Har jag någon chans, så säg.

Det där med chans kan man använda på många sätt. Jag vet precis hur jag ska använda min, eller mitt.
Det beror på hur man ser det. Jag ska fixa lite, och så är det. Man är inte fixarN utan vidare.
Men nog blir jag pepp utav musiken nu när jag egentligen skulle skapat ?
Ah, ägnar lite tid åt bloggen istället för gitarren, det har inte prioriterats så på länge.

Träningen var för första gången på länge helt okej, det finns anledningar.
Ändå var planen faktiskt katstrof och ja, int var det bäst men jag var happi idag.
Och jag blev mobbad. Haha. Jennie; "vänta . . jag ser inget".
Jåå.

Jag är pepp på helgen med. Dock äre match på söndag, väldigt tidigt, och jag vet inte om jag är pepp på att spela eller inte, det visar sig så. Orkar inte kroppen så går jag väl på kropp hos motståndarna och hoppas på att domaren är snäll. Eller något i den stilen, ni kan anteckna det i era intresseblock för så intressant tycker jag att det borde vara.

Ni vet när allting bara går eran väg ? Eller inte allt, men det viktigaste atm. Väntar man inte bara på ett backstab då ?
What if det aldrig kommer, att det bara fortsätter vara kanon. Jag menar, bara för att det varit på ett sätt innan, betyder det ju inte att det alltid är så. Jag känner mig som Sickan, för jag har allt planerat in i minsta detalj. Dock finns det ett litet väghinder och det är hur orden ska komma ut rätt. För jag vill ta det först och sen gå till väga, men jag kommer inte hinna ta mod till mig tills dess. Nej, varför börja tänka nu om jag inte gjort det innan.

Huvudet börjar kännas tungt och sängen lockar. Det blir att jobba över imorgon fick jag höra, och efter det skulle det nog bli till att sola med Mattzzonbejben. Jag ska prata med honom och se hur vi löser detta. Torsdag är det träning igen som det ser ut nu, och på fredagen är det hem för att fixa till sig lite innan bowlingen med jobbet, därefter bär det nog av till swing. Mange schmidt eller något har jag hört talas om. Ni som läser och som vill/känner för att hänka, hör av er vettja, det blir lättare så. Haha.

Neje. Hur avrundar vi det här ?

. . .

Jo, jag ska lägga mig i sängen lite och skriva. Skriva det jag vill ha sagt, för vi kommer behöva prata.
Och du kommer bli orolig och undra, men ibland bär man en mask och ibland behöver man ta av den,
trots att det hela tiden sett ut som mitt sanna jag.

Sängen som sagt.



Peace out !

"You're gonna say "do that thing", and I'm gon' say "okay mama"."

There is a secret.

Woh, long time no see som vanligt.
Jag vet att jag ändå behöver bloggen, någon gång, någonstans.
Idag är det lite så.

Jag gick hem och funderade på allt. Så är det.
Men nu känner jag lukten av hårsprayet och tänker tillbaka på när det var lätt. . are. Lättare.
Det är inte svårt, men då var det bara lättare. Innan dess fanns det problem, men då var det nog bara för lätt egentligen. Det fanns inget att outa för inget av det var nära nuet och inget gick att jämföras för de andra var för långt borta för att tillhöra min verklighet. Men nu är det helt annorlunda och det är skrämmande samtidigt som det känns bra. Dock vet jag inte. Vinner man något, så förlorar man något. Jag måste se till att balansera det hela för det känns viktigast, det är svårt however, med tanke på den tiden jag har över till övrigt efter jobbet på veckorna. Jao, sen får vi se hur det blir efter denna säsongen, jag brinner men det beörjar slockna lite.

Handleder och bår.
Men det gör inget för jag kan inte gå runt och undra hela livet.
Klart det smärtar, men det känns inte bättre att dra ut på det. Dock är inte jag person att bestämma. Jag har tid.

Jag tror det ligger någonstans bakom mig. Sen har det sprungit ikapp lite, en vän är en orsak. En natt i en lägenhet någon annanstans är en annan. Det måste vara så även om jag minns det vagt, men jag var den enda utav syskonen som var vakna, iaf vad jag minns i allt det suddiga. Jag har bara aldrig tänkt på det så innan. Det löste sig och jag kom på det just för ett tag sedan. Kanske därför jag alltid har haft lite svårt för den där låten, vars titel jag aldrig riktigt kan plocka fram ? Jag tror inte att det var "The power of love". Det kan ha varit den eller en utav de andra stora balladerna.
Därför har jag svårt för orden. Men jag kan inte förklara mer än så.

Då är det tur att jag faktiskt varit precis så försiktig som jag är. För lite gick det nog upp för mig, även om det var 3, kanske 7 ord ? Ja. Jag är inte en sådan person, jag ville väl mest att det skulle framgå, även om det idag gick upp för mig. Jag ändrar inte på mig för den sakens skull, och det är ju ganska uppenbart, med tanke på hur jag agerade redan innan.
Ja.

Nu borde jag dock sova, och försöka slockna innan klockan 23. Det borde gå.
Jag vann en auktion idag med, så snart äger jag förhoppningsvis ett blått gameboy pocket, och 2 extra gameboy spel. Yay! Mer blir det <3

Peace out !

"I forgot my name, I forgot my telephone number."

Where you gave yourself to me.

Jag har funderat, det räcker med 5 minuter för att släng ihop ett kort och vettigt blogg-inlägg om dagen så folk som är intresserade vet vad jag har för mig these days, men jag är inte så bra på det som sagt. Får försöka lösa det, ibland är det ju faktiskt skönt att skriva av sig med tanke på att jag skriver för min egen del mest.

Vemdalen har iaf hänt. Var iväg med brudarna och det var great. Massa kul och . . bilder dyker upp på bilddagboken sen så ni som har det kan ju se resan i bilder om ni känner för det.

Annars är det mest jobb och träning som gäller och givetvis umgås i den mån jag hinner. Jag är upptagen varje dag i princip känns det som. Woah. Som det är nu är jag väldigt sugen på en tattar-gänget kväll snart. Film/bio med B&J's och annat ? Yes, det skulle vara mest bäst !

Annat bra har ju givet hänt också, träffat människor och sånt där. Mest underbart.
Ska sätta mig och skriva till mattzzon-bejben nu med. Wiho, saknat honom <3
Sen blir det sängen och lyssna på . . musik för mitt hjärta.

Neje, mest ovärt inlägg men, jag lever iaf, så nu vet ni ^^

Jag vet inte vad du gör, men jag vet att jag blir hel.



Peace out !

"I wanna hold on to you, badly."

RSS 2.0