant dyker upp i huvudet och det gör mig nästan lite irriterad för, det är inte mitt fel. Jag måste kunna leva ändå, även om jag. . Blää. Gah vad gör jag lixx ? Jag vet inte vart jag håller på att ta vägen eller vad jag ska göra åt mig själv. Öppna händerna och låta tryggheten flyga iväg, chansa lite och hoppas på det bästa. Har man en gång tagit smällen så kan man göra det igen. Och ungefär här sitter nog en fjärdedel av mina bloggläsare och tänker "Jag vet precis vad hon pratar om, vem hon pratar om. .". Tss, det gör ni inte. Ni misstolkar och missuppfattar för att ni ska få det att passa in i eran verklighet. Jag är lite trött på att ni "vet" så mycket om mig när ni i själva verket inte gör det.

Igår förstod jag att det verkligen bara är ett fåtal människor som är nära mig. Jag har nog valt det mer. . ytliga låter fel men, ytliga förhållandet till människor enbart för att slippa öppna upp mig för mycket. Där har nog NÅGON (mwihi) förklaring till varför det är som det är. Men jag ska bättra mig.

Jag har noll ovettigt att säga som vanligt och jag påpekar det alltid men det brukar bli så mot slutet av inläggen.

Peppen börjar krypa långsamt tillbaka in i mig. Och i kalendern fick jag radera planerade saker som jag tog ut för långt i förskott. Men jag ville ha något att se fram emot. Nära. Nej nej, det får vänta.

Dags att bita ihop och fortsätta lögnen jag ropar ut inom mig när jag går förbi spegeln. När jag ser bilderna.

Peace out !

"The fire that's burning in my soul."

You bet I felt it.

Det är roligt, eller rättare sagt skrattretande, hur jag dag efter dag intalar mig själv samma sak, men så fort jag ser en bild av dig inser jag hur mycket jag ljuger för mig själv. Men hellre det än att gå och må dåligt över något som är väldigt avlägset, eller ? Jag tror det. Och jag har fukkat up för mycket. Mitt huvud är too fukked up i alla fall men jag får leva med det. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt mig själv för samtidigt som jag har gjort fel så har jag gjort så himla mycket rätt. Jag är förvirrad.

Jag har kommit hem nu iaf för ca 4 timmar sen tror jag det var och samtidigt som det är tråkigt att åka ifrån västerås är det skönt att vara hemma igen. Förkylningen har inte blivit bättre så får ni läsa om det ytterligare en gång, spännande värre. Sitter för tillfället och kollar på "American Pie 2". Sjuk film och Sifler är dum i huvudet (om man får säga så) men jag gillar honom på något sätt. Han och Rick påminner lite om varandra och I like it. Mer Rick & Stifler to the people (;

Imorn är det match och så kanske det blir lite besök av Elingumman fick jag höra, hoppas på det. Jag hoppas även att jag ska kunna vara med lite på matchen men just nu ser det lite mörkt ut. Missar även våran sista match som är nästa lördag för att lilleman har sitt dop då men det ska bli grymt kul det också :) Jag och Marion blir faddrar för Theo. Gosh, den lilla ungen <3

Gah, bilden fastnade verkligen på näthinnan. .

Nej palla sitta här, jag blir dum i huvudet av att tänka massa.

Peace out!

"I'm yours - Jag har undvikit den tills idag, men nu slog den hårdare än någonsin."

En kittlande känsla.

Gah, jag är galet trött just nu och klockan är inte alls mycket, det märks att det är annat än den vanliga vardagen.
Har suttit lite nu och försökt hitta bilder på kinesiska tecken jag vill tatuera och nu går det framåt, jag är nog redo att beställa tid riktigt snart. Lovisa, mamma och (Jo)Hanna (Ja du ska med, för vi har kommit överrens, haha) vill också tatuera sig så det är dags. Jag är inne på tecken som står för "inre styrka" och "mod" bl.a , ska höra med dongni på facebook om hon har lust att översätta de tecken jag hittat så det inte är nå påhittat och jag tatuerar in något som är totalt fel. Haha. Men det ser isåfall ut att bli nacken eller skulderbladet som sagt. Grymt pepp är jag nu !

Jag knarkar för tillfället lite halstabletter och hoppas på det bästa, jag måste iaf bli frisk till på torsdag för jag vill kunna vara med iaf något på matchen mot dalstorp som visade sig ha blivit flyttad från lördagen så nu blir det att skynda på med hälsan. Imorn är det iaf hemresa, tråkigt nog, men det är många timmar i bil, inget jättestort behov av att prata för jag pluggar i musiken och sover. Det kan göra gott, sen har jag hela förmiddagen på torsdag att vila upp mig så det ska nog gå vägen . . någorlunda iaf och om inte annat så är det väl värt att bli lite sjuk efter det om jag så kan vara med att spela lite. Sömnproblemen som finns nu vill jag däremot inte ha (a) Lurigt!

Har skickat ovanligt mycket sms, eller inte riktigt men ändå, här uppe och de flesta med tomten. Och eftersom jag inte gjort det spec innan så tänkte jag bara göra en liten shoutout här att; Tåmten, du är massa bra så du vet! :D Awie!

Har hamnat framför "Rena rama Rolf" igen och har kommit på att jag måste köpa dvdn med både det och "Sally". Det är faktiskt charmigare att ha en dvdbox hemma att titta på; både utsidan och insidan. Me like. Och så måste jag se till att hitta The Nanny boxar, har endast 1an, men vill ha med amerikanskt omslag och ja, det ska nog gå det också plus lite annat som skulle vara kul att eventuellt hitta; ducktales, darkwing duck, widget. Sånt man såg när man var liten och önskade sig kunna njuta av igen.

Sen behöver jag hitta lite nintendo spel som sagt, nu är det dags att verkligen bygga upp samlingen och sitta hemma och spela lite. Jag är så grymt sugen. Hittade idag ett gameboy pocket med 8 spel på blocket och blev grymt sugen på det också, finns inget schysstare än de gamla prylarna. Gah, just nu är det mycket retro stuf jag försöker hitta. Ingen som vet vart man kan hitta en . . 50tals mikrofon, ni vet den där som nästan får plats i handen, grå och räfflad. När ni ser den förstår ni vad jag menar. Hade passat in läckert med lp-spelaren jag ska trycka in i rummet också.

Blä, nu bullshittar jag som vanligt i brist på annat när familjen pratar Thailand. Jag borde sova snart också för när det går utför med orden, då vet jag att jag är för trött.

Jag vet verkligen vad jag gjorde, jag vet vad jag sa och jag står för det. Men när jag tänker tillbaka så kan jag inte sluta tänka; "Men varför?". Jag kommer alltid fram till samma två, totalt olika svar. Men. . jag vet inte.

Whatevs. Jag behöver en sån där promenad, när kylan börjar krypa tätt inpå, dock vet jag att det var lite senare vid förra tillfället, första tillfället, de bra tillfällena. . jag kan göra listan lång men det hade varit mysigt. Jag kan verkligen, men det . . och nu tänker jag på helt fel sätt. Jag ska inte tänka alls och jag vill inte. Du, du & du. Det är slut med det. Jag vill inte . .

Nu saknar jag tattarbarnen lite <3 Mycket .. <3

Peace out!

"Just you and I. . I'm fallin' helplessly."

Let the rain fall down, and take me away.

'Cus I don't wanna be without you.

Den ljöd i öronen igår under bilresan upp till Västerås. Jag sov i princip hela tiden med tanke på att jag inte mådde bäst och när jag vaknar upp någon mil innan vi är i V-ås säger bror: "Fan du ser ut som ett lik syrran, vad är det med dig?", han är trevlig min bror.

Jao och halsen blir inte bättre känns det som, eller det är fortfarande lika svårt att svälja så jag ska inte prata så mycket idag (försöka iaf) och så får jag väl dricka en hel del varmt och äta glass för att lena upp halsen lite.

Just nu sitter jag hemma hos mamma med henne, Anders, Martina och lilleman och får väl se vad som händer senare under dagen. Det blir att dra en tripp till mormor idag igen iaf och så träffar vi väl hampe, johan och malin igen. Malin har förövrigt de finaste ögonen jag någonsin sett, bruna <3

Nej, nu ska jag återgå till rena rama rolf tror jag så får vi se om det uppdateras imorn och det tror jag definitivt.

Nå mig på mobilen so long.

Peace out!

"My emotions girl, are runnin' wild, I feel lika a little child."

I'll never forget the times that we've been through.

Jag är en vandrande katastrof.
Så kan det kännas ibland, för att jag vet att andra tycker så. Dock orkar jag knappt bry mig längre och det är både på gott och ont. Den enda som kan styra över mig är jag själv, i alla fall nu när jag fyllt 18. Jag ångrar aldrig saker som jag gör, oavsett var eller när det händer, men jag är oftast efterklok därför väljer jag att istället lära mig utav det. Jag lär mig som oftast väldigt mycket varje dag nu för tiden. Tack för en fantastisk helg till alla som spenderat åtminstonde någon minut med mig. 3 underbara dagar med mycket händelser, roliga och mindre roliga men minst sagt intressanta och minnesvärda. Laget; ni är verkligen min andra familj och gud vad jag aldrig vill byta lag.

- Sony
- I want ya
- Inte på det sexuella sättet
- Sex i skogen
- Flörtandet
och en hel del mer.

Det kanske är tur att minnet inte är på topp jämt och att det är totalt icke existerande ibland. Jag önskar att det kunde vara det just nu också, men jag minns och jag vet inte vad jag ska göra med det. Samtidigt som det ligger en tyngd på min bröstkorg känner jag mig likgiltig. Det kändes ganska ärligt, tror jag. Men vem litar på mig när jag säger det ? Ingen. Och det misstolkas, mina ord flyger ut som charmiga frågetecken som man inte kan förstå sig på men vill ha de ändå. Till slut står ni och frågar er själva vad det verkligen betyder och drar alla samma slutsats. Ni kan den så jag behöver knappast få ner den i ord här.

Just för tillfället är det enda jag vet att jag åker till Västerås imorgon vid lunchtid och kommer vara borta till onsdag. Det ska bli väldigt skönt att få komma bort lite, träffa familjen igen och bara vara. Dock känner jag att någon förmodligen smittat ner mig för halsen är inte som den brukar vara och jag mår lite halvbra, jag är för det mesta sjuk när jag ska vara där uppe och det är fantastiskt tråkigt. Jag hoppas på det bästa att jag åtminstonde inte är alltför dålig där, sen när jag kommer hem kan det kvitta.

Det ser ut att eventuellt bli film för mig ikväll eller så lägger jag mig helt enkelt tidigt för att jag behöver sova. Min kropp behöver sömn trots min uppstigning idag som blev ca 13:15. Tåmten; haha nu hände det igen men aa, det hör inte till vanligheterna ^^,

Nei, dags att kanske pilla vidare lite med min blogg och få den att se ut som jag vill. Kanske ändra helt igen så får vi se vad som händer sen och annars.

Tess - Breathless. Jag säger inget mer.

Peace out!

"I'm hoping that you're thinking of me too."


No matter where you are, you are my lucky star.

Gårdagens utgång började och slutade på de mest konstiga av sätt men OM jag hade kul.
Haha, jag säger inget mer.
"Kan vi inte hångla lite Emelie?"

Idag är det heldag med laget som gäller. Fotbollsgolf i Rävlanda och middag tillsammans efter det, får se hur det blir med utgång efter det, om man orkar. Idag är jag på topp iaf, känns bra att inte må dåligt, alltså är det som vanligt.
Sen blir jag lite trött på mig själv ibland men, livet är väl till för att levas och det gör jag.
Jag levde mitt liv på andras initiativ och det funkar bra.
Punkt.

Jag hade något att skriva som lät bra i mitt huvud men det försvann helt plötsligt.
Och jag tänker för lite innan jag pratar, som tur är kan jag stå för det jag säger, även om jag inte alltid vill oftast för att det från första början aldrig var meningen att det ens skulle flyga ur min mun men vad gör man ?
Jag vet just nu inte vad som händer, men det känns inte värt att lägga ner energi eller tankar på det för jag har gjort mitt antar jag. Jag känner mig inte delaktig, bara ivägen, och då kan det likaväl kvitta.
Tack.

Det går lättare än jag trodde men det kändes orelevant och allmänt konstigt att dra upp det igår.
Jag vet inte om jag ljög för mig och för dig, eller så var jag för en gångs skull bara helt uppriktig mot mig själv, och det kan ha varit väldigt bra.

Nu är det nog dags att fixa håret innan det är dags att gå ut i ösregnet, Oh Lord vad skönt det ska bli.

Peace out!

"Ingenting känns som förut, men . ."


I thank the Lord for his patience with me.

Hur lär man ett litet barn vad som är rätt om han/hon inte får reda på vad som är fel ?
Hur ska jag veta vad som är rätt om du inte berättar vad jag gjort för fel ?


Ibland finns det ord, stora eller små, som faktiskt letar sig allra längst in hos mig, som berör.
I helgen har det blivit aningen mycket. Louise, Lovisa, Hanna och Elingumman, ni berör mig på alla vis. Jag vet inte hur jag ska utveckla mina meningar för att de ska bli betydelsefulla nog för er, men tack för vad ni gör, hur ni är mot mig, alla ord ni får mig att ta in, för det känns bra, det känns längst in. Ni är lycka för mig.

Och innan jag går vidare så vill jag än en gång säga, för jag tror att jag sagt det vid något tillfälle tidigare att; klarar man inte av det som står i min blogg, så ska man heller inte fortsätta besöka den. Alla vet om det är något som riktas till er när inga namn nämns men det är för min skull, inte för någon annans och definitvt inte för att hänga ut någon, therefore, väljer jag att inte skriva namn.

Nästa punkt på dagordningen.

Jag bryr mig inte om ifall det är överreagerande ifrån min sida eller inte, men jag har rätten att tolka meningar precis hur jag vill. Framstår jag verkligen som en sådan dålig människa ? Är det bilden man skapar sig av mig ? Vad är den baserad på, ord från andra ? Egna erfarenheter ? Eller är det helt enkelt bara förutfattade meningar ? Sen förstår jag verkligen inte hur en sådan orelevant sak som att dra in andra personer i en konflikt som de står helt utanför, skulle göra ett problem lättare att lösa. Problem är till för att lösas, dock funkar det inte för konflikträdda, men då ska man heller inte dra upp det. Varför lämna saker osadga när det finns så mycket att få ut ? Ologiskt eller ej så hjälper det till för att förstå varandra, istället för att helt enkelt tycka att den andra är totalt dum i huvudet. Tyvär är det en slutsats jag dragit många gånger, oftast i ren frustration eftersom det i de flesta fall inte alls är min uppfattning utav personer jag känner/ är bekant med.

Jag förstår bara inte när, hur eller varför det jag gör alltid, i slutändan, blir till fel.


Jag vill och jag försöker verkligen men jag vet inte vad jag ska göra längre. Pratar jag med dig blir det fel, pratar jag inte med dig blir det fel. Pratar jag med andra är det fel, pratar jag inte med andra är det fel. Jag vet att jag är fel, men istället för att konstatera det så hjälp mig att göra någonting rätt för en gångs skull. Jag är definitionen av toffel tror jag. . Jag har ju trots allt insett mitt beteende när jag väl reflekterar över det.

Lägg aldrig ord i mun på mig och säg aldrig vad jag tycker och tänker när du generaliserar för jag är inte del i det.


Jag hade kunnat skriva a4 papper om jag hade velat men just nu känns det onödigt. Oftast är det tankar som flyger ner här och just nu är det mest samma sak som spinner runt i huvudet på mig, det hade blivit enformigt att läsa om samma sak i olika meningsbyggnader och ordval så jag slår nog på en film istället och kopplar av, det blir en lång dag imorgon och en underbar helg. Tror jag.



Peace out !

"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lugnor."

I'm such a fool.

Först vill jag börja med några små men betydelsefulla ord:
Jag vet vad vänskap är & jag vet vad kärlek är.
Med dig finns den där otroligt sköna kombinationen av de båda.
Man hör ofta talas om hur någon får ner en på jorden, får en att stå stadigt och hitta sin plats.
Du får tvärtom mina fötter att lyfta från jordytan, känna mig fri ifrån allt jag inte vill känna till.
Jag vet inte hur du gör, men du lyckas varje gång.
Känna att jag vet vart jag har dig, nära, men ändå på det avståndet som behövs ibland.
Jag vet att jag kan vara en katastrof. Jag håller mig undan saker jag inte kan:
Köket, elektronik, duka, städa. . listan kan göras lång.
Jag vet bara, precis som andra i min närhet fått höra, att jag är så sjukt glad över att
du är en stor del av mig själv. Och jag tänker inte punkta ner alla gånger du varit där för mig,
fått mig på bra humör, fått mig att stå upp när jag ändå vill falla osv. för du och jag vet att det är för
många gånger och jag vet vad det betytt för mig.
Jag behövde det här, och jag behöver dig. <3
/ Frugan.

Jag har funderat och gör det även extra mycket till "Pont Aeri - Sweet Revenge".
Texten tilltalar mig någon enormt och ger mig en känsla av . . något jag inte
visste fanns hos mig själv. Det är ändå den där texten, den där rösten, som jag själv
borde ha inom mig, men innan den existerar där så har jag låten under tiden.
Jag förstår inte varför jag reagerar så dramatiskt på det som händer runt omkring mig. Jag och sussi pratade iofs om det ikväll och jag fick väl lite klarhet i att det inte var orden som satte sig mest, det var att jag kände mig minst förberedd, trots aningar. Men jag behöver inte känna såhär. Jag vill inte känna såhär. Jag kommer inte känna såhär. Jag har fått klarhet i min vardag och det finns andra saker som är viktigare att reflektera över istället för något som snarare är ett faktum. Jag har själv tänkt tanken men det sista som dör hos en människa är hoppet och jag litade på det, den här gången. Vad vore jag utan någonting att hoppas på ? Förmodligen ingenting. Men allt borde ges sin chans och den gavs till det här. Klockan är nu 00:00, bara för att kommentera det och jag behöver inte önska mer. Jag fick ut det jag ville utav mina K-brunnar och inser nu att; det var bra & du kommer fortfarande vara lika bra i mina ögon.
"That is just another chapter of my life."
Men det kommer vara ett viktigt.

För att gå över till mer random saker som jag inte har lika mycket att säga om men som ändå kan tas upp för andras intresse, så vill jag som första punkt börja med:
Tatuering: Jo jag är väldigt sugen på att göra en till nu och jag har iofs sagt att jag ska göra en tillsammans med min mamma, men har även fått med mig en till. Jag håller din hand om det skulle behövas. Jag är inne på att göra den i nacken eller i området kring skulderbladet så vi får se helt enkelt och jag har väl lite idéer om vad det kan tänkas bli. Nu kom jag även på att jag ska kolla upp låttexter från Cascada. Kärlek.
Västerås: Jag försvinner förmodligen bort måndag - torsdag nästa vecka. Det är inte spikat ännu men jag och bror åker nog upp för att hälsa på lillebror, storebror, mamma & mormor + fler. Det kan behövas komma bort lite, speciellt nu. Jag vet inte, men sen saknar jag de grymt mycket också så jag vill verkligen dit, det skulle vara underbart. Västerås har blivit lite utav en frizon de senaste åren, som min egna bubbla där jag försvinner lite trots att jag är omringad av folk. Knappt någon kontakt med Borås eller andra förutom via sms. Det är skönt, och ta inte illa upp, men ibland behöver jag det.
Lägenhet: Jag ska söka jobb och får jag något jobb där jag kan känna mig lite säker på en plats så kommer det kollas efter en lägenhet snarast tror jag. Missförstå mig inte; det är bekvämt att bo hemma men jag behöver plats för enbart mig själv när jag vill, kunna ta hand om mig själv. Sen vet jag inte hur jag ska klara mig med spindlarna som kan förekomma men om jag har en dammsugare vid flytten så kan jag använda den och då är det lugnt. Matlagningen vet jag inte heller hur den kommer gå men jag får se till att ha en kokbok redo vid flytten för läskunnig är jag iaf. Städa kan jag och resten fixar sig. Men jag behöver en snarast.

Nu är jag lite less på bloggen och ganska trött, blev inte mycket sömn inatt av diverse anledningar.
Blir nog uppdatering imorn bitti.



Peace out!

"Let the rain fall down, and take me away, 'cause I don't wanna be without you."

RSS 2.0