I miss you here now you're gone.

Jo men igår var det match mot Borgstena vilken vi vann med 5-1 tror jag det blev. Helt bra match faktiskt.
Drog på mig mitt första gula kort någonsin och det var helt rätt av domaren. Sen blev jag utbytt senare för att jag var för het på bollen och tränarna inte ville få mig avstängd till nästa match. Det måste vara konstigaste anledningen ever till att jag blivit utbytt, men men, tur var nog det för annars fanns det nog en stor chans att jag skulle dra på mig ett till.
Jepp jepp.

Sen var sussi med på matchen och hemma i borås och hälsade på igår och åkte hem i morse. massa trevligt att hon var med oss på krogen men hon försvann ganska snabbt. haha. våra samtal är underbara och jag saknar dig massa när du är iväg, du borde vara i borås <3 GAH!

Träffade Mia och Elin också, de sprang förbi utanför trägårn när vi gick ut för att gå hem så snackade med henne ett tag, massa trevligt. Sen träffade jag Göran, Peter, Philip, Markus och massa andra killar. Jag fick massa komplimanger av dem trots att jag inte känner dem alls, haha. Ja händelserik kväll vart det ändå. Nina och Jennie åkte hem tidigare, det var lite synd, blev inget hejdå för satt ute och pratade med evve då.

Nog om gårdagen. Idag är det chilldag hemma, ska städa och fixa på rummet, kirra ny bra musik, kolla sally avsnitt nu och eventuellt ut och springa lite ikväll + köra träningspasset vi fick av Christer att göra lite nu i sommar. Kanske blir en sväng till vattentornet för att sakna den bruna filten och vårat slott på lekplatsen nedanför, eller så vill jag helt enkelt vänta tills jag inte kommer dit själv ? Vi får se, annars blir det att . . något.

Sally nu !

Peace out!

"Hey hey, you you, I can be your girlfriend!"

I wanna breathe you in.

Det men inte vet har man inte ont av och det stämmer bra. Dagens små ord.
Hur som helst det här inlägget kommer nog inte bli så långt men det kommer ta tid för kollar matchem samtidigt och spanien gjorde precis 1 - 0 . Heeelt underbart. Dosck saknar jag min baby på plan, Raúl. Sepe att han inte är med, en av få saker som gör EM mest värt att kolla på, men hur som helst så håller jag på Spanien och tycker att ja, de borde vinna hela em <3

Dagen har varit bra för övrigt, veckan likaså. Massa positiva saker har hänt och saker blivit planerade. Hemlig gäst som jag känner, gbg, karlstad ska hinnas med och laholm likaså, västerås och dejt i örebro/sthlm ? Haha. + massa annat underbart. Ser ut att bli en bra sommar :)

Sommarjobbet är ju igång nu med, imorn efter kl 4 har jag redan avverkat 2 veckor, alltså en fjärdedel av tiden och det känns bra. Jobbar tillsammans med gunnel och 2 andra sommararbetare; gustav och benjamin. Massa trevliga är dem (A) <3 Så det är helnice och ordinarie personalen är också helschysst :)

Imorn är det som sagt hemlig gäst att träffa och jag vet inte vem det är, eller jag har mina aningar fast ändå inte. Sepe är det XD Haha men det blir nog kul. Ska satsa på att gå och lägga mig preciiiis när matchen är slut också för jag sover alldeles för lite varje dag nu. Somnade på bussen hem idag till exempel och mia, som åker förbi bussen i sin bil, ska se om hon ser mig och visst gör hon det, då vaknar jag av ett sms där det står typ "Aw du sover på bussen :) du ska av nu!" , så hon räddade mig från att åka för långt ^^ tack söten :D mwihi.

Njae vet inte om jag har så mycket mer att säga. Jag känner desto mer.

"Rädd för att kanske falla för dig,
och för att jag inte vet om du är seriös.. gah"


Naej. Kanske är svårt att se mig ta den seriösa rollen. Men jag kan om jag vill.
Tänk att det fortfarande berör mig ;)
Äh, kolla match nu sen sova, drömma (A) Awie.
Yeye.



Peace out!

"What if you're making me, all that I was meant to be?"


Låt mig hjälpa dig att trolla bort din smärta.

Bra dag, bra händelser och sötaste ungen. Jag är pepp.
Men ibland känns det som man springer runt i cirklar och inte vet vart man ska stanna till.
Det är samma visa varje gång, men varför lär man sig inte ?
Varför låta sig bli tagen för givet i varje situation ? Och varför låta sig trampas på utan anledning för att vara andra till lags ? Naej, någon ordning måste det bli men vem står upp när andra faller. .
Jag vet att jag kommit att låta negativ, men det är jag inte enbart, jag bara skriver ner tankar och funderingar som ingen behöver eller säkert kommer förstå, men jag måste bara skriva av mig och så är fallet. Nu vet ni det tills nästa rad ni inte förstår. Jao och sen det här man att framkalla reaktioner hos andra genom att bete sig på ett sätt enbart för att provocera och förhoppningsvis bli mer "attraktiv", ja det funkar uppenbarligen men inte i mina ögon. Jag kommer ta avstånd. Slå upp ordet tvivel eller tvekan i ordboken och du finner en bild på mig. Ingen vet, förutom jag, men det är så det ligger till och skenet bedrar. Dags att sluta jiddra och börja sova.

Peace out!

"My skies are turning gray."


I'll be there for you through it all. .

. . even if saving you sends me to heaven.
Lyssna på det, för jag står för det.

Det är ofta man hör mycket om folk, då syftar jag främst på allt negativt. Du hör det från personer du litar på och skapar dig en uppfattning utifrån det, utan att ta dig tid att undersöka saken och lära känna denne du hört så mycket om. Tänk vad fel vi gör. Alla har sina bra och dåliga sidor, varför väljer vi alltid att blunda för enbart de bra eller enbart de dåliga. Du har det, precis som jag, hon och han. Om man inte kan lära sig acceptera det dåliga, då funkar det inte, eller hur ?
Om man bara sett saker som är bra, är det då man tar chansen ? Gah, vart vill jag ens komma med det här.

Hur som helst så har jag jobbat idag som vanligt. Kirrade fritidskort igår så bestämde mig för att ta bussen och varje morgon framöver kommer jag ta 06:08 bussen här så kommer jag lagom till jobbet vilket är ca 06:55. Nice. Nu kommer jag dessutom försöka utnyttja det och ta mig till massa platser som jag vill ta mig till när jag äntligen har lite mer lediga eftermiddagar. Helt okej dag idag tillsammans med gunnilse, vi åkte elmoppe, och sopade förjäkla mycket men det var kul, spec när hon körde in i ett räcke <3 Jaaao. Lyssnat på världens för tillfället bästa låt som min bejb mattzzon skickade; The red jumpsuit apparatus - Your guardian angel. Jag blir tårögd bara jag tänker på den och . . den är sjuk <3 Den är din.

I said that I'd die for you.


Ska peppa till mig lite nu för jag orkar inte tänka mer. Jag har tänkt i flera dagar och nu kan jag inte göra något åt saker och ting ändå. Everything happens for a reason, och så gjorde även det här. Jag tror verkligen på att det finns en anledning till allt som händer, jepp jepp. Så jag gillar läget som vanligt och återgår till att vara optimist ist för realist, det är liksom roligare på något sätt, att som ett litet barn tro på att allt är bra, omedvetet blunda för det man intekänna vid. Och nu svävar jag iväg igen, gå ner i texten ? Naej för jag har ingen att följa, och det känns underbart. Har maltesers att äta och hustler att dricka + ett gameboy som väntar & lite fotboll på tv tills det att gunnel dyker upp här senare för att kolla fotbollen<3 Jag älskar att få jobba med henne, spendera lite tid som gått förlorad på grund av skolan. Och vi får väl fixa mitt hår någon lunchrast, haha <3

Och nu till dagens viktigaste, underbaraste och mest chockerande. Pappsen ringer och säger "Hej, du har blivit faster!". Fatta att man log med hela hjärtat ! Anders & Martina fick en liten pojke idag och allt hade gått bra och precis som det skulle. Kommer förmodligen få mms sen sa bror med bild på bejsen så hoppas jag de kasnke kan komma förbi här imorgon eller något. Det kommer bli världens bästa unge med tanke på vad han får för föräldrar. Underbart <3 Faster låter gammalt, and I love it !

Naej, dags för annat nu som sagt. Jag har inget vettigt att skriva i alla fall. Jag är löjlig och kan inte ta det, så det får gå ut över andra, man ser det kanske inte på mig, inte så tydligt iaf men det gjorde ont för jag vet att det hade varit samma sak om det varit ombytta roller. Men allt händer for a reason, right ? Barnet i optimisten har pratat igen med vetskapen om att försöken att se på det hela positivt kommer slå tillbaka för eller senare. Jag kommer ordna den där saken, få nogn typ av reaktion sen bryr jag mig inte mer. Ibland gör man sitt och vänder ryggen till för att se om någon tar tag i axeln och stoppar dig, eller om du får gå vidare, ovetandes om vad som kunde hänt om du suttit kvar och läst orden i ögonen.
Att sväva iväg som sagt.

When I see your smile
Tears run down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

It's okay. It's okay. It's okay.
Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


Peace out!

"When I see your smile, tears run down my face."

Taking the easy way out.

Day after day
Time pass away
And I just can´t get you off my mind
Nobody knows, I hide it inside
I keep on searching but I can´t find
The courage to show
To letting you know 
I´ve never felt so much love before
And once again I´m thinking about
Taking the easy way out 


But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go


Pallar inte skriva så mycket med tanke på att jag ska sova typ nu så jag pallar gå upp 05:15. GAH ! Men det är nice.
Den har dagen har sugit, det enda som varit bra var väl matchen och att jag hade kul med gunnilse på jobbet, annars kan allt annat . . jag nämner inga ord. Jepp och kollade lite fotboll nu när jag kom hem, nice vare. Och jag kommer ångra mig men jag kan inte göra annat. Jag är helt nöjd och kunde inte varit lyckligare just då. Leende, jämt och ständigt hela tiden, om inte på utsidan så i alla fall på insidan. Jag ler fortfarande men det gör ont, fast sånt går över innan man gifter sig fick jag alltid höra när jag var liten. Jag förtränger och lever på det. Jag står för varenda ord jag sagt. Och jag vet att jag insett nu. Godnatt peeps.

Peace out!

"It's time to let it go, all of it, just let it go."

Now is the time.

Jag är hemma fron London igen. Skönt att vara hemam faktiskt men resan var helt underbar, och jag tror inte den hade kunnat bli bättre. Blir väl lite sammanfattning över vad vi gjort på dagarna :)

Fredag:
Linn sov över här understudent natten (och den dagen var också helt bäst för övrigt!) så vi vaknade vid 10 tror jag klockan var för att gå upp och packa det sista, sedan bar det av vid hals 12 för att hämta nina och åka till säve flygplats. När vi var där så tänkte vi sätta och oss äta lite innan vi checkade in och incheckningen gick smidigt och allt flöt på som det skulle. Linnilajnen var lite nervös för det så det var ju soft :) Fick vänta på flyget och vi höll på att dö av värme och otålighet me ntillslut fick vi gå ut. Jag var lite orolig att flygningen inte skulle gå bra så jag satt med tårar i ögonen lite när planet började lyfta men inte värre än så och jag vart stolt över att jag inte grät massa som förra året när vi åkte till Bristol med klassen ;) När vi var framme i London så skulle vi hitta bussen som skulle ta oss från Stansted flygplats till Gresham hotell och efter lite letande och frågandes så kom vi fram till rätt hållplats och kom på bussen. Resan till hotellet tg ca 1,5 h, eller vi blev avsläppta på baker street tror jag det var så vi fick leta oss fram till hotellet men det tog inte speciellt lång tid och när vi väl var utanför hotellet blir vi välkomnade av Linnea och Jenno som skriker på oss ifrån sitt rum högst upp :D När vi skulle checka in blev det lite problem för han som jobbade just då, Arses (haha!), sa att vi skulle väntao ch sprang iväg, kom tillbaka med två väskor och typ kläder, sprang iväg med det någonstans och gav oss nyckeln först efter det. Vi tyckte det vet verkade misstänksamt, haha han hade säkert bott i rummet vi skulle ha eller nåt XD Men ja, vi fick rum 202 på bottenvåningen och hissen som vi skulle ta ner var helt scary och massa liten så den använde vi oss inte av speciellt mycket. Jag tog enkelsängen närmast dörren, linn tog en inne i hörnet och nina tog dubbelsängen och det första hon säger är "Fan vad hårda sängar!" haha. Hårfönen och vattenkokaren var värsta hightech, not, och tv likaså. Vi bestämde oss för att när vi kommit iordning så drar vi och kollar vart vi kan köpa sprit. Vi drar in i någon liten butik på gatan som låg typ 5 minuter från oss och kollade. När linn betalat för sin sprit så frågar jag om hennes svenska leg funkade och uppenbarligen behövde hon inte visa det, vilket till slut ingen av oss hade gjort så vi fick köpa utan att ens visa leg, <3 haha. Vi hade lite fest på rummet, även om vi inte vet ifall vi ens fick ha alkohol på rummet efter som det fanns en 24h bar på hotellet men whattafakk, så kollade vi i tidningar och pratade massa massa, helt kul var det. Senare drog jenno och linnea upp till sig och jag och linn och nino var nog uppe till iaf halv 2 - 2 tror jag och tjötade, massa confessions och massa kul. Helt bra start på resan :D

Lördag:
Fortsätter uppdatera underdagen när jag har tid.

Söndag:
Fortsätter uppdatera underdagen när jag har tid.

Måndag:
Fortsätter uppdatera underdagen när jag har tid.

Tisdag:
Fortsätter uppdatera underdagen när jag har tid.

Onsdag:
Fortsätter uppdatera underdagen när jag har tid.

Sen förstår jag inte redigt vad det är folk vill ha ut av mig hela tiden. Alla har sina chanser, sen hur man väljer att ta de eller inte är inte mina problem. Jag vet vart jag står och där står jag bra, försök inte ändra på det. Det har varit något underbart att inte behöva oroa sig i London över huvudtaget, bara vara lixx. Jag vet att jag inte ska läsa, för jag klarar inte av det men ibland undrar jag vilket som är bäst; leva i ovisshet eller lösa allt när skadan av vetandet redan är skedd.
Bullshitting på hög nivå och nu ska jag äta, fortsätta lyssna på mitt hardcore classics no1 album med 4 discar jag köpte i London innan jag gör mig iordning för att dra ner och hälsa på min älskade Mattzzon hos honom och sen kasnke ta en sväng till knalle. Sen är det träning ikväll och efter det blir det att umgås lite. Puss på det.
Uppdaterar som sagt lite då och då med resan.

Peace out!

"Come here, take my hand, show me the way to wonderland."

The girl commonly known as 'the bitch'.

Bästa jävla studentdagen som kunde bli <3
Tack alla som gjorde kvällen så otroligt värd. Kunde nog inte blivit bättre, helt . . Gah! Jag saknar ord!
Och idag är jag massa pepp också, 'cause we're going to London baby !
Om ca 1 timma och en kvart ska vi sitta i bilen på väg till flygplatsen där vi kommer lyfta 16:30 (tror jag det var).
Jag kommer lipa säkert för jag gillar inte att flyga men det är underbart när man är framme.
Så jag blir där till den 11e och vi ska ha the time of our lives. Jag har insett först nu att vi verkligen åker så jag har packat klart det sista nu och känner mig i princip klar men det dyker säkert upp något jag glömt haha, men man kan köpa på plats ;)
Igår var även familjen från v-ås här och det var underbart att träffa dem igen, synd det inte blir oftare men det får bli ändring på det nu när jag jobbar ist för går i skolan <3
Aah annars har jag nog inte så mycket att säga mer än; Allt är så jävla bra just nu, och bättre blir det! Man saknar folk när man åker iväg, men man lämnar problem och shit. Underbart <3
Skicka ett sms om ni känner för det så får vi se om det blir svar på det ;) hähä

Peace out !

"Jag vill bara att du ska känna dig speciell, väldigt speciell. ."

Jag är med på det värsta.

Dagen innan studenten, klart det blir vemodigt men skönt som satan på samma gång och morgondagens planering verkar bli superb. Nice ska det blir och hela dagen är fullbokad i princip <3
Dagen efter drar jag till England med de bästa och det kommer bli softast att spendera tid med mina 4 ib brudar sådär precis efter skilsmässodagen ;) <3

Idag har jag hållt på och fixa lite här hemma och packat. Ska packa klart det sista ikväll så det är färdigt, fixa tårta <3 och göra lite annat smått och gott inför morgondagen. Kolla så att allt är som det ska liksom :)

Var hos frisören idag också. Massa hår försvann och jag är nöjd + att det är massa skönt att slippa allt det långa håret <3
Efter det gick jag till stan för att ta bussen hem men träffade sussi, evve och moa en snabbis först så vi gick till Åhléns och köpte hårplattningsspray och efter det var jag tvungen att dra mot bussen så nu är jag hemma.

Kanske hinner skriva lite mer sen, men pallar inte just nu :)


Att klippa sig ganska mycket <3

Peace out!

"För varje sekund som gick, dog jag lite inombords av välbehag."


I sprit och kärlek är allt tillåtet.

Jao och ibland blir jag faktiskt ganska trött, mest på att göra fel, eller göra fel val rättare sagt. Någon gång måste det blir rätt, eller ? Men jag har bestämt mig för att fortsätta välja, bara ta allt för vad det är och inte bli så berörd av precis allt. Nu låter jag säkert helt känslokall, men icke, jag bara insåg massa när jag och sussi pratade. Och nu har jag fått svar också, på saker jag undrat över och det är inte bara av sussi. Jag är nog den som gärna har lite koll på vad som händer omkring mig men nu sruntar jag i det. S.A.K's stils passar mig precis; man kan få det man vill ha utan att fästa sig för mycket. Till slut.
Jao, dags att sova nu tror jag nog. Skallebank till tusen och morgondagen ser mycket lovande ut.

Peace out!

"Jag kan ge utan att ta."

They don't know the truth.

"I don't care what they say, I'm in love with you."


Den låtraden kan få tala för sig själv. Inget att lägga till, inget att ta bort, den är bara på komplett den kan bli och jag ryser, varje gång. Just då. Siiik när det är faktiskt skönate remixen och även om den liknar house lite vilket jag är grymt emot så är den galet bra och jag ska som sagt fixa med min musik ikväll och jag ser fram emot det. En lugn kväll för mig själv för en enda gång känns bra. Kanske borde jag planera packningen lite inför englandsresan som kommer äga rum 6-11 juni med mina underbara <3 Då ägnar jag min tid fullt åt de i några dagar och det kommer nog bli awsome, jag har den känslan och det blir vad man gör det till, right ? Ska ta tag i att höra av mig till Linn nu också, jag har vart lite halvt okontaktbar ibland, jo otroligt nog så kan jag vara det ibland.
Sen var det match idag också, tyvär förlust sen vart jag lite irriterad också över diverse saker så det var skönt att få ur mig det på planen och jag tror jag ska fortsätta massa med det så jag slipper ta ut det över andra i vanliga fall om så skulle hända. Nice vare.

Men som sagt, återgå till fixandet av musik, blir säkert ett senare inlägg, tidsbrist (tro det eller ej) men för en gångs skull på ett positivt sätt; såhär mycket har jag knappt umgåtts sammanlagt under det senaste året som jag nu gjort på 1,5 vecka. UNDERBART <3

Peace out!

"Så länge det är på lika villkor så vet jag hur jag kan röra mig bland folk."

RSS 2.0