I'm just the girl that you lost to cocaine.

Ännu en fredag som lider mot sitt slut och en helg som börjar. Helgerna går på tok för fort dock, iofs veckorna också. Man blir äldre och äldre men som tur är så känner jag inte riktigt av det ännu. På tsidag får jag börja skriva om min ålder på papper och nu ska jag försöka komma ihåg att jag då är 19 och inte 18. Det är synd att känslan inte är densamma längre när man fyller år som när man var liten, fast då älskade man alla paket så då var det givet kul att fylla år :) Jag som är lite av en anti-attention whore, tycker mest att det är jobbigt att vara i fokus faktiskt, men det är ju bara en gång om året och självklart; det är ju lite kul att bli äldre också och komma närmare fler av alla äventyr som ska hinnas med innan min längsta tupplur någonsin :)

Helgen ser ut att bli . . annorlunda. Snart, eller om ca 2 timmar, ska jag upp till netto för att handla godis och energidryck med tanke på att jag ska vara uppe till ca 06:00 och kolla film. <3 Sen blir att sova hela dagen i princip, haha, nej men några timmar och sen göra sig redo för lite utgång tror jag nog :) Och söndagen blir en lugn dag med träning på kvällen, det ska bli intressant och se hur den går, haha. Sedan börjar veckan igen och det betyder jobb, men jag trivs och veckorna känns lite som helgerna faktiskt, fast inte riktigt riktigt ^^,
Sedan kommer nästa helg, då är det bland annat lagfest som är planerat och jag är nyfiken på vad gunnel, bengi och tönt sf har lyckats bestämma tillsammans med herrarna som vi i år ska ha lagfest tillsammans med och det kommer nog bli riktigt bra tror jag. Riktigt bra :D Och när den helgen är gången är det bara en vecka kvar till våran efterlängtade utlandsresa och ja, det känns att det är nära för nu vill jag mer än någonsin dit. Flygresan fasar jag givetvis över men jag vet att det kommer finnas många händer att hålla i, oavsett det är brudarnas händer eller någon främlings, mihi ^^
Packlistan har jag börjat skriva, för jag tänkte att jag säkert kommer på småsaker dag för dag som jag glömt och då slipper jag iaf missa att ta med mig det, kom på några saker redan idag så det var ju kanon :)

Hösten må vara grå och tråkig men jag har faktiskt kommit att ändra min upfattning lite lite. När jag gick hem idag från jobbet och tog ett verkligen djupt andetag så kände jag hur frisk luften jag andades var. (okej jag bor i en stor stad, men den var frisk för att vara inne i centrum typ). Och solen som inte riktigt lyckades komma fram genom molnen, men som fick mig att faktiskt le för det var sjukt fint. Haha, jag låter så lillgammal men för en gångs skull tycker jag att jag har all rätt att vara det med tanke på att jag är ganska ung i huvudet i vanliga fall :) Så mja, när jag gick utmed fristadvägen i backen upp till mig så möttes jag av . . ja det bästa min blick kunde mötas av. "Sjöbo S" skylten och självaste Sjöbo som sträcker sig upp framför mig <3 Jag må vara knas, men min stadsdel är som fastbränd i hjärtat.


Se och älska <3

Nej nu kanske jag borde hoppa i duschen, krypa i myskläderna, spela lite gitarr och sedan dra mig.
Alla kan nå mig på mobilen under kvällen och är aldrig för upptagen för ett samtal eller sms, isf märker ni det om ni inte får svar :)

Peace out!

"Your hearbeats were only lies."

Go on, report me!

Bengi har utmanat mig. 

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag är av någon anledning väldigt rädd för clowner, dockor och folk som går runt i dräkter. ex. lisebergkaninen, mcDonalds clownen etc.
2. Jag går ofta och pratar med mig själv i huvudet, tyvärr även "högt" ibland också så att andra hör.
3. Jag gillar att teckna, men kan dock bara rita seriefigurer och liknande.
4. Jag gillar mig själv som jag är, utan att vara stöddig och äckligt självgod. Det borde fler vara. Jag jämför mig inte med superskinny models som inte alls tilltalar mig, kan mycket väl vara därför.
5. Jag kan som oftast inte sitta still när jag hör musik. Antingen rör sig ett finger, en fot, en hand, mitt huvud, i takt till musiken. Det kan till och med vara musik jag inte gillar, eller något melodi till en tv-reklam. You name it.

Jag utmanar: 
De som känner att de vill kopiera det här i brist på annat :)

Everytime I think of you, I always catch my breath.

Jodu Kriuna. Synd du bor så långt bort, kunde varit kul att ses lite oftare faktiskt. Kanske kan pricka in så vi är i Örebro&V-ås lite samtidigt någongång också, så jag kan ta en dagstrip dit och låta dig visa mig vad du gör när du är hemma hos familjen lixx. Haha <3 Och stamma lite givet som sagt, och nu fick jag bilden i huvudet av dig.
"Thousand Foot Krutch - Breathe You in." Nog är den din alltid :)

Och jag tänkte föröska lägga ner lite tid på att skriva ett, mja, någorlunda långt inlägg, vet dock inte hur långt jag hinner få ihop för är grymt sugen på att kolla på "Kalla mig Bob" avsnittet på min Rena Rama Rolf box så. . Men lite ska jag skriva iaf, och det kommer vara totalt ointressant som vanligt och inte vettigt någonstans.

Först kan jag dra det jag alltid gör; min vardag.
Veckan har flytit på riktigt bra. Tiden går fort nu när de slåss om mig på jobbet. HAHA. Jo, så nu har jag delat min dag så jag är på andra våningen på förmiddagen och efter lunch ska jag vara på entréplan. Idag har nog varit den skönaste dagen men förmiddagen gick ganska segt, jobbigt att lägga in filmer och skivor per titel när de är så mycket blandfilmer, men vad gör man inte när man har lite bra musik som ljuder ur högtalarna som Chrille själv låter mig lyssna på för att han gillar allt ? Jo man njuter av att livet är bra skönt ändå trots allt. Och den där grabben där nere är så söt. Imorn jobbar jag bara till kvart över tre och nu när jag tänker på det så har jag sagt hela veckan att "Jag slutar kvart i fem på fredag", men se där, det gör jag ju inte nu när jag tänker efter så ytterligare en liten överraskning :) Jo jag ser fram emot morgondagen, kommer bli en trevlig kväll och natt.

Lördagen kommer väl sovas bort mestadels för att sedan vakna och känna sig lite pigg för en runda på krogen iaf. Blir lite lite lite lugnare än vanligt iaf kanske med tanke på träningen på söndag, men ser jag till att bara sova ordentligt in på söndag förmiddag så är det ingen fara som vanligt :) Yeppyepp.

Och sen vet jag inte riktigt vad som händer med mig. Jag börjar känna att jag faktiskt inte är så fast som jag alltid tror att jag är. Det är nog bara för att jag inte ser möjligheterna jag faktiskt har. Inget "hej jag är bäst i världen", men att jag vet att jag duger, till faktiskt ganska mycket och det har jag känt på flera sätt det sista och nu tänker jag ta vara på det :) Sen kan det hända att jag gör saker som andra uppfattar som fel men som jag inte ser något konstigt i, bara för att andra läser mig "rätt" när allt de egentligen tror bara är fel. Sen är det inte ens fel att två träter har jag hört. Så nästa gång är det inte bara mitt fel, någon börjar ju det alltid, aight?

Ah , det blev inte så långt som tänkt men nu ska jag svara på sms jag fick och sen kolla tv.

Du är söt. Och jag vet att du inte är något as. . du är speciell.
Ah. Pusstyp.

Peace out!

"When things don't go my way, I still carry on just the same."

Gimme a man after midnight.

På lördag kanske ? Jovars. Bring it.
Klickade mig fram på youtube till klippet där Kevin i Idol sjunger "Gimme gimme gimme" och hur kan man inte älska pojken. Helt charmig och massa bra sångröst. Mjo det här behövde jag efter en lyckad dag :)
Solningen gick bra, jag fick hämtat mina shorts, jag köpte en ny hårborste, och hör&häpna; ett diadem.
Jo gosh, något händer med mig och jag vet inte vad, men jag gillar det som allt annat. Haha.
Jobbet gick bra och så pratade jag lite med viktor på vägen ut, så trevlig pojk. Och som jag sa till Johanna;
Visst är det konstigt att det är svårare att prata med någon man tycker är söt ? Haha, det gör saken mycket svårare oftast iaf av någon konstig anledning.

Annars har jag väl inte så överdrivet mycket mer att skriva här egentligen. Jag har bara så sjukt mycket att se fram emot just nu och in käppar har satts i hjulen ännu så får hoppas det rullar på ett tag till precis som det gör nu :)
Just nu längtar jag till helgen iaf, fast det gör jag varje vecka :) Ledighet.

Dags för sängen snart, lite mer youtube tror jag.

Peace out!

"If you love something, set it free and if it comes back, it was meant to be."

Can't get that boy out of my head.

Först vill jag bara säga att nej; min blogg kommer inte vara lösenordsskyddad, det har jag redan en annan som är så alla som frågat kan vara lugna och fortsätta ta del av mitt ointressanta liv. haha, att folk vill ha sån koll på mig hade jag ingen aning om.

Idag var det jobb igen och ja, jag tycker om mitt jobb loads så jag såg fram emot att gå dit och jag ser fram emot att gå dit resten av veckan och kommande veckor också. Givetvis kan det vara lite tungt att gå upp på morgonen, men det är det som hör arbetslivet till och jag får ingen ångest över att ha sovit bort dagen.
Efter jobbet traskade jag raskt till staden för att träffa Elli, vi skulle ner och höra hur uppbokat det är nere på "Voodoo Tattoo" och vad våra tatueringar skulle kosta :) Min kommer ligga på ca 900 trodde han och förhoppningsvis får vi tid samma dag och vi ska ner på onsdag och höra om de kan boka in oss den första december isf. Vore kalas! Sedan följde hon med mig för att kolla efter ett par schyssta badshorts som jag kan ha med mig till Le Tenerife, haha, och jag hittade inte ett enda bra par i någon affär, så vi tog en promenad till knalleland för att kika där och mitt sista hopp var Team Sportia. Hittade ett par redigt snygga Quiksilver shorts i precis mina färger; svart, vitt & ljusblått. Ohjes!
Så det blir att tjacka dessa imorgon tror jag efter trippen till staden med Bengi och Jennie, vi ska dit för att sola lite, börja bygga grundfärg innan resan :) Blir nice.
Sedan så får alla som är lite sugna på utgång i helgen gärna skicka ett sms till mig. Jag och Elli är på iaf (a) Hähä. Lördag är isf tanken så får vi se om det blir något.



Nu är det nog dags att sova lite efter "Invincible" är klar i dvdn. Grymt bra film med Mattzzons favorit. Och mjo, trots "åldern" så är Marky Mark snygg. Ohja.

That's all for today I guess.



Peace out !

"I'm nothing more to you than a ghost."


I'm leaving.

Jå, jag kände för att få lite färg på bloggen och den här gången blev det rosa, me like.
Och gunnel blev glad för nu kunde hon se texten, haha. Jo men alltid kul med lite nytt.
Sen efter det dök bengi upp och så småningom jennie också, vi fick planerat lite och så satt vi och pratade lite om hur vi får biljetterna till resan som snart blir av haha, men vi löste nog det också.
Snart dags för mat och kanske lite mer körkortsteori innan bion som vi ska på. Det blir "Patrik 1,5".
Ett tag sen vi var på bio nu så det ska bli kul :)

Ananrs ser veckan lite halv uppbokad upp redan faktiskt. Imorn ska jag och elli ner till stan efter att jag slutat jobba och spana in pris på våra tatueringar, jag kommer dock inte göra min förens i början av december isf tror jag, men aa :)
Sen på tisdag är det staden som gäller på kvällen för en runda på sunhouse tillsammans med bengi. Börja bygga på lite grundfärg innan resan, blir nog att kolla ett par schyssta shorts då också om jag hinner :)
Fredag är tanken att vi ska dra till Fritte för att spendera tid där från ca 18:00 på fredagkväll till 06:00 på lördag morgon eftersom de har filmnatt där :) På lördag är jag lite sugen på att dra ut men det får kanske bli en till vit helg efterosm det är ganska drygt att vara ute dagen innan träning :)
Jepp jepp. Allt ser ljust ut just nu iaf and I'm happy. Allt annat kan ta sig.

No further updates.

Peace out!

"My time has come to turn around and walk away."

Love me or hate me.

Jåå nu sitter jag här och klockan är snart 00:00. Det kommer den väl vara en timma extra idag då eftersom vi drar tillbaka klockan sedan helt plötsligt, eller så är jag trött och inte orkar tänka men varför ska jag ägna mina tankar åt det isåfall? Nej precis.
Sitter och har min "100 saker du ska göra innan du dör" bok brevid mig som jag fick förra året när jag fyllde år. Nej, givetvis har jag inte hunnit fylla i så många utav de extrema sakerna, knappt någon faktiskt men så slår det mig att; varför inte släppa lite på gränserna och faktiskt försöka med lite utav sakerna som står i boken? Jag menar, jag lever ju faktiskt bara en gång och vad gör det om man testar på lite saker då, under tiden då man fortfarande kan.
Nej jag känner att det är dags att dra in lite fart och fläkt i mitt liv nu igen under alla de timmar jag inte arbetar under veckorna. Alla timmar var väl dock att ta i men you get my point, sova kan jag faktiskt göra i graven and I will.

Har haft en bra dag idag, var nere på stan med Jennie SF, Lindow och Bengi för att kika lite. Det var visst nå Rosa-Bandet thing där nere så jag passade på att återigen bidra till rosa bandet och skaffa mig ett sådant för att nåla fast på jackan and I love it. Sedan blev det en lunch på Café Bakgården innan vi traskade vidare till knalleland för att kolla någon sångtävling för barn och träffade även emma, hon lyckas med allt verkligen. haha.
Jennie: Vi ser att du haltar, vad har du gjort?
Det visar sig då att emma har halkat på golvet, fått all sin tyngd på lilltån som böjts bakåt och brutit den.
Jag: HAHA alltså du lyckas med allt. Du bryter verkligen alla ben du har!
Emma: Ja men sen var det ju NÅGON som bröt lillfingret på mig också.
Jag: Men . . jaja förlåt. Haha.

Det är nog min dolda "talang", att skada människor fysiskt.

Naej, nu är det nog dags för sängen. Imorn blir det lite bestämmelser angående senare datum och sen bio eventuellt med chicksen. Måste få tag i gunnsan och nino med och se om det kan haka på. Vore guld. Sen blev göteborgsfesten skippad för att planer finns redan den fredagen. Hade varit kul att åka dit dock men men. Om någon förresten känner till fest på lördagen (alla helgons afton) så får ni gärna höra av er, annars får vi väl fixa lite själva som vanligt. För det blir nog inte vit helg igen, den helgen. Den här har varit så vit det bara går.

Sms från mattzzon: "Jag ska hälsa från nisse. Pussar<3."
Haha, det gjorde min natt <3
Och jag är glad för Mattzzons skull också :D Mihi.

Peace out!

"It's time for me to make a change."

I don't know why, but you're my angel in the night.

Den låten har liksom fastnat lite och den får mig att le sådär fånigt, precis som du sa (a)
Men inget långt inlägg idag, dagens var iaf när gunnel ringde och frågade om vi skulle göra något imorn :)
Det gör vi alltför sällan nu faktiskt, dumt, så det får nog bli ändring på det tycker jag :)
Det blir efter träningen då ser det ut som :)

Och sen påminner jag mig själv om en hel del scenarion och diverse som faktiskt inte ens borde friskas upp i minnet. Men det blir så ibland. Jag skriver ju trots allt ner och då blir det så. Men vissa saker gör ont, och tro det eller ej så finns det vissa saker som berör mig, men bara vissa vid enstaka tillfällen.

Och mja, imorn är det jobb som vanligt, sen träning och sen gunnel som sagt. Det låter helnice :)
Och jaa, jag har nog inte så mycket mer att tillägga. Jag längtar till den 16e-23e nov. Vara med brudarna i utlandet, en hel vecka och bara ha det bäst.
Pusspådetva!

Peace out!

"I will let it go, and I will never let it show."

June feels like november.

"(Ditt sms.)"
Nej det vet jag inte alls.
Men det visar väl sig, med tiden, antar jag isåfall, men just nu så vet jag inte det.

Men hey, vad är det för fel på november liksom. Jag klagar inte. Visst det är gråare, det är tråkigare. . men det är ju det hösten handlar om, och ibland finns de dagar så solen får lövens alla färger att söka sig till ögat och man tar den där efterlängtade promenaden i den friskaste luften som, man för tillfället tycker, finns. <3 Ja, och jag har annat att se fram emot i höst/vinter så jag klagar ännu mindre.

Jobbet flyter på bra och idag hade jag en heldag på tredje våning and I loved it. Christer berömde mig tillochmed för att jag sorterar filmerna väldigt fort, kändes bra att höra :) Och aa, imorn blir det jobb som vanligt och sen förmodligen en joggingrunda eftersom jag inte tog den idag då jag var själv hemma under kvällen när lille far kollade elfsborgs match. De vann med 4-1 och det kan ju inte bli bättre nyheter än så, såhär innan läggdags. Ja jag lägger mig kanske tidigt men som sagt så jobbar jag och behöver den sömn jag kan få, idag vaknade jag 40 minuter senare än jag borde, men hann ändå i tid, 2 minuter sen bara typ :)

Annars står det still. Inte mycket som händer men för tillfället trivs jag, ha lite tid för mig själv och mja, det känns bra. Är dock sjukt sugen på att nätshoppa lite sen. Junkyard <3 Eller så åker jag dit för jag MÅSTE fixa mitt körkort men jag är för lat för att ta tag i det och jag gillar inte ens att köra bil men så kan det vara. Eller kanske en mysig busstrip över dagen till Trollhättan? Ja vi får se. Sen måste jag ner till Halmstad också och träffa Tåmten, till Karlstad för att träffa Mini & Beccz. Sen ska jag tydligen till Kiruna också för att träffa gullet. Det ska bara hinnas med oskså så det blir att leta tid :)

Nu ska jag nog återgå till "Fucking Åmål" och dra alla repliker precis innan skådespelarna säger dom, jag har sett den för många gånger, men den är bra på nå sätt. Och RRR har givetvis snurrat i dvd-spelaren en stund idag.
"Gå hem och banka med dig.", "Kalla mig Bob, det gör alla mina vänner."
Jag och pappa har så kul åt det, internskämt <3



Peace out!

"You are the light in the dark, you are the beating in my heart."

I'll get over you, I know I will.

Det tar tid men hittills går det framåt iaf.

Det händer ingenting utan står bara still, tråkigt men sant,
då är det lika bra, för jag klarar inte av något "fram och tillbaka"
eller "nu men inte annars". För det är vad jag känner just nu.
Jag behöver inte ens tänka mig för längre eftersom det känns
som att det inte spelar någon roll, mot tidigare när jag totalt bröt
ihop som om jag precis tagit livet av någon eller liknande.
Jag vet inte, det känns inte såhär när jag är med dig,
och det borde inte göra det när du inte är i närheten heller,
så jag tvivlar på att jag räcker till. Jag vet inte men så är det.
For now, och jag tänker för mycket, just idag.

Sen vill jag träffa dig igen, och dig.
Ni gör något speciellt med mig, med mina dagar.
Ni känner säkert på er vilka ni är och, äh ja.
Jag är inte så bra på det här med ord men. .
Ni är bra Kiruna och TotallyA. Ni gör mig glad.

Tv nu. Jag mår illa.
Dina läppar mot min axel och det var alldeles nyss . . GAH!!!!!



Peace out!

"You don't know what you got until it's gone."

There's no need to complicate.

Mitt hjärta stannade precis när jag såg dig.
Benen vek sig av svaghet.
Varje gång.
Tack.
<3

Jag är trött på att tillhöra och att inte tillhöra.
Det är bara att välja, antingen eller.

Peace out!

"Use me as you will, pull my strings just for a thrill."

I know, and I'll make it up to you.

Har inte så mycket att säga. Jag saknar oscar så att det gör ont.
Jag vill ha honom här nu <3
Sen ska vi bestämma en helg snarast då stockholmsgrabbarna vi träffade i london kan komma ner och umgås med oss i borås en helg, vore underbart. <3
Sen är resan på g, och sen kommer hemsedal i februari.
Jag har massor att se fram emot, och det gör jag.
Pepp!

Peace out!

"Let's give it one more try for the sake of our love."

Tonight, I leave it up to you.

Jag är så sjukt frustrerad över att jag inte lämnat någon typ av note, kort, mening. . något om datumet som jag verkligen inte kan komma ihåg. Det är grymt irriterande. Jag vet inte om det finns något på msn, i någon konversation men jag vet inte hur jag isf skulle kunna hitta rätt dag, jag minns bara smsen men de är ju tyvär borta . . Jaja, inte mycket att göra åt. Det kanske var just den dagen, bara att jag inte vet vilket datum.

annras händer inte mycket just nu. Har haft en superbra dag hur som helst. Jag började med att faktiskt sova lite för länge så jag fick stressa pyttelite till jobbet. Jag kom i alla fall i tid till jobbet och idag blev det att jobba med ordrar hela dagen, helt skakig var jag av att skynda, av att vara pressad till att göra allting rätt, komma ihåg hur allt ska skrivas in osv. Men jag gillar det <3 Efter 16:45 när jag egentligen slutar så jobbade bland annat jag och Kristina över idag till 18:15. Då var det bara att springa ut med filmer som gällde och jag gjorde klart hela pallen så det kändes sjukt bra. Imorn har jag och Kristina planer på hur dagen ska se ut men det ändras alltid som vanligt så jag får se. Men men, efter jobbet traskade jag hem, bytte om och stack ut på en liten joggingrunda. . halvvägs kom regnet och det var längesedan jag kände den känslan. Hösten, vädret, musiken, joggingen . . Jag säger inget mer. Nu sitter jag här och kollar lite Rena Rama rolf innan det är dags för sängen.

Sen har jag funderat lite. Det känns riktat, men ändå inte. . eller jag vet inte. Jag tänkte faktiskt inte speciellt på just det där men jag kanske borde ? Jag klarar mig nog, det känns nog gnaska . . Ja så kan det gå. Peppen är iaf här och ja, detä r så det ska vara.

Peace out!

"It's tearing me apart to know I've tried so hard but I can't have."

There's nothing to it.

På väg till jobbet lyssnade jag på "En lång tid", tror jag den heter.
Hur som helst så tänkte jag över den där jakttrofén. Ibland känner man sig nog som en sådan. Något som de intresserade kämpar om för att se vem som vinner, vem som är bäst. I början är den ny, kul att visa upp för att skryta med, men efter ett tag är det inte lika kul. Alla andra börjar tänka på nästa års trofé, den nya som alla vill vinna, och fjolårets hamnar på hyllan, tillsammans med alla andra som en gång var det liksom.

Just another priceless work of art, in his gallery.
Jao, det sa nog en hel del.

Jag mår satans bra idag för jag har fikat med mina IB bejbs, tyvärr kundei nte lajnea vara med så vi får kirra det efter att hon har varit i la karibia som sagt. mihi.

Jobbet gick feting bra idag och aa, det flyter på mer och mer där och jag klarar mer och mer på egen hand, känns bra.

Pallar inte skriva så mycket mer, men nu äre sängen.

Peace out!

"What if our love is lost behind words we could never find?"

So cold, so lost.

Jag somnade igårkväll efter att ha läst det där smset igen.
Först nu läste jag nog faktiskt vad det redigt står, läste det jag missade lite förra gången i all förvirring och insåg att jag nog hade missat den mest väsentliga delen. Det är inte meningen det ska dras fram, det ska bara vara. Men ändå springer tankarna åt samma håll hela tiden. Det har nog gått för lång tid, det har nog det . . Men varför alla dessa reaktioner ? Jag förstår inte och borde nog inte försöka göra det heller.

Idag är det iaf jobb som gäller till 16:45 och kl 17 ska jag försöka infinna mig i stan vid Café bakgården för att fika med Linnibatch och Jennodear. Lajnea kunde tydligen inte följa med nu i alla fall och det suger, mest mys om alla hade varit med men det får givetvis bli en annan gång :) Det ska bli my hur som helst att träffa mina 2 andra babes igen, det händer lite för sällan faktiskt, ganska mycket för sällan. <3

"I wanna breathe you in."
Ses snart igen som sagt och umgås lite mer tycker jag allt. Du är bra.

Jag har massa saker att se fram emot och måste hålla fokus på det istället för på allt annat som inte finns runtomkring mig just nu, men ibland är jag lite dålig på det faktiskt.

Naej, jag får hoppas på att jobbet går lika smidigt idag igen, ser ut som att jag får vara vid orderplockningen igen fast är nog hellre vid returen men men, allt går bra sålänge tiden smiter iväg lite då och då. Kanske dags att börja dra sig lite, äta frukost och fixa håret så man kommer iväg om 20 minuter som tänkt typ.

Sen ställer jag mig samma fråga flera gånger om dagen; Jag får göra precis vad jag vill, men vill jag verkligen ?

Bleh.



Peace out!

"I wanna come back but I just don't know when."

It's nothing new.

Jå, träningen gick rent åt helvete. Så det kan bara bli bättre tills nästa gång tror jag.
Förhoppningsvis är jag helt frisk då också för nu är jag trött på allt vad förkylning heter.
Sen har jag lite dåligt samvete för ett par saker som jag kunnat få ogjort, men det är osm det brukar med andra ord.
Jag är pepp på massa saker och jag bara orkar ta mig uppåt just nu för det är vad som behövs, and I'm planning on staying there for a while ^^,
Awie. Sängen nu och jobb imorn <3

Peace out!

"Jag vet inte vad som hände där, men jag vet att jag gillade det."

I don't wanna be a fool in this game for two.

"Jag funderar på att springa till borås för att få vara med dig."
Jo men palla sötheten lite.

Har inte gjort något vettigt idag hittills och kommer förmodligen inte göra det heller.
Vaknade dock till på bästa möjliga sätt kind of. Sen blev det att fälla upp soffan halvvägs, luta sig tillbaka och fortsätta kolla på rena rama rolf. Köpte första boxen på jobbet och det var en mycket bra investering. Har kollat på 2 utav 5 skivor vilket innebär att jag har 15 avsnitt kvar att kolla på, sen är det ju bara att börja kolla om och till slut sitter man och kan alla repliker utantill, men gosh vad bra det är. Sen blir det nog en sally box till samlingen och även nr 2 utav rena rama rolf, beror dock lite på om det är samma skådespelare eller inte med, annars är det inte mycket att ha i mina ögon. Vem kan någonsin ersätta Robert som Nils "Nisse" Lind ? Nej ingen.

Blir nog att slänga sig i sängen/soffan igen och kolla vidare tills bror, martina och lilleman kommer hit för att äta middag. Sen bär det ner till gifstugan en snabbis innan träningen och efter träningen blir det nog inget göteborg, snarare hem för att ta det lugnt och säkert även då kolla RRR. Gah, sjukt bra är det.

Bra helg förövrigt. Ingen nämnd, ingen glömd, för jag är bra på det där med att glömma vilket har blivit till en stor nackdel och folk måste lära sig att vad det än gäller så är det inte med mening jag glömmer.

Och idag har jag kommit på att mitt nya liv börjar, för nu skiter jag i förkylningen och mina host-anfall jag har får på nätterna. Idag är det träning och så ska det fortsätta. Efter utlandsresan blir det att kirra simkort på badhuset tror jag och börja med det lite på veckorna när vi nu oftast bara har inomhusträning på helgerna och sådär. + även egen löpning någon gång i veckan. Helt pepp. Mihi.

Film nu. Skriver kanske sen om jag har något ovettigt att skriva som vanligt.

Peace out!

"Because I need to breathe, I wanna breathe you in."

Coz I can't give you up.

Okej såhär är det: Idag hörde jag A1 - Caught in the middle, på radion. Helt plötsligt kom jag att tänka på promenaden jag gjorde upp till sjöbo torg för sådär några år sedan för att kolla in det där speciella hjärtat i skyltfönstret och undrade vilken låt det var jag lyssnade på i lurarna då. Klickade mig in på youtube och första låten som jag tror mig minnas att det skulle kunna vara, var det. Helt mysig är den och den säger helt mycket. Så bra. Det blev att kika in på ultimate-guitar och spela den på gitarr sen :)

Och idag är jag sjukt glad. Det vände som ett mynt gjorde när man singlar slant. Jag antar att jag landade på krona istället för klave ytterligare en gång. Samtidigt fick jag mig en riktig tankeställare när jag traskade runt på jobbet idag, och traskade gjorde jag verkligen för att bara sticka in med något, när jag var hemma idag stod stegmätaren på 24700 steg. Nice. Men iaf, jag gick och funderade under alla mina timmar på jobbet som vanligt och kom fram till något väldigt bra för min egen och andras del, vad det var behöver jag inte gå in närmare i detalj på, men aah, nu ska jag hitta tillbaka. . Sen ska jag se till att bli helt frisk också. Efter det kan vad som helst hända, och sim&gym kortet ska kirras efter utlandsresan. Nu ska det tränas, ordentligt också !

I gave myself away.

Just nu så funderar jag på att släppa datorn och bloggen för att kolla lite på "The day after tomorrow" som går på tv. Inte för att man inte har sett den men ändå :) Yep. Så blir det nog.

Varje dag får gärna se ut såhär, fastmed lite mindre avstånd kanske. Lite lite och mest bara för att . .

Peace out!

"Let's give it one more try."

I never had a doubt, never had a problem.

Jag saknar mig själv lite, precis som före . . våren 08 ? Ah men jag måste återgå till den där optimisten, se det bra i allt istället för att gräva fram det negativa som jag egentligen inte vill se. Den här förkylningen får mig lite crazy också för jag är sjukt trött på den, och nu har den varken varit illa konstant elelr försvunnit helt så jag vill bara att den ska bort nu, tack.
Sen har jag massa planer som jag ska fullfölja, jag måste skaffa ett gymkort/simkort sen på badhuset har jag tänkt, träna lite efter jobbet och sådär (när jag väl har jobb), annars träna på dagarna nu när det inte är någon fotbollsträning på veckorna längre, förutom om det blir pass på gymmix någon gång då och då med laget. Men jag är helt pepp. Den här gången blir det kroppen till beachen 2009. Peppen :)

Annars har jag faktiskt inte något alls att skriva idag, nu ska jag nog bara kolla lite på Sally på den andra datorn där filmer och diverse ligger. Yeeep.
Och den här gången ska jag lära mig något; chilla, för det kommer fler chanser.



Peace out!

"Just another pretty face, but I want one more day."

A brand new start.

Klumpen i magen vill inte försvinna, om om det ändå känns så för några sekunder, så dyker den alltid upp på något sätt igen. Just nu har jag miljoner saker att säga men om jag ska få ur mig något, så vill jag få ut allt samtidigt och det kommer bara bli lika oförståeligt som det är för mig just nu. Jag ställer bara till saker omkring mig och ja, jag pratar för mycket helt enkelt. Ändå är det vad folk ber mig om. Jag vet inte.

Nu vill jag mest bara ställa mig i duschen, låta alla problem följa med vattnet och . . Fan.

Peace out!

"I can feel for the first time, that I'm gonna run away."

What kind of girl do you take me for ?

- I want you on my team.
- So does everybody else.


Så hade nog mitt svar sett ut för mitt självförtroende har blivit så bra, haha. Naej, så är det väl inte men lyssnadep å den här låten nu och har inte hört den på redigt länge. Den är soft och den får mig att tänka på förra . . kanske inte hösten men sensommaren tror jag, bara sådär på något sätt.

Händelserik och bra helg. I fredags träffade jag soph och denise, massa trevligt och annat folk som var helt trevliga. Drog till stationen för att säga hej till bengi och hannah som var här och hälsade på lite. Därifrån drog det vidare till fritte en stund för att hälsa på malin som jobbade, trevligt som vanligt! Igår var vi hos moa på dagen, helt trevligt och några från hennes klass var där också så lite nytt folk är alltid kul :) Sen blev det efter det en oplanerad krogen visit för mattzzon ringde och frågade om vi skulle ut, så jag vart helt sugen och aa, där slutade. Första gången jag kom till krogen nykter tror jag, men jag och mattzzon hör hemam vid baren, precis som jag och evve gör ;) Knas utgång som vanligt men helt trevligt.

Nu funderar jag på att snart dra mig utåt i höstvädret för att traska bort till jennie och träffa resebrudarna, vi ska planera lite om hur vi ska göra imorn för det blir att åka ner och betala resan då och sådär :) Johanna pratade även om att vi ska behöva ta någon spruta så det får vi väl göra då också :) Jepp jepp, om det inte drar ut alltför mycket på tiden så ska jag träffa soph sen och gå runt lite och prata, helt mysigt att prata med henne, det behövs att umgås den lilla tiden vi gör :) <3

Har nog inte så mycket att säga, jag önskade på 16:16 och jag kommer märka om den slår in eller inte. Just bara för att se om jag fortfarande kommer se klockslagen lika ofta, men som sagt, det beror på mig själv om det slår in eller inte, men jag hoppas det, just nu ser det lite ljust ut. . än så länge. Det skulle vara lite bra iaf om det blev så.

Hittade lite av min gamla musik som jag inte lyssnat på så länge och man får verkligen flshbacks och blir så lycklig. Den där gamla CT musiken som man började lyssna på under "Mange-tiden", då jag och elin alltid hängde ihop och satt på msn osv. tillsammans på kvällarna och lunar. "Bra vibrationer" med bettan som vi lyssnade sönder och drog till öb jämt och skrattade åt påsen som elin var tvungen att bära på. Hur jag byggde ihop ikea-hyllan helt själv när jag lyssnade på "Special D - Come with me" och pratade med Bobben då. N-next tiden och alla trevliga människor på nintendos community sida som lades ner. Jao, minnen äre som man saknar men man tänker inte på att man varje dag skapar nya minnen som om 3-4 år kommer sitta sådär i huvudet på mig då, precis som det som hände för 3-4 år sedan gör nu. Jag vet iaf några som kommer finnas i huvudet på mig, och jag kommer le åt det, för det är det bra som man minns :)

Nej här sitter jag och tappar bort tiden. Ska jag hinna göra mig iordning lite och hinna gå till jennie i min egen takt så behöver jag lite tid.

Skriver kanske mer sedan för mycket lär hinna dyka upp i huvudet.



Peace out!

"But, do I really feel the way I feel?"

Time will heal this.

Just nu sitter jag och funderar på att kolla på en 3e film för dagen. Är hemma från jobbet för att jag inte är redigt kry men hoppas på att kunna gå imorn. Just nu känns det bättre iaf för idag på morgonen kändes det som jag skulle gå under totalt, attans, nu måste jag bli fullt frisk. Och så äre.

Har kirrat iaf några nya låtar, så mycket mer orkade jag inte fast det var väl främst låtarna jag redan hade som jag fastnade för men givetvis kan alla räkna ut att det var remixer jag hittade och lycklig är jag, ohja.

Jag har mitt egna sätt att handskas med saker har jag märkt, väldigt eget och hur jag handlar i olika situationer. Det är både på gott och ont men ibland vet man inte redigt hur man ska göra och då tar man första bästa alternativ som dyker upp i huvudet. Jag hör andra säga hur jag ska göra, vad jag ska göra, vad jag ska säga, osv. och om det ändå vore så enkelt. Jag lyssnar kanske, men rösten längst inne i mig hör inte alltid på. Prima Donna - Lucky star. "And now I know, I've never ever been to paradise, I've never ever seen no angel's eyes, don't never ever let this magic die. No matter where you are you are my lucky star." Det är sånt där man säger till någon man tycker om bara för att det är vad han/hon i fråga vill höra, eller hur ? Ord är inte bara ord för mig, jag måste välja de med omsorg och det gör jag. Ibland säger man något dumt tyvär, mänskligt misstag, men när jag väl öppnar munnen så är ord inte bara ord. Spec inte de orden, som ingen vet om, men som jag syftar på. En gång. Det gör sig påminnt av sig självt.
Och nu ska jag inte skriva massa mer förens ikväll I guess.

Jag är helt pepp på nästa vecka btw, det känns som den kommer bli bra.
Och dejten, haha. Ofta att du ens kommer ihåg ;) Du är knas.
Jeppjepp. Film nu och vila <3 Kanske äta något också som jag förresten glömt </3

You might as well take it off.

Peace out!

"Even though I really love you, I'm gonna smile 'cause I deserve too."

I'm so tired of runnin'.

Jåå, idag har det varit en bra dag faktiskt, trots hostan och förkylningen jag åkt på. Helt mysko!
Jaja, inte mycket att göra åt.
Sen pratade jag faktiskt lite med Nathalie idag också, och hon kommer ner till göteborg nästa vecka så då blir det partej har jag hört, så träffa henne och lite mer :D Ska bli helt kul.
"Åh :$ ja verkligen. . Ska bli underbart att träffas igen :$"
Faktiskt! Vi ses ju inte spec ofta så får ju passa på nu när du är lite närmare :)
Så är ju Lovisa och Louise hemma samtidigt ofc så blir helt nice att träffa de igen också :) <3

Fanns nog inte så mycket mer att skriva faktiskt. Jo, jag ska klippa mig och färga håret på fredag och jag hoppas att jag kan få det som jag vill ha det, skulle vara chill. Frisyren blir väl inte sååå mycket annorlunda men det behöver kortas till lite hår och där :) sen hoppas jag att det funkar med mina två planerade slingor, haha <3 Yeye.
Sen vet jag inte om resan blir av nu eller eventuellt i vår heller, vi kommer inte redigt överrens, men om den blir i vår så ska jag lätt kirra tid för min tatuering snarast isåfall så jag får väl prata med brudarna imorn och se vad vi bestämmer oss för :)

Jag vill bli mer frisk till imorn, för jag måste träna och vill helst vara pepp på jobbet <3 haha massa blev fail där idag och jag har blivit såå arbetsskadad på 2,5 veckor, illa (a) men det är skills. haha.

Lyssnar lite på Bowling for soup nu också, hittade för övrigt en mapp med musik som jag inte kommer ihåg att jag sparat så det blir att slänga in lite ny musik på mobilen imornbitti tror jag så att jag har lite fräscht att lyssna på under min promenad till jobbet :) Mys mys <3

Niet, nu är det nog dags för sängen, idag var det segt att kliva upp så jag vill gärna vara litet piggare imorn.
På fredag ska jag försöka hinna träffa soph lite efter klippningen och träffa den omtalade denise förhoppningsvis :) Jag lovar att försöka lösa det! Längesedan vi sågs nu :)

Peace out!

"There ain't nothing I can't do."

Peace out!

RSS 2.0