I can feel you on my lips.

Jå, då var det måndag igen, men det är knappt att jag håller reda på dagarna. Hade jag fått gissa så hade jag sagt lördag, men icke. Dags för netonnet nu, och sprecis precis nu börjades cascada spelas i winamp, är det lycka eller är det enorm lycka ? Ni vet vad jag svarar. Jo men som sagt, netonnet på g nu, sedan var det nog att ringa Tönt som gällde, se vad tattarbarnen hittar på. Imorn (för då är det väl tisdag ?) blir det kanske gbg igen med Gunnsan, Sony och Moset. Det vore helt nice. Inhandlas telen nu här på förmiddagen så blir det väl kanske inte allför mycket shopping imorn men . . man vet aldrig (a) Haha.
Och jag hoppas på att du kommer ner snart, såru vet.



Peace out !

"Try to understand, how I feel under your command."

You're a womanizer.

So I've heard och jag förstår inte vad som händer där ?
Mwah. Några väl valda men mycket sanna ord, och en efter en är hooked ?
Kanske är det meningen att jag inte ska prata. Kanske är det meningen att folk inte ska finna mig.

Och nästa punkt på dagordningen lyder; humör.
Vad är det med folk och deras (ursäkta ordvalet) jävla humör ?
Hade jag haft 38 timmar till på varje dygn så hade jag haft mer tid, men jag kan inte sprida ut den jämnt bland alla som vill ha den. Jag tänker inte sitta och dra massa exempel men om ni hade fått välja hur det skulle vara, så skulle ni sagt det till mig, men är det jag som lever mitt liv då eller ni som lever mitt ? Man undrar. Jag är less på det och skiter fullständigt i det mer och mer för var dag som går. Jag är trött på att visa mig för de som tycker att jag inte räcker till, då lägger jag hellre tiden på de som tillsammans med mig uppskattar den lilla tiden vi får ihop.
Gah!

Det har varit en bra vecka i övrigt, jag har fått spendera massa med tid tillsammans med människor som betyder mycket för mig och sen har jag fått sependera lite mer tid med dem. Underbart.

Idag orkar jag inte skriva något speciellt så det blir mest massa crap.

Men så är det ibland.

Imorn blir det att köpa mobil med pappsen. Han har lovat att följa med mig till netonnet, så det blir förmodligen en SE W902 + 8 GB minneskort för ca 4000:- lappen. Underbart, så kan min andra telefon slänga sig i väggen, om inte jag slänger den där först.

Puss på tröttheten och väntan i min iskalla kropp.

Peace out !

"We'll carry on, even though we are defeated."

Gotta get you out of my mind.

Nej, jag struntar i det där med rubrikerna. Låttexter säger så mycket bra.
Jag är så trött idag, huvudet har gått på högvarv och likaså kroppen.
Men där ljög jag förvisso lite, för kroppen har varit alldelees för trött, men med tanke på omständigheterna så ja, högvarv.
Jobbet var lugnt idag, lite folk och det kändes, alla var sega och därav lite tystlåtna. Dock blev det fart på eftermiddagen när alla ordrar kom och idol 2008 filmerna skulle skickas hit och dit, men we made it och dagen var finally slut.
Det blev staden för att kolla julklappar och nu vet jag vad jag ska köpa imorn, så jag ska ner och fixa det samtidigt som jag måste boka tatueringstid NU. Skulle gjort det idag men då var det inte öppet </3
Så det ska fixas imorn, sen är det nog chillet som gäller.

Och ibland blir jag less på både mig själv och alla andra. Situationer gör mig så trött att jag till och med tar avstånd från mina närmaste men jag måste få vara själv någon gång. Jag minns inte när jag var redigt, redigt själv senast och det är knas. Sen har jag phånecalls to make imorn som måste bli av och jag ska styra upp min omgivning lite. Det är ju precis det jag läste, som jag vill kunna säga. Inte att det var utan att det faktiskt är, men när händer det ? När föregående känns lite som en lögn är det svårt att hitta något kommande. Nej, det blir nog en joggingrunda imorn efter staden, springa så det bränner i bröstkorgen, till låtar som "One more drink", "Candy from strangers", Cascada, you name it. Ta en sväng förbi mitt andra hem, vattentornet <3 Springa förbi lite annat och bara mysa till en film sen med pappsen kanske med lite av hans hembakade bröd och varm choklad ? Jag hoppas på det, för nu blev jag pepp på det. Men jag skulle inte tagit de sista flaskorna, de gjorde nog att jag blev okontrollerbar inuti mig själv, och så går det ibland. Ingen är felfri, inklusive mig själv. Jag såg något som inte såg ut som en olycka och jag har svårt för det, och det stack till i hjärtat. Har du verkligen gjort det själv ? Jag vet inte vad som skrämmer mig mest. Men ja, trygghet finns, och den är inte farlig. Bara allt annat. Sen finns det ju så mycket som jag inte kan låta bli, då sårar man. Man vill alltid ha mer än vad jag känner själv att jag kan ge.

Och jag måste så himla mycket sova. Idag sprang jag till jobbet för första gången. Nog för att vädret var underbart men ändå. Jag hoppas på att det är bra joggingväder imorn, I need it so badly.

Sen är jag en idiot from time to time, men det har jag redan sagt till om innan.

Peace out !

"Mama, you may be three years older but you're hot."

Dagar man önskade kunde försvinna.

De har inte funnits på ett tag och tur är väl det.
Jag är mest trött och kommar absolut inte kunna få ihop något vettigt idag ändå.
Jag punktar lite:

» Bra besked om jobb enligt mig själv
» CASCADA skivan som blir minminmin<3
» Zeke i morgonsoffan <3 haha
» Morgonsoffan finns på dvd!
» The Nanny dvd:erna ska kirras sen
» Myskväll med pizza, film och sånt med Torkel.

Massa bra <3
Jag är snurrig och vimsig. Balansen är inte på topp. Gosh vad jag är trött.
Imorn måste jag fixa lite och sen träna innan det bär av till Sophbaby. Det kommer bli totalt nice tror jag <3 Denisen kommer ju vara där och allt också, hon är ju så myspys ^^ mihi.
Äsch jag får inte ihop något vettigt, it's all in my head.

Peace out !

"It makes me go mmm."

Ibland blir jag totalt förblindad av vad som kallas skönhet.

Jag har inte så mycket att säga. Bra dag har det varit.
Min eventuellt sista jobbvecka på play började idag, det känns dock mindre kul, men om de inte behöver folk efter jul så kan jag ju givetvis inte göra så mycket åt saken, dock hoppas jag att de kanske hör av sig till våren om så skulle vara men då har jag ju förhoppningsvis redan hittat ett jobb för pengar behöver jag ju.

Yes men veckan ser ut att bli bra iaf, iaf helgen. För jag tror nog att någon fyller år och blir precis lagom gammal för krogen <3



Jepp jepp jepp. Mihi <3 Sepet blir nämligen 18. Så hon ska supas under bordet också var det väl tänkt, iaf lite (a)
Och så har vi kirrat. Så bra kommer det vara, sexy mama <3

Annars ser veckan ut mestadels som planeringen som dök upp igår på bloggen, dock missar jag nog träningen imorn för brors flickvän fyller år. Det gör lite ont i hjärtat men träffa de och lilleman såklart är hjärta :) <3
Neje, jag är nog mest trött nu. Och jag måste ha lite mer egentid tror jag. Sitta och bara vara för mig själv, jag ränner för mycket fast jag aldrig är någonstans. Det går inte ihop.

Nej sängen nu. Jag är för trött.

Peace out !

"Don't take candy from a stranger."

Jag känner mig förvirrad i snödrivan.

Vilken helg. Ja bra har den varit. Jag orkar inte gå in på detaljer och vill inte heller. Be there or be there, annars får man skylla sig själv.
Jag är optimisten själv och brukar vara positiv men här kommer lite negativitet ifrån mig;
Jo nu är jag trött på att, när man själv mår bra och är uppåt, ska behöva få ta massa crap som inte ens finns. Varför är människor så trångsynta ? Carpe diem i all ära, men ibland så måste man inse att det finns fler dagar, 365 på året. Chilla lite. Dra inte ner andra. Jag blir mest frustrerad över att ajg får dåligt samvete över någonting som inte är fel, men allt är relativt och vi uppfattar saker olika. Så är det. Jag försöker men till slut tröttnar man lite.

Annars är det sängen som gäller nu och imorn är det en ny jobbvecka som börjar, eventuellt min sista. Får prata med Johan imorn och se vad han säger om att jag ska få jobba vidare eller inte. Det löser sig alltid annars på något sätt :) Efter jobbet blir det nog knalle med Bengi för att kolla julklappar så det blir av någon gång. Jag måste, verkligen måste, ringa tatuerarn och min frisör nu as well, det går för lång tid annars. Sen på tisdag är det jobb + träning på gymmix. Onsdag är jobb + eventuellt något planerat. Torsdag är det jobb och sen ha en lugn dag hemma. Fredag är det jobb, träning och sen pepp på alkohol för att sophbaby fyller 18. Krogen nästa ! Lördag är bakisdag och fest kanske ? Söndag är definitivt en "Hör inte av er för jag orkar nog inte prata" - dag. Yepp yepp, vi får se hur planeringen håller när det gäller mig, det brukar den aldrig göra.

Just ja, sängen var det.

Händerna placerade precis där tyget slutade, eller började. Kalla det vad du vill.
Sen fanns det ju en fredagssoffa. Candy from a stranger ? Jag vet vad för candy vi pratade om.
Fast det blev mindre prat. Get it ? Tror det. Oh 'cause you're so sweet. Jag vet inte,
men i all förvirring så . .

Sängen.



Peace out !

"You're so sweet, you got me reaching with my finger."

Don't push it.

Löjligt. Jag fattar.

Skrattar bäst som skrattar sist.

Det kommer gå bra, för jag är inte trångsynt. Men det krävs att man är två om den saken. Datumet berättar. Vi får väl se.
Jag är inte som du, som alla andra.

Jag har varit på min kallaste promenad någonsin. Jag skulle skyndat mig hem men så blev det inte, det blev knalle och sen kila på prommis med Torkel för att träffa sophbaby, satt där och pratade med henne och lillasyster ett tag innan jag och Torkel följde sophbaby till hennes pappa. Sen gick det som det gick, ett initiativtagande och jag höll på att bokstavligt frysa ihjäl. Jag tror det slog utanpå din kropp för gosh då. Som sagt, tiden utvisar och jag vågar inte säga mer. Men du är en av de som får bort mitt dåliga.

Bara för att jag säger en sak, så betyder det inte att jag inte står fast i det för att situationen ändras. Man kan ha, men på olika vis. Men jo, visst är det skrattretande.

Sen måste jag ringa frisören och även bok tatueringstid för nu är tiden inne. Jag känner att den ska på plats. Sen har jag kommit på en annan sak jag vill göra :) En liten sak under mitt "wiklund" på handleden, så får se om det blir så :)

Jag orkar inte att helgen kommer gå så fort. Imorn är det jobb, sedan är det julbord med jobbet (om jag inte hinner bli sjuk under natten, mwah för kyla), sen är det upp tidigt på lördag för att spela cup någonstans, jag kommer vara så kass och så seg. Efter det är det utgång så jag ska prata med mina 3 ib biatches om den saken och maääääeeling bland annat. Puss på stavning, hahahah <3 Och se om det håller med planerna som det ska. Söndag är det en helt vanlig söndag, + att fira bengibejben lite. pussvavav <3

Time to sleepi tror jag. Vill upp imorn och spela gitarr för hann inte idag. Gosh att jag kommer somna gott. Mjo.
Och puss på att du mest sluddrade och inte kunde prata (a)
Soph är btw sepesnyggast i håret med, I love it <3



Peace out !

"It will all get better in time."

Jag stod och jag segrade.

Är precis hemkommen från Gunnels house. Har färgat och slingat hennes mammas hår och hon blev massa nöjd med det. Framtida yrke? Naej tror inte det. Men jao, vad gör man inte efter en 11 timmars lång arbetsdag ? :) Jag menar väl ! Mihi :) Gunnel aka vispen <3 HAHAHA.

Gick bra på jobbet idag, fick jobba massa med en "ny" kille som heter Mårten och är 25 år. Så schysst och massa trevlig, det var nice och han ska visst vara där imorn med. Bengi; det var en av grabbarna. haha <3

Har inte så mycket att skriva idag, är mest trött. Imorn blir en bra dag om jag inte behöver jobba över. Eller behöver och behöver, jag jobbade endast idag för jag inte kunde säga nej när de behövde hjälp så .. ja. Toffel.se är jag och kommer nog förbli.

Jag kom upp tidigt imorse iaf, det var ett under att jag klarade av att ta mig upp kvart över 6 men gitarren skrek efter mig så jag spelade i typ 40 minuter innan jag fick stressa iväg till jobbet som vanligt. Imorn blir det nog samma sak om jag kommer upp, men då blir det snarare en text att skriva. Jå, jag måste få ur mig lite som inte kan stå utan melodi i blogggen. Så är det.

Pappa åkte fram och tillbaka till stan idag bara för att köpa mat till mig på . . SUBWAY SOM HAR ÖPPNAT I BORÅS :D:D:D:D:D:D:D:D FATTA LYCKAN! Mihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Så mums var det också! Mwaaaaaaah :D

Naej sova nu.

Peace out !

"I'd do anything, just to fall asleep with you."

Ibland snubblar man till.

Just nu skakar jag på grund av dubbelpass; spinning och sen boxpass. Men i love it. Jag är slut och kände att träningen gjorde nytta. Jag har ett mål och den här gången ska jag lyckas. Jag ska börja göra saker för mig nu, för min kropp, må bra och se ut som jag själv vill för det är bara jag som kan ändra. Missförstå mig inte, jag är nöjd och medlem i självgoda klubben, men jag ska finslipa kolbiten för att hitta diamanten; nej kanske itne i era ögon, men i mina. Yes.

Helgen var mest pepp. Jag var peppen själv, överallt och ingenstans, serious talks hit och dit, pirr i magen, ångest, bortkommen och trygg, lycklig, och lycklig. Allt var mestadels bäst och ja. Jag hoppas IB-crew kan på lördag, I'll talk to ya tomorrow. Och på tal om imorgon så öppnar . . .SUBWAY !!! Fatta lyckan !!! Jag och Jenno och Nino måste sååå ha subway dejt med 30 cm sub eller wrap (men de kommer de säkert inte ha här heller), en nr 7 steak and cheese. Gah så gott. Ceasar sauce. Bläää jag längtar. No more donken och sånt <33 Mihi.

 Sen funderar jag. Idag på jobbet var en enda tanke, lång tanke. Fram och tillbaka, utan att komma fram till något men ibland gör man inte det. Jag är lycklig, jag hörde itne mycket av vad folk sa och brydde mig inte, jag hörde inte musiken . . men jag hörde mig själv och den här gången lyssnar jag. Jag är lika invecklad som jag alltid varit, men istället för att dra in för mycket andra åsikter så kan jag hålla mig till de få jag har inom mig och testa de för en gångs skull, de kan ju funka.

Imorn blir det stan, för jag ska fixa lite julklappar, sen ska jag vara hos gunnel efter 7-tiden för att fixa hennes mammas hår, hon ville vara snyggare inför fredag och lördag så jag lovade att hjälpa till. typ 5e gången nu. haha <3 jag har förtroendet hos henne :D Ska se om jag hinner med annat viktigt, typ som att se soph om så bara för 5 minuter, hon var sötast ever idag <3

Sen känns det som att det blir en intensiv helg, den kommer gå för fort och det kommer vara måndag direkt igen, men så är det. Julbord, fotbolls-Cup, utgång (?), fira bengi och måndag. Så fort går det.
Jag måste vara hemma en dag snart och bara ta det lugnt, mysa lite och tända ljus. Jag behöver det <3
Ta hand om mig någon ?

Nej sängen nu tror jag.

Igår dog mitt hjärta, och fick nytt liv på samma gång. Hur går det ihop ? Och nu är klockan 22:22. Mwah. Ja så kan det gå. Underläppen. Jag säger inte mer. Och så ska jag nog boka tid för tatuering imorn + att jag ska fundera seriöst på att pierca mig, det hade varit kul, och snyggt tror jag. Yes.

Sängen. Mobilen om det är något <3



Peace out !

"I'm gonna runaway, follow my heart."


Det finns alltid lite ånger längst inne i hjärtat.

Men det är ju för att man minns allt bra :) Det är det man ska ta vara på.
Jag frös mest inatt, jag hade fått för mig att dra ut täcket ur påslakanet och enbart ha det som täcke, för det hade vi på teneriffa och det var skönt, dock är ju klimatet här ett annat så jag vaknade och trodde nina satt brevid sängen och sa; "Men emelie, ta täcket i garderoben och lägg över dig då för du vet ju vart det ligger." men jag hade svarat "Nej nina, jag orkar inte" så fortsatte jag med at sova vidare och vakna säkert minst 4 gånger för jag frös. Haha jag är ju dum i huvudet.

"Emelie kan få vem hon vill, så väljer hon att vara med henne."
Ja, meningen såg lite anorlunda ut men ändå. Ska jag ta det som en komplimang ? Eller kan jag bara snacka rätt ? . . Prata inte om någon på det sättet som om alla andra är bättre, sånt blir jag bara lack på. Om du tycker mina val är dåliga så varsågod, du var ett av de, remember ? Blä, jag blir så trött på att folk hela tiden har negativa åsikter som de inte kan hålla för sig själva, du hade åtminstone kunnat säga det till mig istället.

BF är jag.

Peace out !

"I'm up for one more drink."

Sy & Uknown - The Player

Som sagt, det är svårt att få mig att fastna men jag gjorde det en gång.
En gång.
Jag är nog ändå inte den som sätter mig själv i de smidigaste av sitsar men men lär sig inte om man inte får göra sina misstag, det är de som tagit mig dit jag är idag och de kommer ta mig vidare tillsammans med mina framgångar och lyckade beslut. Allt vill ut så fort från huvudet nu men allt snurrar ihop sig så jag inte redigt får ut det i ord. Igår har jag dåligt samvete för en sak, och en sak only; fröken R blev lidande fast hon inte har något med något att göra och det känns inte bra, kändes inte bra. Nu har det nog gått 10 minuter sedan jag började skriva, nog går det inte fort. Men jag känner doften just nu och det är jobbigt. Sen känner jag en annan varje gång jag duschar, balsam. Och armen som sträcktes fram igår. Blickarna. Aa, det blir så fel. Om man släpper något så gör man rätt, kommer det inte tillbaka så är det heller inte meningen. Så får jag resonera just nu. Men vi gjorde lika mycket fel, eller lika mycket rätt. Nu vill jag nog lägga allt sånt på hyllan men det kan jag inte heller, för nu är det som att jag precis börjat klä på mig igen. . Jag är ju så dum, tror jag. Jag gav bort mig själv, C, vad mer kunde jag göra?

Musiken just nu är bra. Den är bara pepp och säger mig inte så mycket, det är bra. Bara något att känna beatet till och få foten att röra sig i samma takt. Och sen förstår jag inte alls varför du hör av dig, det känns bara löljligt rent ut sagt. Jag gör det inte för att jag känner att jag har anledning, varför du inte gör det vet jag inte när det verkar som du vill.

Jag kommer ingenstans.

Blä.

Jag drar in dig i något som blir trassligt och det är fel.


här var det glada miner!

Peace out !

"Give me a chance to see, that you are made for me."

Vi borde strunta i konsekvenserna ibland.

Igår lyssnade jag på den andra sidan.
Jag gjorde vad jag själv ville för en gångs skull och om det var bra eller dåligt går inte säga.
För några var det inte bra, för andra var det bra.
Gör jag en sak så är det fel. Gör någon samma sak är det inte fel.

Jag hade en kalasbra kväll igår, den gick på tok för fort och linn och linnea var med på tok för lite. Jennica saknades föör mycket, och alla andra gjorde min kväll så himla mycket. Jag dog lite hit och dit, men jag sa precis vad jag tyckte för . . ett tag sedan och jag står för det. Det är bara hit och dit men för en gångs skull är jag trött på det och någon av oss måste sätta stopp. Men jag mår kalas nu, ganska iaf :)

Lite sally nu, sedan blir det kanske film. Men först lite gitarr, underbart <3

Smällar man får ta. Smällar jag visste jag skulle få ta.

Tack för snacket igår efter bussen, det var kalas Qlafszchi ;)

Peace out !

"You don't know what you have until it's gone."

Mina ord hänger över ljusen.

Läs dem och lär dem. Det är vad jag försöker säga er alla.

Imorn är det äntligen dags och jag är pepp. Det blir en lång dag, ska tydligen vara redo klockan 10:00 för att ta mig till knalleland och fixa saker innan jag infinner mig at Bengis crib kl 11:00. Haha. Jag ska hinna hitta något, eventuellt något att ha på mig upptill, och en sjal med lite goa färger ifall det slutar med ett svart linne. Jag löser det nog, det är ingen som behöver kolla på mig ändå, men prata med mig ska minsann folk göra för jag kommer vara översocial, sådeså.
Sedan blir det diverse förberedelser, dusch, fix med hår och annat, sedan försvinna iväg till Bengi igen och förmodligen möta lite folk hit och dit som inte hittar till hennes bostad, men det löser sig. Eniro<3 haha.

Satt precis och spelade lite gitarr. Tankarna flyger iväg lite då, men om jag mot alla odds bestämmer mig för att sjunga samtidigt som jag spelar så krävs det simultanförmåga och den är inte tillräckligt stor för att ta in en tredje sak hos mig; att tänka. Så jag spelade och sjöng lite helt enkelt, men sen kom tankarna :) Mihi.

Läste på din blogg vad din pappa sagt om mig när jag var hemma hos dig och kollade film. Shit, jag vart helt rörd av att han är så söt. Och efter att jag träffat honom enbart 2 gånger, sinnesjukt <3 Pusspåhonom lixx!

Idag var det traäning i sjuhäradshallen också. Trevligt. Bara att jag är så förkyld så var inte min mest ansträngande eller jobbigaste träning, bäst att ta vara på sig så man blir frisk helt till nästa helg. Efter imorn vet man inte hur jag mår heller för den delen såå. . haha <3 Nej men det kommer bli kalas, inte för mycket och inte för lite; lagom, precis som jag själv är :) Mest pepp!


Ibland så.

Neje, om det ändå är dags för sängen nu tro, för att kliva upp om ca 10 timmar igen. Jag behöver all sömn jag kan få.
Wish me luck imorn i knallecountry så får vi se vad som shoppas.

Peace out !

"I've been standing on the same spot too long now."

I allt koas kommer jag ändå skymta dina ögon i mitt synfält.

Jo men visst låter jag djup ?
Där orden ligger kommer du aldrig lyckas ta dig in. Easy.

Jag satt nyss med min underbara gitarr i armarna och gissao m det känns lika bra att den där varje gång. Jag borde ge den ett namn för det känns opersonligt att kalla något som är en så stor del av sig själv för "den". Fast jag vet ju precis; cascada <3

Det har varit en grymt bra dag idag. Jag somnade gott igår trots klumpen, och vaknade bäst. Dock sov jag förlänge men jag behövde de extra 40 minutrarna som jag tar varje morgon när klockan har ringt, eller snarare mobilen har satt igång att spela musik för mig. Dock funderar jag på att bryta trenden imorn och se om det funkar, troligtvis inte, men det är värt ett försök; att faktiskt stiga upp halv 7 så jag hinner äta frukost, hinner göra allt utan att stressa och att gå i min takt till jobbet vilket inte innebär att halvspringa. Men den som lever får se, jag är antagligen för lat/trött. Jo, men sen var det jobbet som gick utomordentligt och sådära, sedan till staden för att föra över pengar till eget + annat konto och denna unga tjej som hjälpte mig var så trevlig. Vi pratade i säkert 15 minuter om jobb och diverse + att hon hjälpte mig med mina ärenden där; nämligen överföring, internetbank och telefonbank. Creds till henne för att hon gjorde min eftermiddag. Nu är jag bara så pepp på helgen och ingen ska få förstöra för jag tar tag i allt efteråt, nu är det dags att vara mest happi och strunta i konsekvenserna. Men jag tänker inte ta på mig konsekvenserna av ditt handlande, jag tar de som kommer som ett resultat av mitt. Ja, för att jag inte kan säga det tydligare, det blir fel då. Men jag är trött på förväntningarna som ligger hos mig, håll de inombords så jag inte märker av dem.

Just nu är det ändå en litet oreda i huvudet som inte vill redas ut, precis som den trassligaste knuten på ett rep. Men visst löser det om jag får sitta med det ett tag, jag har bara inte tid i all fart och fläkt. Man vet inte vad man har förens det är borta; så må det vara. Det vet jag. Och som jag sa; jag är inte den som springer efter, men jag trampar heller inte på samma ställe. Alla får sin chans, sen hur man väljer att ta vara på den är en annan sak. Jag tog nog till vara på min vill jag påstå och måste fortsätta ta vara på alla andra innan jag ser de försvinna framför mig.

Sova nu tror jag, och hoppas på att somna innan midnattsslaget på mitt armbandsur.



Peace out !

"Names like yours will never make the list, but feel free to get in line."

Jag känner mig trygg med dig.

Bengi; helt utan anledning men mest med all anledning så gör du mig stark! <3

Jag dog mest tror jag.
För en gångs skull finns den sortens spärrar som gör att man funderar.
Och jag vet inte om de just nu kommer olämpligt eller ej,
men isåfall hade jag inte behövt fundera överhuvudtaget.
"Not emotionally available right now" har för en gångs skull
haft en mening hos mig.
Jag vill inte lura, för det är något jag aldrig skulle göra.
Jag vill inte skapa förhoppningar, men det är svårt med ett konkret svar när man inte vet vart man står.
Jag vet att jag är trygg med dig, kan vara mig själv med dig, och mår bra med dig.
När var jag inte glad idag ?
Jag vet att jag bara gick, men jag är inte den som springer efter, och då menar jag både bokstavligt - och inte bokstavligt talat.
Tipsy, jewel, jag går nu. . You name it. Det finns bara där.
Det är svårt med mig.
Speciellt nu.
Och just som jag vrider huvudet är klockan 22:22.
Om något händer dig nu på vägen förlåter jag inte mig själv så jag hoppas du hör av dig på msn, eller på något sätt.
Och du, backen. Visst var det väl så ? Det hade räckt med ögonkontakt men det är inte min starka sida, kanske därför jag aldrig ser på när någon pratar, jag bara lyssnar, då är det lättare att koncentera sig på orden.
Nu tjatar jag.

Träffade soph och lillasyster en stund i knalle med. Alltså du får mig bara för lycklig! Blä på dig kvinna att du är så bra. Hoppas pennorna funkar och smakar. haha <3 pusss på att du är ett lyckopiller <33

Imorn blir det att träffa bengi och jennie, tror jag. Måste bara in på banken en snabbis I guess och fixa med cashen, med tanke på att jag har kvar mina ess i armen. jessjess.

Låten i mörket, chills.

Sova nu vare ja. Försöka. Mähä.

Jag kan inte ångra mig, för jag har trampat på samma ställe alltför länge. Men det tar emot att vara "normal".
Barnängen och hela Borås platser påminner. Och jag gillar det, för man minns alltid det bästa.

Peace out !

"Don't seek what you don't need from me."

Som om tiden stod stilla, men mest lite.

Jag förstår nog nu.
Fast det känns bara onödigt, för ingen vinner på de i längden.
Jag dansar efter min egen pipa, ingen annans, och så förblir det.

Jag kan bara inte söka dina ögon med mina,
för ögonkontakt har aldrig varit min starka sida.
De säger för mycket om mig själv,
och ingen får se det, det som jag inte vill visa.
Men det kommer fram i ord om man orkar vänta.

Dagen har varit så bra. Jobbet var lite segt men det gick bra, och sen har jag spenderat hela min dag med Sophbaby och du får mig att må så bra. Mihi. Du är mest mys och pizzan + våra brownies (på mix) blev ju sååå goda :) <3 Underbart! Och potatisgratäng + film blir det snart. När jag har tid att misslyckas en extra gång för att kunna rätta till det (a)

Jag har inte så mycket att säga. Lägga mig nu med mysigaste musiken i öronen och längta till alla mina datum som kommer komma. De flesta ser riktigt bra ut. Helgen som kommer står först på listan. Pussva!
Då är det roa sig med stort R som gäller. Ohja. <3

Peace out !

"It's like wishing for rain as I stand in the desert."

RSS 2.0