I hate them for hurting you.

Woh. Uppe tidigt idag efter en natt med otroligt orolig och dålig sömn.
Jag måste göra något åt det här, såhär kan det ju int vara. Jåå, men jag somnade iaf på rätt plats om man säger så.
Drog en fika igår med Lajnea i staden, den här gången var det bara vi och det var riktigt mysigt tycker jag. Bra initiativ dearest <33 Saknar dock resten av IB-crew; Linnibiatch och Jennodear, vi får checka lite dates nu för grillning (?) och woot woot festival snack :D Wihi !
Sedan var det träning, jag lyckades sträcka till insidan av låret så det var inte länge jag var med, lyckat ! Inte.
Hem efter det, svänga förbi kvantum påväg till baby och sen sova där.
Vaknade massa tidigt idag, dålig sömn som sagt, och sedan drog jag därifrån när jag skulle till jobbet, gütt jürgen att itne sova bort dagen så nu är det snart staden som gäller för fika+prat, sedan var det såpabandy som jag totalt glömt bort, men som blir av ändå, sedan höra av mig till mattzzon och se vad han gör. Sedan blir det nog att kanske chilla lite med pappa själv hemma idag, det var längesedan nu. Gosa lite till "Du är vad du äter" och sådär :)
Han var btw sötast igår, han köpte nytt tangentbord till mig utan vidare för han tyckte att jag kanske ville & borde byta ut mitt så nu sitter jag och skriver på skönaste logitech tangentbordet. Woh <33
Btw så har jag och baby fixat våra skateboards, fick en bräda av henne som var lite mer standard än min, så vi har sprayat, egendesignat och sedan spraylackat de. Haha min är så mycket nerdig. Hej pixel-mario <3
Nåå men jag gillar den. Man kan alltid göra om det när man vill också <3

Funderar på att dra lite gitarr när jag ändå bara sitter här och sitter i väntan på att ta bussen om typ 30 minuter, för idag hinns det inte gå ner till stan, det blir stress isf. Sen borde jag äta frukost också och massa . . Mitt liv består av massa "borde" just nu, haha <3

Jaja, nu äre dags att göra nå vettigt.

Peace out !

" You're still amazing to me."

You just know.

Mest dålig är jag på att uppdatera men har inget behov av att sitta vid datorn längre. Det finns inte så mycket att göra här, spec inte när man upptäckt att det finns ett liv utanför skärmen. haha.
Yes, sitter och lyssnar på när baby spelar gitarr och sjunger för mig och vi ska snart krypa ner i sängen så ska bli mest mys.
Imorgon blir det att följa med henne för hon ska tatuera sig, efter det skulle jag höra av mig till Jennie och se om vi hinner hitta på något innan träningen som börjar kl 18:00. Sen är det lite ledigt igen onsadg och torsdag sedan är det killer-weekend med massa träningspass och en match mot Öxnevalla (?).
Jåå. Bara att bita ihop.
Har spenderat helgen med baby typ and there's noone like her. Vi har haft massa bra tid, som alltid <3
Neje nu är det nog dags att fixa sig för sängen <3

Peace out !

"If there's anything called true love, then it's you."

So when my heart crashlands, what memories will survive ?

Sitter och lyssnar på "No use for a name" och drömmer mig tillbaka lite till förra våren. Då kändes, trots IB och allt oändligt plugg, allt verkligen perfekt mycket av tiden. Ofta stör man sig på något, det finns alltd småsaker som man stör sig på, men då var det mesta verkligen bra. Spec den dära veckan. Jag flög runt lite without touching ground at all kändes det som. Men hey, vad annars ? Sen var vädret som det var också, underbart. Kanske därför jag tänker tillbaka med tanke på hur vädret är just nu. Jag blir en happi av såhära bra väder, det är det jag väntar på varje år när hösten närmar sig.

Jag har mina 4 extrem favorit-låtar med "No use for a name", och alla är kopplade till något. De är mys <3
De snurrar runt på repeat ganska mycket and I love it.

På tal om ingenting lite sådär så köpte jag en ny plattång igår, en orange och ska snart testa den innan jag drar mot gunnsans crib :)

När jag går och funderar, vilket jag gjort mycket senaste veckan, så tänker jag; "jag skulle också vilja kunna säga så, bara för att", samtidigt som jag vet att jag absolut inte skulle vilja kunna göra det. Det känns så långt ifrån mig som man kan komma, men det är bara för att det ibland svider lite. Mest blir jag trött på mig själv för att jag inte vet vad jag vill. Eller atm gör jag det men om en vecka ? Det är itne bara jag som hört det förut, oavsett om det inte betyder lika mycket, eller om det gör det, så kommer jag ju alltid stå fast vid vad jag själv tror, och då är det svårt att svara på de. Vad säger man liksom ? I'm sleeping between trucks, thinking of you. Hur tvivlar man när man ändå vet ? Men tänk om det tar 2 veckor om nu det skulle vara fallet. Jag tror att alla är likadana för jag inte har sett annat. Det gör ont, men so what ? Vem bryr sig om det egentligen ? Det är svårare att hålla en ledning, än vad det är att jaga den. A halfhearted grin. Det är nog ett svar.

There is a place that noone knows about.

Jag vet precis vad jag ska göra imorn om vädret är som det är idag, förutom min inbokade lunchdejt med Mäeling och Lager med papi. Lite time alone sådär ute i det fina vädret. I hope.
Veckorna går på tok för fort.
Men samtidigt kommer vi närmare våren och sommaren. Det gillar vi.

Nej, nu blir det nog att fixa håret lite, klä på sig lite kläder och ta en promenad till gunnsan om sådär ca 1 timma. Det blir nog perfekt. Sedan hem och få i sig lite mat innan träningen. Och lägga sig i tid. Hej ca 4 timmars sömn, det är lite för lite <3

Peace out !

"The light that keeps on burning, is on the same page you've been turning."

RSS 2.0