And oh I'm such a fool.

"Människans tävlingsinstinkt sätter igång när de ser att de kan vinna över någon annan"


För att jag stör mig på att det är så jävla sant. Man kan inte få allt, det funkar inte så. Men uppenbarligen ska det vara allt eller inget. Det finns inget mellanting. Varför ? Är det verkligen så svårt att . . Ja, men någonting. Det ska alltid göras mycket svårare än det är och kompliceras 1843 x 10^45 gånger ungefär. Det är jag less på!
Är det konstigt att man drar sig undan ? Nej.
Allt ska vara på just den där nivån där man kan prata om allt utan att det blir fel på ett negativt sätt, jag kan inte föra ett samtal utan att det blir just fel men det är iaf positivt. Att veta precis vart man har varandra utan att behöva sitta ihop. Att lita på varandra. Att vara öppna. Det är vad som skulle vara det ultimata. Ibland undrar jag om det inte finns framför ögonen på mig. .

Btw, idag har varit sofits dag. Först åkte jag till skolan och skrev prov 8:07-9:07. Det gick dåligt, sen kollade jag och linnibiatch lite klubbar i london som vore schysst att dra till när vi är där. Efter det drog vi runt på skolan lite och jag lämnade finaste meddelandet på min mans skåp, fick iofs reda på att hon inte var i skolan men ändå ;)

"Hej gubben. Jag slutade tidigare men jag är vid bilen så vi slipper vänta tills vi anländer hem ;) haha  /Frugan"


Sen följde jag linn till bussen och sen åkte jag hem :)
Fick reda på att min man skulle till stan och sen till knalle så då mötte jag henne där och vi flummade på donken i säkert 1,5 h och sen tog vi prommis till skolan igen för jag skulle följa henne till bussen. Drog in på skolan och satte oss på en bänk för att vänta och det var fan guld. Haha ditt öra <3 Hade det varit tvärtom hade du hört hur det sa "Ta på mig!" XD hahah! Iaf då ringer rico bejb för han och mattzzon bejb är ute och kör bil så vi skjutsade hem mannen till hillared och sen körde de hem mig innan träningen :) Träningen gick helt okej och nu är det dags för dusch, sen mat <3 och sen tv + psykologi som jag ska lämna in imorn :)

Uppdaterar säkert seeenare ikväll :)

Btw, varför, varför, varför tror folk så mycket om saker som inte finns. Gå inte och tro saker och gör det värre än det är för det är inte till någons fördel. Ta reda på fakta först istället för att döma direkt. Prata och lyssna istället för att hata och ignorera, det gör inte saken för jävla mycket bättre. . eller vad vet jag ? "Helt jävla dum i huvudet!" . . Nej, Nu är jag trött på sån här skit.

Peace out !

"You're the last thing I'd ever give up."

I'm not the kind of person running away, therefore I'm surrounded by trouble.

Jaaaa.. Vart börjar man?
Tränade igår iaf, det var kul att vara tillbaka på planen efter 3 veckor men det kändes att jag varit sjuk. Attans vad tungt det blev i slutet vid "idioten" varianten vi körde. Mwah. Fast skönt som sagt. Träning imorn igen + match på eventuellt fredag eller lördag. Får säkert inte mycket speltid med tanke på hur mycket jag varit borta men men :)
Sen var det hem och försöka göra lite kemi. Satt från typ 22:00 - 23:30 men jag insåg att jag ändå inte skulle vara pigg nog för att få in något så jag la mig och sov till 8, det var softast och sen gå upp, göra godaste frukosten, kolla på 4 the nanny avsnitt och sen åka till skolan för att skriva kemi prov kl 13.

Herregud vad dåligt paper 1 måste ha gått, jag hoppas jag hade tur på mina 29 gissningar av 30 frågor XD Sen var det typ 45 minuter rast till nästa prov, då gick jag och linnibiatch till ws och bara segade sen var det dags för paper 2. Btw så skulle man fyllt i provsvaren med blyerts (alltså enbart kryss på ett papper) men jag lyssnade väl inte utan skrev med bläck men wtf. Och nej linni; det är inte så lätt att släppa när jag inser att jag är trög XD haha!
Aja paper 2 kändes iaf liiiiiite bättre men inte mycket. Hoppas jag får poäng för något iaf (A) haha blir typ en 2a eller nåt sammanlagt i kemi, INTE bra ;) men men. Man får vara positiv som sagt.

Sen efter det var jag och linnibiatch hungriga så vi drog till donken för att käka och prata lite innan vi skulle möta lille far på ticket. Hur som helst så kom jag och byotchii fram till massa saker, bland annat hur våra pojkvänner ska vara och nej, inga krav alls faktiskt typ :O sen fantasi-polygami vart det lite snabbt prat om, så linn måste fixa iaf 1 till så det blir på samma villkor. Tensta - My Cool spelades och vi kollade när adam was doing "his thing". Då tänkte jag massa på mattzzon och trägårn ^^, <3 Sen spelades No One och lite sånt. .

Aja nu har jag iaf hamnat här och ska som sagt plugga massa (försöka) environmental chemistry och human biochemistry (?) eller vad vårat andra option nu är. Haha inte vet jag ens vad topicen är, det är fanimej illa ^^
Aja, paper 3 imorn i kemi men det är mellan 8:00-9:15 sen slutar jag och är därför ledig till 13:00 på onsdag. Fiiiiiifan vad skönt. Blir massa geografi plugg då och det är de enda proven jag har kvar, mitt sista ämne :D sen är jag ledig från torsdag eftermiddag till onsdag :D mwihi! Lite tråk att lektionerna börjar igen men nu är det revision så det blir nog bra med den saken och så slipper man ångest och skam för alla proven som gått så dåligt XD haha. usch alla gånger !

"Jag pissar på dem"
"Jag kommer tillbaka"
(med något speciell röst <3)

Men men, plugg nu. Kanske uppdaterar senare om jag pallar.

Peace out!

"Keep on dreaming. That's the closest you'll ever get to me."

You were not the best for me.

Gah, jag hoppas att det är kemin som är svår och inte jag som är trög, men jag börjar nästan undra.
När kommer jag använda det i arbetslivet egentligen ? Nej, klarar jag en 4a på exams gråter jag nog av glädje för den 4an känns lååååångt borta just nu. Kemin kommer vara grymt prioriterad under revision veckorna, minst sagt.

Skrev till min lilla biatch nyss och jag känner mig pepp på den 6:e och 8:e mars för då är det krogen. Ohja. Vi har sagt att Jenno ska göra sitt första besök på swing på torsdagen och sen på lördag är det kära trägårn igen <3 Och alla tattare; kan ni så ska ni med! så hör av er till mig om ni kan på lördagen där :D

Mjo sen var bror och martina förbi här en sväng innan och det blir nog att prata med tatuerarn på måndag för att höra mig för lite sen ska den förhoppningsvis bli av kort där efter :)

Imorn har jag typ softisdag igen. 2 engelskaprov som känns helt okej slutar typ 12:30 så det blir nice, massa pluggtid till kemin innan träningen och på onsdag är det dags för helvetesproven. GAH ! Men man får se det från den ljusa sidan, jag kommer defenitivt veta seriöst hur mycket jag måste plugga ^^

Justja, sen längtar jag massa till efter studenten, dels för att helvetet är över och mitt liv kommer börja igen, + att det blir england med brudarna <3 gah ! längta massa.

Lyssnar på Daughtry - Over you och den är bara så . . allt. Helt galet vad bra den är och den säger helt mycket.
Kärlek på den.

Om man skulle sova nu då så man är någorlunda pigg till provet imorn, för det är inte spec ovanligt nu för tiden att jag är trött om man säger så . . (A)

Peace out!

"Now it's all said and done."

Oh baby baby, now you'll say you miss me.

Ja ibland är livet massa underbart! Hur otroligt det än kan låta.
Eller mitt liv är bra typ hela tiden har jag kommit fram till, bara man är optimistisk!
Idag gick jag iaf upp kl 6 för att ha prov kl 8:10-9:10. Psychology paper 2.
Kändes som det gick bättre än paper 1 iaf men man vet aldrig. Hur som helst så slutade jag alltså kvart över 9 ungefär, helt skönt så jag satte mig i bibblan för att vänta på min man, hade lovat henne att följa med till göta när hon slutade och istället för att vänta till halv 1 behövde jag bara vänta till 10 över 11 så jag gick till skåpen för att möta henne. Hon och vickan kom typ precis när jag kom till skåpen så sen gick vi. Det var btw värsta långt dit vi skulle, eller inte värsta men iaf längre än jag typ tänkt mig men det drog ju bara ut på tiden så det gjorde inte så mycket :P Efter det gick vi "min väg" och så hittade vi en fotboll och allt så vi var lite aktiva, sen gick vi mot stan och satte oss och väntade på min buss. Mannen, du har massa stora händer jämfört med mina :O
Aja, värsta bästa 2 timmarna idag faktiskt. Synd att det blåste så mycket bara ^^

Sen åkte jag hem iaf med pensrionärsbussen, den är så soft för man hinner lyssna på musik lite längre då. Sen köpte jag massa hustler <3 Åkte hem la mig i soffan (<3) och kollade lite love actually och nu hamnade jag här. Tänkte väl iofs lämna datorn snart och plugga lite kemi, DET KAN BEHÖVAS, minst sagt.
Imorn är det träning också, helt galet vad jag saknat alla ! Inte tränat på 2 veckor nu och det känns minst sagt som en evighet ! Men imorn <3 mwih. Min kondition är sämst som den är och efter 2 veckor har den säkert försvunnit XD haha.

Btw, blev lite gitarr spelande nyss också, och jag kom på att det skulle vara så soft att sitta i vår-solen sen i typ april på skolan trappa och spela + sjunga med ett gäng. Det hade varit nice <3

Naej, får väl se om det finns anledning till att uppdatera sen. Tror inte det, men ändå ^^

Peace out!

"Anything does not matter, 'cause I still love the one that got away."

I just won't let you love me.

Gah drygaste dagen idag faktiskt även om den varit lite soft. Har pluggat psykologi heeela dagen, iofs inte jätteseriöst så folk ska tro att jag kan allt nu men ändå. Förhoppningsvis ska något ha fastnat till imorn. Provet slutar 09:15-09:25 något så funderar på att sitta kvar i skolan efter det och göra kemi eftersom jag ändå slutar då, får inte gjort mer hemma typ, måste bara se till att lägga in ny musik på mobilen <3

Igår var en massa bra dag, vi skaffade ny soffa, världens goaste lätt så jag kommer typ bo i den nu. Sen kom bengi och tönt och kollade på film. Casanova med Heath och En riddares historia med Heath, som vi iofs inte hann se klart men har sett den några gånger så det var lugnt, för sen kom gunnel & sussi och hämtade oss för vi skulle köpa mat innan vi drog till gunnel för att laga mat + kolla melodifestival. Det blev massa sång, matlagning of course, dans m.m Det var helt bra sen massa massa prat ^^
Det var nästan så det blev trägårn också efter det men till slut blev det inte så i alla fall och tur var väl det. Jag hade sagt åt mig själv att inte gå ut innan mocks och jag måste ju hålla på det, sen hade det väl blivit problem på något sätt; krogen är inte bra helt enkelt XD haha.
Men jag säger bara 6e och 8e, då blir det lite party iaf.

Aja, dags att kolla wallander nu och plugga lite sen sova för att vara "pigg" på provet.

On the first day that I met you,
I shoulda known to walk away,
I shoulda told you, you were crazy,
And disappeared without a trace,
But instead I stood there waiting,
Hoping you would come around,
But you always found a way to let me down,
It's time to say goodbye,

I just don't want to waste another day,
It's time to say goodbye


Peace out.

"Your love is just a lie, and you don't really care."

I got over you.

Dagen har varit helt fukked på något sätt men ändå så jääkla bra.
Spenderade massa tid med Ib peeps för vi hade rast mellan matte och psykologi provet idag.
Var längsen som jag var så mycket med gunnel också, det var massa kul.
Skämten var på total botten nivå men wtf, kul hade vi ju XD
Sen gick inte proven så jäkla bra men för att leva upp till att vara optimist så är det trots allt mocks + att vi har massa veckors revision nu med. Man kan inte göra bättre än sitt bästa.
Gunnsan ringde nu och hade glömt nyckeln hem och ingen var hemma så nu skulle hon visst komma hit ;)
Sen efter hon åkt igen blir det att läsa lite psykologi tror jag eftersom provet är på måndag, imorn på morgonen ska jag försöka göra klart min internal helt för jag behövde göra lite ändringar, innan jag ska kolla film med bengi. Sen på kvällen är det melodifestival som gäller hos gunnel och på söndag är det massa psykologi och inte minst kemi som gäller. Gosh, alla prov har gått lite halv kass men kemin vill jag inte ens tänka på. Engelskan och geografin kommer gå bra för hoppningsvis. Känns som att det inte behöver pluggas så extremt mycket på de två iaf innan exams så det känns ju lite lugnande men gah, jag vet inte hur det ska gå. Plugg som fan och lite fritid blir det nu så jag verkligen lär mig allt!

Massa konstigt har det varit idag med för jag har varit konstig pga massa saker men jag pallar inte folk ibland när.. Äh jag ska inte säga något men det är mitt sätt att släppa taget och förlåt om det blir fel och att jag låter arg/sur/irriterad och om någon tar illa upp. Men som sagt, det är mitt sätt att försöka hålla något på avstånd och ibland blir det fel. Sry.

Bowling med brudarna i laget idag var guld. + att Cantona är så jävla skön! Haha hennes kast med sin vänsterarm gjorde min kväll XD <3 Kärlek på det. Och alla andra, guld är ni ! <3

Dags att umgås igen. Skriver kanske senare.

Peace out!

"The day I thought I'd never get through, I got over you!"

I'm not interested anymore, but that's a lie.

Okej, jag hade svenska prov idag från 8:00-10:20 typ. Jag var hemma ca kl 12 efter jag och linnibiatch käkat på donken, åkte ner till knalle för att träffa en snubbe för att fixa en grej och hans polare var typ sötast utan att överdriva. Kommer hem typ 1 och ska räkna matte, har jag kunnat koncentrera mig det minsta ? Nej!
Blev promenad typ 17:10 till 17:50 och det var behövligt så hoppas jag kan koncentrera mig lite bättre nu och få gjort något. Blir väl en sen kväll ikväll eftersom jag ändå börjar 13:00 imorn och slutar 15:15 så det är rätt soft. Tror det är matte imorn också så det blir iaf ett roligt prov för hoppningsvis, lite roligt iaf kanske. Whatevs.

Sånna ord gör mig lack. Jag och Linnibiatch ger det tre veckor. Så lång tid kommer det ta, sen är det något, garanterat.

image24

4,5 månader. Varför bryr jag mig ens . .


Naej jag har inte lust med något just nu, inte plugg alls, men jag måste och jag vet det. Jag hoppas kunna träna imorn men ser inte ut så nu, isåfall blir det på fredag.

Peace out!

"Only when there's a reason to trust you."

It could have gone better but it did not.

Vet jag egentligen vad jag vill, även om jag säger att jag inte gör det ?
Vet jag egentligen vad jag känner, även om jag säger att jag inte gör det ?
Bryr jag mig egentligen fast jag inte borde ?
Idag skakade jag nog mer än någon annan gång, och varför vet jag inte, men det kändes som jag skulle falla ihop vilken sekund som helst, det var . . helt konstigt. Men samtidigt blir jag så irriterad på mig själv.
Jag lyssnar för mycket på andra, fast samtidigt som jag väljer att inte höra vad de säger så är jag helt blind, trots att jag har allting framför ögonen, jag vill inte se sanningen för att jag tror så gott om alla hela tiden.
Och det är inte jag som är mest osäker på allt, snarare tvärtom.
Nu har jag insett vart min osäkerhet ligger. .

Och nu ska frugan ta tag i plugget. Btw, så var promenaden med min man idag guld :D <3 Fast helt galet fel vart det med flåset, och nej; jag brukar inte flåsa i min säng när du är ute och går samtidigt som du flåsar ;)
HAHAHA.
Btw, bläddrade igenom massa sms nu och hittade:

"Haha.. Ja, var ju mys faktor 99 på den :) och du riktigt låg på min axel.. (a)" 

vadå minnen från mitt andra hem, haha ;) Den kvällen, a.k.a eventuella katastrofkvällen slutade ju rätt bra ändå ;)

Sen det här:

"Jo, du är jätte söt faktiskt, jag tycker de är ganska charmigt att stamma på din nivå faktiskt .. Sötast ju!"


Helt gulligt haha XD Tack eller nåt ;)

Imorn har jag softar dag igen. Prov 8:00-10:15 sen har jag inget mer den dagen, då är det läsa psykologi och matte som gäller :)

Peace out!

"Would you give it one more try?"

Här sätter jag punkt.

Sitter med Linnilajnen (major shock) i Ws, och ja, jag var tvungen att skriva så för att Asianbabes faktiskt kommenterade att många av mina inlägg börjar just så ;)

Det har varit typ segaste dagen. Jag typ halvsov på svenskan hela tiden och fick dåligt samvete för att Laila säkert såg att jag satt och blundade typ 7/8 av tiden och det kändes respektlöst men inte för att vi gjorde så mycket, jag behövde vila. Sen vart det fika och snacka med linnibiatch (som vanligt det också) sen bibblan där vi träffade lille finne, och jag tänkte vara ambitiös och läsa psykologi men jag somnade till mellan varannan rad så det var ju inte helt lyckat det heller men .. vad gör man ?
Efter det var det stan för att handla svarta bläckpennor till imorn när mocks börjar. Jag har inte börjat freaka out redigt än för jag är för trött för det antar jag + att det går som det går, svenska är väl inte mitt starkaste ämne men man får väl göra så gott det går, så mycket mer går ju lixx inte. Det löser sig, jag ska mest fokusera på att läsa in lite psykologi, kemi och matte så ska det nog gå ganska bra, om jag hinner få in något vill säga men det gör jag ju säkert inte XD Jaja, vi har några veckors revision sen så då får jag ta tag i det då, rejält också !

Samtidigt som jag säger att jag behöver ta tag i allt så sitter jag här och skriver blogg (?!) typ inte det bästa men ändå, lär ju inte skriva så mycket mer blogg i skolan de kommande 3 veckorna så det böev såhär nu.
Jag har värsta lust att lägga mig ner och sova lite innan engelskan och jag skulle lätt inte ha några problem med att somna, snarare ha problem att vakna till lektionen tror jag. Softast iaf att det bara är engelska kvar nu, sen så är det finaste vädret ute så jag funderar nästan på att ta en promenad hem sen, det hade varit skönast, fast då slösar jag ju också tid som jag kan plugga på men, naej jag förtjänar lite frisk luft så kanske jag är tillräckligt pigg för att orka läsa sen .  . fast då ljuger jag iofs för mig själv om jag säger så.

Gah vad jag bullshittar massa nu men de som brukar, av någon anledning, läsa min blogg förväntar väl sig inte så speciellt mycket mer av mig heller vilket är förståeligt.

Jo, jag och linnibiatch hade ett litet samtal på väg till stan om det här med svartsjuka och att det faktiskt suger men jag tycker det är lite kul för oftast är det så att man försöker . . eller tänk er 3 personer; A, B & C.
A gillar B, men får inte redigt den respons han/hon hoppas på, därför försöker han/hon göra B svartsjuk genom att vara med C. Funkar det ?
I många fall gör det nog det, men jag förstår inte hur det kan göra det. Vill man ha någon mer, bara för att denne visar intresse för någon annan ?
Nej, man blir väl snarare jävligt off och tänker "om det är honom/henne du vill ha så är det väl lika bra att jag inte bryr mig längre".
Eller har jag fel nu igen ? :O
Jag tycker hur som helst bara att det är ett väldigt dumt sätt att säga "det är dig jag vill ha" på för det visar ju precis raka motsatsen.

Och sen ska jag och biatchi inte vara borta ifrån varandra så länge som ett helt lov för vi behöver varandras pepp för att inte bry oss". Det är lätt att intala sig själv, men svårarare att verkligen hålla sig till det om man inte har någon som faktiskt talar om för en varför man inte ska bry sig, spec om skitsaker som bara tar energi. Och vi tänkter så himla alike upptäckte jag (vi?) uppe i 1an huset under vår s.k. sponsringsstund gällande pressbyrån, stammisar.

Att bli snälla players.

Nu är det slut på att bry sig, folk får göra vad de vill och jag gör vad jag vill. Helt lätt och helt enkelt!
D & D lixx, vilka är dem ? Vad är det ? Muhahaha. För att vi är bäst på koder och shit.

Mitt mest osammanhängande inlägg någonsin känns det som, utan mening, bara för att få skriva. Undra hur många ord det här är och hur långt det här hade varit i ord om man skulle göra en EE ? Uhh.

Peace out!

"The day I thought I'd never get thorugh, I got over you!"

When did I get this stupid ?

Gah, sömnlös natt i princip och nu är jag trött som ett as. 2,5 h sömn </3
Inte bra någonstans, jag måste börja få ordning på mig själv.
Äta ordentligt, sova ordentligt och träna ordentligt bara halsen kan ge med sig någongång.
Inte för att den blir sämre, men inte nog blir den bättre heller.
Får väl se vad läkarna säger över tele idag, om jag behöver komma dit och kolla eller inte.

Jag är så dum.

Skola snart igen efter lovet, ska bli lite skönt (otroligt nog säger jag det) men mest för att träffa folk eftersom sjukan gjort mig helt isolerad under lovet i princip, miss my peeps lixx <3 Annars ser det väl ut som vanligt numera, lite fritid och mycket plugg men jag ser fram emot det för jag kommer inte behöva göra massa tid, förutom för mina tattare . . Gah! Men det är lika bra.

Måste tacka igen för att ni finns, utan tattarna vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Ni är mitt allt.
En för alla, alla för en ;) (sjukan! haha)
Allt vi gör tillsammans är guld, och allt vi inte gör är guld, när vi liksom bara hänger <3 gosh.

Idag blir det nog lite softish dag i skolan, svenska - hål - engelska sen sluta. Iofs är hålet långt så dagen är inte så kort men inga lektioner typ och det är kärlek. Blir plugg på hålet. Och plugg efter skolan. Mocks börjar på tisdag. Gah, jag skulle behövt pluggat mer under lovet men som sagt har jag knappt orkat hålla huvudet uppe så det har inte gått jättebra :/ Men men det är bara att bita ihop och göra så gott man kan nu :)

Aja dags för skolan strax.

Peace Out!

"You can't tell me that there's nobody else."

You want a piece of me ?

Varför säger jag sånna saker ?
Varför tänker jag mig inte för ?
Varför litar jag inte på det ?
Det är ju trots allt precis vad jag vill höra från dig.

"I wish to wake up, with your arms wrapped around me."

So much of enough.

Jo, enough, det har jag haft alltför jävla länge nu, av allt känns det som.
Till exempel; alla internals som iofs är klara nu (glädje minst sagt), min förkylning/halsont, skolan i allmänhet, det extremt dåliga vädret osv.
Fast det ska väl nämnas att vädret blivit lite bättre nu och, gah, helt galet vad skönt det var att gå ut idag när det var som det var. Bristol känslan fanns där hela tiden. Vår vädret, the busklers, rocky road, the square, indiska restaurangen, jönköpings bottenlösa mage, affären med edvard monkton prylarna, snubben som fick pengar av mig och jenno (jenno: emelie, jag blev nog lurad) haha, skummet, engelska muffins, det engelska godiset, snygg mike, alla kilometer vi gick i shoppingcentret, mina puma skor, jennicas väsk incident, tjuvlyssnandet i väggen, stället på hörnet. . alltså det går inte räkna upp allt för det skulle ta alltför lång tid men gosh vad underbart det var. Dagar man verkligen vill uppleva igen. Ser fram emot vår englandsresa i sommar, massor verkligen och det andra som vi preliminär bokat <3

Min förkylning och shit börjar smått gå över men halsen vill inte ge med sig alls typ, hostan har varit värre idag och jag kan knappt svälja utan att det gör ont. Sen känns det som jag gått ner massa eftersom jag knappt ätit på 5 dagar men det har jag förhoppningsvis inte ^^

Måste säga att jag längtar lite smått till att skolan drar igång igen så man får gjort allt, typ moc exams. Efter det är det massa Fekke + krogen. Jag och jenno la typ upp en liten plan om Lördag & Tisdag men vi får väl se hur det var vi var lediga då och inte. Men som sagt, det är nog ingen major katastrof om man är liite trött på onsdagsmorgonen om det visar sig att vi har geografi då och inte ledigt ;) haha

Nissen skulle visst ut innan dess, synd att jag missar det, kunde ju supa henne under bordet men. . Det får vänta som sagt ;) haha

Annars händer det nog inte mycket. Imorn har vi match på Borås Arena men den missar jag ju nu eftersom jag är sjuk, ska iaf ta mig ner och titta på matchen. Södra Ving skulle vi visst möta, dem ska vi väl kunna ta tror jag :)

Dags att sova snart med, blev för lite sömn inatt. 4 timmar + att jag hann somna på bussen hem från stan till mig, nästan så jag missade min hållplats. Direkt efter det slocknade jag på soffan i 3 timmar  till ljudet av "Mina jag & Irene" på dvd<3

Nej jag vet inte, som vanligt. Det är nog det jag är absolut bäst på att säga skulle jag tro, eller det jag säger mest iaf om någon frågar mig om något. Det spelar ingen roll vad det är men oftast finns det ett "jag vet inte" men i svaret på ett eller annat sätt. Är jag så osäker på allt eller vad är det frågan om? Jag är väl bara rädd för att ta beslut när jag känner att jag inte har kontroll över vart, vad det än kan vara, leder. Gah, jag ska nog sluta tänka så mycket, och släppa verkligen allt, allt som inte har med skolan, fotboll, vänner och familj att göra typ för jag har inte tid för allt annat tjafs. Och jag vill inte. Jag har försökt intala mig det nu; jag vill inte. Men det är massa svårt, just för att det är som det är. Men hade situationen varit annorlunda så hade det ju inte varit samma sak, och det är det jag tror att det isf kommer bli, och då inser jag det alldeles för sent, så det kan leda till att jag sårar någon. Fast det gör jag väl i vilket fall, eller kanske inte jag, men . . Alltid när beslut fattas så är det ju någon som blir lidande, oftast iaf, men . . de måste ju tas i vilket fall och det är väl det här som känns bäst just nu och förmodligen framöver. Jag känner mig själv och jag är också sådär, jag skulle nog inte palla bara för jag märker att, ja, det finns ändå där fast . . Äh. Orka spekulera mer.


Peace Out.

"I would do anything, just to kiss you once again."

Att kunna lyckas med någonting.

Jåå vem vet. Det kommer trots allt faktiskt fler dagar efter lovet :)
Jag har hur som helst lyckats bli sjuk och det var ju inte så lyckat att åka upp hit till v-ås och bli liggandes i sängen hela tiden, men men. . Blir nog drygast att sitta på tåget imorn om jag inte blir nå bättre men det ska väl gå det också. Är lite orolig för matchen på lördag, om jag kan vara med eller inte, just nu känns det ju inte så :/ We'll see.
Nu ska jag väl återgå till att kolla lite tv/film, och dricka massa vatten.

Peace out!

"I've realized that you're too good to let go of." piltre

Att veta när man ska sätta punkt.

Det här blir nog ett massa oförståeligt inlägg men so what? Iaf vissa saker. Kvällen igår var helt lyckad, trots ett par småsaker som gick lite snett men det ska väl lösa sig till det bästa också tror jag, eller aa det gör säkert det. Sen förstår jag mig inte på mig själv, jag ska inte skriva massa sms och shit när jag är ute har jag kommit på, det är inte bra för det blir bara så fel sen när jag tänker efter på vad jag sagt. . och igår blev det fel. Nej, jag ska inte bry mig men, eller nej egentligen gör jag inte det, men jag vill inte ha vissa saker sagt bara för det ska inte komma fram. Och att jag skickade 50 miljoner sms var ju bara onödigt. . Haha sen visste jag inte vad du skulle göra bara för att jag var varm ;) Sen blev det väl ännu mer fel när jag kom hem, eller nåt känns det som. Men men, gah det är ju inte fel, men det är inget du ska veta. But hey, I'm just tryin' to have a good time. Så jag fortsätter med det. Det löser sig, alltid. Kanske borde sätta igång med fieldwork snart då eftersom det måste vara klart ikväll. Lär ju inte ta med det upp till v-ås och så ska det ju vara inne på fredag så, och sen ska jag iväg vid 5 så jag har bara några timmar på mig, blir väl iofs att sitta sen när jag kommer hem sen och skriva också. Imorn gäller v-ås som sagt, ska bli så skönt att träffa dem där uppe lite, inte massa dator, inte massa mobil, inte massa något som har med det här hemma att göra. Slippa allt för några dagar, förutom skolböckerna då men wtf, det kommer bli så skönt.

Daughtry - Over You (Remix)
Alicia Keys - No one
Razah - Rain
Tess - Breathless
Liz Phair - Why Can't I
Cascada - What hurts the most

Bland annat. Och det räcker. Enough, enough now.
Som vi säger linnibiatch: Vi ska inte bry oss.
Nej, det är slut med det nu. Orka bry, för vi behöver inte ^^ <3

Well I never saw it coming
I should have started running
A long, long time agooo!
And I never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you, more than you know
I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally gettin' better
?Cause the day I thought I'd never get through
I got over you!


Peace out.

"Thou shall not play you hard, but I did, I was wrong and I'm hating it."

I don't want to end up wounded, so I'd better not care.

Får bli ett snabbt inlägg, borde egentligen inte skriva över huvudtaget eftersom jag har massa att göra och faktiskt sitter i Ws och har psykologi lektion men wtf, det här får ta 5 minuter så har jag en halvtimma kvar att jobba på sen innan jag ska hem. Iofs vill jag inte hem heller, för då måste jag göra massa plugg till imorn och spec till fredag, gah ! kan inte torsdagen gå och fredagen försvinna och lördagen vara för evigt ? Gosh vad det hade varit bra, men men. Det som är kvar att göras är:

Kemi planning B (Torsdag)
CAS upssats (Fredag)
Svenska 100 sidor i en bok (Torsdag)
Psychology Internal Assesment (Fredag)
Geography Fieldwork (Fredag, ev. Nästa vecka)
Hålla i engelska lektion i 40 min med gänget (Fredag)

Ja det är vad vi på IB har, PÅ TVÅ DAGAR ! Men detä r bara att gilla läget, ska bli så skönt efter fredag för då kommer vi inte ha några fler inlämningar. Då är det bara att bo i böckerna och repetera, repetera och repetera inför mock, under revision och inför exams. Inga mer skriv uppgifter <3 Gosh <33
Inte för att det komemr bli så mycket slappare men man slipper sitta vid datorn 24/7 och jobba massa med saker som har deadlines. Aldrig mer det ordet typ <3

Längtar massa till lördag för det kommer bli bäst, tattarna igen + linn och jenno :D fekke och krogen, underbart ! Sen på måndag åker jag till v-ås tills på torsdag, det kommer bli så underbart ! Ska typ inte sova någonting så jag verkligen tar vara på tiden där uppe, bäckerna kommer iofs hänga med dit upp men som sagt så finns det nätter att studa på så de får väl gå till det och på dagen får jag vara med bröder + mamma :D Kärlek på det massa <3
Dock finns det folk jag kommer sakna men . . i v-ås är jag typ 3 veckor om året så det är mest kärlek att åka dit <3

Naej dags att ta tag i saker och ting så jag förhoppningsvis kan lägga mig vid 1-2 inatt :) Pews !

SJUTTON: Du kollar alltid på personen...
SEXTON: När du pratar i telefon med personen och du precis har lagt på för två min sen så saknar du fortfarande personen
FEMTON: Du läser deras sms , gästbokinlägg mfl. om och om igen..
FJORTON: Du går väldigt sakta när du är med personen
TRETTON: När personen är i närheten så känner du dig blyg
ELVA: När du tänker på dom slår ditt hjärta snabbare och saktare samtidigt
TIO: Du ler när du hör personens röst
NIO: När du ser personen så finns det ingen annan i vägen, bara han/hon
ÅTTA: Du börjar lyssna på mer lugnare musik samtidigt som du tänker på henne/honom.
SJU: Han/Hon är allt du kan tänka på
SEX: DU blir helt hög av deras parfym/lukt
FEM: Du har insett att du ler jämt när du tittar på personen
FYRA: Du skulle göra allt för personen bara för att få träffa han/hon
TRE: Medans du läste detta så var det en person i dina tankar hela tiden
TVÅ: Du var så upptagen med att tänkandet att du inte ens upptäckte att nummer tolv inte finns.
ETT: Du rullade precis upp för att titta om det va rätt och nu skrattar du åt dig själv.

Peace out !

"Let's get out of sight, baby run away with me"

You had your chance.

Sitter i ws igen, med linnilajnen ofc efter vår kafferast som vi infört ;) + deeptalk som alltid ! nice nice.
Vi har så massa bra saker att säga har jgamärkt, vi er so vetiga <3
Ska snart ha engelska, sista lektionen, helt underbart och den blir nog någorlunda soft, sen är det hem ochstuda som bara fan! Men men, efter den här veckan blir det skönt, inga mer uppsatser eller arbeten att skriva :D

Måste bara säga att helgenblev så jävla lyckad, först förfest med Brinck och c:o, sen dra tidigt till träggan, typ kl 22 var vi där för att vänta in resten av tattarna som kom typ kvart över. Så fick jag telesamtal typ halv, det är sussi som står utanför och väntar på en vän, frågade om hon skulle komma in men hon sa att hon var tvungen att vänta för de skulle till bishop sen. Helt plötsligt när jag och tattarna beställt våra drinkar och står runt det lilla bordet hör jag sussi "heeej gumman" och då börjar hon krama och pussa på mig, värsta överraskningen :D så hon stannade typ en halvtimma. Jag och hon var de första att inta dansgolvet haha så fult för det var mycket folk men ingen som dansade just då, helt kul ^^ Sen var det lite paus och sen massa massa dans igen :D Massa pussandes och kramandes också och .. gah kvällen var så jävla lyckad :D
Pratade lite med nisse också och det var soft, inget skrik eller någonting utan bara stå och snacka, och jag förstår vad du menar och.. . aa + lite snö sen då men, det var nice iaf :)
Mannen lyckades inte ta ner mig på backenheller, då kände jag mig lite stark som kunde stå emot haha XD
Justja, fröken Cantona kom till träggan med och förgyllde kvällen ännu mer med hennes lilla instrument, såå jävla skön är hon :D
Snöbollskrig utanför donken senare på natten, jag, rico, nina, nisse och cantona. Guld! ;) haha
+ att det bästa under kvällen var typ när vi stod och tog luft och jag hör "Adam Tensta - My Cool" då var det jag och mattzzon alla gånger på dansgolvet, så jävla bra :D haha äntligen typ ! <3

Men men.. blir en svårslagen helg men får ju försöka nästa vecka ;) Nu är det dags att snart göra sig redo för lektion. Får se om det hinns att uppdatera något ikväll, har förmodligen inte så mycket att säga så skulle inte gissa på det men whatevs.

Peace out!

"I don't do relationships, I'm just tryin' to have a good time."

RSS 2.0