Ibland känns himlen stjärnklar, fast den inte är det.

Nu skippar jag låttexterna till rubrik och fortsätter endast med det som avslut, rubriken säger ju allt om inlägget (kanske inte mina trots allt) men ändå, och då borde även de vara personliga. Raden i sluten är mer som den extra touchen, precis som grädde är till varm choklad. You get the point.

Idag kommer ni inte förstå mitt inlägg, och det är meningen, för jag tror det är så.

Jag gick och funderade på min noja för nummerplåtar på bilar. Nog är det dumt, men en sådan lite sak kan få tankarna att snurra åt precis andra hållet, det kan göra mycket i all tystnad, speciellt om man går själv. Just nu gör den mycket, den och min kärlek för platser och föremål på mina random men ack så speciella promenader all by myself. Jobb-promenaden brukar vara för stressig för att hinna med mer än att tänka på klockan, men ändå, då finns det anledningen. Det är som nu dock, inte vid bloggen, men vid tidpunkten som det liksom lossnar lite. Det tar tid för all sand i timglaset att rinna ner om man bara låter det göra det lite för varje dag, men någon dag trillar inga fler sandkorn ner; då börjar man om. Just nu är mitt timglas ganska nära att vändas på. Jag hade sand för ett halvår. Snart ser jag fram mot det nya halvåret och det som väntar & följer med. Just nu vet jag inte redigt om alla mynt har trillat ner korrekt för jag lurar inte bara mig själv, andra får nog lida en del men jag försöker bättra mig. Jag ser fortet varje dag. Det är nu jag ska intala mig att minnen är till för att påminnas. Knuffen, klart den kommer springa förbi näthinnan om ett halvår den också. Precis som parken i oktober, juldagen på trägårn -07, studenten. . och alla andra minnen som sitter fast. Det är mest allt som snurrar i huvudet nu. Ni som gör mig så grymt förvirrad att jag varken vet in eller ut. Och vad jag än gör så märker jag att det är någon som inte glädjs utav det, därför tar jag mig tillbaka till det som brukade vara för det är enklast.

Ja. Jag visste, men jag förstod inte. Jag förstår inte.
Och en sak är nog mest skrattretande. Lördag kommer bli intressant, för om jag inte har helt fel, så blir jag mest trött på allt. Jag ska bara hålla mig i skinnet, så löser det sig nog.
Man får inte allt men jag fick något och här sätter jag punkt.

Imorn blir det ändring på saker och ting + att jag träffar mitt Sepe<3



Peace out !

"I fell right through the cracks, and now I'm trying to get back."

If I'd stop trying, I'd have nothing to lose.

Jo, jag slutar försöka och ser om jag vinner på det ändå :)
Jag ska nog spara alla mms-bilder i min inkorg i telefonen och radera ALLA sms.
Det är för jobbigt att skriva ner alla, och lättare att minnas det som var.
Smsen från förra hösten och den här sommaren har jag nere i mobilen, resten behöver jag inte. Resten vill jag inte läsa en gång till, jag måste lära mig att släppa taget om det gamla någon gång och ta dagen som den kommer.
That's it. Nu får resten av alla sms som skrivs ner i boken vara minst lika viktiga som de som redan står. Jobbigt är det men när det här inlägget är klart så finns det inga sms i min inkorg och jag kommer fortsätta på det sättet. Första gången ever jag inte har ångest över att göra det, haha, gud vad löjligt.

Okej och folk vet att Nathalie ringde idag (och igår) och, alltså du gör något med mig som jag inte kan förklara. Du får mig mest glad i hela kroppen och även om vi i princip aldrig pratar i tele för att jag oftast "dissar" (haha) som med alla andra, så lär det inte inträffa så mycket, så du får ringa så mycket du vill. Du gör mig glad och jag ser mest fram emot nästa gång :) Bara så du vet. Thousand foot krutch - Breathe you in. Gosh, den är ju så din :)

Happi är jag.

Sen har det varit en bra dag på jobbet. Jag jobbade över för att göra klart ett arbete som skulle vara klart innan lunch imorn men jag sa till Johan att jag kunde jobba över. Han blev paff för ingen brukar vilja det sa han så det var nog grymt uppskattat :) Mihi. Stjärnklart var det på vägen hem och jag stannade till i parken för att kolla lite upp mot himlen. Innan dess när jag precis traskat förbi OKQ8 macken, lite innan "tunneln", så fick jag en klump i magen. Jag vrider på huvudet för ofta när jag måste fokusera på vad jag har framför mig istället för att blicka åt sidorna. Men jag saknar det lite. Det var som när man gick i fyran, precis som jag och Ch diskuterat, det räckte med att få se, så var man lycklig. Och nog pirrade det lite varje gång, jag vågade ju trots allt inte.

Jobbet var det ja. Ch kom tillbaka igår efter att hon slutat och hade med sig sina två barn; Axel 10år och Stina 6år. För de hade sagt att de ville se hennes jobb och vem Emelie var och de var så söta att jag dog. Jag glömde av att jobba och pratade lite med dem istället, haha. Sen fick jag höra att Axel hade tyckt att jag var söt och lilla Stina var ju underbar. Jag hade mina Lee jeans och det är ju lite trasiga för, jag vill ha de så och;
Stina: Mamma, varför har Emelie hål på sina byxor. Kan hon inte köpa hela?
Ch: Men det är modernt tror jag att ha det så.
Stina: Jaha, annars kan hon få min veckopeng om hon vill.
Alltså jag dog på att hon var så söt. Jag ville ta med dem hem <3

Imorn blir det kanske knalle en sväng efter jobbet. Jag vejt ikke ännu. Det beror lite på, eller om vädret tillåter så tar jag en vinterpromenad till mitt kära vattentorn och tillbaka. Längesedan jag var där nu. Minns mest gången jag lämnade dig vid trappan och sa att allt kändes fel, det är ett mindre bra minne. Men filten och förflyttningen till klätter-rutsch-saken var mys. Och jag önskar att jag kunde ta tillbaka sommaren, våren, då allt var lite förbjudet och konstigt. Men jag gillade det, skarpt. Fast jag vill inte, minnen är minnen. Jag bara längtar efter kommande våren och sommaren, för jag vet att våren snart är här. Värme, sol, liv ute. En filt vid vattentornet, en gitarr och lite ensamhet. . på tu man hand. Ge mig kanske :)

Helgen kommer nog bli bra iaf. Spendera lördagen med lille Far, Anders, Martina och Theograbben i Jönköping på A6 och Ikea ser det ut som nu. Mihi. Pappa hade sötaste idén till mitt rum och jag blev så paff att det kom från honom; en smalhylla för ljushållare och värmeljus under mitt "höga" fönster. Han är så mysig, haha <3 så jag hoppas jag finner det jag söker :)

Sen vill jag verkligen inte ha "det där". Det förstör ju bara för mig själv och andra. Jag kan inte ändra på mig själv, jag är den jag är och även om jag ber om ursäkt för det så får ni helt enkelt ta det. Jag vet vart jag vill vara, jag vet vilket tåg jag vill sitta på, vilken famn jag vill möta och vilket leende jag vill ha precis intill mitt. Räcker inte det ? Bleh, nej det gör det nog inte. Men för någon gör det, för mig gör det. Jag kan spendera 4-5 timmar för att bara stanna i 10 minuter, så jag funderar på det. Snart, verkligen för det går för lång tid hela tiden tror jag. Fast jag tjatar. Men jag såg något. . något som fick mig att förstå kanske.
Fast jag tjatar.

Jag borde lägga ner skrivandet för kvällen och dra mig mot sängen. Alltför lite sömn det senaste 2 nätterna och det beror på en hel del saker, så jag kan ju få sova ikväll iaf :)


Och jag säger; Godnatt folket.

Peace out !

"Use me as you will, pull my strings just for a thrill."

Älskling, jag tar steget ur vår sista dans.

Jag har haft en såå bäst vecka och jag skriver massa mer om det imorn för orkar inte nu. sängen snart. min säng <3

Klumpen i magen är redan tillbaka och den sitter fint som vanligt.
Ta bort den ?
Jag vet inte ens varför.
Haha fail.

Peace out !

"Hela-darin-låten-för-en-rad-går-inte-att-välja."

The attraction, oh I tell you.

Låten får blodet att pumpa än hårdare. Sinnessjukt.
Sen har jag inte insett redigt att vi åker om två dagar, förmodligen därför jag varit så flummig på jobbet utan att redigt veta varför även om Christina sagt att det är för resan. Mitt undermedvetna jävlas med mig. Jo, så därför jag är så överaktiv här också antar jag, iofs har det hänt mycket de senaste dagarna som varit för oväntat och opassande för tillfället men samtidigt spännande, något nytt och jag behöver det. . Men jag tror ändå att resan är största boven och just nu har jag packat det mesta i klädväg tror jag, men får prata med papsi imorn för han brukar vara bra på att se till så jag får med mig det jag behöver :) Sen sitter jag och funderar på vilken film jag ska se efter jag städat. Hur mycket jag än vill så kan jag nog inte med att sätta mig och kolla på "Stick it" igen för då blir det sådär . . 4e kvällen i rad ? som jag ser den med gosh, jag gillar den. Och ögongodiset, jo jag menar! :



Jo, nog fastnar man med blicken ett par 578 gånger.
Får se vad jag kikar på. Ssutar säkert att jag kollar en stund på den iaf.

Dags att äta något med ? Inte gjort sen kl 12 men min aptit har försvunnit.
Den har varit borta flera dagar så jag ska nog leta rätt på den också.

Peace out !

"Your face would stick to your butt, 'cause it's already up there."

Sending chills down my spine.

Jo jag fick på brevet på posten så hoppas det dyker upp i kvibille som det ska och hoppas allt går som det ska så det inte händer något :) Och de var så trevliga på macken. Precis därefter traskade jag igenom parken, då kom jag på att oavsett regn och rusk eller underbaraste solsken så slår hjärtat lite hårade och lite fortare jag går på asfalten, gräset, gruset, you name it som finns på plats där. Ja, parken och vattentornet har blivit som en sammanslagen fristad för mig, underbart. Och at the same time så gick jag och sjöng lite på cascada - what hurts the most för att den spelades på radion. Första versen fick jag ta om för att jag märkte att något var så klockrent, upptäckte att allt var klockrent, så därför får ni ta del av det mest passande;

I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me


What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away


And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was trying to do


It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go
But I'm doin' it


Är det konstigt att jag älskar den ? Att jag älskar alla Cascadas låtar ? Att jag har en liten enorm crush på henne ?
Nej jag menar väl det. Den kvinnan. Jag ska se henne live igen. Ska. Måste.

Nu sitter jag här än en gång och borde ta tag i packningen men idag måste jag faktiskt göra det, det går inte skjuta upp längre och jag måste städa :) Göra papi lite glad för han är sötaste, så då ska jag vara duktigadotterN idag. Kanske borde få i mig lite att äta med men vet inte vad. Haha, jag fick pengar för att köpa mat jag vill ha och jag förstår honom för han tror nog inte att jag får i mig något annars och nej, med mina matkunskaper så blir det nog inget vettigt (a)
Och nu lyssnar jag på lite cascada för det var too long ago och gud vad hela jag blir lycklig. Jag behövde henne nu :D
One more night, den tar över hela mig.

"One more night, I wanna be with you."


Sen måste jag citera Christina igen. Hon stod och pratade med mig när "Freestyle - Fantasi" spelades på radion och då sa hon: "Jag kommer ihåg när jag var 12 och de spelade den här låten på radion, då var jag kär i en kille som hette pierre och när de spelade den på fredagen så undrade jag hur jag skulle stå ut med att inte få se honom förens på måndagen."
Jotack, jag kommer vara 12 år i en hel vecka. Men jag undrar vilken låt de spelar för mig . .

Neje, blir ett litet inlägg om en stund igen, för nu ska jag ta tag i iaf packning :)

Peace out !

"You're my weekendlover but you're not my friend."

Jag är en sensation överallt förstås.

Gör som vi, till denna melodi; så kom och dansa med oss!
Givet en bra pepplåt and I needed it badly. Mihi.
Dagen har varit massa bra, jobbet gick bra och jag och Chrisita var så bäst så det finns inte. 68 superordrar som vi bara slänger ihop under dagen. Underbart! Sen kirrade jag något, skaffade vadderat kuvert och lägger det i herr brevlåda imorn kanske. Om jag säger en sak, så står jag ju för det :)

Låten snurrar runt i huvudet och jag har inte lyckats spela sönder den än, men snart så. .antar jag. Mihi.

Ju mer jag tänker på det, desto mer less blir jag för jag kan bara inte intala mig själv att det kommer se ut såhär hela tiden. Jag både vet och vet inte vad jag missar. Som sagt, situationen kommer ju fortsätta vara densamma. Blä, och det värsta var att jag hoppade. Om jag inte gjort det så. . vet jag inte. Men det hade kanske varit lättare. Men problem finns till för att lösas och allt går bara man vill, eller hur Christina ? Nästan allt iaf.

Och sen älskar jag mina och pappas konversationer över sms:

Jag: Jag är på musiklagret, kommer hem om en stund bara så du vet.
Pappa: Silence... I'll kill you... :)
Jag: Haha din lilla tönt!
Pappa: Hi hi...

Han är söt :) <3

Neje, jag har inte tid att sitta här och sitta för nu ska jag gå igenom packlistan lite och fixa med det, sen ska jag städa och vara duktig också. Pajen är klar för ugnen, väntar bara på pappa som handlar. Jag måste ha mjölk till såsen och så ska jag äta donken innan jag drar i mig lite paj. Gud vad jag är nyttig <3

Jo och just det, som de flesta vet så drar jag till le tenerife på söndag och jag kommer ha med mobilen in case of emergencies, så skicka gärna inte massa sms till mig under veckan, there are several reasons why, men ändå. Det skulle faktiskt vara väldigt uppskattat, så säg vad ni vill säga lite sådär innan jag åker, så hörs vi måndagen därefter när jag kommit hem :) Jag åker hemifrån 04:15 ungefär på söndag så efter 06:00 får ni vänta med att höra av er, right? Kommer sakna att prata med er som jag vanligtvis har kontakt med via telefonen, men ska samtidigt bli skönt att avvänja sig lite från mobilen <3 Haha no offense.
Non taken?
Sååå hilma bra :)



Can you handle this ?


Skriver nog ett inlägg senare.

Peace out!

"Kiss me and you'll find out."

I wanna have that crazy love.

Jag har blivit lite distraherad såhär på kvällen vilket är bra.
Men hey surprise kind of.
Alltså Bengi, jag säger bara; sommaren och framåt. Vad hände ?
Mwah.

Jag funderar på att sticka och sola på dirren efter jobbet imorn, dra till leu apoteque och köpa linsvätska så jag har på resan, och sedan packa lite smått, lira gura så jag lär mig och älska min capoklämma lite extra. Jo morgondagen blir nog så. Stress till och från stan, haha <3

Det kanske blir jobbigt, men ändå inte :)

Sen blire nog ingen dejt på fredag, haha. alltså jag har inte tid. men vi får väl ses efter resan tycker jag och hitta på något, skulle vara trevligt :)

Sen har jag något att eventuellt se fram emot i januari också, vore ju inte helt fel lixx. Breathe you in. Aa och allt det där du vet. Då kan jag plinka lite på gitarren för dig kankse, så får du sjunga, för det gör inte jag :) haha. och kramas givetvis, om det är tillåtet :)

Neje, blir kanske något mer trevligt här innan sängdags. Dags för lite film nu och eventuellt msn samtidigt, om jag ids.

Peace out !

"Can you hear my heart cryin' out for you?."

Only you can make me recover.

På fredag ska jag iaf försöka, det vore ändå ganska kul oavsett om det är uppskattat eller inte, jag ska helt enkelt bara hitta tiden, och hoppas på sol. Annars får jag göra det under dropparna och försöka framhäva hur det var ändå, med orden :)

Jag vill för mycket just nu tror jag. Jag vill att tiden går fort till söndag, jag vill att veckorna ska gå undan för att få helg och umgås. Jag vill till Vemdalen. Jag vill ha dig. Jag vill ha den 6e. Jag vill ha den 19e. Jag vill kunna traska ute i vårvädret. Jag vill träna massa och känna mig bra. Jag vill spela gitarr. Sistnämnda ska jag snart ta tag i.
Sen blir det någon utav mina thrillers som jag lånade på jobbet idag. Och nej du läste nog inte fel, så är det just nu och lär inte ändras. Bara jag förstår varför.

Christina var tillbaka på jobbet idag och jag var övertrött och vi skrattade massa. En utav de skönaste 39åringarna jag träffat, lätt ! Samma humor och allt, galet kul. "Varning skyltarna" på golvet. Haha. Jominsann. Idag blev det en hel del leenden och jag fnissar nog lite för mig själv när jag tänker på det. Bettan kom även in med en play t-shirt till mig idag, eller piké tröja snarare. Strl S men den var stor som ett hus. Vad händer ? Så nu ska jag (pappa) tvätta den i massa fler grader åt mig, sa han så den kanske krymper, men samtidigt så när han såg den så sa han att den nog inte kan krympa tillräckligt mycket för att passa mig. Haha. Vi får se, skulle vara kul att ha den på sig iaf för den är väldigt fräsig, eller så XD

Fick mysigaste smset av Gunnsan idag och det gjorde min dag och. . det gjorde massa av hela mig faktiskt. <3
Sen när Yohanna skrev blev jag också helt glad <3
Och Bengi, haha äru med på listan ? ;) <3
Och Nisse, jag är dum, i min mening.

Jag kan inte förneka att jag kommer sakna sönder som en tok.
Och det är nog det, jag måste se om jag mår sjukligt dåligt av saknad när jag kommer hem.
Jag saknar vanligtvis inte på det sättet annars, men för tillfället är det annorlunda,
nu är det varje dag, och om det håller fast sig i mig så vet jag nog, då har jag förmodligen alla svar.
De jag behöver iaf. Alla förutom ett, ett jag inte tänker ifrågasätta för det vill jag inte ens ha att göra
med. Men det är mitt största hinder och samtidigt min största svaghet och jag vet inte hur jag
ska lyckas kombinera de på ett bra sätt. Är det värt ?
Tåmten: "Tänk inte för mycket nu :)"


Sen kan jag inte sluta knarka "Darin feat Kat DeLuna - Breathing your love."
Det är seriöst den sjukaste låten jag hört på länge och den har fastnat så. Varenda ord säger det jag själv inte lyckats få ut i ord. Men jag vill inte skrämma iväg.
Det är inte ord man flashar med för att vara gullig, de är allvar och jag är nog en av de som slösat allra minst med orden i fråga.

Jag är inte pessimist, jag är realistisk optimist.
Och jag tror inte vi når dit.

Between your arms.


Lite gitarr nu.


Peace out !

"Everyday, breathing you love."

I wanna be kissing your lips.

Låten snurrar runt precis som en vinylplatta under nålen, fast lite snabbare, för att ställa till det extra mycket.
Säger den något ? För jag vet inte vilka ord jag ska använda längre.
Men ord visar inget, de finns bara för ren kommunikation, egentligen.
Hur mycker ser du av min vänlighet genom ett "Hej, hur är det?" ?
Hur mycket känner du av ett "Jag vill vara dig nära." ?
När du missar leendet bakom hälsningen och beröringen av att vara tätt intill ?
Nej, det finns ingen anledning att slita ut de mer när de uppenbarligen inte fyller sitt syfte, då håller jag hellre på mina ord till en annan gång.

Jobbet började tungt idag, jag vet inte om mitt humör är existerande eller inte, men jag traskade runt och kände mig trött, kände mig tom. Jag glömde mina raster i viljan av att hålla mig sysselsatt hela tiden. Åt inget på lunchen, och klarade dagen bra trots allt. Gjorde ett misstag som säkert inte förstör, men troligen ställer till det lite för mig själv, hur ska jag lösa det ? Jag tar det då, när det väl kommer. Christina var inte där, det gjorde dagen ännu värre, hon är kul. Men jag kankse trots allt behövde en dag för mig själv, jag sa knappt något till någon idag. Ge mig söndag nu bara, låt mig vara med de underbaraste och. . ha den bästa tiden jag kan tänka mig. Gunnel, Nino, Tönt SF, Bengi & Lindow. Ni alltså.. <3
Den här vecken kommer vara ett rent helvete tror jag, av flera anledningar, men under och efter semestern in i december så ser det ut att vara fullt upp och då blir det bäst. Underbart vad jag längtar. Nu ska jag ta tag i att fixa biljett till Karlstad med efter hemkomsten, jag måste träffa Malin om så bara för några minuter <3 Och om inte Beccan kan vara där samtidigt så får vi lösa det på ett annat sätt för nu behöver jag träffa er, ett tomrum som bara ni kan fylla. Och jag har en klump i halsen som inte vill försvinna, men jag skyller på förkylningen, för den är trots allt lite skyldig. Jag känner att mina meningsbyggnader bara är korta och koncisa, jag skriver som en 7åring som precis lärt sig skriva bortsett från alla kommatecken, men ibland blir det så också.

Vegagatan brann i bröstkorgen. Men det gjorde inget när jag traskade förbi gata efter gata som uppenbarade sig i bakhuvudet i regnet, det släckte och lyckades dölja lite. Jag klarade det, men nu brinner något i halsen istället som sakta letar sig upp mot ögonen. Men det känns bra. Jag känner mig stark, ett tag till, för that's all it takes.

"Det här är bra, det här är jättebra. Raveparty i Jennicas hjärna."
Haha jag saknar allt, jag saknar er.
Fick sötaste smset från min byotch igår också.
Jennica, Linn och Linnea; Det är dåligt att vi inte ses oftare.
Jag saknar er och efter resan kommer jag se till att jag träffar er allihopa för det här funkar inte.

Sentimental-inlägg á la Emot, men ibland så får man inte ur sig annat.
Jag har inget att säga.
Eller jag vill snarare inte dela med mig av allt i klarare text så ni får ta det för vad det är.

Jag känner ändå handen längs ryggen, och jag vet inte om det gör mest ont eller inte. Men jag gillar det.

Nu ska vi se om jag kan skölja bort något från ytan i duschen, och slå på en film, iaf för en liten stund och tänka framåt, på det jag har att se fram emot.
Resan på fredag blir inte av. Fast det hade jag nog inte räknat med, det hade kanske blivit knas, eller helt bäst. Men jag får fortsätta undra, för jag tar inte reda på det. För säkerhetsskull.

Och min parfym är underbar.

Peace out !

"Even in my dreams, I wanna be kissing your lips."

What hurts the most.

was being so close.


Du ger mig inget val och jag faller smått tillbaka.
Och gud, vad ni blivit överraskade om ni visste,
istället för att tro, vem jag pratar om.
För just nu så finns det bara en
som vet vad jag pratar om, och det är jag själv.
Ni kan bli intrasslade i mina tankegångar,
men ingen förstår någon av dem.
Faktiskt ingen, även om man tror det,
för jag lämnar alltid något osagt även om jag verkar klar.
Ganska faschinerande när jag tänker efter.

Peace out !

"Never knowing, what could have been."

Even if I don't know where to start.

Så måste jag ändå börja någonstans.
Helgen har varit lyckad. Marideal Cup i fredags med brudarna, mest trevligt. Sen åka för att hälsa på babysoph en stund, även det massa trevligt. Alex var sjukt trevlig som jag också träffade där annars blev jag mest rädd måste jag säga. .
Igår var det lagfest tillsammans med herr spelarna i GIF och vi i damlaget, grymt trevligt var det och det slutade på krogen och några av killarna följde med till trägårn. Detaljer håller jag nog till mig själv. Men Bengi hade ju tur och scorade lite, haha. Det kan jag iaf dela med mig av, resten stannar hos de som var där.
Idag blev det återigen Mariedal Cup och Elfsborg tog hem alltihopa så vi säger grattis till det och till de äldre grabbarna säger vi grattis till sm-silvret <3

Tog en promenad hem ifrån Bengi för jag åkte dit och åt med henne och pratade lite. Mörkt var det ute, och iskallt men ändå ville jag inte riktigt stänga jackan. Det kändes lite som när jag traskade runt i min svarta hoodie för längesedan, fast det känns som igår, som samma höst, i vad jag tror var november-kylan på en ganska lång promenad. Det var ett under att jag inte frös ihjäl men, jag minns nog det mesta ändå. Jag sa nog mest att min familj var komplicerad och att jag inte alls är insatt i politik. Jag föddes inte för att prata, jag fick gåvan att lyssna. Jag är ledsen att jag inte öppnade mig mer, men jag försökte. Jag valde att lyssna istället för jag tror att det är vitkigt, visa att jag faktiskt lyssnar och inte bara hör på. Men det räcker inte. Hur mycket jag än vet, hur mycket jag känner till och alla detaljer jag kan rabbla upp som jag lagt på minnet, så vet du ändå ingenting. . och just nu vet jag att jag gör samma misstag. Men om alla som vill veta något, bara frågar, så svarar jag. Till slut är det jag som börjar prata, men någonstans måste man börja och. . hur ska jag veta vad du vill veta, vad du funderar över, om du inte frågar mig rakt ut ?
Det är som att snubbla runt bland ett dussin mörka gropar. Jag har nog grävt allihopa själv men hamnat i ett hörn. Jag ser inte i mörkret vart jag ska ta vägen så jag får helt enkelt chansa, jag trillar ner i den första och ursäktar mig; jag vet vad jag har gjort fel, förlåt mig. hjälp mig upp?. Jag kan inte fortsätta ursäkta mig för vem jag är och jag orkar definitivt inte upp efter 7-8 gropar även om jag bara har 4-5 st kvar att ta mig förbi. Jag inser att det som behövs ända fram inte finns. Där har du pessimisten, även kallad realisten, inom mig.
Det är svårt att veta om jag ska ta ett steg bakåt, vilket vore helt idiotiskt för där vet jag redan vart jag står, där vill jag inte vara. Där jag är känner jag mig bara i vägen, men jag kan inte ta steget framåt heller. . jag vill inte lämna fler saker bakom mig som jag kommer ångra. För det är nog precis vad jag gör när jag tänker efter, samtidigt som jag faktiskt tror det var bra för mig.
Jag är master på att skriva onödig crap och ni får givetvis läsa om ni vill, hur ni står ut förstår jag dock inte.
Jag gav ordet virrpanna sin innebörd och det sitter som inslget i pannbenet på mig.
Om jag bara skulle testa att släppa taget, och lita på "ordspråket". .
Tack för mig.

Peace out !

". . and if it comes back, it was meant to be."

I'm worth the wait, I can show up on a first date late.

Underbara dag tycker jag. Jobbet flöt på fantastiskt bra idag, hej förtroende för Emelie märkte jag också från spec Christer, sånt känns :) Sedan var det dags att åka med brudarna som hämtade upp mig efter att jag smitit lite tidigare från jobbet, till lager 157. Hittade ett par levis jeans (baggy), ett par fornarina jeans (ja de var tighta, haha, jag kan ha såna kläder också), en skjorta, strumpor och frans dandy trosor. Kalaset gick på 730 och jag är helt förvånad, detä r vad enbart ett par jeans borde kostat. Loveli <3
Får se om det blir att jobba över imorn kanske beroende på om det behövs hjälp inför inventeringen på fredag och det är mycket möjligt så isf stannar jag kvar till kankse 19, men får se om det ens blir av :) Time will tell.

Sen är jag faktiskt smått förvirrad. Jag vet inte vart alla människor kommer ifrån men . . nej, jag går inte in mer på det.
Jag behöver sova lite tror jag.

Uppdaterar kanske lite mer imorn så det blir ett "bättre" inlägg.

Peace out !

"It's like whatever I do, I just can't get through to you."


The way you touch my body.

Jo det blev inte jobb idag så jag kan förmodligen gå dit imorn istället.
Känner mig för matt i hela kroppen. Hade lite feber och sånt igår som gick upp&ner + att jag varken fick i mig vätska eller mat och det är mindre bra. Därav min trötta kropp idag kan jag tänka mig så blir att tanka lite vätska till filmerna som snurrat och kommer snurra i dvdn under dagen/kvällen.

Helgen var förövrigt bra. Filmnatten blev lyckad och med lite sömn i bagaget blev det en överenergisk emelie som gick på förfest hos Malin, som var väldigt lyckad, och en utgång som blev till detsamma. Dock satte det sina spår som vanligt men jag träffade massa trevligt folk. Bland annat Wrood som fyllde 18, Jesper som jag inte träffat på massa länge som förövrigt sa sötaste grejen, haha, sen träffade jag Mattzzon baby och sen vare Nisse också som det blev dans med och aa. En bra utgång helt enkelt, trots att jag kan fukka upp massa saker, men nu får det vara nog med krogen på ett tag tror jag. Nu ska jag ta vara på mig själv lite bättre och det som händer runt omkring mig.

Ja, uppdaterar senare om jag har ork och lust, och framför allt något att skriva och jag tvivlar på det så.

Peace out!

"No matter how I try, I can't keep my hands off you."

RSS 2.0