I wish you could come back to me.

I brist på annat skriver jag bara ett snabbt inlägg innan "Tjenare kungen" börjar. Har inte sett den på ganska länge och delar av filmen är faktiskt riktigt roliga så det blir underhållningen ikväll.

Jag har tänkt på att jag börjat tänka på dig väldigt mycket, varför vet jag inte. Jag har inte gjort det på flera dagar, flera veckor, flera månader så varför nu ? Inte för att det är så konstigt kanske, så är det ju, man tänker mer på vissa än andra men. . Aah jag vet inte. Känslan kommer liksom tillbaka lite. Fast jag vet inte vad jag egentligen tänkte säga, det här blev bara weird. Nvm.

Btw så har Vic sagt att hon inte kommer till Urix förmodligen. Galet jävla tråkigt ! Får se till att ses snart igen då utan Urix för det var för längesedan vi gjorde det :)

Malin och Beccan måste jag också se till att träffa. Vi får ses under sommaren, allihop den här gången. Shiit, det är för längesedan jag var i linköping och träffade dig Malin. <3

Det är massa folk jag vill träffa !! Ge mig slutet av alla exams, ge mig student, ge mig sommar. Ge mig . .

Peace out !

"My baby and I."

There's an empty place in my heart.

Nu är det dags att skaffa ny bildskärm till datorn. Satt och kollade film igår natt och helt plötsligt slås skärmen av. Självklart testar jag att sätta igång den igen men det funkar inte. Kollar alla sladdar så de sitter i men den funkar inte. Det börjar lukta bränt och jag tror det ska börja brinna. Det gjorde det lyckligtvis inte men, den är trasig hur som helst så får se om det blir att pappa fixar en skärm imorgon eller något, tills dess får jag använda hans dator, men det funkar bra. Dock verkar jag inte ha någon bättre tur med datorer just nu. Hans dator har av någon konstig anledning stängt av sig själv utan vidare 3 ggr. Jag började fundera starkt på om jag förstört den, men jag har inte gjort något så . . Den verkar helt okej nu iaf (A) Nya datorer är de som fukkar ju.

Anyways. Har läst massor idag i juloratoriet, det enda jag pluggat det här lovet i princip och det kändes bra. Funderar på att läsa de 50 sidor jag har kvar eller vad det nu kan vara innan den här dagen är slut så jag har det gjort och inte behöver tänka på det imorn eftersom jag är upptagen hela dagen och så att jag på söndagen efter småtjejernas träning, som jag förmodligen inte kommer må helt bra på kl 10 på morgonen, kan plugga kemi i lugn och ro.

Nu är jag värsta pepp på att åka till Urix också, det är bara lite lite mer än en månad kvar, sen åker jag och Bengi. Snackade med Nathalie igår lite igen på värsta länge, och hon ska dit med Malin, Johan och hela kompaniet så får väl kanske hälsa på varandra lite tidigare än typ sista dagen den här gången ;) Har saknat att snacka med henne faktiskt, ganska mycket.

Vad händer annars ? Not much. Match imorgon för första gången på vad som känns som en evighet. Tränade igår och klarade vara med iaf en timma och det kändes bra. Tog ut mig lite för fort på starterna vilket var dumt men ska man göra något ska man göra det ordentligt så jag försökte med det men, jag blev tillsagd av alla tre tränarna så det var kanske inte det smartaste, men så är det.

Skulle vara helt soft att gå ut och ta en promenad nu, plugga in musiken i öronen och bara stänga ute precis allting, men jag tror jag blir kvar här och fixar lite fekke och pepp musik. Det kommer behövas :)

Jag kan inte lova något, inte nu.

Peace out!

"One more night I wanna be with you, where I wanna hold you tight."


If you leave me, decieve me, I will never see the sun rise again.

Jag har funderat lite. Det är ju inget nytt att folk är skadligt utseendefixerade både för sitt eget och andras bästa. Alltid är det något man inte är nöjd med, så är det med alla, eller så finns det alltid något man skulle vilja ändra lite. Jag tillhör väl sistnämnda antar jag.
Varför bryr man sig ens så mycket ? Vem är det du jämför dig med ? Till vems fördel ?
Det är, i mina ögon, helt dumt. Jag har kommit fram till att det är ytterst lite jag skulle vilja förändra med mig själv, enbart för att jag känner att det inte behövs. Och nu säger jag inte att jag är typ fröken sverige, men ni som läser kommer förmodligen reagera på det jag skrev nyss och tänka ut ca 1032 saker som jag skulle kunna ändra med mig själv, och det får ni tycka, men varför ska jag gå omkring och bry mig om att (för att ta ett exempel) ni 13 eller vad det är som vanligtvis läser min blogg har sammanlagt ca 13000 olika fel att ändra på mig själv? Det mår jag inte precis bättre av.
Inte vet jag vad jag ville få sagt med det här egentligen, bara något som flög runt i huvudet på mig.


Whatevs. Har varit en sjukt bra onsdag och torsdag som spenderades i Tranemo med Bengi, Linnibiatch och Nea <3 Mys, mat, prat, film, prat, ivve, tjocktjock, prat, sex and the city, mer film, prat, o.s.v.
Bussresan dit och hem var också ganska roliga ;)



      

Peace out!


"They can blow me like candles on a birthdaycake."


Let me break the ice.

Okej, vad ska jag göra för att kunna göra det . . om inte bra så iaf bättre ?
Går det ens eller ska jag bara fortsätta på samma spår och låtsas som om det här är bästa lösningen ?
Du hatar säkert mig och jag ber dig inte att inte göra det. Om du känner att du har anledning till att göra det så har jag inget att säga om saken för du har säkert flera anledningar till det, men jag ber dig bara berätta vad jag ska/kan göra eftersom det aldrig är bra eller blir bättre. Om du inte har något svar på det, så får du acceptera att jag är som jag är och gör det jag gör. Jag kan inte ändra på mig utan anledning för att jag tror att jag borde det, då blir det förmodligen bara fel igen. Jag har en tendens att fukka up hela tiden när jag antar att jag tar rätt beslut. Jag lever inte mitt liv genom andra.
Jag behöver inte nämna någon.

Let me break the ice.

Okej, vad ska jag göra för att kunna göra det . . om inte bra så iaf bättre ?
Går det ens eller ska jag bara fortsätta på samma spår och låtsas som om det här är bästa lösningen ?
Du hatar säkert mig och jag ber dig inte att inte göra det. Om du känner att du har anledning till att göra det så har jag inget att säga om saken för du har säkert flera anledningar till det, men jag ber dig bara berätta vad jag ska/kan göra eftersom det aldrig är bra eller blir bättre. Om du inte har något svar på det, så får du acceptera att jag är som jag är och gör det jag gör. Jag kan inte ändra på mig utan anledning för att jag tror att jag borde det, då blir det förmodligen bara fel igen. Jag har en tendens att fukka up hela tiden när jag antar att jag tar rätt beslut. Jag lever inte mitt liv genom andra.
Jag behöver inte nämna någon.

Sunshine.

Det finns alltid lika mycket att säga om det, konstigt.

Aja idag har det inte hänt mycket. Borde ha läst mer ur min bok tills på måndag som jag ska men hittills har jag läst 30 sidor ungefär. bara 140 kvar. Vaknade och satte mig vid datorn för att rensa bland min musik och det gick väl helt okej. Har lite mer ordning nu iaf. Lyssnar på en låt som linnibiatch skickade igår med britney, helt sjukt bra. Jag har aldrig tyckt om henne innan men nu har hon lätt ett par äckligt bra låtar! Helt sjukt.

Ska snart käka och göra mig klar för att åka med bengi till tran-emo och spendera kvällen, natten och itorsdags förmiddag där med massa snack antar jag. Snackar om girly night. Det kommer bli så bäst. Ska se till att packa mina saker också eftersom jag inte gjort det.

Vet inte om jag har sådär jättemycket att skriva faktiskt. Jag är mest trött, trött på det mesta och vill bara att det ska vara den 23e maj, 5e & 6e juni nu. Slippa ALLT! Lämna allt. Allt som ställer till problem för mig. Därefter är det nya tag och då menar jag verkligen nya tag. Då är det nog.

Jess jess. Lägga in lite musik på mobilen också som man kan lyssna på lite halv under snacket i bussen.

Peace out!

"Baby I can make you feel . ."

Just like your smile.

Gah, orkar inte dra hela helgen händelser. Har dock gjort det i min nya blogg som för övrigt kommer hållas "hemlig" med hjälp av lösen och shit för att folk inte ska kunna läsa av olika anledningar, iaf än så länge, undantag kan finnas, men inte just nu som sagt. Det kändes hur som helst bäst att göra på det sättet. Första inlägget blev på 3500 ord ungefär, vilket är som en extended uppsats. Satt i typ 1,5 timma och skrev nästan. Jepp jepp. Så om inläggen här inte blir jättelånga och utförliga längre så vet ni iaf varför.

Allt har varit perfekt hur som helst. Jag kunde inte drömma om en bättre början på ett lov och det ser ut att fortsätta lika bra, dock har jag varit för jävla dålig med att plugga och det är inte bra, inte bra alls. Jag måste ta tag i det imorn innan jag drar till linn. Kommer stanna där över natten och kommer hem torsdag eftermiddag så ni får nå mig på mobilen hela tiden. På torsdag är det tänkt att jag ska kunan träna igen, sen på fredag är det pluggdag har jag tänkt, om jag inte ska göra något som jag glömt. Lördag är det match på borås arena, sen utgång på kvällen och på söndag är det träning med småtjejerna och sen plugg efter det.
Ser ut att bli bra.

Det skulle typ vara perfekt men, då skulle det försvinna mer tid och jag vet inte om jag vågar riskera det, inte precis idag . .


Jag är feg också har jag kommit på. Men. . aa jag vet inte. Jag påbörjar inte, jag utvecklar.
Jag litar för lite på ord och känslor. Eller nåt.

Peace out!

"Don't you ever let it go."

How long will it take ?

Jag saknar bara ord.

Peace out!

"It was the time to take me away into your arms."

To snatch my heart and run.

Vad säger man ?
Alltså utgången hade väl sina bra tillfällen, typ dansen med mattzzon uppe på vad det nu heter, folket som är guld, och massa annat, men jag tror nog det var betydligt mer negativt. Försökte för det första hjälpa till med problem som uppstod direkt, det gick väl någorlunda bra iaf, iaf bättre hoppas jag. Sen började ännu mer kaos och det slutade med att alla vi som var ute tillsamans igår hade gråtit. Gråta in public är inte min grej så det var inge bra. Däremot var alla helt snälla och försökte få mig att må bättre. Ni är underbara. Egentligen vet jag inte varför jag var så nere, eller det är inte saker som är värda att ens bry sig om när man tänker efter, det fick jag höra ett antal gånger också men bryr man sig så gör man även om man inte vill. Jag är så dum.
Träffade massa folk också som jag känner så det var massa trevligt. Sen blev det massa prata i tele också och försöka hjälpa till igen; du är värd att behandlas så himla mycket bättre!

Jag vet själv att jag borde lyssna på alla andra, och på mig själv för jag säger det till mig hela tiden. Sen pratade vi om det idag också att varför ska man vara med någon man inte litar på ? Jag borde fråga mig själv det och hitta ett jävla bra svar och sedan intala mig själv att det inte är någon idé. Jag kommer inte palla att det jämt, verkligen jämt är såhär och speciellt inte vid den här tidpunkten. Den är för jävla illa vald. Därför jag kanske prioriterar som jag gör ibland. Jag vet inte om jag bara vill släppa allt för att det vore lättast, eller för att jag vill, eller för att det vore bäst för andra, eller för att det inte är värt det, eller för att förtroendet är borta, eller om jag ens vill släppa det över huvudtaget. Allt ska jämt sönderanalyseras men det är så jag är, det är så vi är, som är insatta i det här. Nej, nu får det räcka. Jag ska inte säga det nå mer. Punkt.


Peace out!

"Hear me crying tonight."

Is this really love or just a game ?

Hittade lite ny skön musik som jag ska kolla igenom. Tänkte ta tag i att göra gamla prov i kemi och försöka göra så mycket ikväll, men desvärre är koncentrationsnivån på botten just nu. Det där smset fick det verkligen att gå runt i huvudet. . Det finns ingen anledning att säga en sån sak om det inte är någon mening bakom det och, äh jag vet inte ens varför jag bryr mig om det. Jag kanske borde städa rejält jävla redigt på mitt rum också. Verkligen noga alltså. Slänga det jag inte orkar ha och bara få det cleant ! Skulle vara skönt för det behövs också. Måste skaffa nya kablar till mitt nintendo och mitt super nintendo + eventuellt lite fler spel sen. Var längesedan jag spelade på mina älsklingar. För längesedan och det skulle behövas en "nostalgihelg" (ja det låter som jag är typ 40, men wtf)
Det finns en hel del saker jag borde ta tag i men som jag inte har ork till att göra. Ge mig ork, ge mig motivation, ge mig inspiration! Har blivit massa prat med Bengi nu det senaste också om vårat "Tänk om.." ämne och jag märker att när jag ändå känner att jag skulle våga ta en "risk" och chansa, så ångrar jag mig tänker, "Tänk om.. ?". Men det är så mycket annat jämt. . Eller palla snacka om det här i blogg iofs för ingen bryr sig eller orkar läsa det ändå, sen borde jag inte skriva det heller, borde inte. Eller så borde jag kanske göra lite matte nu när jag väl såg matteboken, fast iofs är jag i mer behov av att göra kemi även om matte skulle behöva övas lite på också. Måste lära mig hur jag ska använda miniräknaren bättre för uppenbarligen ska en människa inte använda huvudet, penna och papper längre, miniräknaren ska göra jobbet. Gah! Jag hatar miniräknare och kommer ändå aldrig ihåg hur man gör, men jag antar att det är lika bra att försöka lära sig den. Idag blir miff inlägg för jag har inget vettigt att säga men måste skriva av mig massor, därför det kan låta osammanhängande, spec när jag hoppar från en sak till en annan men ni får ha överseende med det om ni ens sätter er och läser min blogg. Tänkte precis på att jag inte använt en enda smiley hittills, tror jag iaf inte och inte ett enda "typ" vad jag kan minnas iaf, fast det har jag säkert för jag använder det ordet mer ofta än jag säger ja/nej nästan. Imorn är det iaf ganska soft dag i skolan tror jag. Svenskan ska väl gå, sen är det rest, sen kemi i en timma bara <3 sen lite rast och efter det är det matte (vilket faktiskt är mitt favoritämne, när det är saker vi lär oss som jag anser har med matematik att göra) och efter det slutar jag och har därefter lov <3 Gosh det ska bli underbart även om det kommer innebära massa massa plugg men wtf. Därför jag ska ta tag i det nu så jag kanske kan ha någon dag ledigt iaf och chilla lite, för det vet jag att jag kommer ha <3 Massa talkiii. Men palla skriva mer nu. Uppdaterar senare kanske om jag orkar, vill och. . You name it!

Peace Out!

"I want you but do you want me honey ?"

Take me to heaven. Take me far away.

Alltså kärlek till musik. Den finns alltid där och lämnar en aldrig. <3 Puss på det.

Hade en helt bra dag idag faktiskt. Först så kom jag till skolan och skulle ha psykologi. Trodde först jag skulle komma försent men icke. Så fick jag höra att Lars ville mig något så skulle in i lärarrummet och skriva på något papper. Anar att det var för våra math projects vi gjorde för typ evigheter sen. Men sen var det iaf psykologi och den gick bra. Efter det klassråd, sen engelska, sen geografi. Geografin var ovanligt bra idag faktiskt. Kände att jag fick ut något av att sitta men jennobejb och lajneabejb och göra gamla exam questions. Yes, blir väl det imorn på lektionen med, vilket för övrigt är den enda jag har. Så jag går 08:00-09:20. Helt skönt.
Efter det ska jag till Bäckäng en sväng och träffa Jennie :D Och Bengi förmodligen ^^ Ska bli kul med tanke på att jag typ aldrig varit på Bäckäng redigt , haha. Efter det ska jag hem och plugga typ hela dagen tror jag, ta tag i kemin ordentligt. Och sen på torsdag är det ganska soft dag igen, helt okej iaf, och sen loov :D

Yepp yepp. Tränade typ dryga timmen idag och det gick bra, sen fick jag gå av för förkylningen är inte redigt bra än, men det var lite tid iaf. Sen är matchen imorn och träningen på torsdag inställda så vi har inte något förens på måndag och då är det match i falköping kl 12 eller nåt så det blir tidigt ^^

Men nu är det nog dags att sova.

Peace Out!

"Tomorrow I must tell you, I must show you, how I really feel inside."

Maybe it's a meaning. Say you feel it too.

Gah. Sov lite för länge idag igen men pallade inte gå upp tidigare.
Idag är det dryyygaste skoldagen. Btw så vet jag inte om jag har varken träning idag eller match imorn för jennie sa att det kanske var inställt. Får se om Christer skickar nå sms om det.
Aja, drygaste dagen idag iaf. 08:00-16:40 med lektioner hela tiden förutom ett hål innan sista lektionen på typ 1,5h eller nåt.

Aja. Uppdaterar kanske senare om jag orkar.

Peace Out!

"It was a cold day in december, I remember it so well."

I will cry in the sea of love.

Hur kan man bli så svag ?
Hur kan man falla så hårt ?
Nu vet jag.
Nu vill jag.
Mer än någonsin.


Seriöst! Jag lyssnar igenom lite nya låtar, mest hixxy, breeze och sy&unknown. Helt plötsligt spelas skönaste remixen av "Sea of love". En av de skönaste låterna genom tiderna vilken jag tyvär råkat radera från hårddisken för ett par år sedan. Det här är massa lycka och jag tyckte min dag varit perfekt hittills som den varit.

"Don't you ever let me go,
Don't you ever let it show,
I will cry in the sea of love.
The stars will allways shine,
And I'm gonna make you mine tonight,
Tonight.
I want you, I need you
And my heart is beating softly baby
If you leave me, decieve me
I will never see the sun rise again."


Ah men helt galet ju. Spec ett ställe i låten. Goosebumps alla gånger om.

Den här veckan ser ut att bli bra. Tisdag är det träning, onsdag är det match, torsdag är det förhoppningsvis bra, fredag är det att åka till bror, lördag är det att åka till lite släkt. . sen är det lov och sånt en vecka igen. Massa plugg då. Ska försöka prioritera bra då så det viktigaste får iaf lite tid också. Gänget måste jag hinna vara liiite med också iaf. Därför borde jag inte skriva nu utan plugga så får ta tag i kemin nu.

Peace out !

"Maybe there's a meaning, me and you. Please say it too."

Alla som inte dansar är våldtäktsmän.

Då är jag inte våldtäktskvinna någonstans för jag dansar alltid.

Sitter med linnibiatch i WS som vanligt och vi har uppdaterat oss lite. Jag hade ingen aning om det härliga inlägget. Hej ironi. Eller nåt. Puss på det. Ska ha engelska om typ en timma, men det blir nog softis lektion för vi går nog igenom det sista av paper 2 och sen får vi förhoppningsvis tillbaka paper 1. Om vi får det så har jag bara matte och psykologi kvar att få reda på tror jag. Det blir väl förhoppningsvis imorn och på onsdag när lilla Larsa är tillbaka på våra matte lektioner.

Aja. Blir lite mer chill nu med min byotchii och snacka lite typ, sen engelska som sagt och sen åka hem. Hej Kemi! <3 Hade tänkt ta en prommis idag igen men blir nog inte så för vädret är fukked up igen så jag pallar inte gå i det här. Hoppas det mesta är borta till imorn när det är träning, och att jag pallar något på den så jag kanske kan vara med iaf lite på matchen på onsdag.

Whatevs. Uppdaterar senare om jag har något mer ointressant att säga.

Peace out!

"Han verkar trevlig, verkar omtänksam."


I wanna be free. Come with me, fly with me.

Kom in för en liten stund sen efter att ha hängt med nino och mattzzon en stund. Heltbra !
Fick sms av nino att hon var i parken här så jag tog brädan ner snabbt och satte mig i hennes bil och tjötade lite. Så ringer jag mattzzon och frågar vad han gör så efter en liten stund kom han också.
Jag vart lite bored och tog initativ till att åka till vattentornet. Har redan varit där idag med wtf! Man kan inte vara där för många gånger. Så vi åkte dit, flummade lite, tog lite kort och mattzzon fixade min röstbrevlåde hälsning, så fint blev det ^^, haha.

image26
Mattzzon, jag och nino. Så fint (A)

Jepp det var helt bra iaf. Men nu måste jag göra svenska och eventuellt kemi om jag orkar och hinner. Svenskan måste jag göra lite iaf så jag har gjort någon svenskaläxa det här året (A) Imorn har jag dessutom hål mellan 9:30 och 13:00 kom jag på. Det är soft, då kan jag lyssna musik och läsa kemi. joy ! -_- ^^

Uppdaterar kanske senare.

Peace out!

"Jag tänker på dig, vad tänker du om mig?"

Accidently in love.

Tror det var några dagar sen jag uppdaterade och har kommit på att även om ingen bryr sig det minsta om vad jag skriver för skit, för jag skriver egentligen mest blogg för min egen del och inte för att andra ska få en "inblick" i mitt liv, så har jag tänkt uppdatera bloggen lite bättre och lite oftare för det behöver jag nog. Det är ett bra sätt att få ur sig saker på; bloggen, linnibiatch och bengi. Sry att ni får lyssna på all min skit, men tack som fan för att ni gör det. Ni är massa guld rakt igenom <3

Jag minns inte vilken dag jag skrev blogg senast ens och orkar inte kolla så därför börjar jag skriva om fredagen. Efter skolan, som för övrigt var helt okej soft trots ett par nervös ögonblick på morgonen, så drog jag, nino, jenno och tönt till lager. Nino var the driver för hon har fått körkort som jag nämnt tidigare. Grattis igen :D:D Mwihi!
Och det var soft. Hittade inget för det var typ samma saker som innan, men vi drog en fika iaf och alla kände för att tjocka lite så jag och jenno köpte varsin snickerskaka + att vi delade på en chokladboll. Nino och tönt körde samma. Vi mådde alla lite illa efter det måste jag ju säga XD haha ! Sen satt jag och jennie och kastade lite muggar på varandra, det slutade med att folk tittade och mitt glas med vatten flög ut över min bricka ^^, Folk tittade inte precis mindre när vi skulle åka för nina skriker ut "Nu får fan alla kissa för jag vill inte ha någon som är pissnödig i bilen!" haha, vår andramamma typ ;) Hon var den enda som gick på toa, och den enda som klagade i bilen hem om att hon behövde gå på toa igen, så klockrent !

Efter det drog jag hem snabbt och gjorde mig i ordning för vi skulle iväg på bio; jag, jennie, bengi, lindow, rico, mattzzon och robin. Bengi, jennie och Robin dök upp lite tidigare hos mig, det var oväntat men trevligt :D Sen skulle vi ner och käka på campino innan bion och det var helt god mat där faktiskt ^^ Blev massa tjat också !
Sen var det dags för Horton på bio och jag blev helt totalt kär i Katie <3 Gosh, haha. Filmen i helhet var faktiskt redigt kul vilket jag inte alls hade trott. Det är bra att gå på filmer man inte har en aning om för jag hade lätt inte gåttp å den annars och gått miste om något ^^ Efter det åkte vi runt lite i stan och träffade massa johannor. Till slut träffade vi johannan som jag känner liite bättre iaf. Det var trevligt förutom att bengi började jaga mig för vi hade . . våran speciella fight, så jag var helt slut, dels för att jag fortf inte är heelt frisk +  astman såå.. ;)

När chansen väl finns där och ingen annan ser,
så tar jag den inte. Eller så var det inte meningen.
Jag ville vara nära, hela kvällen, men det var
fel kväll. En annan gång. Jag har lovat att det blir
en annan gång. Och, jag visar det på samma
sätt, när jag blir besviken över tiden jag önskar jag
hade men som jag inte får. Därför blev jag sur
när jag vände och gick, den gången. Bland annat.


Igår var jag hos gunnel i princip hela dagen för att äta massa och kolla melodifestivalen. Jag tippade på att Charlotte skulle vinna och yepp, yepp, yepp det gjorde hon ! Btw, så hade Gunnilse och hennes boyfriend gjort godaste hemgjorda glassen! Fast jäklar vad mättsam den var ;) Men helt god som sagt !

Nej idag är det träning med småtjejerna kl 10-11. Sen hem efter det för att byta lite kläder och plugga lite innan jag och bengi ska ut på promenad och snacka om allt och inget som vi måste få ur oss. Det blir nog massa nice för det kommer finnas mycket att prata om. Iofs är det saker vi pratar om varje gång vi ses men man behöver prata om det varje dag XD haha iaf vi. Vi måste lösa problemen på något sätt men vi lyckas aldrig, eller så löser vi dem på fel sätt. Den här gången ska det bli rätt ;) Ses sen baby <3 Efter det så blir det massa plugg hela kvällen, för jag måste. Inget annat här inte. Först svenska i ett par timmar sen kemi de sista . . 6 timmarna eller vad det kan bli. Tänkte gå igenom hela vårat första option så jag verkligen kan det. Sen går vi på de andra sakerna i veckan. Ohja !

Justja, jag har blivit kär också.
Counting Crowes - Accidently In Love
Den är galet bra pepp låt. Jag har haft den på repeat i två dagar nu i princip. Och yes, jag är master på att spela sönder låtar men jag kan inte låta bli att lyssna på dem. Helt sjukt <3

Nej, dags att göra mig i ordning så jag är där nere om en halvtimma som jag ska !

Peace out!

"I'm freakin' out about, what's ahead."

15 minutes. . and I already got a pocket full of digits.

Blir att uppdatera lite senare ikväll kanske om jag orkar för vet inte om jag hinner skriva så mycket. Bengi är på väg hit och vi ska kolla tågbiljetter till Malmö för urix festivalen. Dags nu för det är knappt 2 månader kvar tills vi åker. Precis efter det börjar våra exams med. Känns sjukt att det är så lite tid kvar. Måste ta tag i skolarbetet nu så jag fixar kemin framför allt men även psykologin också. De andra ämnena känns iaf någorlunda bra an så länge men måste repetera en hel del trots allt. Bra betyg på mocks i svenska, mindre bra i kemi. Hoppas få reda på fler betyg imorn.

Min tatuering är gjord nu iaf, och ingen lär väl ha missat det. Blev helt nöjd faktiskt :) Vill göra en till nu. Tror det är som så att när man väl gjort en vill man bara ha fler ;) Nästa gång blir det på andra handleden eller på skulderbladet skulle jag tro. Det skulle vara nice.

Gunnsan ringde mig för en liten stund och hon är hemma nu :D Har varit tomt utan henne faktiskt, tur att hon inte var borta alldeles för länge. Och på lördags ska jag umgås med henne :D mwih <3

Jo och så har jag varit sjuk nu igen, samma sak som i v-ås. Förstår inte hur det kunde komma tillbaka så fort men det börjar bli bättre nu iaf så det blir träning på tisdag som vanligt igen skulle jag tro, för nu har jag missat två till och det är INTE bra. Sen är det inge vidare kul heller för jag vill träffa alla, min andra familj <3

GRATTIS FINNE TILL KÖRKORTET OCKSÅ :D:D:D Vart helt paff när du skickade på matten :D haha helt sjukt kul ju !! :D :D :D

Lite peppmusik nu och sen dra ner och kolla på grabbarnas match lite, sen åka till robin, sen åka vidare och sen fixa lite.

Peace out !

"'Cause I don't wanna be without you."

Det är det jag saknar. Det är det jag vill ha.



Om man tänker som så att dygnet började faktiskt 00:01 inatt, så har jag fått sagt en hel del i jämförelse mot vad jag fått på flera månader, samtidigt som jag börjat inse, inse vad som är bra och inte, vad som är rätt och fel o.s.v.
Sen att jag sa lika mycket saker som var helt onödiga och dumma som saker jag sa som var bra är ju också en sak. Allt så jag har verkligen försökt men jag vet inte vad jag ska göra längre, eller om det är för sent. Jag ser bara inte skillnaden på två saker som är precis likadana. Jag måste ju också ha rätt att göra vad jag vill, eller inte behöva ta massa skit för att jag beter mig precis likadant. Samtidigt "vill" jag ta det för det känns som att det kanske är värt det för att inte förlora . . något annat. Jag är bara otroligt trött på att alltid göra något typ av fel, att vara otillräcklig, att jag enbart duger när det passar, you name it. Jag har tydligen betett mig som ett as. That makes two of us. Helgen har varit totalt guld annars. Linnibiatch har varit här från torsdags förmiddag och åkte hem för 20 minuter sen till Tranemo. Vi har snackat massor massor under de här dagarna och kommit fram till massa bra saker, men bara synen, att se för två sekunder kan få en att falla tillbaka. Men efter de här 3 månadena så måste det har gjort något bättre iaf, eller hur ? I torsdags var det utgång och det var helt lyckat, högklackat är svårt att gå i men jag lyckades lite. Sen var fredagen mys med mat i parken; jag, linnibiatch, nino, mannen och frida med film hos mig efter det sen. Lördag var det utgång igen som också blev ganska lyckad. Jag blev av med en av mina linser vid . . halv 1 tiden ? bara så jag såg knappt något under resten av kvällen men det var det värt antar jag. Gah, men jag blir trött på mig själv och linn, förlåt för att jag drog ut dig i regnet till ingen nytta. Det var bortkastad tid. Jag måste lära mig. Jag måste lära mig mycket. Och igår var förstå gången jag någonsin känt just sådär. . alltså, nere ? eller njaa, så kan man nog inte heller säga, men jag hanterade och tog tag i det på helt fel sätt. Jag visste att det skulle bli så, alltså det var bestämt på helt annat sätt men självklart alltid när jag är ute. Det blir ju probs på något sätt och igår hanterade jag det sämst. Varför ska jag lägga tid på dig när du inte tar den jag erbjuder? Och jag hade kunnat stanna och bli genomblöt, men det är principen och jag hatar när folk gör saker för att provocera. Varför bryr jag mig. Typ inga låtar igår som man förknippar med träggan heller, det var inte alls en trägårn kväll typ. Inte beatles, inte elvis, inte sahara hot nights, inte the sounds, inte timbaland. . inget. Men twist and shout och devil in disguise hade kanske varit svåra att höra. Alla låtar har ju någon typ av mening, iaf de som fastnar.
Och så får jag läsa det nu, busskuren, alltså det är inte konstigt att man faller tillbaka. 1000 saker är nog de minsta antal bra saker jag skulle kunna rada upp om jag orkat skriva ner allt. allabussarsompasserade, stadsbiblioteket, tröjannärjagfrös, joggingturernajagaldrigskulletagitannars, "tunneltrottoaren", attgåmassauppåtistanistföråtsjöbo, takvåningensomsynsfrånbänkenvidvattentornet, tiogångerframochtillbakaiparkenomintemer, attnågonaldrigannarsfårröramitthår. . Folk ska inte fråga så mycket om saker de ändå inte har något att göra med eller saker de inte vet något om. Är det verkligen så intressant ? Cascada - What hurts the most, helt sjukt. Alltså vart skulle jag ta vägen utan Cascadas musik. Det är typ precis vad man själv skulle vilja få sagt med egna ord men som man inte kan få ur sig. Och alla beats, det är något som går rakt in. Ni som inte gillar cascada har helt enkelt inte bara lyssnat på riktigt. Njae jag orkar inte skriva mer för tillfället, blir lite film om en stund.

Peace out!

"Was being so close."

I'm Mrs. "Lifestyles of the rich and famous".

Seriöst så är jag typ tokig i den låten. Lätt ! Den är helt skön faktiskt.

Har varit en helt okej dag idag. Gick upp någorlunda tidigt för att kolla lite the nanny innan jag åkte till stan för att möta nino 11:15 i stan för att käka på skolan innan geografi provet som skulle vara kl 13. För att typ ha något att göra så drog vi till bibblan för att läsa lite tidningar i brist på annat då kom min man och pratade lite, sen kom Zorica och frågade hur det gått med mocks och när vi sa att det kändes någorlunda bra så sa hon "Jaha för jag har hört att det var katastrof" haha, det känns bra ;) Men men, förhoppningsvis får vi resultaten nästa vecka så man slipper tänka på det utan bara kan gå hem och öva, öva, öva.

Imorn är det sista mocks provet och det känns inte så bra så måste öva lite nu ikväll på settlement och coast speciellt, får väl se hur det går men men, som sagt så är det förbannat mycket att läsa i geografin så jag hoppas att något iaf har fastnat under åren ;) Sen är det att dra hem, förmodligen tillsammans med linnilajnen som ska bo hos mig till på söndag. Krogen både torsdag och lördag så vi tänkte, wft, stanna här hela helgen ut efter mocks och allt. Hon skulle till och med laga typ amerikanska pannkakor till frukost åt mig eller vad det hette, + hennes special rätt på fredag kväll, helt bra :D <3 Det blir stan en liten runda efter provet imorn, byotch skulle handla något och jag funderar på att eventuellt köpa någon ny tröja (A) Och efter det blir det hem och chilla tills jag har träning, sen efter det är det att umgås med folk innan vi åker till Swing :) Det blir nog nice imorn skulle jag tro ! Hoppas det är lite folk ute bara men, det har ju inte hindrat oss att dansa även om det är lite folk så att säga ;) Sen skulle ju mannen och frida dit antar jag så då känner vi två till iaf XD

Lördag blir nog ännu mer sick! Typ hela tattargänget är med då, det kommer bli massa bra och då är det kärt återseende av trägårn igen efter 4 (!!) veckor. Helt galet längesen känns det som. . och det är det ju men ändå ^^ Lite drygt att ha match innan bara men det blir soft ändå tror jag för det är rätt mycket tid mellan det och utgången så man hinner vila lite :)

Jag har massa bra musik för tillfället i min playlist:
1. Adam Tensta - My Cool
2. Britney Spears - Gimme More
3. Britney Spears - Piece Of Me
4. Timbaland The Way I Are
5. Buri - Gone (DKay Remix)
6. No Mercy - Where Do You Go (Dj Imprezive Bootleg Remix) (Helt galet bra !!)
7. Usher Feat Young Jeezy - In This Club
8. Boosterz Inc - Level one [Original Mix]
9. Flo-Rida feat. T-Pain - Low
10. Maskinen - Alla Som Inte Dansar (Är Våldtäktsmän)

Osv osv.
Gah, och jag måste ha mer ikväll typ <3
Sen hoppas jag att de flesta av de jag nyss skrev upp spelas imorn. Vi måste ha gimme more !

Jaja, finns inte så mycket mer att säga.

Peace Out !

"They say the kid from Tensta got something."

Where do you go, my lovely ?

Ohja. Upp kl 8:15 idag efter att jag "försovit" mig 45 minuter. Ingen större fara för hade ingen redig brådska till skolan men men. Drog upp och duschade, gjorde lite frukost osv innan jag drog till skolan. När jag väl kommer ut till bussen kom jag på att jag glömt skriva ut hur min tatuering ska se ut så fick gå in igen och fixa det sen ut för att ta bussen till skolan. Vad där typ kvart över 10 så jag träffade min man lite tills linn skulle komma med kvart i bussen. Helt oväntat så få jag en kram av min man, I SKOLAN, det var uppenbarligen inte samma sak som med kyrkan och pussar, men ändå XD haha ! chock ju :P Aja, jag och linn är fan stammisar på pressis nu för jag bara "linn ska vi ta en kaffe också eller?" hon bara "aa" så när vi tagit det och donuts så kommer vi till kassan och hon tjejen bara "Det gamla vanliga eller ? ;)" Haha!
Då är det illa ;) Men sen satte vi oss och snackade om allt och inget som vanligt. Mest om torsdag, lördag och london! Längta som tusan !!

Sen drog jag och linn mot göta för jag skulle möta bror på black scar och snacka om tatueringen men det visade sig att det var stängt just då så jag och han åkte till pistolero ist och det gick värsta fort. Han sa att den går på typ 600 eller något och det var nästan så de skulle försöka klämma in mig idag men jag sa att det inte var någon brådska om de hade tight med tid så det blir nästa vecka :) Det blir nog bra tror jag. Dock lite annorlunda mot vad jag först tänkt men det här blir nog lite bättre :) Har 2 till tatueringar som jag förmodligen kommer göra under 2008 också, ska tänka efter lite först men :) 

image25
sådan text rakt över på handleden <3


Efter det drog jag med bror och hans polare till bolaget, och efter det vart jag skjutsad hem med påsarna. Lagat mat nu också och det blev gott. Helt galet att jag ens lyckades när jag aldrig lagat redig mat innan typ XD haha det är illa som fan ! :P
Allt gick bra tills jag skulle hälla upp allting på tallriken, då kom typ hälften utanför (A)

Aja, snart dags att umgås med gänget i parken med lite fika och skate. Kärlek i det här vädret och allt ! Jag är lycklig.

Imorn är det att vara ledig igen och plugga sen på kvällen är det match. Jag är inte helt pepp på det måste jag säga, matcher är väl inte det jag gillar mest precis, spec inte när jag känner mig galet ur form men men :) Men gör så gott man kan.

Uppdaterar säkert senare med lite bilder från ikväll och om jag har något mer att säga :)

Peace out !

"Your body, my body, everybody, move your body!"

Det kostar att festa när jag trollar med sinnet.

Det får bli ett litet blogg inlägg medans jag väntar på annat. Blir att sätta sig och kolla lite film typ nu innan jag lägger mig. Ledig imorn och allt, på tisdag också, helst skönt.. Och såhär ser min kommande vecka ut typ:

Måndag: Plugga lite på skolan, träffa linn på skolan, träffa min man på skolan, åka med bror till tatueraren, plugga.
Tisdag: Plugga massor, spela match, plugga.
Onsdag: Börja skolan kl 13 och skriva prov, ge hem och plugga.
Torsdag: Gå till skolan och skriva sista mock provet, dra hem linnibiatch, jenno och lajnea till mig m.fl eventuellt, träna, åka hem till folket och ha lite fekke innan krogen, ha för jävla kul, sova.
Fredag: Få lagad frukost av linn, slappa massa, träna?, slappa mer och umgås med linn.
Lördag: Spela match, fekke + krogen sen med gangi <333333333
Söndag: Vara trött.
Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig

Ungefär sådär ja. Det ser ut att bli en massa bra vecka !

Ja men helgen har varit massa bra iaf. Igår var vi hos gunnilse igen och kollade melodifestivalen + att vi spelade alias och så det kan låta eller vad det nu hette och det var redigt kul. Cantona var bäst på att nynna, gunnel och jag ägde på alias haha, linda och jennie var överflumm med förklaringarna och nino var klockren på rätt ändelser XD haha! Helt bra var det iaf och efter 12 slaget sa vi grattis till gunnel som fyllde 19 :D:D GRATTIS MASSA ! Du är helt gammal nu ;) <3

Idag har det varit geografi hela dagen typ och massa "The Nanny", helt underbart. Det är bäst. Måste skaffa alla säsonger. Se om de finns på megastore att beställa kanske ? Gah <3 kärlek på det.

Satte mig och lirade lite gitarr innan och när jag ställer tillbaka den ser jag fetaste spindeln bakom gitarr fodralet, tur fady var hemma till att ta bort den. Jag vet inte hur jag ska klara av spindlar om jag flyttar hemifrån. Jag är barnslig, dem är inte farliga över huvudtaget men ändå.

Naej nu är det nog bestämt dags för film.

Peace out!

"För att jag lämnar dig bland alla andra, i det där som kallas mitt tidigare liv."


RSS 2.0