It's hard to say how i feel today.

Long time no see. Och det säger jag med all rätt. Det var längesedan jag skrev här, men med tanke på jobb, träning och tid att umgås så finns det inte så mycket tid kvar för datorn och mina blogg. Dåligt men jag ska försöka så gott det går. Mycket händer och jag är för lat för att sum it up så att säga, men det har bland annat varit en mycket värd helg i hufvudstaden tillsammans med mina tattarbarn; Mattzzon, Albin, Lindow, Tönt och Bengi. Gosh va, och Chris Brown live på scenen. Chills down my spine om något ! Galet , han ÄR min man <3 Haha, jag dog när han och 2 manliga dansar dansade i bar överkropp till "Take you down" och med tanke på texten så blev dansen därefter. Rawr <3

Som sagt så är det mestadels jobb som gäller på veckorna nu. Idag slutade jag t.ex 19:45, allså spenderade jag exakt 12 timmar på jobbet idag. Och det ser nog likadant ut på torsdag. Det innebär att jag missar båda träningarna, träningen på söndag, tisdag och torsdag. . Det är 5 träningar. Illa ! Dock får jag ju lite träning när jag åker skidor i en vecka, men inte alls den konditionsträningen så jag måste ta mig ut och springa imorn och på fredag eller något. Illa. Men så äre.
Sen ska jag kolla ny skidhjälm imorn med, vit <3 Sen på lördag bär det av till Vemdalen med Cantona/Sony/Ivan, Gunnsan, Bengi och Tönt SF. Wihi ! En vecka blir vi borta, det kommer bli så bäst ! Massa skidåkning och några av brudarna i mitt liv. Yep yep. Mest soft.

Som sagt så äre jobb som gäller den här veckan så hoppas jag på att jag får fortsätta efter Vemdalen. Känns dumt att åka bort mitt i allt det jobbigaste, eftersom det är sjukt mycket att göra nu, annars hade jag som sagt inte spenderat 12 timmar på jobbet . . Men inte mycket att göra, resan är ju planerad sedan länge tillbaka och jag vill mer än mest åka så :)

Finns nog inte jättemycket mer intressant att skriva. Dock finns det lite planer på att dra till Urix i år igen, men det är mest för att Nathalie ska dit, annars vet jag inte. Hade varit kul men vågar inte planera in heller för behöver jobba and stuff så. . Sen måste jag anmäla mig till högskoleprovet och eventuellt söka till basåret efter det är skrivet. Söka deltidsjobb, lägenhet, fixa körkortet. Jåå mycket ska hinnas. Sen måste jag ta mig till Karlstad med för att träffa Beccan och Minifot någon himla gång. Det blir aldrig av och jag blir tokig ! Sen som sagt så ska jag ju upp till Kiruna med, mest kul vore ju som sagt på kriuna-festivalen i sommar, jag får ju bo hos den dära isf så det skulle vara grymt kul :)

Neje, jag har inte så mycket mer att säga.
Fast jag blir paff över hur någon kan förändras så fort i någon annans sällskap.
Du känns inte som samma person. Fast vad vet jag :)



Peace out !

"I lost my head."

River flows in you.

Jag får chills och vill gråta. Jag tror aldrig en enbart melodi fått mig att vilja gråta.
Den är vacker, vacker om något. Mina öron ler, de skulle gjort iaf om så varit möjligt.
Jag vill lära mig spela piano nu, jag vill skaffa en keyboard. Nästa rediga inköp kanske ?
Underbart.

Just nu gungar hela min värld, och för en gångs skull så känner jag att jag hänger med,
eller så känns det bara bra så att jag tror det. Jag vet inte. Jag orkar inte tänka efter,
just nu känner jag bara.

Igår var det massa trevligt. Spenderade kvällen hos familjen arestav med massa andra folk och sådär innan jag mötte upp yo, molle och määäeeeling i stan. Soph visade sig vara där as well, loveli surprise :D Men vi får se till att du får i dig lite mat sepe <3 Ah sen sprang jag på albin, jennie, wrood, några andra snubbar, sandra . . you name it. Underbart. Pratade med Nea i tele as well och hon hör av sig när hon kommer hem från US and A, så äre med det !Jag saknar mina 2 andra IB kids också. Ni får mig att sakna skolan, då sågs vi oftare. <3

Snart dags för träning. Jag är mest trött. Kraften försvann, energin försvann under några timmar, sen dess har den inte redigt hittat tillbaka. Jag får sno tillbaka den kanske ? Jåå.

I turned around just to see you walk away from me.

Jag använder inte ordet hejdå så ofta längre, det blir ett "vi ses" istället och det känns bättre. Hejdå kan vara för evigt, men vi ses . . det händer ju igen. Förhoppningsvis.

Nu ska jag spela gitarr i en kvart eller nåå innan jag börjar byta om. Jag vill lära mig stycket.

Det var nog inte ljudet av gitarren som sparkades till, det var nog inte ett "mhmm", inte orden . .
Men det är svårt att höra själv, när man stänger resten av världen ute för att man befinner sig
i ett tillstånd man inte kan beskriva. Och jo, jag var nog påväg att somna när du sa att jag
borde stänga ögonen, men jag är inte den som inte vill ta vara på tid. Och jag ska alltid gå emot
vad som sägs, göra tvärtom, vara rebell. . och ibland är jag glad över att jag är som jag är.
Aom. Då. "Du skakar. .". Skoja inte. Elakt. Spännet. Kors och över huvudet. .
Jåå. Gå upp nu. Jag är uppe. Nej. De e fult.



Peace out !

"I realized there were tears in my eyes."

I don't love her that way.

Massa bra musik, då blir man lycklig automatiskt lixx. Jag har lite punkter som jag skulle kunan ta upp idag faktiskt, otroligt nog, som skulle kunna finnas intressanta men jag tvivlar.
Veckan som har gått har varit bra. Började jobba i onsdags med inventering och jag gjorde säkert fel men det gick bra ändå, haha, så jag jobbade torsdag och igår också. Johan och Johan skulle pratat om hur de ser ut framöver och om de behöver mer gjälp eller inte, dock så hann de inte utan ena Johan  ropade in mig på sitt kontor och frågade om jag iaf kunde jobba den här veckan också och jag sa att jag givet kunde så jag har iaf anställning fram till fredag, dock får jag väl reda på på måndag om det blir lite mer jobb längre framåt eller inte. Jag hoppas på det iaf, jag trivs där och har ju som sagt börjat komma in i arbetsuppgifterna, det är ju ett plus.

Cashen behövs som sagt för planerna på att skaffa egen lägenhet kryper längre in i skinnet och jag har kanske komit på hur jag ska få det att gå ihop med allt. Det känns nice :) Om jag tar ett basår, då är det liksom ETT år, och sen fortsätter jobba vidare innan jag tar en redig utbildningskurs (förmodligen byggnadsingenjör eller liknande) så borde det gå som jag tänkt mig. Jag menar; varför ska alla ha så bråttom och plugga vidare innan de ens hunnit ta studenten i princip ? Nej, jag förstår inte. Om jag bestämmer mig för att plugga när jag är 25, och är klar när jag är 29-30, så kommer jag ändå ha 35 (!!!) år kvar att jobba. Det är liksom sepe länge, så nej. Jag tänker inte stressa för att alla andras liv går ut på stress. Maha!! Sjöbo ska jag bo på isf <3 Puss på det.

Sen blev tatueringen gjord igår och det var endast malin, malin och jennica som visste när det skulle bli av, men jenno hade nog glömt, haha, så två visste egentligen bara :) Men jag blev mest nöjd! Och endast 700:-, me like. Nu börjar planerna på nästa, dock vet jag inte ritkigt vad det blir än så jag ska bli kär i någon ny bild att märka kroppen med.
Efteråt träffade jag en baby som jag åkte med upp till sjöbo ungdomsgård för att chilla lite med määäääeeeeeeling. Mest mys kväll så bara TACK verkligen. Massa internt och sånt, + att de hjälpte mig med tatueringen. Massa tack :*
Mihi. Nu ser den lite knas ut på något sätt, men aah, jag och pappa löser det och har nog kommit på varför hoppas vi ^^. haha.

Den här förmiddagen har spenderats med tattarna. Vi drog till ishallen och eftersom jag inte ville åka så agerade jag fotograf och publik. De var jätte . . duktiga (?) haha. Men kul vare, sen fick jag sällskap av mattzzon brevid rinken :) Sen bar det av till stan för att äta tillsammans på café bakgården, fika lite och sen dra en chai latte på vägen hem i bilen. Ska in i duschen nu sedan bär det av hem till Arestavs familjen. Tackade inte direkt nej men insåg att tiden kanske blir för knapp för bästa erbjudandet efter vi varit iväg men. . som sagt, en helmyskväll ist lixx :$ Lite av din choklad, torkel och twilight. Plus lite bite me och you just don't go there. Jåå.

Värsta mardrömmen inatt. Säkert bara ör jag såg the day the earth stood still , fast ändå inte men just den där mördar-saken typ. Massa varulvar som var typ 20 meter höga som sprang runt och dödade alla, men jag och tattarna smög runt och lyckades ta oss till sussi. Dock var huset knas och hon hade någon italienare hon skulle följa till stationen. Med ett par armar runt min midja så sa jag att de måste vara försiktiga för de kommer dödas annars. Aah sen vaknade jag och nu har jag haft en dum magkänsla hela dagen. Bleh. Haha. Jag drömmer jämt knas fredag till lördag har jag kommit på ^^

Har för mig det var något mer jag skulle ta upp i bloggen men blir väl kanske efter duschen ist, för minns inte nu.
Ska skicka lite sms till alla sen med som inte vågar höra av sig (a) haha <3

Peace out !

"Shorty wanna bounce in tha club."

I know how to make you all insist.

Vad gör man när hjärtat står till och tankarna går?
Jo, man kollar klockan precis nu och ser att den är 22:22, då önskar vi, för det får vi enligt gunnsan.
Och jag önskar för en gångs skull, anars hinner jag under minuten alltid glömma av det, och lägger mer vikt vid att få alla att veta vad klockan precis slagit.

Idag har det varit en mycket bra dag. Spenderade den hos gunnsan, mesta tiden gick åt till att baka biskvier som vi skulle ha för att brudarna skulle komma på "möte", och de blev av världsklass som vanligt (a) haha. Dock hände det ett och annat men bilder dyker upp på bilddagboken. Mest bra dag iaf! :)

Imorgon är det jobb som gäller; inventering (IGEN!) på Play Nöjesdistribution. Det är mest tråk, men det är jobb iaf och det ska faktiskt bli kul att se folket igen, mindre kul att kliva upp tidigt dock, men vad gör man inte ? Jag hoppas jag får lite mer jobb-timmar framöver, men jag har lärt mig att inte hoppas på för mycket, på så sätt slipper man bli besviken :)
Smart aaay ?

Så ja, nu är det väl dags för sängen snart och svara på alla sms som jag aldrig orkar ta mig an. De sätter mig i knasiga sitsar ändå. Ett "hej" är ändå bara ett "hej" och ett "puss" är ändå bara ett "puss", men tydligen har jag fattat det fel. Crazy mama. Minnet är kort, så jag minns inte om det var sola som gällde imorn efter jobbet, eller något annat, men det märker vi, annars drar jag nog dit en sväng själv för det är mest avkopplande och det skulle min kropp nog behöva just nu.

Bestäm dig ?

Vad händer mer ? Nothing much tror jag inte. På lördag kväll ska jag till familjen Arestav tror jag det var om jag inte minns helt fel, så det blir nog trevligt, var längesedan man träffade dem så får vi se om Nyqvists är där också, kanske, kanske inte. Fredag är jag också upptagen, torsdag kanske jag är upptagen, och söndag är väl vilodag med träning på kvällen. 9 dagar ses som ett "uppehåll" men . . det kan jag nog inte hålla med om precis. Eller så skippar jag solningen och tar en joggingrunda imorn ? Mja, det bror på hur snön ligger kvar och inte tror jag, isf är det mest drygt att springa där jag vill springa, men gosh så mycket mysigare iofs.

Och på tal om tankar; Mycket värd lördag, mycket värd. Mest tack till Määää där. You get i girl <3 Mihi :)

Sen var det nog inte så mycket mer atm. Om jag inte bestämmer mig för att bli nunna eller något.
Jåå.
Kiruna ? När kommer du ner till sydligare breddgrader bejben ?
Jag vet inte. Men jag saknar dig. Faktiskt :)


Busa?

Peace Out !

"Forgive me my weakness, but it ain't easy when you're around."

What we had, is broken like shattered glass.

Jag har sån lust att skriva, men orkar mest inte.
Nu är jag trött. På dig också.
Redigt. Du försöker att inte bry dig men jag vet att du gör det.
You're acting strange. Och jag har fått nog.
Bryt inte ner någon annan för att du själv begår misstag.
Redigt less.
Shove it up, för frankly, så ändrar det inte mig.

Och alla kan sluta upp med att rätta mig. Jag gör det jag gör, och tycker ni det är fel så räcker det med att ni själva kan säga att ni inte gör så, att ni inte behöver göra så, tycka att det är fel, men håll det för er själva.
Ingen är perfekt, men ni verkar tro att jag ska vara det.
Nej, det är jag ikke.

Puss

Nu ska jag kolla humor serie.

Peace out !

"I promise that you're gonna want me back."

I am looking at something I can't have.

Gårdagen var väldigt lyckad på många sätt, på alla vis. Nytt folk, nytt folk, nära vänner, nytt folk. Blir det bättre, med massa dans as well ? Svårslaget. Gosh alltså. Jåå, det hände mycket igår.

Du: "Du är sötast i hela världen."
Jag: "Du har inte sett hela världen. ."
Du: "Jag har sett lagom."
Jag: "Då är jag sötast av lagom då."
Du: "Ja, sötast av lagom."

Haha. Så knas. Men kul vare!

"Göre, bara göre!"


Idag var planen att åka till Isaberg nere i småland för att åka skidor med Gunnsan. Jag ställde klockan på 8 för att vakna någorlunda tidigt, men det blev plötsligt väldigt tidigt med tanke på att jag somnade typ 4 och de 4 timmars sömn jag fick var allt annat än bra med dumma drömmar och allt. Hur som helst hade jag vaknat till vid halv 8 och skrivit till Gunnel att hon skulle höra av sig när hon pratat med Jennie så vi kunde se när vi skulle åka. Hon skickar sms och ringer på min mobil men eftersom jag inte hör den så ringer hon på hemtelen och då vaknar jag än en gång.

Jag: När åker vi då?
Gunnel: Bestäm du.
Jag: Kan vi åka vid kvart över 10 ? Jag skulle gärna vilja sova en timma till.


Haha. Mest sleten jag var. Men vi kom iväg iaf och det var helt skönt att vara på brädan igen och att hitta på något med Gunnsan :) Nästa gång blir det iaf twintipsen som åker på, even better <3 Fått massa sms som bara slår sig in i hjärtat idag också. Great!

Neje, nu är det Mean Girls på tv. Sen blir det nog Brokeback Mountain, skaffa mig en egen uppfattning om den. Hälften säger den är bra, hälften säger den är dålig. Så ja :)

Peace out !

"There's no need to complicate, I'm yours."

RSS 2.0