You're the one losing something.

Åhnej, jag förlorar aldrig, jag finner mig bara helt ekelt i situationen som den är.
Och idag har jag varit duktig, det kommer en del av mitt inlägg som föjer handla om.
Jag har inte redigt haft tid, ork eller lust att skriva något vidare på det sista. Dels i brist på saker som faktiskt kan skrivas här, men även för att . . Ja, det blir fel oftast på något sätt så jag ska föröska att va mer klar i det otydliga jag väljer att spara här och skriva mindre oföreståeliga saker. Då hoppas vi att alla är nöjda.
Idag har jag haft lust att skriva av mig ganska mycket, för just nu händer mycket och jag hänger inte med, ingenstans, jag flyter bara med och jag vill inte vara en av de döda fiskarna. Jag är dem som ska mot strömmen, jag väntar bara på min tur och den är om 3 veckor och 2 dagar. Tro det eller ej men då blir IB-tönten, även känd som "tjejen med kepsen", fri, om inte för evigt så iaf för ett tag. Men just nu är det positivt tänkande som gäller och jag känner mig lite hoppfull tack vare många stöttande ord när man är som längst ner i oron. Något litet att tillägga bara såhär i "inledningen"; jag vet att jag det ibland kan vara "nu försöker hon låta duktig på svenska" när jag skriver, men är man så slut mentalt som vi IB elever är vid det här laget, så skiter jag i vilket och låter er tycka vad ni vill om mitt språk, för ibland är det totalt B också, så det väger väl upp och får det hela att låta ganska normalt. Onödigt att skriva alla dem raderna med tanke på att jag kom fram till att jag skriver normalt. Jaja.

Som sagt så ska jag försöka ta det i kronologisk ordning så gott jag kan, mitt minne är som nämnt tidigare för jävla dåligt så ni kommer säkert rätta mig när det gäller något.

Jo för att börja med så slutade jag att skriva ungefär förra helgen, typ, och det var ju då jag befann mig i himlen. Jag blir tårögd bara av att tänka på det för. .
Alla tror ju givetvis att det bara är "techno" eller "dunk musik" jag lyssnar på, men det är så mycket mer.
Don't hate, appreciate.
Lyssna på det först och döm sedan. Jag var hur som helst tårögd till den förmodligen bäst gjorda låten någonsin inom dunk-musiken och det säger en hel del. Om hon nu kommer tillbaka till sverige nästa år så vet jag inte om jag kan vänta så länge. Hon kanske kör lite spelningar i tyskland under hösten/vintern. Då är jag någonstans där iaf hoppas jag. Ge mig mer Nathalie Horler <3

Sen var det söndag och eftersom jag inte minns vad jag gjorde så pluggade jag säkert som alla andra dagar.

Måndagen kom den också, och vad jag kan minnas så pluggade jag. Alltså jag gör lite mer på dagarna men jag minns bara inte vad för det är för långt bak i tiden. Ja 2 dagar är det, men för mig är det mycket mer än bara två dagar för just nu har jag inte annat i tankarna är quadratic equations, equilibrim, enthalpy cycles, key concepts och basic assumptions i huvudet. Det svåra är att hålla isär allt. Stressar jag inte så går det bättre. Jag ska inte freaka för det blir inte bättre och död åt den som stressar upp mig ! Jag kommer isolera mig i min egna värld innan varje prov för att inte bli förvirrad. Det här kommer nog gå bra. Samtidigt som jag måste tänka positivt så vill man inte överskatta sig själv så jag är äkta svensk och är helt enkelt neutral.

Ja, sen kom tisdagen också och den gick ju smärtfritt. Slappa lektioner förresten också den här veckan, det har varit soft. På kvällen, igår då alltså, "hann" jag till och med med att träna en timma med laget. Det var underbart att få springa lite och träffa alla fantastiska <3 Sen var det direkt hem, slänga lite kläder på resväskan innan pluggandet.

Sen har vi dagen idag. Jo, just, natten till idag kom min man hit också och skulle sova över. Haha, vi bråkade i sängen om täcket i princip hela tiden på något sätt. "Men för helvete!", det var nog de tre vanligaste orden jag fick höra från henne, hähä <3 Och jag ville skiljas ett X-antal gånger och ja. . Vad säger man. Sen vaknade vi typ 7 eller nåt, och så var det en mamma som ringde och efter det (trots ynka 5 timmars sömn) så var jag massa pigg och kände mig hyperaktiv. Man skulle med sin buss kl 10 så vi fick massa bråttom att åka härifrån. Jag skulle till stadsbiblioteket, därav mitt duktiga idag, för att plugga så på vägen inhandlade jag godis, cola och energidryck. Det blev nästan min frukost kan man ju säga fast jag blev lite piggare iaf. Satte mig som sagt på bibblan och började med matten som gick ganska bra faktiskt, sen pratade jag med jenno och sa att jag hade planer på att kika förbi skolan och hälsa på lite vid 2-3 tiden. Precis efter ringde bengi och frågade om jag skulle med henne och freddie ner till skolan, berättade om att jag redan pratat med jenno om en senare tid och så la vi på. Dock ringde jag upp lika fort och sa att jag kunde hänga på och plugga sen. Åkte dit som sagt och chillade lite, träffade folk osv. Sen var det mat på thai silk med folket, efter det bibblan igen fram till halv 6, då fick jag för mig att träffa lite folk igen som dock inte var på skolan. Därför, när jag precis var vid allégatan kom bussen rullandes förbi så jag hoppade på den med en halvtimma till godo för att hinna hem och lasta ur saker ur min väska och slänga ner en jacka. Jag var nog inne i 45 sekunder innan jag låste ytterdörren för att ta bussen ner till stan igen. Ringde gunnel, som jag pratat massa med i tele idag <3, och fick reda på att de var på skolan så drog dit och träffade dem. Sen kom penisMattzzon, Tobias, bengi och tönt för att jag skulle kolla kortegen med dem så vi chillade. Efter kortegens slut, vilken var bra, köpte vi glass, återvände till skolan och träffade mer folk, hängde lite med Albin som drog upp oss på berget och då säger Albin till sin kompis: "Det här är ett gäng bäckängiter", då måste jag protestera och säga "Men jag är faktiskt teknist." då säger Albins kompis: "ja med dig känner jag igen, du skejtar väl?" . .
Jag såg ut som ett levande frågetecken för jag har aldrig sett människan innan men som sagt så verkar många veta vem "tjejen med kepsen" är så, det säger väl allt. Det var kul hur som helst och nu sitter jag här.

Måste skriva som sagt för nu åker jag iväg till malmö från torsdag morgon till söndag eftermiddag och då kan ni bara nå mig på mobilen. Ring helst om det är något, jag svarar alltid om det inte är något alledeles speciellt som hindrar mig, men det ska det nog inte vara :) Jepp jepp. Ska träffa lite folk från hela sverige, blir nog kul. När vi kommer hem så är det match direkt som gäller och dagen efter är dagen med stort D. Då börjar våra exams som sagt, både fruktade och efterlängtade, nu kommer det ju ta slut snart iaf. Gah, som sagt vet jag inte om jag är redigt redo men det löser sig. Därför ska jag nu sätta mig med matten i ca 3 timmar så jag bara har psykologi i huvudsak att plugga i malmö, även de första provet jag skriver på måndag mellan 16-18 eller vad det nu var. Inte minns jag men något sånt. Wooooah.
Dags att ta lite läsk och sätta igång, sen packa klart.

Självklart funderar man ju lite också, och idag som många andra dagar nu har det inte alls varit så mycket som innan och det känns väldigt bra för jag har inte tid för annat som tar upp min tid eller mitt huvud än det som är väsentligt nu, sån crap kan jag tänka på sen, då får ni prata om allt som fukkar upp med mig för då kan jag ta till mig det. Just nu är jag mest frustrerad men vill inte yttra mig om varför eller vad det gäller för ju mindre jag pratar om det och får höra på skiten, desto mindre tänker jag på det och alla mår genast bättre. Gud vad jag är smart ibland. Jo jag har mina moments, tro det eller ej. Fast visst är det svårt att se någons ansikte och veta. Att inte vara starkare när man trodde att man kunde stå emot allt. Det stämmer bara så bra det han säger precis då till henne. "Du låter in någon komma tillräckligt nära för att bli sårad." Naej, det må vara så. Och oavsett vad jag skriver om det, eller utvecklar mina tankar kring det så vet jag vad jag kommer få höra, och jag struntar totalt i det. Ingen hittills har lyckats förändra min syn på det hela och det dröjer nog innan någon gör det, om man inte tror på annat. Jag vet inte vart jag står, samtidigt som jag gör det. Och den meningen förstår jag inte heller, den gick in i ett öra och ut genom det andra som ett skämt. Varför ta in något som är så genomskilnigt som det bara kan bli ? Det är för att det blivit en vana, för att det är vad som funkat innan men någon gång tar det stopp. Här det är stopp. Vi får väl se, vi får väl se. Det är skillnad mellan att ha tid, och att vilja ha tid. Jag kommer ha tid för det jag vill ha tid för och gud vad jag kommer älska det.

Nej! Nu är det dags för matte även om jag försöker dra mig för att sätta igång, men jag behöver det.
Jag måste fundera på vilka böcker som ska packas ner också. .

Ha det mofo underbart nu i helgen peeps. Jag vet att jag ska försöka så gott det går iaf <3

Peace out!

"I'm on my knees, Lord please show me some love and answer this player's prayer."

Innan entrén av min världs största stjärna.

Jag kan inte släppa det.
Varför ?
Ett hejdå hade kanske kunnat bli ett kommande "Hej" ?
Äh, varför spekulera och ens försöka.
Någon springer runt i mina tankar.

Plugg nu.

Peace out!

"Desire is hunger."

Cascada och jag är kär.

Jag tänker inte skriva något här idag i princip.
Igår var jag i gislaved med rico och linn för att se cascada live.
Vi stod ute på dansgolvet i ca 1,5 timme och bara väntade.
Jag var helt till mig när jag såg henne typ 2 sekunder när hon gick in utifrån till ett litet rum,
sen kunde jag inte koncentrera mig utan väntade enbart.
Allt var obeskrivligt så jag tänker inte beskriva det,
men jag var säkert den enda som var tårögd genom hela "What hurts the most".
Örebrotjejen som var brevid mig hela tiden borde också få lite creds, haha. <3
Jag brukar säga att jag dör lite inombords; igår dog jag totalt, och om inte det var heaven, då finns inte den.
Tack, tack som fan !
Inget slår det här.
Ja, jag är helt såld.

"I can take a few tears now and then."

With a heart of steel.

Måste göra en liten snabb uppdatering som blir den sista för idag, ska nämligen in i duschen snart, sen plugga vidare tills det att rico hämtar upp mig med bettan för att dra vidare mot tranemo och plocka upp linn, sen är det gislaved och cascada som gäller, men det har nog ingen missat vid det här laget (A) <3
Jepp jepp, som sagt så var jag till skolan idag men självklart kom jag inte in till skåpet, men jag träffade nino där och det var en trevlig överraskning, har inte sett henne på ages känns det som !! Så det var nice :) Gick med henne till busstorget efter det. Justja, sen hämtade jag ju ut josses tickets också till elfsborgsmatchen och det var uppskattat så det kändes underbart, dagen goda gärning + att jag i samma veva svängde in på respekt, vilken har blivit favorit affären, och fick syn på en tröja som föll mig i smaken. Givetvis var det en nikita för 350:- . Jag är massa nöjd! :


bilden kommer från nikitaclothing.com

Men så såg den ut iaf, inte lika färgglad som den andra dock, men jag gillade den. Och ja, jag tjatar men jag funderar ändå seriöst på att köpa den där nikita jackan för guud vad den är snygg och framför allt udda. Det gillar vi. Fick på hemsidan även syn på lite andra av niktias produkter som föll mig i smaken, mycket också, så jag måste bara visa dem. Alla dem från samma adress som ovan:

   

Jåå, nog är jag lite kär alltid.

Jepp jepp, sen fick jag tag i "Vårflamman" idag också och den var helt bra, måste dock ta och läsa den lite nogrannare när jag får tid men jag skrattade gott åt det mesta. Tack för bra humor alla gånger!

OCh jo, nu är det 4 veckor kvar till exams är över plus/minus någon dag och visst känns det underbart. Det är då jag är fri ungefär, för just nu känner jag mig inte annat än låst. Låst till allt. Jag måste vistas på skolan och nej, det är inte tråkigt på något sätt att se folk, det älskar jag, men jag vill inte ha lektioner där jag konstant sitter och inte hör ett ljud av vad läraren säger för att allt vad som finns utanför fönstret tilltalar mig så mycket mer. Och att konstant behöva svara "Ja, vad tror du? Plugga såklart" varje gång någon frågar vad jag ska göra när skolan slutat för dagen. Samtidigt så kommer jag aldrig mer att gå tillbaka dit, inte som elev på skolan iaf och jag kommer förmodligen inte se en bråkdel utav alla de som går på skolan, det känns lite tråk, men jag tror att allting efter studenten kommer väga upp, ända tills den 6e (?) juli, då vi IB elever får våra betyg utlagda på nätet och det kommer inte bli roligt. Dagarna innan kommer bara vara en äcklig, nervös väntan på att få se om man lyckades som man ville, eller om det inte fixade sig hela vägen fram. Det finns alternativ isåfall, men det skulle vara tungt. Dock är jag den som ser det positiva i allt, oftast, så jag går till aulan och skriver mina 18 prov eller vad det nu är under mina 3 veckor och gör det bästa jag kan, sen kan jag inte göra mer. Då har jag gjort mitt, sen är det bara att vänta.

Och ibland blir jag väldigt trött på mig själv, som många andra också säkert blir, men jag säger åt mig själv en sak men gör ändå en helt annan och det är för att jag bryr mig för mycket. Omtanke är nog inte bra trots allt, eller ? Jag säger fel ord, för de rätta orden är också fel. Fel eller fel, vilket väljer man ? Jo att ta avstånd. Inte ens det klarar jag.

Och igår vart jag för känslosam för att känna igen mig själv, men det är inte ofta man får 5 triljoner fina ord kastade rakt på sig som man själv känner att andra förtjänar så himla mycket bättre. Jag har svårt för att ta in ETT ord, i tankarna om att det inte är ärligt menat, men igår antar jag att det kändes precis längst in för att det var äkta. Och jag är känslosam igen. Du är omtalad här, och inte utan anledning.

"Ibland känns det som att vi är ihop när vi skriver sms typ.."
Haha mjo, och fler skulle nog säga detsamma ^^,

Nå mig på mobilen hela kvällen och morgondagen. Det är vad som gäller.

Peace out!

"You'll fall as soon as I turn around to walk away."

Do it all night.

Jepp jepp. Nu har jag pluggat i ca 3 timmar så jag tänkte snart ta bussen ner till skolan för att hämta min mattebok som jag som sagt glömde, det var onödigt. Men men. Sen frågade gunnel om jag på vägen kunde hämta ut ett par biljetter till elfsborgs matchen åt josse som hon beställt och givetvis kunde jag inte säga nej, så det ska jag också göra men det går fort så :) Jaoo, sen är det hem direkt igen och fortsätta att plugga till kvällen blir gammal.
Jag är lycklig idag och ingen ska få dra ner mig. Jag ska vara massa lycklig hela veckan så jag pallar plugga det sista nu, och aa, det känns som det blir en minst sagt bra sista vecka.

Skulle kolla mitt horoskop för dagen och kollade samtidigt vad som karaktäriserar skorpionen, och jag hittade följande:

Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.


Element
: vatten Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan

Det mest stämmer in äckligt mycket på mig märkte jag och det är quite scary. Så ja, där har ni mig så slipper jag dra det själv eftersom jag är så inåtvänd. Ohja <3
Det som är understruket tycker jag själv passar massa bra in på mig, vissa bara till en viss gräns men..
Haha så kan vi se om det stämmer överens med eran uppfattning.

Städade upp snabbt på rummet också för pappa sa att han skulle dammsuga och torka golven i mitt rum så nu är det massa fint i rummet också <3 Haha, han är snäll.

Yeye, nu har jag inte tid för det här mer.

Peace out!

"What hurts the most, was being so close."


Just det.

För mig krävs det rätt mycket att bara glömma, glömma på riktigt.
Alltså, allt blir totalt annorlunda sen. Om det är såhär nu, så blir
det inte mer sen. Men vem är jag att förutspå?

Horoskop för idag:

Kärlek
Ge inte efter för en viss persons försök att styra situationen i en riktning som inte passar dig. Då är det bättre att bryta upp.

Kom inte.

Ja.

Remember the day
There was a sign
It was the time
To take me away to your arms


I heard your voice you called my name
A single touch
Would stop my pain
I feel like you in everything i do


The times passing by
I feel like you
I always do
Youre my place to hide
I don't know why


Still hear your voice
Still feel the same
Single kiss can stop the rain
So close to you in everything i do


För att ingen känner samma sak som jag, när jag lyssnar, inte hör, på den här låten.

My heart is not unbreakable either.

Ännu en dag, ännu närmare exams. Still, så har jag inte freakat och funderar på om jag faktiskt kommer göra det, jag gör förmodligen det efteråt isf om det skulle kännas som så att något prov inte går bra, men positiva tankar nu! Det går säkert bra, bara jag pluggar på den sista veckan som jag gjort de sista 5 (?) så löser det sig nog, all energi ska gå åt. Jag har just nu suttit och gjort ett paper 1 prov i matte vilket tog en timma och eftersom jag var smart och glömde matteboken i skåpet, så får jag hämta den imorn snabbt som satan. Tänkte fortsätta kvällen med ca 4 timmar psykologi, eventuellt lite mer och sova efter det. Kliva upp 8 imorn och plugga från 8 - 19. Sen på kvällen är det cascada som gäller därav mina taskiga helgtider för att jag ska kunna åka dit med gott samvete, vilket resulterar i hemkomst kanske vid 2 - 3 tiden, sen upp kl 8 på söndag morgon och plugga fram till 23 på söndag kväll. När denna helgen är över hoppas jag på massa ny kunskap som fastnat så att jag på måndag kan plugga mina vanliga timmar från 15 - 23 ungefär och därför eventuellt kunna vara med på träningen iaf en timma på tisdag. Självklart beror det på hur myket jag hunnit få in under helgen i huvudet men det ska nog hinnas med. Jag klarar inte av att inte träna på såhär länge och även om det är sista veckan så.. Jag ska försöka iaf. Sen på onsdag är det ledigt, då är det plugg 8 - 23 ungefär och på torsdag får jag se om jag hinner plugga något innan vi åker till urix, jag och bengi, men böckerna är som sagt med nere i malmö också så jo, jag ska nog hinna med det jag tänkt hoppas jag. Gah, nu när jag drar allt för mig själv freakar jag typ lite, men aah.

Var kvar på skolan idag och pluggade lite, det gick bra som vanligt.

Och min blogg handlar i princip bara om IB, plugg, böcker, tidsbrist, fritidsbrist, livsbrist osv. osv. men ja. . nej jag har inget att säga förutom att det är grymt tråkigt. Snart blir det ändring på det. Snart !

Det är som att det liksom inte finns några ord som passar in någon gång. Det är bara stelt, till och med mer stelt än. . alltså det är mest oförklarligt men, ja, det är nog för stort mellanrum helt enkelt. Det är det jag tänkt ganska länge, eller mestadels kanske är mer rätt. Så det skulle väl egentligen kunna vara ett passande svar på något du eventuellt finner helt obegripligt. Det är därför jag inte vetat, men nu gör jag kanske det. Eller nåt. Man ska inte överanalysera saker, men ibland hjälper det, bara att det tagit alltför lång tid att "analysera". Äh, jag vill nog bara säga att jag vet precis vart jag står och där jag står just nu är bra. Det är nog bäst. Samtidigt som det är synd att förlora något som är viktigt. Eller som kunde. . Naej, något som är viktigt. Men uppenbarligen funkar det inte på mitt sätt den här gången, ett sätt som brukar vara bådas oftast, varför förstår jag inte. Jag ber inte om mycket, jag ber praktiskt taget inte om någonting. Det är kanske det som är felet, att jag inte begär mer, men jag kräver inte något jag inte vill ha. Och det här var väl bullshitting på hög nivå men det är nödvändigt ibland. Well well.


Psykologi nu till 13428%. Jaoooo.

Peace out!

"Baby, where did we go wrong?"


Together forever.

Nu får det bli ett snabbt inlägg, som vanligt i princip.

Jag saknar att träna, jag saknar att spela matcher och jag saknar er, folket! Jag vill tillbaka nu, och det är få veckor kvar men det känns som en evighet. Men snart, snart!

Återgå till plugget nu, så jag håller mitt tidsschema.

Lite ändring. För jag vet inte.

Peace out!

"Love is a passion."

Just det.

Att dra lögner enbart för att hålla mig kvar och för att få en känsla av kontroll, funkar inte. Jag ser när någon försöker hitta tillbaka, men är inte tillräckligt dum att acceptera det.

You don't seem to get me, at all.

Bara för att ta en liten paus i all matematik, och vad gör jag då om inte skriver i bloggen ? Precis. Det sociala livet existerar inte så det blir inget av det just nu, förutom på lördag "natt" typ, och sen tors-sön nästa vecka för då kommer jag vara i malmö som de flesta vet. Jo, det blir lite jobbigt när det är helgen innan mina exams drar igång men jag räknar med att känna mig redo tills torsdag, sen får jag plugga lite nere i malmö också, försöka ett par timmar om dagen iaf. Det ska nog gå bra och jag känner mig lite bättre till mods nu, iaf med kemin, men bara lite.

Idag har varit en bra dag i skolan som de senaste, dock orkar jag bara inte hänga med på lektionerna. Jag är mest flumm och stänger ute alla ljud som inte når in i min egna värld. Det är inte bra, och jag ska försöka lyssna mer men, naej det vill sig helt enkelt inte. Gah, det är så galet nära nu så man inte förstår. Jag vill nog inte tänka på det så jag ska inte göra det heller. Snart dags att göra matte och psykologi igen, joy.

Och ja, jag försöker nu faktiskt, och det känns bra. Det går bra också. Det man inte gör sig beroende av, behöver man inte. Och nu menar jag väl inte redigt "behöver inte" men inte på det sättet. Typ. Det går bra hur som helst och tar man sig upp är det lätt att falla tillbaka som sagt, men jag ska inte vara tillräckligt nära för att falla tillbaka, jag ska stanna på toppen och ingen ska få ner mig, allra minst jag själv. Det var ett givande samtal idag som alltid.
Och det är som sagt synd, på redigt, om de som försöker ställa sig in hos andra enbart för att vara någon de inte är. Se till vad ni har ist nu innan ni förändras för mycket, så inser man snabbt att man redan har det bästa. Det finns kanske inte kvar när du väljer att återgå. Ja, det där var väl helt enkelt en liten parentes som man säger så paya ingen attention till det ungefär, om du inte känner dig träffad iofs för då är det för sent antar jag. Vi är helt enkelt för olika, och det är inget negativt, bara sanningen.

Whatevs eller ?

Och sen fick jag sötaste smset av mannen idag, bara helt spontant skrivet sådär och då blev jag grymt massa lycklig. <3

Jepp jepp, pallar inte skriva mer för tillfället, eller jag hinner inte heller när jag tänker efter för jag får typ ångest över att jag inte pluggar. Haha, jag är så mobbad.

Peace out!

"When the darkness comes to strong."

Just det.

Ännu mer dåligt samvete.

You'll always be the love of my life.

Tänkte börja med att be helt mycket om ursäkt. Listan jag gjorde häromdagen saknade massa events och massa personer. Jag har inte alla hästarna i stallet som man brukar säga, och kommer säkert aldrig ha, men jag ber om ursäkt iaf och någon kommer säkert påpeka något mer i listan och då ber jag om ursäkt för det redan nu. Förlåt iaf.

Idag har det varit en låång dag i skolan, men en bra trots allt. Åkte dit för att ha psykologi som vanligt mellan kl 8-9:15. Jag var aktiv som vanligt; med att måla, men jag lyssnade faktiskt samtidigt och lärde mig något, tro det eller ej. Sen var det klassråd och jag bidrog inte med det minsta så jag tog initiativet till att gå till engelskan, det var trots allt bara 5 minuter tills vi skulle börja och Tessan kom preciis när vi gick mot klassrummet så det var nice :) Engelskan gick också smärtfritt som vanligt och efter den var det geografi. Vi fick även idag sitta på valfri plats och jobba vilket slutade på en bänk ute i solen för mig, linnibiatch och jenno. Vi gick igenom vår syllabus när det gäller settlement och pratade om diverse saker, bl.a mainstream band. Haha, jag trodde nästan det skulle sluta med lite catfight ;) Whatevs.
Sen lång rast, lite chill med Uddebo (hanna med annat namn) och sen kemi. Eftersom vi nu gått igenom allt i kemin så får vi sitta och jobba själva på lektionerna och jag gjorde gamla exam papers. Det gick sådär, jag var motiverad och hade hardcore musik i öronen. Love på det <3 samtidigt som jag pratade med linn och louise emellanåt, fast det var mest när de petade på mig för att säga något onödigt ;) mwhiih. Naej men det var rätt vettigt.

"Ska du åka buss?"
"Naej jag ska krypa hem, bara för att."
"Men jag tänkte om du var sådär hurtig och cyklade."


och sen sa hon något om att hon antog att jag hade ett liv men att jag uppenbarligen inte hade det. haha <3

Sen fick jag sms från Christer om matchen och jag har sämst samvete (ja jag tjatar om det), men det har jag. Och jag vet att skolan kommer i första hand, och jag har inte tänkt något annat heller, men jag vill ställa upp för laget. Iofs borde det ändå finnas tillräckligt med spelare och. . Ja jag vet inte, dåligt samvete har jag iaf, något fruktansvärt. Men det här är enda gången jag inte kan ställa upp; inte för att jag inte vill, utan för att jag inte kan.

Efter skolan åkte jag hem direkt och har suttit med kemin tills nu. Gjort paper1, paper2 och paper3. Jag räknade ut poängen för alla papprena tillsammans och hamnade på 65% vilket borde vara en 4a - 5a. Iofs kommer det ju inte vara samma prov eller frågor på exams vi skriver (möjligtvis någon liknande fråga), men jag märker att jag trots allt har lite kunskap och det får mig mer motiverad till att lära mig mer. Yesyes. Imorn är det dock matte som gäller på mitt 5h långa hål och efter skolan. Kommer hem kl 17:30 så det blir nog 4 - 5 timmar då iaf så det ska nog räcka för att gå igenom en liten del av matten iaf :) Sen skulle jag och Louise gå igenom lite kemi imorn på hålet, det blir nog nice.

Jag vill ha massa ny musik, eller nej, låt mig omformulera. Jag vill ha massa såna där låtar som går rakt in i en när man bara hör någon sekund av melodin. Ja, precis sån. Jag har iofs hittat ett par låtar på senaste men de hinns spelas sönder under alla dessa timmar jag pluggar. Därför måste jag ha många så det blir lite variation men det är svårt att hitta. 1/50 är såna, ungefär.

Vad har hänt annars ? Inte mycket. Pratade dock liite längre med min man idag än vad det blivit på det sista, knappt något om man tänker efter egentligen men det var trevligt. Och han var strandman idag <3 hähä. puss på det.

Jag har lust att spela massa gitarr. Jag vill ha stålsträngar nu istället för nylonsträngar. Jag vill massor, men jag hinner inte. Ugh. Men snart, snart hinner jag och då ska jag göra precis vad jag vill. Preciiiis vad jag vill och det kommer bli underbart. Dock hade det varit bra med några extra dagar att plugga. Men jag kom fram till idag att självklart, jag kämpar för att få det där jäkla diplomet, men samtidigt, världen går inte under om jag failar ett ämne. Man får vara lite positiv i det jobbiga samtidigt som man måste tro på sig själv. Men vem bryr sig. . Haha. Nvm.

Just nu känns det som jag skriver massa enbart för skrivandets skull och ja; det är nog så. Jag har nämligen för lite tid för socialt liv utanför skolan just nu så jag får försöka få ur mig allt här istället. Och även om det är förbannat tråkigt att läsa så skriver jag för att få ur mig, inte för att. . Ja, vad som helst.

Jag börjar freaka lite. Men bara lite.

Peace out!

"You'll always be the one that I want, driving me crazy."

Allt det svarta.

Jag är bara tvungen:

Två som heter ondskan och singelliv
Det dödar, vi bygger murar
Runt våra hjärtan för att hålla det tryggt
Men jag vill inte vara trygg
Jag vill ju brinna om sånt och minnas hur vacker du är
Och varför jag en gång föll så hårt och handlöst för dig


Och

Flackande blick och lögner du snott
jag kan alla tecken så kom igen ge mig vad du har
vad hände vad hände vad hände vad hände med oss
jag trodde jag äntligen hittat något jag kunde behålla


men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig


du dricker ditt take-away kaffe fort och nervöst
så djävla härligt att man blivit en simpel flyktplan
dina ögon dina ögon dina ögon jag kan se att dom förrått mig
åh dom som brukade vara det enda trygga jag visste


men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig


Peace out!

"Jag försöker, utan framgång."

Deep inside I think you feel it too.

Idag har varit en av de bättre dagarna på mycket länge.
Jag sov för länge som vanligt, jag skulle gått upp ca 06:20 som jag vanligen ska man det slutar varje dag med att jag kommer upp när klockan är närmare sju, oftast kvart över så jag har ca 10 minuter på mig att göra mig i ordning, det hinns knappt, men men. Iaf så kom jag till skolan och hade svenska, den gick ju smärtfritt, dock satt jag och var väldigt raslös och ville bara ut i det fina vädret så jag satt och kollade ut genom fönstret massa vilket jag tror laila såg för hon lyckades kolla på mig typ varje gång jag vred tillbaka huvudet. Sånt känns respektlöst men inget illa mot laila, jag har bara svårt att fokusera och framförallt koncentrera mig.

Sen var det rast som vanligt så jag rättade ett matteprov som jag gjort och det gick väl någorlunda bra. Ska jobba vidare med dem tänkte jag. Sen gjorde jag och Louise lite kemi, så jag förhörde henne och lärde mig själv en hel del så det var helt bra faktiskt. Efter det skulle jag haft psykologi men den var inställd för Zorica var sjuk så vi gick och åt när biologi och fysikeleverna som vi väntade på skulle sluta. Efter det var det staden och glass innan engelskan skulle börja. På engelskan var jag och linn massa aktiva som vanligt, eller inte. Jag satt och tänkte på massa annat som hade med fönstret på 3e våningen i 1an huset. Ibland har jag mina moments och jo mannen; du har nog rätt om att jag kan vara konstig ;)

Sen ringde jag rico efter segaste engelskalektionen ever och han skulle hämta mig från skolan :) mwih <3 vi åkte och hämtade cascada biljetterna på ticnet och det är kärlek. Kul att iaf ses det lilal vi gör, och bettan var med såklart ;) haha.

Efter det släppte han av mig hemma så jag stack in och åt fort innan jag åkte ner till vattentornet för att sitta där lite och läsa kemi och bara njuta av vädret :) Snackade lite med nisse då också. "hade lätt överraskat dig med att säga hej om jag kunnat." Värsta ju :)

Sen pratade jag massa med min man, och våra diskussioner alltså <3 haha. Tur ingen hör eller ser ;)

Dags att återgå till böckerna snart. Justja, outsiders är tillbaka och idag handlar det om hur killar ska ragga på tjejer. Haha, raggarN kanske borde lära sig lite mer, om det finns något att lära, eller vad säger du man ;) hähä.

Naej. Böckerna nu som sagt, kanske uppdaterar sen om jag har något att säga.

Och ja, jag saknar det. Att bara sitta och vara, massa chill var det.
Jag vet inte om det är helt kört, jag hoppas i alla fall inte det.
Man inser inte vad man har förens det är borta, och det stämmer
väldigt bra. Ibland tar man fel beslut, jag tar fel beslut och jag
insåg inte vad som egentligen var viktigast. Jag har insett det,
men om jag säger det så kommer det låta fel. Det får ta sin tid
det tar, jag har tid att vänta och jag har viljan att jobba på det.
Du är bra hur som helst, och det här kan bli svårt att reparera.
Tack för att du är som du är. Jag hoppas det inte är någon mask.


Och nej, ingen vet förmodligen vem jag pratar om, så fråga inte :)

    

Peace out!

"I've started to think about you in a different way."

Spending my time.

Ja, eftersom jag själv tycker att det får vara nog med pluggandet för ikväll så satte jag mig nyss och spelade lite på min kära gitarr som vanligt. Jag måste dock börja lyssna lite grann på "vanlig" musik nu också så jag hittar något bra att spela för hixxy, breeze, osv. är lite svårt att dra på gitarren och allra minst att hitta ackord till. haha. fail på det ganska mycket, lite synd med wtf. Jag har några favoriter som jag spelar lite på hela tiden men till slut blir det lite tjatigt att gå runt på 10-15 låtar.

Jepp jepp, täntke som sagt som så att jag slutar plugga för idag eftersom inget mer vill gå in i huvudet utan sätter full fokus imorn igen efter en förhoppningsvis god natts sömn :)
Det blir nice. Jag har massor att se fram emot, och det känns pepp, samtidigt är jag totalt överstressad och tror att jag kommer bryta ihop om minsta lilla inte klickar som det ska.
Saker som kommer att hända:

Cascada i Gislaved med Ricobejb och linnibiatch: 26:e april
Urix i Malmö: 1a - 4e maj med bengibejb
EXAMS: 5e - 23e maj.
Balen: 30e maj.
Student: 5e juni.
England: 6e - 11e juni med nino, linnibiatch, jennodarling och nea.
FRITID <3333
Jobb ?
Dejten ?
Bli faster
Massa umgås <33
Svarsresultat från EXAMS: 6e juli. (typ?)
Falkenberg
Västerås:
Träffa familj <3
Gunnels stuga: Umgås med gunnilse.
Varberg
Göteborg:
Träffa Vic.
Liseberg
Aaaset
?
Vattentornet
Porrcruise ?
Svenljunga: Umgås med man.
Almenäs: Bengi, Nino, Tönt, Rico, Mattzone, Gunnel m.fl
Karlstad: Träffa Maaalin och Beccan ?



Ja så ser lite kommande events ut, sen dyker det säkert upp massa mer som ska hinnas med i sommar :)
Det är jag säker på :D Mwihi ! Jag längtar så galet mycket men stressen ligger på. Jag är inte redo men vill ändå skriva exams nu så det blir gjort. Gosh.

Annars ser väl kommande veckan ut som vanligt. Ingen träning på tisdag igen. Jag vill så förbannat mycket men jag kan inte slösa bort mina tre år på IB, och faila exams för att hinna träna. Det funkar inte. Sen säger jag väl itne att jag defenitivt kommer klara mitt diplom men då har jag i alla fall försökt så mycket jag kunnat. Men positivt tänkande hjälper mycket så det kommer nog lösa sig till det bästa :) Jag är fortfarande pepp, och det håller i sig. Tack och lov typ.

Och jo, rädd är jag nog. Det skulle fukka upp så totalt om det nu skulle hända också.
Så får det inte bli men. Äh jag vet inte. Det är väl något jag inte kan sätta fingret på men. .
Man märker att vissa, ligger närmare hjärtat om man säger så. Eller. . Alltså, då kunde jag
också vara mig själv och dit vill jag hitta tillbaka. Jag försöker, helhjärtat och ger mig inte.
Att vara 2 meter ifrån någon kan ibland kännas längre än 20 mil. Men det spelar ingen roll.
Vänskap kommer i första hand. Jag vet att den gör det. Det är utan tvekan det bästa.

Man och jag hade diskussion idag som vanligt. Inget seriöst, som vanligt det också kanske, fast alltid lika underbart. Haha. Men vid 40 gifter vi oss på redigt om vi är singlar som sagt. eller hur sa vi ? ;) Inget snus bara så friar jag. hähä.

And I'm worth the wait,
I can show up on a first date late.

image77

Ja, nej om man skulle sova lite nu då och palla morgondagen på underbara teknis. haha precis.
Jag får träffa mina babes och det gör dagen helt värd. puss på det. <3

Peace out!

"Turn the lights off, if you wanna."

The story is too long.

Gick upp 8:30 idag för att plugga. Just nu har jeg en liten paus, och jag är slut i huvudet. Jag orkar inte få in mer kunskap i huvudet, även fast jag vill. Allt trasslar ihop sig, precis som allt annat just nu. Ingenting går att ta i taget, allt ska göras på precis samma gång. Det enda positiva är att jag inte hinner tänka så mycket som jag vanligtvis gör. Går jag inte under nu så gör jag väl det när jag väl har tid till det. Gah!
Men sen ska man vara optimist också så jo, det går nog bra det här.

Och det där. Ja, jag vet inte ens vad jag ska kalla det. Jag saknar ord.
Varför får jag höra: "För att jag inte vet om du är seriös.", "Du är så mot alla", "Hon menar inte någon med det hon säger." osv. osv. Listan kan göras lång. Är det nu jag ska säga tack ?
Tack .

Och dig måste jag också nämna. När vi enligt oss själva är "normala" dvs. onormala mot varandra så mår jag helt underbart. Synd du inte bor i stan som vi sagt tidigare, då skulle jag (kanske inte just nu iofs i all stress men annars) umgåtts massa mer med dig, för du får mig på så sjukt bra humör. Med dig kan jag vara mig själv. Och igen: Jag älskar oss ^^,
Tack Man <3

Jag vill bort från IB nu. Göra mina exams och slippa allt sen. Slippa skolan, och slippa allt och alla som har med skolan att göra. Inte alla iofs, ni som inte tillhör dem jag vill slippa vet med er det. Vi ska lätt ha våra kvällar under sommaren som vi pratat om. Tranemo's och Jennodarling, vi har ju redan hunnit planera lite och nu måste det bli av :D

Massa lycka om en vecka. Cascada live, och jag kommer vara där, tillsammans med linnibiatch och ricobejb. Äntligen. Äntligen. .

Egentligen har jag inget vettigt att skriva, det jag vill få sagt hamnar i min andra blogg antar jag.
That's it.

Peace out!

"För att jag aldrig kommer sjunka till din bottenlösa nivå."


Hoping that you, think of me too.

Hittat bästaste låten och jag är massa lycklig.
Tränat idag och sen kollat byttorp match, helt skönt.
Dags att plugga på uteplatsen i solen, jag är pepp.
Helt bra dag med andra ord.

Ibland är jag lite för det där med att skriva dikter/annat:

- Titta på flickan som går där i svarta stuprörs jeans!
- Hon är säkert EMO.


- Titta på flickan som går där i träningsoverall.
- Hon döljer säkert sin anorexia.


- Titta på flickan som går där i dolce&gabbana linne.
- Hon är säkert en bortskämd "pappa betalar."


- Titta på flickan som går där i baggy jeans och brottarlinne.
- Hon är säkert homo.


Vad fan vet du om mig egentligen ?


Peace out!

"Spending my time, watching the days go by."

Allow me to get you right.

Dags att träna om en stund. Första gången på nästan 2 veckor. Skönt att träffa folket igen <3
Men samtidigt är det jobbigt att träna med tanke på att jag vet att jag borde sitta hemma och plugga men nu tror jag att jag har en plan för de kommande 2 veckorna som kommer hålla, sen är det dags för exams. Gosh.
Jag tror tiden kommer gå snabbare än någonsin, samtidigt som den bara kryper fram. De här två veckorna kommer gå för snabbt, alldeles för snabbt.

Lycka idag ! Vädret är underbart. Allt är bra i princip och nästa helg är det jag, linnibiatch och Ricobejb som befinner oss i gislaved efter 21 tiden och kl 23, då är det Cascada. Live. Äntligen. För en gångs skull. Och ja, biljetterna bokades idag. Jag bestämde mig nästan för att inte åka först eftersom jag redan ska åka iväg på urix som är från torsdag-söndag precis innan exams och då försvinner så mycket tid men så kom jag på att jag sitter inte och pluggar mellan 22-02 på lördagen, därför tillåter jag mig själv att åka. <3
Jag går upp vid 7 på lördagen och pluggar då i ca 12 timmar. Sen går jag upp vid 8-9 på söndag och pluggar hela dagen, då kan jag åka med gott samvete och se anledningen till min kärlek för musik personifierad. Det blir nog helt bra. <3

image75

Dags att återgå till studierna. Jag ska trycka i mig kunskap, jag måste.

Peace out!

"No more tears for you will roll from these eyes."

This is my sweet revenge.

Jag vill nog inte, inte innerst inne. Jag måste intala mig själv.
Jag klarar det inte. Inte just nu. Kanske inte sen. Jag tar det då, om jag vill.
Om inte, så finns det något nytt. Någon ny. Något annat. Någon annan.
Det löser sig.

Plugg idag igen, jag är fortfarande pepp men inser att det är massa jag inte kan.
Det blir inte så mycket mer träna efter fredag och lördag, typ uppehåll konstant till
efter exams är över ungefär.

Dags att återgå till pluggandet. 5 minuters rast är allt jag får just nu. Det finns inte tid till mer.
Det är det enda jag vill ha just nu, tid. Tid för det jag vill göra.
Gå ut, precis vid den här tiden, om några veckor när det är ljummet ute. Ta en promenad.
Ensam. Plugga in musiken och tänka. Sätta mig på bänken vid vattentornet. Ensam.
Tänka. Sen är jag redo att umgås, med allt och alla, när som helst. Nästan.
Ta mig dit. Jag behöver mer tid just nu men vill bara att allt ska vara över.
Att vara delad. Itu. Men det ska gå.


I don' t need to love you,
Since tonight I' m stronger.


Do you tell me again I' m bleeding?
Cries of hurt and screaming
Such a fool. .
I'm carrying on to torn to pieces
You gave me all to keep it
To save me again
This time I know it would be different
My head up try to hold up high
No tears for you will run from this eyes
Pain inside... Keep me alive... Sweet revenge


I don' t need to love you.
I don' t need to love you.
Since tonight I' m stronger.
Cause since tonight I' m stronger!
Since tonight I' m fighting again!
Pain just taking over of me
Is taking me from flying again.
This is my sweet revenge


Peace out!

"Every single day."

You don't realize what you've got until it's gone.

Har inte mycket att säga. Studa som vanligt. Pratat lite med nisse och det var helt nice. Finaste vädret. Massa matte. Stress. Det är som vanligt.

Urix är nära. Allt är nära.

Ham & DMO - Every Single Day (Brisk & Vagabond Remix)
Den är dagens klipp.

Det finns inget att vänta på. Varför. Jag vet så mycket. Så mycket.
Jag borde få pris. Jag är snäll, för mycket för att använda det som irriterar mig.
Du vet, du vet, du vet inte, jag vet, du vet, du vet inte. Så är det och förblir.
Jag kan röra om totalt, men väljer lugna vatten.

Jag pratar med bengi. Hon är mitt hjärta. Idag fick vi vårat samtal.
Jag pratade med linn massa idag också. Massa hjärta <3

Tess - Breathless
Den talar om min dag.

Peace out!

"There's nothing left."

There's nothing left to say.

Det får bli ett kort och snabbt inlägg ikväll, orkar inte så mycket mer. Har suttit och studat sedan kl 18 i ett sträck fram tills nu så känner mig lite trött. Annars har det inte hänt så mycket idag. Bengi var på teknis idag och umgicks med mig och Linn massa länge, sen träffade vi Rogga också så då hängde vi med honom, massa trevligt :)
Hade typ inga lektioner idag heller kändes det som eftersom geografin var inställd så hade hål på 4 timmar <3
Var hemma typ 17:30 efter att ha fixat med lite gamla exams papper, och that's it typ. Pratar lite med min man, och ja; du är min man, och det är soft att det är "normalt" igen som hon kallar det. Ber om ursäkt för att stressen tar över mig ibland, jag försöker verkligen att inte låta allt omkring mig styra hur jag är. Så till dig och alla andra; förlåt för att jag är sepe ganska ofta just nu.

Pratade med lille far nu också ett tag om skolan och shit, heltbra samtal <3 Han är helt bra <3
"Jag kommer vara minst lika glad som du när det är över om 6 veckor för jag lider så med dig."
Gosh <3
Det är så nära att jag inte ens förstår.
Sen är cascada förhoppningsvis nära, precis som urix. Och nu får jag ängest för att jag inte pluggar tillräckligt, eller att jag liksom borde sitta till iaf 01 inatt och studa eftersom jag kan sova när allt är över, men det sa carin till oss idag att det är inte heller bra, så jag satsar på sömn inatt och studar järnet imorn i skolan. Ska vara där typ halv 10- 10 trots att jag inte börjar förens kvart över 2 <3

Dags för sängen nu tror jag. Måste bara lägga upp lite låtpartier som får mig att dö lite inombords <3

Cascada - Another you.
"Now I feel free again, so innocent
'Cause someone makes me whole again
For sure... I'll find another you"


Cascada - Everytime we touch
"Your arms are my castle, your heart is my sky
They wipe away tears that I cry
The good and the bad times, we've been through them all
You make me rise when I fall"


Cascada - I will believe it
"I will believe it when I see it,
with my own eyes, no more lies.
I will believe it when I can feel your,
so now I realize this is goodbye"


Cascada - Miracle
"Boy meets girl
You were my dream,my world
But i was blind
You cheated on me from behind
So on my own
I feel so all alone
Though I know it's true
I'm still in love with you"


Cascada - One more night
"one more night i wanna be with you
where i wanna hold you tight
it feels so right
tonight
so leave it up to you
and i think the time is right
to stop the fight"


Cascada - What hurts the most
I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me


What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away


And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was trying to do


It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go
But I'm doin' it
It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone
Still harder, getting up, getting dressed, living with this regret
But I know if I could do it over
I would trade, give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken


What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away


And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was trying to do


I'm not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me


What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away


And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was trying to do


Den dödar mig totalt. Jävla låt till att bara underbarast <333

Peace out!

"Not seeing that loving you. ."


I'm falling helplessly.

Tess - Breathless. Jag vet inte hur många gånger jag nämnt denna låt i min blogg, men den är tillräckligt bra för att nämnas om och om igen. Jag förstår seriöst inte hur en låt kan, så länge, få en att känna precis samma känsla, att tänka precis samma tankar, att rysa och minnas precis allt, varje gång. Nej, det hade inte varit speciellt om ni vetat men för mig är det.

Sen vet jag heller inte hur många gånger jag nämnt Cascada här men det är kärlek på hög nivå, kärlek som jag iaf tror på till skillnad från många andra typer av kärlek. Mitt hjärta slog volter, och då menar jag rejäla volter, när jag fick se att hon kommer och sjunger i Gislaved den 26e april, om knappt två veckor. Skrev direkt till linnibiatch och det är typ ödet. Vi pratade om det idag i skolan, och när jag kommer hem sätter jag mig för att kolla om hon lagt upp något turnéschema än och nog kollade jag i rätt tid. Galet, men det verkar som linnibiatch kunde åka och jag ska sitta uppe varje natt och studa om så ska vara för, om linnibejb åker med, då blir det cascada om knappa två veckor som sagt. Måste fixa med resan dit och hem bara så det funkar. Och på tal om cascada så fixade jag till lite mer på min väska idag, bara för att liksom.



Sen efter skolan idag så gick jag och brudarna ner på stan, det ver trevligt :) Efter det var det att åka hem, kolla nätet, få hjärtat att slå volter som sagt, börja plugga, prata i tele med bengi såklart, plugga, blogg nu och plugga strax igen. Slänger upp lite random bilder också <3

             

Gosh people, how I love you <3

Peace out!

"Why did you leave me standing here in the rain? We were meant to be together."

Since you've been gone, I ain't missin' you.

Söndag igen, alltså är det skola imorn. Jag vet att det inte är långt kvar men satan vad skoltrött jag är.
Whatevs.

Har varit en soft dag idag. Vaknade 09:40, 20 minuter tidigare än jag ställt in alarmet på, gick upp, åt frukost och satte igång med kemin sen. Fick gjort det jag tänkt idag på ett ungefär eftersom jag ändrade planerna lite men det löser sig nog. Kemin känns bättre iaf och på båda paper 1 proven jag gjorde idag ligger jag på 55%-60% och det borde vara en fyra tror jag. Paper 2 kändes också lite bättre men ska öva mer på det imorgon + ett par, tre kapitel som kommer behövas gå igenom igen. Men nu är det matte som gäller massa också. Folk tycker jag har varit stud innan, det är inget mot nu men jag önskade att jag kunde tagit tag i det såhär från början, när jag gick IB2, det hade varit heaven nu inför exams isf.

Bakade chocolate chip cookies idag också och de vart redigt goda också, på tal om ingenting.
Intresseklubben är välkomna att anteckna.

Hade en underbar kväll igår med tattarna. Vi var i mattzzons pappas lägenhet och lagade mat, eller robin lagade mat rättare sagt, så lirade vi lite guitar hero, och snackade massa. Efter det åkte iv ner på stan mellan typ 22 och 23 för att dra runt lite innan vi åkte tillbaka och då började jag, nina och robin leka lite så vi kastade godiset vi hade köpt för att försöka träffa jennie urringning. Typ wtf på det, men det var kul även om det var helt mobbat. Sen var bengi med också och så kastade vi lite på henne med. Helt bra kväll faktiskt och sötemattzzon följde mig hem, som vanligt kan jag nästan börja säga ;) <3 Tack för igår iaf. Ni äger mig, hela mig, alltid!

Jag fortsätter att än en gång be om ursäkt för att jag kommer vara totalt übertråkig och isolerad framöver men så är det bara. Skolan måste gå först nu oavsett om jag vill eller inte. Det är inte långt kvar och då måste jag ta tag i den lilla chansen jag har. Bangade inlines/skate runda med nino idag och det tog emot, softaste vädret och nino vill man inte säga nej till, men ibland går det inte som man själv vill.

Satt och kollade innan i min kalender och det var närmare till urix och exams än jag först trodde. Eller inte sett till dagar, men det kändes konstigt att bläddra 3 (?) sidor och sen upptäcka att det var där, 3 sidor bort. Inte typ 738 som det var för bara ett tag sedan. Nej, nu är det nära och jag freakar out ganska rejält, men som sagt, allt löser sig och det ska väl det här också kunna göra. Och Bengi, när vi pratade om det idag i tele och du sa att du hjälper mig med studandet i malmö när jag väl sitter med böckerna uppe. . det är guld precis som du <3

Vad händer annars ? Naej inte mycket. Sängen väntar väl just nu. . Eller justja. Minifot skrev på msn nu och berättar att om hon inte studar i sthlm så blir det nog v-ås om hon kommer in där. Satan vad det skulle vara guld :D Då skulle jag typ bo hos dig när jag är uppe i v-ås, eller iaf halva tiden, haha XD Och om det inte sker innan dess, så ska jag det första jag gör när jag får körkort, åka till karlstad! Det är på tiden. nu är det väl 2,5 år sedan vi träffades och det är på tok för längesedan, speciellt med tanke på att det blev lite fukked up så det bara blev dryga timmen också, men resan var helt klart värt det :D Skräck alla gånger på vägen hem, det glömmer jag aldrig. Och mamma och janne som skulle ha mig till att hjälpa dem med att måla om i köket kl 2 när vi kom hem på natten. Gosh, det första jag gör är att klättra upp för stegen, slå i huvudet i taket och få vit målarfärg i hela håret. Lat som jag var så orkade jag inte duscha utan sov med det, för efter det vart jag sur och la mig ^^, Minnen.

Jag har massor att skriva egentligen, helt oviktiga saker men, jag skriver ju faktiskt för min egen del och inte för någon annans, sen om ni fortsätter att läsa min blogg detä r ju en annan sak. Har upptäckt att jag har mellan 15-20 läsare varje dag. Kunde vara intressant att veta vilka dessa är, och varför de ens läser this piece of crap ;)

Naej som sagt, dags för sängen nu så jag pallar skoldagen imorn, och speciellt studandet efteråt. Men jag är fortf. pepp. Tack motivationen som hittat mig <3

Peace out!

"All I have to give to you, is an imperfect heart, but it's a heart that beats only for you."

It's tearing me apart.

Joo, tänkte slänga ihop ett litet snabbt inlägg innan maten.
Har inte gjort spec mycket idag, samlingen till matchen var 10:45, vilken spelades 1-1, och sen var det hem efter det så jag var hemma ungefär 14:45. Satte mig med kemin direkt och tar matpaus nu. Efter den är det kemi igen så får jag se om jag får gjort vad jag behöver så jag kan äta mat med tattarna ikväll och sen hem och sätta sig med kemin igen. Jag följer mitt kemi schema väldigt bra och det känns underbart när allt bara passar.
jag har gjort kapitel 3, 4, 5, 6, 7, 11 och option C, vilket betyder att jag har kapitel 1, 2, 9, 10 och option D kvar, 8 håller jag på med nu och är strax färdig. Gah ad det känns bra. Ska hinna klar med allt till imorn eftermiddag/kväll tänkte jag och sen sätta mig med gamla prov och öva så länge jag hinner och eventuellt lägga måndagen på det med. Sen på tisdag är det matte cirka en vecka framöver. Blir tufft att jobba med den med tanke på fotbollen vilken kommer se ut såhär den kommande veckan:

Tisdag - Träning
Torsdag - Träningsmatch
Fredag - Träning
Lördag - 2 Träningar
Söndag - Träning.

Jag har planerat hur jag ska lägga upp mitt pluggande och vilken tid jag har över så det blir antingen torsdag (om jag får vara med på matchen med tanke på att jag inte tränar på tisdag), lördag & söndag. Eller Fredag, Lördag & söndag om jag inte får vara med på matchen. Det visar sig helt enkelt. Känns hur som helst väldigt viktigt att vara med den här helgen och träna. Sen är det 2 veckor kvar tills exams som jag har på mig att plugga igenom psykologin, matten och kemin igen. Gosh. + 4 dagar som försvinner för urix men då ska det mesta sitta så att jag bara kan sitta nere i malmö och läsa och känna att "det här kan jag".

Jag vet att det seriöst är förbannat jävla tråkigt att läsa om mina studier men så mycket annat händer inte just nu i mitt "liv" och jag har inte tid för annat heller men om ca 7-8 veckor så kommer jag ha mycket mer fritid och då kommer jag förhoppningsvis fått tillbaka mitt liv <3 Gah vad jag längtar dit, däremot blir väntan till början av juli olidlig. Den tar nog död på många av oss </3

image56

Sen måste jag bara lägga upp en underbar bild som jag fick syn på nu i min mapp med bilder från skolan. HAHA!


Jennodarling fucks herself <3 Så guld är du !

Dags att slänga i sig maten och sen fortsätta. Jag är fett pepp!

Peace out !

"Vilken otur att hjärtat är förstört."

Stupid fights, wrong or right. Goodbye.

"If you're not taking any risks, you might as well be dead."


Jadu darling, där har vi det sagt igen. Det handlar bara om att ta risker och det gör vi inte så det är satan dags som sagt. Får skriva av mig lite här med tanke på att vi inte hade vårt dagliga samtal igår, i brist på tid. Men gah, snart är det urix. Massa nära nu faktiskt och även om skolbäckerna åker med så ska jag försöka kunna slappna av lite där nere i malmö iaf. Jag får väl plugga på nätterna ;) Jag hoppas grymt mycket på att alla sover i samma hus den här gången så det inte är uppdelat för det sög ganska mycket faktiskt med tanke på att vi hämnade i sämsta huset, hahaha det var så fail :P Kass! Men men, vi får se hur det blir i år. Vi får lära känna MASSA nytt folk iaf, eller vad säger du bengi ? :) Sen träffar vi ju förhoppningsvis kriunaborna lite :) Känns inte alls som det var ett år sen vi vinkade av dem :O Whatevs, massa minnen från lidköping iaf.

Ja, jo så har jag varit hemma från skolan idag med och fått gjort massa kemi och mer ska bli gjord. Har hunnit ta mig igenom 1 option och 3 kapitel på de här två (?) eller tre dagarna. Ska gå igenom typ 7 kapitel till och ett option så jag håller mitt tidsschema ganska bra iaf. Ska bli klar med kemin i helgen tänkte jag och eventuellt använda måndagen. Sen är det dags för matten i dryga veckan. Sen är det "revision" på alla 3 ämnena igen (psykologin då också) sen är det urix, sen är det dags för exams.

Så egentligen har jag inte tid att sitta här med, därför tänker jag inte göra det utan jag ska duscha snabbt, fortsätta plugga, ta mig mot bergsbo för klippning, sen hem och plugga igen. Ska lägga mig i bra tid också så jag är pigg på matchen imorgon. Ohja. Det är min dag, typ som alla. 8/10 plugg <3 Hoppas motivationen håller i sig.

image53

Jag minns alla dessa datum,
men allt annat verkar inte vilja stanna i mitt minne.
Kanske är det inte lika viktigt,
kanske är det jag.


Peace out!

"You're a bitch but I love you anyway."

Nothing's gonna change my love for you.

image52

Det finns nog inte så mycket att säga. Plugg från 15:30 - 21:30.
Dags för sängen och musik nu känner jag. Ugh.
Kunde inte träna idag heller på grund av pluggandet men får ändå spela matchen på lördag.
Gräsmatch nere på sjöbovallen, me like fett mycket ! <3
Gif är kärlek rakt igenom, spelarna är ännu mer kärlek.
Kemin börjar kännas bättre, likaså psykologin.
Det här ska nog gå, det ska nog gå. Ohja.
Jag är fett pepp på att bara dra åt mig massa kunskap och för en gångs skull ska jag lyckas.
Jag måste lyckas.
Jag vill.

Peace out!

"I might have been in love before, but it never felt this strong."

Let's get out of this place while we still have time.

Skriva av sig lite såhär i mitten av allt studande. Jag är faktiskt helt pepp på att plugga nu för jag har insett, på tok för sent, att jag måste ta tag i allt om jag ska kunna lyckas, därför får ni stå ut med att om ni tycker jag varit osocial innan så är det ingenting emot nu. Jag kommer i princip befinna mig innanför den bubbla jag sakta skapar runt mig själv, så jag har inget emot er, men jag har heller inte så mycket tid som jag önskar att jag hade.
Om 7-8 veckor så har jag mitt liv tillbaka, förhoppningsvis.
Gah.

Kemi, psykologi och matte. .
Matten kommer väl gå lite lättare kanske, men de är vissa saker jag inte övat på än som jag minst sagt måste ta tag i kemi. Kemin måste jag fixa gaaalet mycket på och samma med psykologin men det går framåt, det går framåt.

Som sagt, ni lär inte höra så mycket från mig mer nu på ett tag, ganska mycket mindre än vanligt iaf.

Peace out !

"I think we are right but we're doing it wrong."

Du vill alltid synas och höras mest.

Ännu en dag har gått, vilket betyder att det är en dag mindre till våra exams. Jag ska inte sitta och skriva blogg när det är så ont om tid men det tar max 5 minuter att skriva mina inlägg, så det är inte sån katastrof. Dagen gick smärtfritt iaf och efter skolan blev jag kvar där lite för att vänta på lille far eftersom han tyckte att jag trots mina 3 gräsfotbollsskor skulle ha ett par till, + ett par balskor så det blev knalleland då. Hittade skönaste puma king skorna så det fick bli ett par sådana för 999:-. Helt underbara <3 Sen hittade jag ett par balskor på skopunkten för 249:-. Det var de enda skorna jag testade och de satt bra så jag tog dem direkt och lyckligtvis passade de bra till klänningen vilken jag testade när jag kom hem.

 

Jepp jepp, nu är det psykologi som gäller hela kvällen typ. Ska försöka bli klar med cognitive perspective häftet idag och hela biological imorn + under onsdags hålet så jag kan börja med kemin på onsdag kvällen. Eventuellt blir det på torsdag om jag ska gå igenom methodology häftet i psykologin också. Gah, det är kort om tid alltså. Sen har jag matten veckan därpå. Men dock blev jag lycklig idag på engelskan när jag upptäckte att jag hade en vecka mer än jag först trodde så det blir nog fantstiskt bra att ha två veckor för alla tre ämnena sen när jag väl gett de en vecka var. Efter dessa veckor är det som sagt dags för urix. Ska bli skönt att komma iväg lite, dock är det dagarna direkt innan exams, men kemin och psykologin följer med ner till malmö så studar jag på den "fria" tiden vi har där nere, så det ska nog gå bra. Dessutom ska jag ju kunna allting och bara repetera lite lite de 4 sista dagarna som jag är där nere. Jag är pepp på att plugga och verkligen suga i mig all kunskap jag bara kan !

Nej dags att ta tag i psykologin nu så får jag uppdatera senare om det hinns, när jag är klar vill säga.

   
Jag saknar lillebror <3
Jag saknar storebror <3
Jag saknar mamma <3
Jag vill till västerås.

Peace out!

"I know I shouldn't have kept you waiting, but I'm here now."

Wanna turn the heat up ?

If I could open up your eyes, see the love I hold inside.
Things I never used to feel, suddenly becomes so real.
I never asked of much from you, only for a heart that's true.
Need some time to understand, what I'm feeling, how I am.
I always thought that I was strong, I never needed anyone.
Doing fine just on my own, now I'm feeling all alone.
I've had a taste of what I lack, but I keep on holding back.
If this is right, then why can't I seem to say what's on my mind?


How long will it take to find the words to tell you that I want you?
Maybe if I try to let you know the reasons why?
It's tearing me apart to know I tried so hard but I can't have you.
I'm praying for the day that you surrender to my heart.


Don't you know? Can't you see?
The desire that's taking over me.
The desire that's burning in my soul.


Den här låten är hela jag. .
Och skulle jag skrivit något, hade det förmodligen låtit såhär.
Helt galet.

Hur som helst så borde jag inte sitta och skriva blogg nu, det hinns inte men jag har studat timmar i sträck och måste få en ynka paus att skriva av mig lite i brist på annan underhållning. Jag är klar med svenskan och tog tag i psykologin nu men vet inte vad det är jag ska kunna imorn; och ja, jag vet att jag ska tänka positivt men alltså det känns som det kommer bli sånt fail imorn för jag hatar hur frågorna är formulerade, man fattar ingenting av dem, i alla fall inte innan efter en kvart har gått typ -_- Sepe är var det är. Men men, man får väl göra så gott det går, bättre går inte :)

Hade match idag mot Örby. Tyvär blev det förlust med 6-3 eller vad det nu blev, jag glömde räkna. Men men matchen var inte katastrof iaf och vi tar med oss det positiva som Christer säger. Och för en gångs skull var jag iaf lite nöjd med min insats, det är skönt att känna så någon gång :)

Pratade som vanligt med bengi i tele innan också, blev dryga halvtimman som vanligt om det som vi vanligtvis pratar om men det är helt skönt att prata med dig bejby. <3

Ananrs har jag inte mycket att säga tror jag inte. Skola imorn igen och efter den ska jag och lille far åka till knalle för att kolla nya fotbollsskor till mig och balskor eventuellt. Jag har iofs 3 par fotbollsskor till gräset, men de enda (vilka även är de skönaste) är tyvär något trasiga vid tårna, dock inte mycket. De andra är hela och översköna och det tredje paret är som att ha gud på fötterna men han tyckte att jag skulle ha ett par ifall de skulle råka gå sönder under säsongen ^^ Så det blir väl ett tredje par puma skor då skulle jag tro om jag hittar några som är bra :)
Nice nice.

Kom att tänka på London idag också som vi drar till den 6e juni, jag och brudarna. Måste lätt se om de har några schyssta puma skor där. Hittade mina älsklings puma skor i england förra gången, så får se om jag hittar några denna gången också :D Gah, ge mig den dagen nu ! :D <3

Det var väl allt tror jag, ska fortsätta med psykologin lite till nu, sen försöka spåna på någon bra fråga till svenska lektionen och sen sova. That's it peeps!

Peace out!

"Girl I gotta tell you, I'm feeling much better, I can't get enough of you."

Everybody wants to know my name.

Jaha, ännu en vecka har gått och äntligen är det lördag, right ?
Dagen började med att jag klev upp kvart över 8 eftersom jag skulle vara uppe i sjöbohallen klockan 9 och kolla lite på småtjejerna när de spelade cup. Jag stannade bara de 3 första matcherna men de vann alla utav dem och då är man mäkta stolt, mest för att de visade sån vilja och kämparglöd när de är ute på plan. Sen blir det allitd massa kramande med dem små och det är guld :) Efter det drog jag hem och satte igång med pluggandet och jag har sutit med psykologin tills nu men kände att jag kunde få ta en liten paus och skriva blogg, eftersom jag faktiskt ännu inte gjort det idag.

Just nu kollar jag ut genom fönstret och ser det underbara vädret så jag funderar seriöst på att gå ut lite, bara sitta för mig själv och tänka samtidigt som min musik ljuder i öronen, eller eventuellt dra med mig gitarren ner i parken och spela lite för mig själv och allt av det ingenting som är runt omkring mig. Hade det inte varit underbarast så säg!

Justja, bara för att, så kom jag på att jag har en del rädslor/fobier + egendomligheter:
1. Jag har äcklig fobi för spindlar. Jag vet inte ens varför för dem är inte farliga.
2. Jag är rädd för porslinsdockor och clowner, dem är scary.
3. När det blåser kraftigt ute är jag redigt rädd för att gå vid flaggstångar önskandes att de inte ska blåsa ner och falla över mig.
4. När jag ska gå över gator står jag oftast en bit ifrån övergångsstället så att det ser ut som att jag inte ska gå över, väntar tills det blir tomt från båda hållen och går över gatan först då.
5. När jag önskar något, låt säga när klockan slår 22:22, så kan jag inte bara slänga ur mig en önskning, utna måste förklara den genomförligt så att det inte blir någon "missuppfattning" när det gäller inblandade personer/föremål etc.
6. När jag står och väntar på något brukar jag oftast stå vanligt med vänsterfoten men vika högerfoten så jag står på dennes yttersida.
7. Jag klarar inte av folk som tror sig veta vad jag tycket, tänker eller känner i olika situationer, eller när de lägger ord i munnen på mig som t.ex: "Men det är ju så du menar", utan att jag uttalat mig om saken.
8. Jag kan inte sitta still med exakt alla kroppsdelar när jag lyssnar på musik, oavsett om stycket är bra eller inte så måste jag hålla takten med antingen en fot eller en hand.

Bland andra.

Läste rico bejbs blogg nyss och han tog också upp det här med att folk tror de känner någon men i själva verket gör de inte det. Han lade kasnke inte upp det lika grundligt eller irriterat som jag gjorde, men jag håller med honom och känner igen mig i känslan.

Jag har för mig att det var något mer jag skulle få sagt som jag gått och funderat på men det dyker väl upp igen om det skulle visa sig vara viktigt.

Hur som helst så är jag fortfarande rätt motivierad när det gäller skolarbetet. Jag ska fixa mina mofo exams och få mitt diplom. Det svåraste blir givetvis psykologin med tanke på att frågorna är skriva på rena grekiskan typ, så bara man inte missuppfattar och vet vad de är ute efter så ska det väl gå vägen. Nu känner jag mig lite mer inne på the learning perspective iaf. Ska ta mig igenom de 2 andra häften imorn tänkte jag om jag hinner, annars får jag offra måndagen till det också. Sen är det en hel kemi vecka som gäller. Veckan efter det är det enbart matte. Sen använder jag sista veckan till att gå igenom alla tre ämnena kvickt och därefter kör våra fruktade, men för min del efterlängtade exams igång. De andra tre ämnena, vilka är engelska, svenska och geografi, kommer jag plugga mer på under den ca 1,5 lediga veckan jag har i mitten av mina sista examens prov. Gosh, vad skönt det ska bli att få slut på allt för en gångs skull och hitta tillbaka till det som en gång kallades liv, mitt liv. Men som sagt, för tillfället så har jag inte det liv jag hade velat och det är bara att offra 8 veckor till, och det ska vägen. Jag ska börja med att läsa ut juloratoriet, eller "bajsoratoriet" som hånni så fint beskriver Göran Tunströms berömda verk, så att ajg är klar med det iaf, det blir nog bra.

Måste fixa liiiite ny hardcore musik märker jag, eller först lyssna igenom det jag har och rensa för det kommer finnas de där guldkornen man alltid hoppas på. Även om det bara är en låt av 20 som passar in på den bemärkelsen så är det värt letandet, dock är jag typen som blir helt förälskad i låten och spelar sönder den på ett par veckor. Låtar som fortfarande inte lyckats spelas sönder för mig är givetvis cascadas låtar och "Tess - Breathless", det är galet vad den låten har betydelse, känsla och . . allt.

Blir nog lite uppdatering senare efter bokläsningen, som eventuellt sker på uteplatsen (?), något måste jag se fram emot. Pathetic.

image44
Älskade tattare, i vår älskade park <33333 
06-10-2007. . .


Peace out!

"Can't believe I've been keeping this secret inside for so long. I only wanna be with you."

Ta dig i kragen och väx upp.

Okej, nu har jag funderat hur länge som helst över det här och måste få ur mig det på något sätt. Hur som helst så är jag så jävla trött på människor som konstant dömer andra utan att känna dem. Folk gör det konstant, och det stör mig. Något som stör mig grymt mycket mer är när folk gör det samtidigt som de själva är likadana. Jag är trött på att ni dömer mig utan att ha en aning om vem jag är som person. En eller två handlingar tyder inte alls på vem jag är, men känner ni att det är så ni vill skaffa er en uppfattning om mig så varsågod, men tänkt lite på era egna misstag och brister innan ni gör det. Jag tänker inte ta någon mer skit från dig, dig eller dig. Ni är så jävla blinda när det kommer till era egna brister. Jag står för vad jag gjort och tar konsekvenserna som mina handlingar leder till. Frågan är vem det är som gör rätt och vem det är som gör fel. Tänk på det. Lika bra att säga att det här inte är riktat mot någon speciell, men tar du åt dig så är du en av dem.

Jag har iaf haft en softis dag i skolan, det behövdes. Sen efter skolan blev det stan lite med tattargänget + jenno, linn och mr brinck. Trevligt trevligt måste jag säga. Kom hem därifrån för en liten stund sen så då stod jag och pratade lite med mattzzonbejb innan jag gick in och hamnade här. Alltid lika trevligt att umgås med honom. Min pojkvän ska lätt vara en mattzzon, det går nog inte hitta bättre. Mwiih.

Ska fixa lite musik och sånt och en del måste jag ha med till gunnsan ikväll så det blir någon bra musik där (A) haha, eller inte, men får väl ta sånt där "vanligt" som alla lyssnar på när "min" musik inte duger ;)

Annars har jag inte så mycket att tillägga. Jag är bara irriterad mest när jag tänker på allt.
Jag ska inte bry mig mer nu. Ska inte. Det är långt ifrån värt det.
Hej, satsa på exams nu. Precis.

image43
Ge mig parken, sol och tattarna så har jag allt som gör mig lycklig. Ni äger mitt hjärta totalt <3

Peace out!

"Love is just a beautiful lie."

Is it a lie or is it true? So many tears I've cried for you.

Snabbt blogginlägg innan det är dags att sova.
Jag är helt såld på Nikita har jag kommit på, deras kläder är ögongodis, extremt mycket också. Sen är respekt en grym affär så mestadels av mina kläder kommer numera inhandlas därifrån, ohja <3
Ska dit imorn igen och kika lite med gänget för vi ska gå på stan lite efter skolan.

Justja, fick sms igår från Vic baby:

"BABY! När kommer du till göteborg?"

Och jo, det måste tas tag i för det var massa längesedan vi sågs, för längesedan och nu ses vi inte på urix heller så jag ska som sagt försöka få med mig bengi eller eventuellt hela gangi dit för att shoppa lite så kan vi ses då :D Det kom vi fram till idag iaf ^^,


Massa längesedan.

Jo just ja, lite kort från dagen kan jag ju passa på att slänga upp också. Hade mysdag med jenno på vår mattelektion :D Vi fixade mina byxor lite för dem vart trasiga och så signade vi bänken på the schoolyard, jennica målade en gubbe och ni kan räkna ut vad jag skrev om andra bilden inte är mitt verk <3



och här är t-shirten på mig , bara för att lixx <3



Promenaden med mattzone bejb idag innan träningen var guld. han är så störd och jag älskar hur han är. vi var lite arga och folk tror nog vi är dumma i huvudet för vi sparkade och slog på massa <3 och så ses vi imorn igen på gunnsans fekke :) wiie!

Nu är det nog dags för sängen för jag har väl sagt det mesta.

Peace out!

"You take me closer to heaven with your loving."

In the presence of you, I always catch my breath.

Ohja, härliga vårväder <3
Det såg ut i morse som att det skulle bli lite halvdåligt väder hela dagen men det visade sig bli ganska skapligt och nu vill jag egentligen inte sitta här, jag vill ut. Sitta ute hela tiden men efter inlägget måste jag plugga innan jag åker ner och tränar, vilket jag faktiskt inte har något större lust att göra. . Får se hur det löser sig de ca 3 veckorna innan exams, om jag ens kommer hinna träna något då. Känns inte värt att lägg tiden på typ 7-8 träningar för att riskera mitt diplom. Nej, jag får helt enkelt se hur det blir med den saken, fotbollen finns ju faktiskt kvar om 5 veckor. Jepp jepp.

Har varit en helt soft dag idag, började 10:30 med kemi för jag missade svenskan, så det var kemi i en timma, efter det var det lunch och rast en stund, då umgicks jag med kära jennica och chillade lite i bibblan efter att vi hade varit på pressis. Stamkund wtf! Och på matten frågade Lars vilka som ville att han skulle gå igenom provet vi skrev på mock, majoriteten ville det och de andra fick jobba på valfri plats. Jag tror att jag, jenno och armin var de enda som gick ^^, Jag och jenno bestämde oss för att sitta ute och jobba och det gjorde vi i ca 40 minuter, + att vi signade bänken (bild dyker upp sen) och pratade lite om allt möjligt; allt förutom att göra matte även om vi behöver det, men det var trevligt. Till slut blev det liite kyligt ändå så vi bestämde oss för att sätta oss i bibblan det sista av lektionen. Min knapp gick förövrigt sönder, haha!, så jag och jenno fixade det med ett gem för stunden, helt fult ;)

Jepp jepp sen mötte vi lajnea när vi gick tillbaka till matten för vi skulle ner på stan eftersom hon skulle köpa solglasögon på glitter och jag erbjöd mig att följa med henne och sen även vänta med henne tills hennes buss kommit, då träffade vi diala brushan, cissi och uddebo vid bussen ^^, Mitt horoskop lät lovande, jag ska hålla koll på vad folk säger till mig ;)

Ananrs händer inte mycket. Eller jag och jenno hade en mycket intressant diskussion i bibblan, iofs om lite allt möjligt, men just det här med homosexuella eftersom vi pratade om en musikal vilken mainly handlar om 2 homosexuella killar. Det är hemskt att folk har så mycket fördomar mot allt och alla, vad det än gäller. Kan inte folk bara få vara utan att något hela tiden ska kommenteras ? Det vänliga borde komma fram, men om man bara har negativt att säga så behöver det inte sägas alls. Sen kom vi på att vi faktiskt nästan kanske kunde ha varit släkt, haha ! men det är vi inte så det är synd ^^,

Och på tal om vädret, det här är min årstid. Jag fullkomligt älskar våren, sommaren också iofs, men det finns inget som slår den första vårvärmen. Att sitta ute i gott sällskap och bara njuta av verkligen allt. Ingenting känns jobbigt och jag börjar till och med känna mig mer hoppfull när det gäller mina exams. I höstas kändes allt bara omöjligt, nu känns det faktiskt vissa stunder kul att plugga. Låt våren vara för evigt. <3 Vattentornet snart, ett måste.

Btw, ofta får man frågan hur dröm pojkvännen/flickvännen ska se ut och jag lovar, hade jag fått frågan idag när bussen stod still i knalleland så hade jag pekat på grabben som gick av 1an bussen just då och säga "sådär". Gosh säger jag bara!

Naej, dags att ta tag i att fixa liet mat så jag förhoppningsvis pallar träningen. Men det ska väl gå, sen hem efter det och göra psykologi och leta upp alla geografi papper som har med population att göra. Det ska nog gå vägen.

Bilder från dagen kommer upp senare när det hinns.

Ophidian - Butterfly.
Lyssna på den! Får ni inte tag på den så hör av er på msn så ni får den. Det är pure love i musikväg <3
Något fick mig att fastna.

Peace out!

"This would be the time to take me away into your arms."

Even if I try I can't work it out.

Längre och uppdaterat inlägg kommer förmodligen sen men ville bara visa kort på min älskling som gjorde heela min dag. Har spanat in den på junkyard.se och idag när jag och jennobejb drar in på respekt så finns den där, i min storlek för endast 350:- . KÄRLEK PÅ DET <3



Uppdaterar senare som sagt.

Peace out!

"I will be gone, getting into my dreams."

I just want you close, where you can stay forever.

Alicia Keys - No One.
Den går på repeat.

"People keep talking, they can say what they like."

Hidden for someone to find.

Äntligen funkar blogg igen. Went crazy yesterday för jag kände att jag behövde skriva massa, men nu kommer jag inte ihåg vad jag ville ha sagt. Hur som helst så var dagen massa bra igår. Helt okej skoldag och efter det blev det stan lite med gunnel och jenno för att kolla lite kläder. Hittade inget spec men ska ner lite idag igen. Har ingen kemi idag heller måste jag bara få sagt så jag slutade efter geografin 12:40 men har ätit nu och ska vänta till kl 15 för att som sagt gå ner på stan med Jenno och Gunnel igen. Ska kolla lite på respekt om de kanske har något intressant, de brukar ha massa snyggt iaf. Sen måste jag ta tag i att hitta skor till balen och stundentkläder så det blir gjort. Palla, men det är ju ganska important liksom. Efter stan ska jag hem och sen dra ner och träna. All tid som jag inte gör något på idag, det är s.k. pluggtid och från och med igår ska och har jag börjat ta vara på min tid för nu är det dags att plugga på riktigt. Okej för att jag sitter och skriver blogg nu men det tar bara några minuter och jag är i stort behov av det ;)

Annars vet jag inte om jag har så mycket att säga. Helgen var helt okej den också, förutom en del saker, typ mig själv, något jag också kommer behöva ta tag i när jag är ute på krogen. Jag måste börja komma ihåg mer av kvällarna först och främst och låta bli min mobil, minst sagt. Träffade iaf lite kul folk på krogen så det var helt nice, kärlek i massor. punkt.

Uppdaterar kanske senare.

Peace out!

"How long will it take to find the words to tell you that I want you?"


RSS 2.0